من یک سوال دارم .برای مدرک اجاره نامه بایستی چکار کنم؟
من یک سوال دارم .برای مدرک اجاره نامه بایستی چکار کنم؟
یا از طریق موسساتی مثل oead یا öjab و ... یه اتاق میگیرین. (اینترنتی ثبت نام میکنید، اتاق مورد نظر رو انتخاب میکنید، پیش پرداخت رو میپردازید، و نهایتاً بعد از قبول مورد درخواستی شما فرم های قرارداد برای شما ارسال میشه).
یا اینکه از طریق دوست یا آشنا در اتریش که خونه دارن ازشون درخواست میکنید یه سری مدارک (مثل اجاره نامه خونه و مدارک هویتی) برای شما بفرستن که شما بعنوان محلی که قرار هست در اونجا سکونت داشته باشین به سفارت ارائه بدین.
دوستان برای دانشگاههای تکنیک گراتس و لئوبن نیازی به pre registration هست یا خیر؟
فقط مدارک را پست کنیم کافیه؟
شما اگه به سایت این دانشگاه ها رجوع کنید اونجا دقیقا توضیح داده که روال کار چطوریه . در خصوص گراتس که باید بگم بله یک پری رجیستر باید انجام بدید اما در مورد لئوبن احتمالا این موضوع وجود نداره . اما مطمئنا در این سایت ها توضیحات کامل داده شده .
برای دیدن صفحه پری رجیستر گراتس اینجا کلیک کنید.
برای دیدن نیازمندیهای دانشگاه لئوبن اینجا کلیک کنید.
ضمنا دوست عزیز هر مطلبی تاپیک خودش رو داره . لطفا حتما قوانین فروم رو یک بار مطالعه بفرمایید. شما این پست رو در چندین تاپیک مربوط و نامربوط نوشتین که طبق قوانین فروم صحیح نیست.
از مدیر عزیز تقاضا می کنم اگر صلاح دونستن این پست رو و پست های نامربوط به مطلب رو حذف کنن.
با تشکر
ویرایش توسط immi : September 2nd, 2012 در ساعت 09:21 PM
1- ممنون از جوابتون
2- دوست عزیز من این مطلب رو در 2 تاپیک پرسیدم نه بیشتر و دوستان هم لطف کردن به جای اینکه یک کلمه جواب بدن آره یا نه فقط حرفهای همدیگه رو تائید کردن بدون اینکه بخوان جواب سوال رو بدن.(خوب همینه که تاپیک میشه شونصد صفحه!!!!!)
3- بهتر نبود جواب سوال رو که یک کلمه بود بدید تا اینکه 5 خط رو تایپ کنید و لینک برام بذارید.
4- من سایت این سه دانشگاه رو خوردم و مدارکم هم قبلا فرستادم و pre register هم پر کردم.چون مرجع من سایت دانشگاه است نه اینجا.پس اگر لینکی نیاز داشتید بگید براتون بذارم.
5- من این سوال رو برا یکی از دوستان پرسیدم چون عجله داشت و شرایطش خاص و فقط خواستم از تجربیات دوستان استفاده کنم.
6- ضمنا دوست عزیز اینجا دوستان فقط تجربیاتشان رو به اشتراک می گذارند ولی شرایط رو دانشگاهها اعلام می کنند که کامل و واضح در سایتشان هست.
همانطور که جواب شما و سپیده جون به سوال من با هم فرق می کرد!!!!!
7- دوست عزیز اگه جواب سوال کسی رو میدید مختصر و مفید و بی منت باشه که ارزش وقتی رو که میذارید از بین نبره
چقدر نوشتما!!! ببین منم کردی مثل خودت
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
دوست عزیز جواب سوال شما یک کلمه است و بارها و بارها تو اون شونصد صفحه داده شده.اگه هر کسی بخواد برای کار فوری سوال تکراری تو انجمن بپرسه شونصد تا میشه شونصد میلیون!!!(یا اگه از جایی جوای نگرفت بره تو تاپیکی که اصلا ربطی به موضوع نداره دوباره همون سوال تکراری رو بپرسه.)
شما میتوانید در چنین مواقعی که وقت خوندن پست های قبلی رو ندارید از یکی از افراد در پیغام خصوصی بپرسید.
و اما جواب سوال شما برای هزارمین بار:
نیاز به pre registration نمیباشد.
خدایا روا مدار که گدا معتبر شود گر معتبر شود زخدا بی خبر شود ...
.Robert Frost : In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on
سلام دوستان.
من توی پست های قبلی دیدم که عده ای گفتن که سفارت برخی از بیمه های مسافرتی رو برای ویزای دی قبول نداره (مثلا سینا و ایران و سامان) و برخی دیگه رو قبول داره (مثل البرز). می خواستم بدونم که صحت داره؟ و چه بیمه ای مناسب هست؟
اگر کسی اطراف سفارت بیمه سراغ داره لطفا آدرسش رو برام پ خ کنه. و اینکه اون ماشینی که میگن سر کوچه سفارت هست چه بیمه ای هست و آیا معتبره؟
پیشاپیش ممنون.
دوست من بیمه شما باید مفری باشه.
این که از کجا بگیرید بستگی به خودتون داره.ماشین دم سفارت هم میتونه گزینه خوب و در دسترسی باشه.یه ون سبز رنگ کمی پائین تر از سفارت و گاهی سر کوچه می ایسته همیشه و یا یه پراید مشکی.خیلی راحت میتونید پیداش کنید.همین که کی این پا اون پا کنید و در جستجو باشید حتما پیداش می کنید و در ضمن همیشه هم یه عده دمش ایستادند و دارن ازش بیمه یا فرم میگیرند.
من به شخصه همیشه از بیمه آسیا میگیرم.البته قدیما که ارسال رایگان داشت می ارزید ولی الان دیگه هزینه پیک میگیره که دیگه اصلا به صرفه نیست و همون ون دم سفارت معقول تر به نظر میاد.مگه اینکه بتونید تشریف ببیرید حضوری بیمه رو بگیرید.
اینم لینک یکی از نمایندگان بیمه آسیا برای بیمه مفری:http://bimna.ir/post-244.aspx
(میتونید تعرفه رو تو این سایت ببینید.همه جا تقریبا همین حدوده با اختلاف خیلی جرئی)
دوست عزیز شما که فرق کلمه و جمله رو نمی دانی چطور به بقیه کمک می کنی!!!!!شایدم وقت اضافی داری و عشق تایپ کردن!!!!!!!!
در ضمن من هدفم نظر خواهی بود و کمک به یکی دیگه.برا همین پیام خصوصی ندادم. همانطور که دیدید نظر دوستان در مورد سوال من متفاوت بود همچنین در مورد فرستادن مدرک دیپلم...
جهت اطلاع نزدیک ددلاینه.شاید کسی سوال فوری داشته باشه. پس به جا اینکه یکی یک حرف بزنه بقیه تائیدش کنند و شونصد صفحه پر شه از چیزای نامربوط و شعر و شاعری بهتره هر کس نظر خودشو بر اساس تجربیاتی که داره و پذیرش گرفته بگه
علاقه مندی ها (Bookmarks)