نوشته اصلی توسط
mohandes123
سلام
من رشته ام کامپیوتر هست و بورس دکترای اعزام به خارج از کشور از طریق وزارت علوم پذیرفته شدم. اما باید خودم محل تحصیل ایندم رو مشخص کنم. احتمالا برای اروپا(المان، هلند، سوییس) یا کانادا یا استرالیا مدارکم رو بفرستم و با توجه به اینکه هزینه تحصیلم با اونا نیست احتمال زیادی وجود داره بتونم تو این کشورها محلیو برا ادامه تحصیل پیدا کنم. مشکل بزرگ من همسرم هست که الان سال دوم تخصص اطفال هستن و من مجبورم سال اول را تنهایی برم تا ایشون هم درسش تموم بشه و بیاد ولی میخام جایی اقدام به پذیرش کنم که همسرم هم بتونن واسه فوق تخصص تو اون کشور ادامه بدن اما هیچ شناختی نسبت به این کشورها در زمینه ادامه تحصیل متخصصان پزشکی که در ایران درس خوندند و برای ادامه تحصیل میخان برن خارج ندارم.توی نت خیلی جستجو کردم اما به نتیجه ای نرسیدم. خواستم بدونم ایا یه متخصص اطفال که مدرکش رو ایران گرفته، اگه واسه ادامه تحصیل بخاد بره، اونور مدرک تخصصش رو قبول میکنن یا میگن یه سری درس و دوره ها باید بگذرونه تا مدرکش رو قبول کنن و بتونه ادامه تحصیل بده(اگه باید دوره بگذرونه حدودا چند وقت طول میکشه این دوره تو کشورایی که گفتم) یا اصلا تخصصش رو به هیچ وجه قبول ندارند. در ضمن این نکته رو بگم که ما چون تعهد به وزارت علوم داریم باید حتما برگردیم و همسرم اونجا کار نخواهد کرد بلکه میخاد در رشته خودش برای فوق تخصص ادامه بده و قصد گرفتن مجوز کاری تو اون کشور را نداره.
علاقه مندی ها (Bookmarks)