صفحه 177 از 179 نخستنخست ... 77127167168169170171172173174175176177178179 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,761 تا 1,770 , از مجموع 1782

موضوع: آرشیو شده: پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش (تا سال 2012)

پیش فرض پاسخ : [تاپیک جامع] پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش

نقل قول نوشته اصلی توسط milad83 نمایش پست ها
    خدایا روا مدار که گدا معتبر شود گر معتبر شود زخدا بی خبر شود ...
    بسیار موافقم
    در مورد خیلی از دوستان تو این تاپیک صدق میکنه که فکر میکنند چون کار خودشون انجام شده دیگه نباید به بقیه جواب بدند.فکر میکنند ازاول خودشون علامه دهربودند.خیلی ها یادشون میره که خودشن هم ا ز همین تاپیک تونستنداطلاعات جمع کنند و موفق بشن.امیدوارم همه دوستان این رو یادشون بمونه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط milad83 نمایش پست ها
    خدایا روا مدار که گدا معتبر شود گر معتبر شود زخدا بی خبر شود ...
    دوست عزیز جمله ات قشنگه و به شخصیتت هم می خوره. ولی کاش اینو تو تاپیک ادبیات مطرح میکردی نه اینجا!!!!!!!!!
    فکر کنم بعد این همه مدت هنوز نمیدونی تو کدوم فروم و تاپیک هستی؟؟؟؟
    کمال همنشینی در منم اثر کردا!!!!!!
    دوستان اگه بحثی هست و موافقید بهتره ببریم تو پیام خصوصی. به خدا اون بنده خدایی که می خواد از اینجا استفاده کنه گناهی نکرده ها که بخواد درگیره بحثهای ما بشه....

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shabgard25 نمایش پست ها
    دوست من بیمه شما باید مفری باشه.
    این که از کجا بگیرید بستگی به خودتون داره.ماشین دم سفارت هم میتونه گزینه خوب و در دسترسی باشه.یه ون سبز رنگ کمی پائین تر از سفارت و گاهی سر کوچه می ایسته همیشه و یا یه پراید مشکی.خیلی راحت میتونید پیداش کنید.همین که کی این پا اون پا کنید و در جستجو باشید حتما پیداش می کنید و در ضمن همیشه هم یه عده دمش ایستادند و دارن ازش بیمه یا فرم میگیرند.
    من به شخصه همیشه از بیمه آسیا میگیرم.البته قدیما که ارسال رایگان داشت می ارزید ولی الان دیگه هزینه پیک میگیره که دیگه اصلا به صرفه نیست و همون ون دم سفارت معقول تر به نظر میاد.مگه اینکه بتونید تشریف ببیرید حضوری بیمه رو بگیرید.
    اینم لینک یکی از نمایندگان بیمه آسیا برای بیمه مفری:http://bimna.ir/post-244.aspx
    (میتونید تعرفه رو تو این سایت ببینید.همه جا تقریبا همین حدوده با اختلاف خیلی جرئی)
    ممنون از راهنماییتون.

Member schmetter آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی طراحی محیط زیست BOKU University

بچه ها بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسه یه نفر دنبال اطلاعات باشه باید فقط 2-3 صفحه بگو مگو های شماها رو بخونه ؟

امروز سفارت بودم برای تحویل مدارک و پاسپورت (ویزا D). هیچ خبر جدیدی نبود غیر از اینکه یورو رو 2720 حساب کردن باهام : | که یعنی برای درخواست ویزای نوع D من 272000 تومان پرداخت کردم.
    نکته دوم این بود که من فرم چاپی (سایز A3) از خود سفارت نگرفتم که پر کنم! بلکه همون فایل پی دی اف که با ایمیل برام فرستادن رو بصورت تایپی موارد مورد نیازشو پر کردم و آخرش هم یه پرینت خوشگل ازش گرفتم! نگران بودم که ایراد نگیرن به اینکار؛ که گویا هیچ ایرادی نداشت. فقط برای منگنه کردن این چهار برگ به همدیگه، حتماً حاشیه سمت چپ رو 2 تا منگنه بزنید (توی عکس با خط قرمز مشخص کردم منظورم کجاست).

یه چیزی رو یادم رفت بگم!
    کارکنان سفارت به قدری امروز خوش برخورد و با حوصله بودن که باورم نمیشد! (البته خودم تا حالا چیز خاصی ازشون ندیده بودم و اکثراً تعریف عکس قضیه رو شنیدم).
    یه دوست عزیزی امروز اومده بود که فکر کنم هیچ کدوم از مدارک درخواست اقامت تحصیلی همراهش نبود!!! فقط یه مقدار کاغذهای کپی داشت که اونا هم به قدری توی دستش لوله کرده بود که دیگه روی میز صاف نمیشدن : |
    بعد اون خانومه کارمند سفارت چقدر با صبر و حوصله برای این آقا توضیح داد! فکر کنم یه ده دقیقه (بدون اغراق!) تمام تلاششو کرد تا بلکه یه کاری براش بکنه که آخرش هم بدلیل نقص بیش از حد مدارک(!) نتونست درخواستشو قبول کنه.

