داستان های خیالی کانادا- قسمت سوم
فردای روز زلزله ونکوور هارپر، جیسون کنی رو برای یه جلسه اضطراری دعوت میکنه بره پیشش، جیسون هم که شاخ در آورده که زلزله چه ربطی داره به اداره مهاجرت میره پیش هارپر، وقتی که وارد اتاقش میشه میبینه که یه پیرزن عجیب وغریب هم پیش هارپر نشسته، با خودش فکر میکنه این دیگه کیه.
هارپر: سلام جیسون، بشین ببینم بیچاره کردی منو.
جیسون: چی شده مگه؟ ایشون رو معرفی نمیکنی؟
- یادم رفت، ایشون مادام تیلور، جادوگر شخص من هستن.
- بله؟!! خیلی خوشبختم.
- من میرم سر اصل مطلب، همونطور که میدونی ما تو کانادا زیاد سابقه زلزله نداریم و تا این لحظه هیچ دلیل قابل لمس برای این زلزله دیروز پیدا نکردیم، این بود که من از مادام خواستم که ببینه میتونه بفهمه علت چیه و ایشون بررسی دقیقی کردن.
- چه جالب، اونوقت به چه نتیجه ای رسیدین که به من مربوطه میشه؟
- مادام لطفاً توضیح بدید.
اینجاست که مادام وارد بحث میشه: من هم فال قهوه گرفت هم با کارت فال گرفتم و به یه نتیجه مشخص رسیدم.
جیسون: که اون چی باشه
- تقصیر ایرانی هاست، به خصوص 2010 ای ها، از بس نفرینمون کردن اینجوری شده.
- بله؟!!!!! میشه بیشتر توضیح بدید.
مادام در حالی که به هارپر نگاه میکنه میگه ظاهراً جناب کنی شما باید توضیح بدید
هارپر میگه: بله، شواهد اینجوریه اما شما باید بگی یعنی چی؟ چون فال فقط سر نخ رو میده، شما باید توضیح بدید
- والا قربان ایرانی ها یه خورده کار مدیکال و ویزاشون طولانی شده، شاید واسه همین نفرینمون کردن، اما واقعاً فکر میکنید این دلیل زلزله است؟!
- جیسون رو مخ من راه نرو، همینه که گفتم بدو برو کارشون رو سریع کن اعصاب ندارم.
- قربان آخه سهمیه ویزاشون تقریباً تموم شده اینور سال نمیتونیم ویزا بدم.
- آخه پدرسوخته تو که سهمیه ویزا دست خودته برو درستش کن.
- آره، اما یک کم زمان میبره ها.
- ببین باید تا مارچ 2013 تموم 2010 رو ویزا داده باشی خوبه؟
- هر چی شما بفرمایید، سعی میکنم بشه، اما قول سفت و سخت نمیدم ها.
- هر کاری لازمه بکن که دیگه کار ایرانی ها اینقدر طولانی نشه،دوباره نیای بگی کار 2011 ای ها طولانی شده، کار 2012 یک کم کش اومده و از این حرفها، انگار نفرین ایرانی ها سنگینه، اینبار زلزله به جای وسط دریا بیاد وسط تورنتو چی کار کنیم؟ ببینم چی کار میکنی ها، پاشو بدو برو.
جیسون هم یه چشم میگه و میاد بیرون، معلوم نیست چشمش واقعیه یا نه!
علاقه مندی ها (Bookmarks)