صفحه 1077 از 2683 نخستنخست ... 7757797710271067106810691070107110721073107410751076107710781079108010811082108310841085108610871127117715772077 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 10,761 تا 10,770 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط babak_bahrami نمایش پست ها
    داستان های خیالی کانادا- قسمت سوم
    فردای روز زلزله ونکوور هارپر، جیسون کنی رو برای یه جلسه اضطراری دعوت میکنه بره پیشش، جیسون هم که شاخ در آورده که زلزله چه ربطی داره به اداره مهاجرت میره پیش هارپر، وقتی که وارد اتاقش میشه میبینه که یه پیرزن عجیب وغریب هم پیش هارپر نشسته، با خودش فکر میکنه این دیگه کیه.
    هارپر: سلام جیسون، بشین ببینم بیچاره کردی منو.
    جیسون: چی شده مگه؟ ایشون رو معرفی نمیکنی؟

• یادم رفت، ایشون مادام تیلور، جادوگر شخص من هستن.
    • بله؟!! خیلی خوشبختم.
    • من میرم سر اصل مطلب، همونطور که میدونی ما تو کانادا زیاد سابقه زلزله نداریم و تا این لحظه هیچ دلیل قابل لمس برای این زلزله دیروز پیدا نکردیم، این بود که من از مادام خواستم که ببینه میتونه بفهمه علت چیه و ایشون بررسی دقیقی کردن.
    • چه جالب، اونوقت به چه نتیجه ای رسیدین که به من مربوطه میشه؟
    • مادام لطفاً توضیح بدید.

اینجاست که مادام وارد بحث میشه: من هم فال قهوه گرفت هم با کارت فال گرفتم و به یه نتیجه مشخص رسیدم.
    جیسون: که اون چی باشه

• تقصیر ایرانی هاست، به خصوص 2010 ای ها، از بس نفرینمون کردن اینجوری شده.
    • بله؟!!!!! میشه بیشتر توضیح بدید.

مادام در حالی که به هارپر نگاه میکنه میگه ظاهراً جناب کنی شما باید توضیح بدید
    هارپر میگه: بله، شواهد اینجوریه اما شما باید بگی یعنی چی؟ چون فال فقط سر نخ رو میده، شما باید توضیح بدید
    - والا قربان ایرانی ها یه خورده کار مدیکال و ویزاشون طولانی شده، شاید واسه همین نفرینمون کردن، اما واقعاً فکر میکنید این دلیل زلزله است؟!
    - جیسون رو مخ من راه نرو، همینه که گفتم بدو برو کارشون رو سریع کن اعصاب ندارم.
    - قربان آخه سهمیه ویزاشون تقریباً تموم شده اینور سال نمیتونیم ویزا بدم.
    - آخه پدرسوخته تو که سهمیه ویزا دست خودته برو درستش کن.
    - آره، اما یک کم زمان میبره ها.
    - ببین باید تا مارچ 2013 تموم 2010 رو ویزا داده باشی خوبه؟
    - هر چی شما بفرمایید، سعی میکنم بشه، اما قول سفت و سخت نمیدم ها.
    - هر کاری لازمه بکن که دیگه کار ایرانی ها اینقدر طولانی نشه،دوباره نیای بگی کار 2011 ای ها طولانی شده، کار 2012 یک کم کش اومده و از این حرفها، انگار نفرین ایرانی ها سنگینه، اینبار زلزله به جای وسط دریا بیاد وسط تورنتو چی کار کنیم؟ ببینم چی کار میکنی ها، پاشو بدو برو.
    جیسون هم یه چشم میگه و میاد بیرون، معلوم نیست چشمش واقعیه یا نه!
    سلام دوست عزیز
    واقعاًجالب بود من تعجب می کنم چرا رشته ادبیات رو انتخاب نکردید باور کن یه رمان نویس عالی می شدید در تخیل یا واقعیت یا شوخی به امید اینکه داستان شما واقعیت پیدا کنه و تا مارچ سال بعد کار2010تمام بشه تا نفرین آنها باعث سونامی مهیب نشه

سلام دوستان، از یکی‌ دوتا از این به اصطلاح وکلا شنیدم این قضیه دو صفی صحت داره، میخواستم نظر شمارو بدونم، چیزی شنیدین یا میتونه منطقی‌ باشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط meteor127 نمایش پست ها
    سلام دوستان، از یکی‌ دوتا از این به اصطلاح وکلا شنیدم این قضیه دو صفی صحت داره، میخواستم نظر شمارو بدونم، چیزی شنیدین یا میتونه منطقی‌ باشه؟
    اگه صف دیمندها و غیر دیمندها رو گفته باشه که درست گفته.....
    First interview : APR 2011 , Second interview : FEB 2012, FFN : April2012 , Update Req. : Apr 2013
    Medical : 25 Nov. 2013 , Inprocess : 1 Apr. 2014 , DM : 7 Apr. 2014 , PR : 9 Apr. 2014

Member
    رشته و دانشگاه
    ingenieur d'industrie

نقل قول نوشته اصلی توسط xman نمایش پست ها
    اگه صف دیمندها و غیر دیمندها رو گفته باشه که درست گفته.....
    اینطوری شاید دلیل این کندی کار سفارت منطقی تر باشه یعنی 2010 ها تو صف جدا وخارج از نوبت به ویزا برسن . الانم دارن پرونده های 2012 غیر دیمند نیز دارن توی صف جدا بررسی می شن .چون فرم فدارل 2012بارکدیه.....

