صفحه 927 از 2683 نخستنخست ... 427827877917918919920921922923924925926927928929930931932933934935936937977102714271927 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,261 تا 9,270 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط babak_bahrami نمایش پست ها
    سلام. دیروز که تعطیل بوده؟!!
    نمیدونم سیستمشون چجوری ولی تو روزهای تعطیل هم ایمیل میاد.شاید ارسال ایمیلها توسط نرم افزار و بتدریج انجام میشه!!!!

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

نقل قول نوشته اصلی توسط pedox نمایش پست ها
    بچه ها اطلاعات يكي از دوستام از صفحه مربو به چك آنلاين پرونده حذف شده دوستم ف ن ف اكتبر 2010 آيا براش به زودي آپديت مياد
    از اونجایی که نمیشه به این سایت اعتماد کرد (طبق تجارب و شنیده های دوستان) زیاد جدی نگیرید. در ضمن برای دریافت آپدیت شرایط پرونده دوستتون هم مهمه . اگر غیر دیمند باشند کمی بعیده که الان نوبتشون بشه چون هنوز 3 ماهه سوم شروع نشده و در مورد دیمند بودن اطلاعی که اصلن از دیمندهای 2010 کسی موندهٰ ندارم.
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

رشته و دانشگاه
    Mechatronics

نقل قول نوشته اصلی توسط babak_bahrami نمایش پست ها
    سلام. دیروز که تعطیل بوده؟!!
    تجربه دوستان در صفحات قدیمی تر نشون داده که در روزهای تعطیل هم اتفاقاتی میفته. در ضمن ممکنه دیروزی که دوستمون گفته تاریخش ماله هفته پیش بوده و تازه دیروز مشاهده شده.

در مورد تعطیلی و ارسال مدارک در انها در صفحات قبل بحث های مفصلی شده بود.
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sebas نمایش پست ها
    تجربه دوستان در صفحات قدیمی تر نشون داده که در روزهای تعطیل هم اتفاقاتی میفته. در ضمن ممکنه دیروزی که دوستمون گفته تاریخش ماله هفته پیش بوده و تازه دیروز مشاهده شده.

در مورد تعطیلی و ارسال مدارک در انها در صفحات قبل بحث های مفصلی شده بود.

وقتی که پرونده ها دمشق بود سه شنبه شب سایت ecas آپدیت میشد و یکشنبه و دوشنبه روزهای مدیکال بود.

Junior Member arashaust آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer

در زمان دریافت مدیکال کارت ملی با تاریخ معتبر الزامی است؟ چون کارت ملی من سال 90 اعتبارش به پایان رسیده . دولت اعلام کرده که تا سال 92 و تا زمان ایجاد کارت هوشمند این کارت ها اعتبار دارند.( اینو چطور به علمای کانادایی بفهمونیم خودش داستانیه)

لطفا اطلاع بدهید تا زمان هست اقدام کنیم .

مرسی

رشته و دانشگاه
    Mechatronics

نقل قول نوشته اصلی توسط arashaust نمایش پست ها
    در زمان دریافت مدیکال کارت ملی با تاریخ معتبر الزامی است؟ چون کارت ملی من سال 90 اعتبارش به پایان رسیده . دولت اعلام کرده که تا سال 92 و تا زمان ایجاد کارت هوشمند این کارت ها اعتبار دارند.( اینو چطور به علمای کانادایی بفهمونیم خودش داستانیه)

لطفا اطلاع بدهید تا زمان هست اقدام کنیم .

مرسی
    اگر بگردی جوابت رو در پستهای قبلی پیدا می کنی. تا اونجایی که من یادمه چون کانادا مشخصا اسمی از شناسنامه برده (بصورت پنگلیش) پس نیازی به کارت ملی نیست. تاریخ اعتبارش هم میشه بالفرض 10 سال دیگه زد.
    ارائه کارت ملی اختیاری است در کل (نظر شخصی)

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط abola نمایش پست ها
    ...شما زمانی که به مرحله مدیکال برسید در هر کجای دنیا که باشید می توانید مدیکال را انجام دهید و عازم کانادا شوید و اگر مشغول کار خاصی هستید می توانید فقط یک ماه به کانادا بروید و کارت اقامت را دریافت کنید و تا سه سال بعد هم می توانید وارد کانادا شوید. در ضمن بعد از مدیکال هم یک سال فرصت ورود دارید...
    من قصد دارم تو این مدت برم یه کشور دیگه به نظر دوستان مشکلی پیش نمیاد از این نظر که:

