تشكيل پرونده و دريافت فايل نامبر: 2006 Sep، ارسال مدارك آپديت: 2010 Dec
اقدام استاني: مي 2012 ، دریافت ویزای کار: ۸ می ۲۰۱۳
مدیکال: 1 فوریه 2014 ، پاسپورت ریکوئست: 8 می 2014
به بچه های انتاریو گفتن تا آخر نوامبر تکلیفتونو معلوم می کنیم![]()
زمان ورشو به هفت ماه کاهش پیدا کردهآنکارا 35 ماهه و دمشق هم کلا حذف شده!
باشد که ما همگی ورشوئی شویم
http://www.cic.gc.ca/english/informa...provincial.asp
پرونده فدرال> اقدام: سپتامبر ۲۰۰۶ /بعد از شش سال کنسل شد!
پرونده آلبــرتا> کاندید: مـارچ ۲۰۱۲ / لند با ویزای کار: جون ۲۰۱۳ / اقامت دایم: ژانویه ۲۰۱۵ / شهروندی: آگوست ۲۰۱۸ [جزئیات]
آمین![]()
البته ما که هنوز اندر خم یک کوچه ایم.امیدوارم که همه بچه های این فروم واسه استان های مورد نظرشون انتخاب بشن.
دوتاخبر خوب و بد؛ اول خوبه رو میگم:
نتیجه ی من به عنوان اولین نفری که اینجا اقدام کرده بودم الان اومد و از کاندید تبدیل به نامزد شدم
باید از اول مدارک جمع کنم و بفرستم سیدنی برای نامزدی استانی!
خبر بد هم اینکه آفیسمون آنکاراست و این یعنی از همین لحطه 35 ماه از عمرمون... اگه تازه هر سه ماه سه ماه نیاد روش...
الان که چهار صبحه ولی اولین فرصت اطلاعات تکمیلی رو میدم![]()
پرونده آلبــرتا> کاندید: مـارچ ۲۰۱۲ / لند با ویزای کار: جون ۲۰۱۳ / اقامت دایم: ژانویه ۲۰۱۵ / شهروندی: آگوست ۲۰۱۸ [جزئیات]
خیلی تبریک میگم علی آقا.
درسته که زمانش زیاده ولی حداقل تکلیفتون مشخص شد.آیا با ایمیل بهتون اطلاع دادند؟
تبریک میگم. چه طوری باخبر شدید؟
شروع پروسه در دمشق: 17 دسامبر 2007
ارسال مدارک استانی (اونتاریو) :3 می 2012 دریافت فایل نامبرا استانی: 14 فوریه 2013 تاریخ این پراسس:9 آوریل 2013 دریافت مدیکال:2 ؤانویه 2014
دریافت نامه کار : 4 دسامبر 2012 دریافت مدیکال : 12 جون 2013 پاس رکوئست: 27 سپتامبر 2013
در مجموع به نظرم بايد تبريك بگم![]()
اما سيدني براي چي؟ مگه نگفتيد آفيسمون آنكاراست؟
اينكه بايد از اول مدارك جمع كنيد و بفرستيد سيدني، يعني هر چي مدارك تا حالا داديد، همه رو آپديت كنيد و بار ديگه بفرستيد سيدني؟
به نظرتون همه ما كانديدهاي استاني (فارغ از استانمون) آفيسمون آنكاراست؟ اينا توي نامه شون نوشته بودن اگه نامزد بشيد، دولت فدرال قول داده كه شما رو در اولويت صدور ويزا مي ذاره. اونوقت اينجوري؟ احتمال نميدين كه احتمالاً ما رو ته صف استاني ها نذارن و چون تا حالا 2 بار (يه بار فدرال، و يه بار هم استان مورد نظر) مداركمون بررسي شده يجورايي كارمون رو زودتر راه بندازن؟
مي دونم سوالام زياد شد، ولي ذوق داشتم ديگه چيكار كنم![]()
و اما اطلاعات تکمیلی
- دو ایمیل برام اومده بود، یکی حاوی رمز برای باز کردن pdf نامزدی! و دومی شامل نامه نامزدی استانی و راهنمای اقدام.
- نامه نامزدی به تاریخ 4 سپتامبرِ ولی یک هفته بعد ارسال شده.
- حالا که برای استان پذیرفته شدم باید طبق توضیحات اینجا (که برای همه کسانی که به هر طریقی و برای هر استانی اقدام کردن یکسان هست) اقدام کنم.
- خوشبختانه مدارک مورد نیاز بیشتر فرم هایی هستن که باید تکمیل بشن و خبری از مدارک تحصیلی، کاری و بانکی توش نیست.
- علاوه بر فرمها ترجمه مدارک شناسایی و گواهی عدم سوء پیشینه هم مورد نیازه.
- همچنین 550 دلار هزینه هم باید به نحو مقتضی پرداخت بشه (توضیحات همه اینها در لینک بالاست).
- مدارک برای سیدنی کانادا ارسال میشن، اگر کامل بودن فایل نامبرمون صادر میشه و به آفیس محلی که برای ما آنکاراست ارسال میشه.
- بعد از صدور فایل نامبر پرونده ی فدرالمون کنسل و مبلغش برگردونده میشه.
- و از آن پس در انتهای صف استانی خواهیم ایستاد. هیچ جا حرفی از تسریع نسبت به بقیه به میون نیامده.
به هرحال گرچه به نظر میرسه که زمانبر خواهد بود ولی باز هم خبر خوبیه، لا اقل دریچه ای از امید برامون باز شده![]()
ویرایش توسط علی جون : September 13th, 2012 در ساعت 03:42 PM دلیل: تغییر کورسویی از امید به دریچه ای از امید!
علاقه مندی ها (Bookmarks)