ApplyAbroad Hero پاشا آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط meteor127 نمایش پست ها
    اینکه دو صف وجود داره واضح و روشن هست فقط امیدوارم نسبت این دو صف کم بشه تخمینی فکر کنم 5 به 1 هست میشه توسط وضعیت آماری این فروم آنرا بررسی کرد گرچه دیگه مهم نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط پاشا نمایش پست ها
    اینکه دو صف وجود داره واضح و روشن هست فقط امیدوارم نسبت این دو صف کم بشه تخمینی فکر کنم 5 به 1 هست میشه توسط وضعیت آماری این فروم آنرا بررسی کرد گرچه دیگه مهم نیست
    سلام
    با این نظریه بارکد مخالفم ,چون پرونده ما هم که آوریل 2011 است بارکدی و تا الان هیچ خبری نشده .فکر کنم این 2 صفی شدن یه توهم که بعضی از دوستان دوست دارند اینجوری باشه
    اسال مدارك به دفتر كبك تير 89, فايل نامبر كبك Sept 2010 ,مصاحبه April 14 ,فايل نامبر فدرال 18 آوريل 2011 ==دریافت آپدیت از پاریس 15 آوریل 2013==دریافت آپدیت توسط پاریس 25 آوریل ==IN PROCESS در سایت از 17 می 2013

ApplyAbroad Hero abola آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science & Technology - University of Otago

من بعد از ازدواج فرم های جدید که پر کردم بارکد داشت و اولین نفر بودم که تو بچه های اینجا از سیستم بارکدی استفاده کرد!! الان حکم شرعی پرونده ما چیه؟ صف اولی هستیم یا صف دومی!!! چون اگه بخواد بارکد دارها اول بررسی بشه ما اولین کسایی هستیم که مدیکال میگیره! اما مطمئن باشید دو صفی نمیشه چون بارکد فقط وارد کردن اطلاعات را ساده کرده و تاثیری رو سکوریتی چک و بازخوانی پرونده اینها نداره...........
    CSQ: 15 Feb 2011 * F.F: 16 Feb 2011 * Update: 10 April 2013 * Medical : 18 Sep 2013 * Pass Request: 27 Oct 2013 * Landing: 29 Dec 2013

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط مهر نمایش پست ها
    اینطوری شاید دلیل این کندی کار سفارت منطقی تر باشه یعنی 2010 ها تو صف جدا وخارج از نوبت به ویزا برسن . الانم دارن پرونده های 2012 غیر دیمند نیز دارن توی صف جدا بررسی می شن .چون فرم فدارل 2012بارکدیه.....
    چه با برکد و چه بدون بارکد باید به نوبت بررسی بشه. اول 2010 ها، بعدش 2011 و بعد از اینها 2012. البته پر واضح است که منظورم غیر دیمندد ها هستش.

ApplyAbroad Hero

خداوند نیامرزد این سفارت را که این قدر لفت میده که کلی حدس و گمان بوجود میاره، به نظر من این دو صفی بودن خیلی غیر منطقی هست، اگر اینطور بود تا الآن برای حداقل یک نفر از دوستانی که استانبول مصاحبه کردن و آخر 2011 یا اول 2012 هستند باید مدیکال میومد، ضمناً یه جورایی بی انصافیه که 2012 زودتر از 2010 بره.
    رشته: عمران، رشته همسر: معماری
    لوازم و مدارک ضروی برای سفر به کانادا ویرایش:92/11/29(این فایل تنها توسط بنده ویرایش میشود)
    Landed: 2014-jan-25 in montreal *** Moved to Toronto: 2014-Feb-25

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط babak_bahrami نمایش پست ها
    خداوند نیامرزد این سفارت را که این قدر لفت میده که کلی حدس و گمان بوجود میاره، به نظر من این دو صفی بودن خیلی غیر منطقی هست، اگر اینطور بود تا الآن برای حداقل یک نفر از دوستانی که استانبول مصاحبه کردن و آخر 2011 یا اول 2012 هستند باید مدیکال میومد، ضمناً یه جورایی بی انصافیه که 2012 زودتر از 2010 بره.
    قطعا برای غیر دیمندد ها دو صفی نیست. معلومه که بی انصافیه. آسیاب به نوبت! خیالتون راحت باشه که 2012 زودتر از 2010 و 2011 نمیره قانون First input, First output دارن البته این قضیه شامل دیمندد های عزیز نمیشه.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)