ایکاروس عزیز یک دنیا سپاس

نمیدونم شما هم شنیدید یا نه اینکه ایرانی ها برعکس خیلی از ملیتهای دیگه دوست ندارن همدیگه رو حمایت کنند و از این حرفا اما خداییش من ندیدم همسرم که خیلی هوای ایرانی ها رو داره و دوستانی هم که داریم اگثرا خوب و مهربونند درست مثل شما اما خوب متاسفانه بازم این عقاید هست دیگه من خودم وقتی می شنوم مثلا ایرانی ها موفق شدن تو یه کاری یا یه جایی خیلی احساس غرور می کنم و خوشحال می شم اما خوب همه مثل هم نیستند شاید عده کمی باشند که احساسات ضد ونقیض داشته باشند

از صمیم قلبم ارزو می کنم تو همه مراحل زندگیتون موفق باشید و ایشالا بچه هاتون هم بتونن تو یه محیط خوب و سرشار از ارامش بزرگ شن من از خوندن پستهای شما لذت می برم . راستشو بخواید من از عربهای اینور هیج بدی ندیدم \( البته خوب متوجه ام که بستگی به تجربیات شخصی هر کسی داره )ما هم از زندگی در دبی لذت می بریم به قول شما صرفنظر از هواشششششش اما خوب امکانات و رفاه خیلی زیاده تنها بدیش همون اینده نامعلومه که گفتید من هر دو پسرم اینجا بدنیا اومدن اما هیج امتیاز خاص و ویژه ای شاملشون نمی شه متاسفانه

راستشو بخواید خودم هم مطمین نیستم تالگو یه برند لوازم ارایش و بهداشتی فرانسویه یه دوست ایرانی فرانسوی داریم که گفته برادر خانومش تو روستایی به همین نا م thalgo یه پست خیلی مهم داره البته اون گفت جه پستی ولی من فراموش کردم قراره ایشالا از طریق همین دوست برای استرالیا اقدام کنیم همسرم که خیلی امیدوارههههههههه

راستی منظورتون از ‍ازیها چی بود ؟؟ بومیای استرالیا؟؟

یه سوال دیگه کسایی که اونور اقامت دارند می تونند ماشین از مثلا دبی بیارن اونجا جون سایتی که دادید و جک کردم قیمت ماشینا دوبرابر اینور بودنننننننننننن

ممنون از وقتی که می زارید و به سوالات جواب میدید
have a good one