1- آیا این مدیکال را واقعا می شود از هر کشوری اقدام کرد. یعنی تا ایمیل رو دریافت کردیم میشه به مرکزی که در اون کشور هست بریم و نتایجش رو براشون بفرستیم؟

2- آیا بعد از گرفتن کارت اقامت که همان 1-2 ماه طول می کشد دیگر کار دیگری ضروری و موردنیاز نیست که انجام دهیم. یعنی اگر به محض دریافت کارت خارج شویم و مثلا 2 سال بعد برگردیم (در مورد من بعد از اتمام تحصیل در آن کشور) مشکلی به وجود نمی آید؟

البته در مورد مدیکال تا جایی که من می دانم مدیکال یک سال اعتبار دارد و اینکه ویزای شما چقدر اعتبار داشته باشد به این بستگی دارد که چقدر از اعتبار مدیکالتان مانده باشد. مثلا اگر یک ماه بعد از ارسال مدیکال ویزا بگیرید 11 ماه ماه وقت دارید بروید و اگر در ماه 9 ام مدیکال ویزا بگیرید ویزایتان هم 3 ماهه خواهد شد. البته شنیده ام در مواردی که خیلی زمان محدودی از مدیکال مانده باشد افسر ویزا را کمی طولانی تر در نظر می گیرد...

Member
    رشته و دانشگاه
    رشته عمران دانشگاه امیرکبیر

با سلام
    2سوال داشتم ما فایل نامبر فوریه 2011 هستیم.
    آیا با توجه به اینکه مشخص نیست کی مدیکال میاد و زمان طولانی هم گذشته و ما تا به اینجا صبرکردیم الان برای بچه دار شدن زمان مناسبی است یا خیر؟ یا زمان باقی مانده را هم صبر کینم؟
    سوال 2- کلا بچه دار شدن قبل از مدیکال بهتراست یا بعد از مدیکال؟ لطفا دوستانی که آگاهی صددرصد دارند پاسخ کامل دهند ممنون می شوم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hm110 نمایش پست ها
    با سلام 2سوال داشتم ما فایل نامبر فوریه 2011 هستیم. آیا با توجه به اینکه مشخص نیست کی مدیکال میاد و زمان طولانی هم گذشته و ما تا به اینجا صبرکردیم الان برای بچه دار شدن زمان مناسبی است یا خیر؟ یا زمان باقی مانده را هم صبر کینم؟ سوال 2- کلا بچه دار شدن قبل از مدیکال بهتراست یا بعد از مدیکال؟ لطفا دوستانی که آگاهی صددرصد دارند پاسخ کامل دهند ممنون می شوم
    شما اگر یه نگاهی به CSQ خودتون بندازید، تعداد نفرات رو درونش نوشته. طبیعتاً وقتی صاحب فرزند بشید تعداد نفرات خانواده شما تغییر خواهد کرد، همینطور اداره مهاجرت کبک هم ناکید داره که تمام جزئیات خانواده شما رو بدونه و تعداد نفرات و مشخصات فرزندتون هم جزء همین موارد محسوب میشه. اگر قبل از رفتن صاحب فرزند بشید حتماً باید اداره مهاجرت کبک رو در جریان بذارید کاری که اونا میکنن اینه که ازتون میخوان اصل CSQ هایی که بهتون دادن بهمراه فرم های جدید و سایر موارد از جمله سوابق کاری بروز شده و کپی پاسپورت فرزند و عکسش و هزینه اضافی مربوط به فرزندتون و مواردی رو که توش تغییر ایجاد میشه از جمله شناسنامه رو دوباره ترجمه کنید و بفرستید. بعد از اون با کلی سلام و صلوات و بعد از چند ماه CSQ جدید براتون صادر میشه. بعد CSQ های جدید رو به همراه فرم های جدید و همون مواردی رو که برای اداره مهاجرت کبک ارسال کردید باید برای سفارت کانادا در آنکارا هم بفرستید. در تمام این مدت هم پرونده شما در حالت STAN BY قرار میگیره و زمانی که باید برای این موضوع در نظر بگیرید جدای از 9 ماهی که طول میکشه تا بچه به دنیا بیاد و پاسپورت بتونید براش بگیرید حداقل 7-8 ماه هست و هزینه هایی که برای این موضوع میکنید (اعم از هزینه ترجمه مدارک جدید و پاسپورت فرزندتون و ارسال مجدد به کبک و آنکارا و .....). جدای این مسئله مسلماً برای شما و فرزندتون 100% بهتر هست که فرزند شما توی خاک کانادا به دنیا بیاد چون اونجوری فرزندتون از شما زودتر سیتیزن میشه. از تمام این ها براحتی میشه نتیجه گرفت که هرگونه تغییر در شرایط که بخواد منجر به تغییر CSQ بشه (مثل ازدواج و طلاق و بدنیا آوردن فرزند و امثالهم) اونم توی اوضاع فعلی، کار اشتباهیه اگر مثل من و خیلی ها آیندتون رو به مهاجرت گره زدید.
    من شخصاً در این مورد تجربه دارم که عرض کردم
    ویرایش توسط milad_h20 : September 3rd, 2012 در ساعت 05:26 PM
    تحویل مدارک به سفارت : 20 جولای 2010 نامه فایل نامبر و دعوت به مصاحبه: 1 آگوست 2010
    تاریخ مصاحبه : 5 اکتبر 2010 تاریخ فایل نامبر فدرال : 7 اکتبر 2010

