صفحه 17 از 18 نخستنخست ... 789101112131415161718 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 178

موضوع: آرشیو شده : رد شدن از سفارت استراليا و علل آن ( تا سال 2012 )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : رد شدن از سفارت استراليا و دلايل آن

دوستان من تا حالا 2 بار توریستی رد شدم.بعد برای تحصیلی اقدام کردم همین چند روز پیش باز رد شدم .همه ی مدارکم هم کامل و خوب بود.خیلییییی ناراحتم.خواهرم هم اونجاس.به نظرتون اگه دوباره تحصیلی اقدام کنم شانسی دارم؟؟خیلی خوشحال می شم اگه جواب بدین .
    لیسانس الکترونیک هستم .برای کالج پذیرش گرفته بودم رشته management
    ضمانت نامه و بقیه مدارکم هم کامل بود.
    وکیلم خیلی تعجب کرد چون خیلیا رو با شرایط من به همون کالج فرستاده بود.
    ویرایش توسط phoenix_n : October 3rd, 2012 در ساعت 11:17 PM

Junior Member

پیش فرض پاسخ : PVA!

نقل قول نوشته اصلی توسط jahan- نمایش پست ها
    سلام. من در درجه اول خوشحال و ممنونم که خانم نیلوفر با وجود خبر بدی که بهشون رسیده، ارتباط خودشون رو با فروم حفظ کردن. امیدوارم بتونیم با کمک دوستان راه حلی‌ هم برای ایشون پیدا کنیم.
    در درجه دوم با توجه به رفیوز‌های اخیر، الان همهٔ بچه‌ها نگرانن. من از پرونده خانم نیلوفر حدس میزنم(فقط حدس) مشکل ایشون یکی‌ از این دو مورد یا هردو بود: ۱.همراه همسر میخواستند برن. ۲.لیستی از فامیل که تو استرالیا هستن ارایه کردن.

من می‌خوام از دوستامون azimmoien2002 و s.hamed خواهش کنم بیان و یکم شرایطشون رو بگن( رشته، مقطع، تنها میخواستن برن یا با همسر، سن، اسپانسر) تا شاید ما بتونیم به نتیجه دقیقتری برسیم و بچه‌ها از نگرانی در بیان.
    خوب وقتی فامیل داریم باید بگیم دیگه.مثلا من نمی تونم نگم که خواهرم اونجاست که .یه دروغ واضحیه

Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط phoenix_n نمایش پست ها
    دوستان من تا حالا 2 بار توریستی رد شدم.بعد برای تحصیلی اقدام کردم همین چند روز پیش باز رد شدم .همه ی مدارکم هم کامل و خوب بود.خیلییییی ناراحتم.خواهرم هم اونجاس.به نظرتون اگه دوباره تحصیلی اقدام کنم شانسی دارم؟؟خیلی خوشحال می شم اگه جواب بدین .
    لطفا تو پيام خصوصي بفرماييد كه وكيلتون كي بودند.
    آنكه پرنقش زد اين دايره مينايي كس ندانست كه در گردش پرگار چه كرد

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط phoenix_n نمایش پست ها
    نمیخوام الان نمک روی زخم بپاشم ولی این پاسخی به دوستانی که میگند حتما برای پر کردن 4 تا فرم باید وکیل گرفت و بدون وکیل رد میشین و با وکیل 100% هست و این حرفا
    اون حرف وکیلتون هم که گفته خیلیا رو با شرایط شما فرستاده فقط سرپوش گذاشتن روی failure خودشون هست و اون هم خودش این رو میدونه و میخواد بگه حتما شرایط شما باعث رد شدنتون شده
    اما در شرایط شما،من هم موافقم که ریجت ویزای توریستی تون احتمال زیاد مربوط به خواهرتون هست که اونجا هست و اینها نگران هستند که شما برید و برنگردید و همین مورد برای ویزای تحصیلیتون هم هست. چیزی که همه در این موارد توصیه میکنند(بعد از چند بار ریجکت شدن) یکی sop خوب و قوی هست و یک چیز دیگه هم که میتونه کمک کنه نامه جاب آفر از یک شرکت ایرانی هست که مثلا ما ایشون رو بعد از تحصیلاتش میخوایم. نشون دادن مدارک وابستگی خانوادگی و این جور چیزا هم میتونه کمک کنه.
    ویرایش توسط arman65 : October 4th, 2012 در ساعت 08:29 AM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط arman65 نمایش پست ها
    نمیخوام الان نمک روی زخم بپاشم ولی این پاسخی به دوستانی که میگند حتما برای پر کردن 4 تا فرم باید وکیل گرفت و بدون وکیل رد میشین و با وکیل 100% هست و این حرفا
    اون حرف وکیلتون هم که گفته خیلیا رو با شرایط شما فرستاده فقط سرپوش گذاشتن روی failure خودشون هست و اون هم خودش این رو میدونه و میخواد بگه حتما شرایط شما باعث رد شدنتون شده
    اما در شرایط شما،من هم موافقم که ریجت ویزای توریستی تون احتمال زیاد مربوط به خواهرتون هست که اونجا هست و اینها نگران هستند که شما برید و برنگردید و همین مورد برای ویزای تحصیلیتون هم هست. چیزی که همه در این موارد توصیه میکنند(بعد از چند بار ریجکت شدن) یکی sop خوب و قوی هست و یک چیز دیگه هم که میتونه کمک کنه نامه جاب آفر از یک شرکت ایرانی هست که مثلا ما ایشون رو بعد از تحصیلاتش میخوایم. نشون دادن مدارک وابستگی خانوادگی و این جور چیزا هم میتونه کمک کنه.
    خیلی ممنون آرمان جان . باورتون نمی شه با تمام این شرایط باز وکیل من میگه SOP و سند و این جور چیزا .کاری از پیش نمی بره اما من کاملا مخالفم و همونطوری که شما گفتید این دفعه حتما این چند مورد رو رعایت میکنم.اطلاعاتی در مورد یه sop خوب دارید؟

