نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 18 از 72 نخستنخست ... 891011121314151617181920212223242526272868 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 717

موضوع: شماره SEVIS و چگونگی پرداخت SEVIS Fee

Senior Member ali1987 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Che & Pol Eng

پیش فرض پاسخ : سوالات در خصوص شماره SEVIS و پرداخت SEVIS fee

نقل قول نوشته اصلی توسط alirezazd نمایش پست ها
    من 17 حولای سویس رو پرداخت کرد اما هنوز اصلش بدستم نرسیده! کسی میدونه چه جوری میشه پیگیری کرد؟
    همون سایتی که سویس فی رو پرداخت کردید ی جا برای چک کردن وضعیت داره..اونجا دو هفته اول pending میزنه بعدش میزنه sent .. آدرس پیگیری هم داره..
    کلا بین 2 تا 8 هفته طول میکشه بیاد به آدرسی که دادید، چون با پست عادی میاد!من برام تو شهرستان بعد دو ماه اومد در خونمون..

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

می شه در مورد SIVICE یه توضیحی به من بدید من هفته دیگه نوبت سفارت آنکارا با ویزای J1 دارم ولی نمی دونم چه جوری و چقدر باید پرداخت کنم خیلی لطف می کنید

Senior Member aida8404 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط pari123321 نمایش پست ها
    می شه در مورد SIVICE یه توضیحی به من بدید من هفته دیگه نوبت سفارت آنکارا با ویزای J1 دارم ولی نمی دونم چه جوری و چقدر باید پرداخت کنم خیلی لطف می کنید
    شما باید 3 روز قبل از وقت سفارت 200 دلار به fmjfee.com پرداخت کنید. (با فی ل تر شکن اینکارو بکنید چون فی ل تر هستش). موفق باشید
    وقتی زندگی برايت خيلی سخت شد يادت باشه که دريای آروم ناخدای قهرمان نميسازه...

Junior Member

سلام
    دانشگاه I-20 را برای من فزستاده . که ۳ تا فرم هست. یکی برای خودمه. و ۲ تا فرمش برای همسرم که SEVIS NUMBERE آن با من فرق میکند. کسی میدونه که آیا لازمه که من ۲ بار SEVIS FEE را باید پرداخت کنم با اینکه فقط واسه خودمو .پرداخت کنم؟

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط agripine نمایش پست ها
    سلام
    دانشگاه I-20 را برای من فزستاده . که ۳ تا فرم هست. یکی برای خودمه. و ۲ تا فرمش برای همسرم که SEVIS NUMBERE آن با من فرق میکند. کسی میدونه که آیا لازمه که من ۲ بار SEVIS FEE را باید پرداخت کنم با اینکه فقط واسه خودمو .پرداخت کنم؟
    فقط F1 باید پرداخت کنه

http://www.ice.gov/sevis/factsheet/090104_fs.htm
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member

دوستان می خوام یکی از دوستانم SEVIS منو پرداخت کنه. غیر از شماره SEVIS توی I-20 و شماره پاسپورت و DS-160 چیز دیگه ای لازم هست بدم بهش؟
    ممنون

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط s2233 نمایش پست ها
    دوستان می خوام یکی از دوستانم SEVIS منو پرداخت کنه. غیر از شماره SEVIS توی I-20 و شماره پاسپورت و DS-160 چیز دیگه ای لازم هست بدم بهش؟
    ممنون
    اطلاعات دانشگاه رو میخوان به اضافه بقیه اطلاعات پاسپورت. اسکن صفحه اول I-20 و صفحه اول پاسپورت رو بفرستید برای دوستتون. اینجا خود فرم و همه اطلاعات مورد نیاز هست

http://www.ice.gov/doclib/sevis/pdf/I-901.pdf

http://www.ice.gov/sevis/i901/faq4.htm

در ضمن به دوستتون بگید برای expedited delivery پول حروم نکنه. اگه آدرس خونه رو دقیق و کامل بنویسه، رسید رسمی‌ کاغذی I-797 با همون پست عادی حد اکثر ظرف یک هفته میاد در خونه. برای من ۳ روزه اومد. اون رسید کاغذی انقدر مهم نیست. دوستتون بعد از اینکه پرداخت رو انجام داد، میتونه از همون صفحه کانفرمیشن پرداخت یک پرینت پی‌دی‌اف بگیره یا printscreen بگیره و با ایمیل براتون بفرسته تا شما پرینت بگیرید. برای مصاحبه شما همون پرینت کانفرمیشن پرداخت کافیه.
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مدارک لازم برای ویزا

سلام
    من سال قبل واسه ویزای دانشجویی اقدام کردم ولی ریجکت شدم. حالا امسال دوباره دانشجویی دارم اقدام میکنم بای دوباره sevis fee رو پرداخت کنم؟

رشته و دانشگاه

پیش فرض پاسخ : مدارک لازم برای ویزا

نقل قول نوشته اصلی توسط helyaef نمایش پست ها
    سلام
    من سال قبل واسه ویزای دانشجویی اقدام کردم ولی ریجکت شدم. حالا امسال دوباره دانشجویی دارم اقدام میکنم بای دوباره sevis fee رو پرداخت کنم؟
    اگه از تاريخ پرداخت يك سال گذشته بله بايد دوباره پرداخت كنيد. در مورد سويس تاپيك جداگانه وجود داره.

Junior Member

سلام دوستان
    یه سوال دارم .. امکان داره به طور کامل بگید که sevisو پین .. چیه ..و من که میخوام از انکارا وقت بگیرم باید چگونه اینها رو پرداخت کنم و چطوری رسید بگیرم و چطوری در فرم ds160 وارد کنم و موقع مصاحبه باید به کی چی تحویل بدم؟

تو رو خدا هر چه سریعتر جوابمو بدید عجله دارم
    مرسی