من بارها و بارها با این سوال مواجه شدم که عکس با حجاب چه مشخصاتی باید داشته باشه و اینکه آیا باید گوشها دیده بشه. همه جا جواب دادم که نه در صورتی که حجاب دارید، مجبور نیستید گوشها (یا مو) رو بذارید بیرون. این هم مستند حرف از آیین نامه صدور ویزای وزارت خارجه
http://www.state.gov/documents/organization/87503.pdf
اینجا گفته گوشها باید دیده بشه در صورتی که مغایر با موازین مذهبی نباشه. ویزا آفیسرها خودشون قضیه حجاب اسلامی رو میدونن. البته کسی که عکس شما رو چک میکنه ویزا آفیسر نیست، ولی اون کارمند کنترل مدارک هم میدونه. خیلی نگرانید میتونید صفحه ۲ همین آیین نامه رو پرینت بگیرید و ببرید. جواب بقیه سوالهایی که در مورد مشخصات عکس دارید هم همینجا هست. بقیه آیین نامه رو هم حوصله داشتید بخونید. نکات جالبی در مورد پروسه صدور ویزا داره.
این هم اطلاعات تفصیلی در مورد عکس از وبسایت وزارت خارجه
http://travel.state.gov/visa/visapho...oreq_5334.html
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
سلام دوستان
کسی می دونه که آیا عکس 5*5 هم باید ببریم سفارت دوبی برا ویزا دانشجویی یا همونی که Upload کردیم کافیه؟
گاهی وقتها به بعضیها گیر میدان که این عکس DS شبیه خودت نیست یا قدیمیه بعد هم میگن برو عکس جدید بنداز برگرد. اگه عکستون کاملا مطابق مشخصات هست و قدیمی هم نیست، نگران نباشید. با این وجود همراه داشتن یه عکس ۵x۵ برای احتیاط بد نیست.
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
دوستان من عکس رو که آپلود می کنم این پیام خطا رو میده:
Illumination appears to be poor
دلیلش چیه؟
عکس رو خودتون توی خونه انداختین؟ مطمئنید هیچ جای صورتتون سایه نیفتاده؟ یا پس زمینه عکس رنگی یا غیر سفید نیست؟ شاید به خاطر همینه که میگه نور عکس کمه. اگه هیچکدوم اینها نیست، فایل رو با یک فتو ادیتور باز کنید و بدون اینکه هیچ چیز دیگهای رو تغییر بدین، brightness رو یک کم بالا ببرید، ببینید مشکل حل میشه.
من عکسم رو خودم با موبایل گرفته بودم، نور عکس هم خیلی زیاد نبود (یعنی راستش با نور آشپزخونه انداختم)، هیچ چیز عکس رو هم تغییر ندادم، وقتی آپلود کردم بهم چنین گیری نداد.
می شه خودمون عکس بگیریم دورشو سفید کنیم؟
توی دستور العمل عکس گرفتن گفته زیاد ادیت نکنید. البته اون منظورش ادیت کردن صورت بوده، ولی ممکنه وقتی خواستید آپلود کنید، ارور بده. شما یا یک دیوار با رنگ روشن پیدا کنید و نزدیکش عکس بگیرید (البته نه خیلی نزدیک که سایه بیفته) یا اینکه اگه دیوارتون کاغذ دیواری یا طرحداره، یه ملافه سفید با پونز بزنید که پسزمینه عکس مشکل نداشته باشه. خود من با موبایلم توی آشپزخونه عکس انداختم. پست قبلیم رو بخونید. تازه توی اون عکس رنگ دیوار یک کم متمایل به سبز شده (با اینکه در واقع کرم بود)، هیچ جا هم مشکل پیدا نکردم.
سلام دوستان
سوال من در مورد عکس ds160 و ویزا هست
آیا اینور(یعنی ایران) مشکلی پیش میاد اگر عکس بیحجاب بگذاریم؟ مثلا برای سایت نشا مشکلیه؟
عکس با حجاب اونور مشکلی پیش میاره اگر بخوام بیحجاب برای مصاحبه برم؟
لطفا تجربیات دیگر دوستان خانم که تابحال برای مصاحبه رفتند رو برام بگذارید و راهنماییم کنید چه عکسی بذارم وقتی کخ میخوام بی حجاب برای مصاحبه برم؟
ممنون
سلام
اگه اینور (مثلا برای نشا) عکس بی حجاب بزارین خب قطعا مشکل پیش میاد!!!
من پیشنهادم اینه که هرجوری که عکس آپلود کردین برای فرم دی اس٬ همونجوریم برین برای مصاحبه! اگه حس کنن عکستون با خودتون فرق میکنه٬ میفرستنتون بیرون که عکس بگیرین. البته مشکلی نیس ولی خب آدم استرسش بیخودی میره بالا!
خانوم من عکس بی حجاب آپلود کرد برای فرم و همون شکلی هم رفت برای مصاحبه! البته بازم میگم به نظر من برای نشا بهتره که با حجاب باشه و برای مصاحبه بی حجاب (به خاطر اون قضیه نمایان بودن گوش و اینا...). البته توی فرودگاه هم به عکس بی حجاب ویزای خانومم کسی کاری نداش!![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)