Junior Member

سلام دوستان
    من الان واقعا گیج شدم. نمیدونم ویزا می گیرم یا نه. می خواستم نظر شما رو هم بدونم.
    من 21 سالمه. 2 سال دانشگاه رفتم ولی چون مهمانی گرفته بودم باید می رفتم شهرستان می خوام از اول یعنی واسه لیسانس برم. application هم گرفتم. فقط می خواستم بدونم الان که 3 سال از آخرین مدرکم می گذره مشکلی واسه ویزا گرفتنمه؟ به نظرتون برم وکیل بگیرم یا نه؟

Junior Member

من از دانشگاه پذيرش گرفتم و مي خوام براي ويزا اقدام كنم.
    عموي من از طريق ويزاي سرمايه گذاري براي استراليا ويزا گرفته ولي هنوز اقامت دائم نگرفته و فقط اونجا يك ساليه كه زندگي مي كنند تا بنونن اقامت دائم بگيرن . آيا بايد تو فورمي كه خويشاوندايي كه انجا داريم رو خواسته ، بنويسم؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering, University of Tehran

سلام دوستان
    من از یکی از دانشگاه های استرالیا پذیرش گرفتم منتها موضوع تزم chemical combustion looping هست. بت توجه به اینکه سفارت روی موضوع انرژی حساس شده بهتر نیست که با هماهنگی استادم موضوع را عوض کنم و برای ویزا اقدام کنم بعد که ویزا را گرفتم برم سراغ این موضوع. به استادم بگم این مشکلا یا با همین موضوع اقدام کنم ببنیم خدا چی می خواد

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_r نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من از یکی از دانشگاه های استرالیا پذیرش گرفتم منتها موضوع تزم chemical combustion looping هست. بت توجه به اینکه سفارت روی موضوع انرژی حساس شده بهتر نیست که با هماهنگی استادم موضوع را عوض کنم و برای ویزا اقدام کنم بعد که ویزا را گرفتم برم سراغ این موضوع. به استادم بگم این مشکلا یا با همین موضوع اقدام کنم ببنیم خدا چی می خواد
    دوست عزیز من هم همین کارو کردم و چون مستر‌ام و مقالتم حساس بود موضوع تز‌ را تغییر دادم و الان استاد دستم را باز گذشته برای موضوع، ولی‌ حالا نمیدونم باید به استاد چی‌ بگی‌، قطعاً خیلی‌ بده به استاد بگی‌ من موضوع رو عوض کنم برای ویزا، حالا دوستان بیان نظر بدن که چه کار می‌شه کار؟

من خودم ویزا را ۱ ماه گرفتم با پیشینه حساس و کار کردن در ایرانسل به عنوان لینوکس انجینیر. در ضمن درSOP هم گفتم من رشته اصلا حساس نیست و کمک به مردم بدبخت هست،،،،
    گاهــــــی گمـــان نمیکنـی ولی میشود ...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
    گاهـــی هـزار دوره دعا بی اجابت است...گاهـــی نگفتــه قرعـه به نام تو میشود

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_r نمایش پست ها
    سلام دوستان
    توصیه میکنم که حتما موضوع تزتون رو عوض کنید. موضوع پروپوزال من تو راند قبلی اسکولارشیپ در مورد همین احتراق بود که وزارت امور خارجه استرالیا (که تمام پروپوزال های دانشجوهای ایرانی رو چک میکنه) نذاشت دانشگاه کویینزلند بهم اسکولارشیپ بده و ریجکت شدم. در واقع اصلا کار به ویزا و سفارت نرسید که اگه میرسید هم اونا مسلما رو این موضوع حساس بودن و به احتمال زیاد ریجکتم میکردن.

به استادتون توضیح بدین که الان وضعیت اینجوریه و اگه شما روی همین موضوع پروپوزال ارائه بدین به احتمال خیلی زیاد ریجکت خواهید شد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)