Senior Member mas0o0ud آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering , IAUT

نقل قول نوشته اصلی توسط farshid1 نمایش پست ها
    یه چیزی رو یادم رفت بگم!
    کارکنان سفارت به قدری امروز خوش برخورد و با حوصله بودن که باورم نمیشد! (البته خودم تا حالا چیز خاصی ازشون ندیده بودم و اکثراً تعریف عکس قضیه رو شنیدم).
    یه دوست عزیزی امروز اومده بود که فکر کنم هیچ کدوم از مدارک درخواست اقامت تحصیلی همراهش نبود!!! فقط یه مقدار کاغذهای کپی داشت که اونا هم به قدری توی دستش لوله کرده بود که دیگه روی میز صاف نمیشدن : |
    بعد اون خانومه کارمند سفارت چقدر با صبر و حوصله برای این آقا توضیح داد! فکر کنم یه ده دقیقه (بدون اغراق!) تمام تلاششو کرد تا بلکه یه کاری براش بکنه که آخرش هم بدلیل نقص بیش از حد مدارک(!) نتونست درخواستشو قبول کنه.
    واقعا خوش برخورد بودن امروز.
    البته من در این مدت که چند بار به سفارت رفتم بد رفتاری ندیدم ازشون.

Senior Member shabgard25 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Music-Tehran Art University

نقل قول نوشته اصلی توسط kavitasion نمایش پست ها
    دوست عزیز شما که فرق کلمه و جمله رو نمی دانی چطور به بقیه کمک می کنی!!!!!شایدم وقت اضافی داری و عشق تایپ کردن!!!!!!!!
    در ضمن من هدفم نظر خواهی بود و کمک به یکی دیگه.برا همین پیام خصوصی ندادم. همانطور که دیدید نظر دوستان در مورد سوال من متفاوت بود همچنین در مورد فرستادن مدرک دیپلم...
    جهت اطلاع نزدیک ددلاینه.شاید کسی سوال فوری داشته باشه. پس به جا اینکه یکی یک حرف بزنه بقیه تائیدش کنند و شونصد صفحه پر شه از چیزای نامربوط و شعر و شاعری بهتره هر کس نظر خودشو بر اساس تجربیاتی که داره و پذیرش گرفته بگه
    جز ابراز تاسف چیز دیگری ندارم برات!!!
    جواب شما همون یه کلمه بود که درکش هم خیلی سخت نیست: نه

از مدیر محترم تقاضا دارم پست های اخیر که نامرتبط با موضوع انجمن و توهین آمیز بودند رو حذف کنند.
    ویرایش توسط shabgard25 : September 4th, 2012 در ساعت 09:43 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط farshid1 نمایش پست ها
    قبلاً sepidejoon زحمت درست کردن راهنمای فارسی فرم درخواست ویزای شنگن رو توی این پست، کشیده بودن.

الان هم من راهنمای فارسی فرم درخواست اقامت تحصیلی (دانشجویی) رو آماده کردم و اینجا میذارم.

صفحات 1 و 4 فرم درخواست اقامت سفارت اتریش (فایل jpg - حجم 1.65 مگابایت)
    صفخات 2 و 3 فرم درخواست اقامت سفارت اتریش (فایل jpg - حجم 2.35 مگابایت)

امیدوارم بدون اشکال باشه ; )
    مرسی. این خیلی عالی بود!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shabgard25 نمایش پست ها
    جز ابراز تاسف چیز دیگری ندارم برات!!!
    جواب شما همون یه کلمه بود که درکش هم خیلی سخت نیست: نه

از مدیر محترم تقاضا دارم پست های اخیر که نامرتبط با موضوع انجمن و توهین آمیز بودند رو حذف کنند.
    منم متاسفم برای شما و بعضی از دوستان که جواب سوال منو به حاشیه بردند!!!!!!
    درکش که سخت نبود ولی گفتن این یک کلمه فکر کنم خیلی سخت بود برا بعضی ها!!!!!
    شایدم فکرش رو نمیکردید یکی مثل خودتون به پستتون بخوره و همیشه فکر میکردید هر کی میاد اینجا به شما احتیاج داره هر بی احترامی میتونبد به اون بکنید.
    دوستان اگه برا طرف مقابل احترام قائل نیستید لااقل برا خودتون احترام قائل باشید.
    انشاالله که دوستان متوجه اشتباهشون شده باشند که دیگه این مسائل پیش نیاد.
    ممنون از جوابتون و آرزوی موفقیت برای همه دوستان
    منم از مدیر محترم تقاضا دارم پست های اخیر که نامرتبط با موضوع انجمن و توهین آمیز بودند رو حذف کنند.