ApplyAbroad Hero abola آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science & Technology - University of Otago

نقل قول نوشته اصلی توسط M1KE نمایش پست ها
    من قصد دارم تو این مدت برم یه کشور دیگه به نظر دوستان مشکلی پیش نمیاد از این نظر که:

1- آیا این مدیکال را واقعا می شود از هر کشوری اقدام کرد. یعنی تا ایمیل رو دریافت کردیم میشه به مرکزی که در اون کشور هست بریم و نتایجش رو براشون بفرستیم؟

2- آیا بعد از گرفتن کارت اقامت که همان 1-2 ماه طول می کشد دیگر کار دیگری ضروری و موردنیاز نیست که انجام دهیم. یعنی اگر به محض دریافت کارت خارج شویم و مثلا 2 سال بعد برگردیم (در مورد من بعد از اتمام تحصیل در آن کشور) مشکلی به وجود نمی آید؟

البته در مورد مدیکال تا جایی که من می دانم مدیکال یک سال اعتبار دارد و اینکه ویزای شما چقدر اعتبار داشته باشد به این بستگی دارد که چقدر از اعتبار مدیکالتان مانده باشد. مثلا اگر یک ماه بعد از ارسال مدیکال ویزا بگیرید 11 ماه ماه وقت دارید بروید و اگر در ماه 9 ام مدیکال ویزا بگیرید ویزایتان هم 3 ماهه خواهد شد. البته شنیده ام در مواردی که خیلی زمان محدودی از مدیکال مانده باشد افسر ویزا را کمی طولانی تر در نظر می گیرد...
    در هر جا که باشید می توانید مدیکال انجام دهید، فقط بعد از استقرار در محل جدید تغییر آدرس را اعلام می کنید. بعد از لندینگ اولیه بین بیست تا شصت روز طول میکشه کارت پی آر بیاد با گرفتن کارت از کانادا خارج می شوید. این کارت دارای پنج سال اعتبار هست که حداقل دو سال را باید در کانادا سپری کرده باشید تا کارت تمدید شود و اگر سه سال سپری کنید پاسپورت کانادایی می گیرید. پس می توانید تا زمانی که دو سال از اعتبار کارت مونده به کانادا نروید، در ضمن اگر در کشور دیگر دانشجو شدید می تونید به عنوان ویزیتور استیودنت یک سال از تحصیل را در دانشگاه های کانادا مهمان باشید. این موضوع در دانشگاه های کانادا مخصوصا در مقطع تحصیلات تکمیلی رایج هست.من خودم شدیدا دنبال همین کار هستم و به شما هم توصیه می کنم.
    CSQ: 15 Feb 2011 * F.F: 16 Feb 2011 * Update: 10 April 2013 * Medical : 18 Sep 2013 * Pass Request: 27 Oct 2013 * Landing: 29 Dec 2013

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)