صفحه 8 از 35 نخستنخست 123456789101112131415161718 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 342

موضوع: گرفتن فرمهای I - 20 از چند دانشگاه

پیش فرض پاسخ : اطلاعیه: صادر شدن/داشتن چند I-20 مشکلی ایجاد نمی کنه!!

سلام.
    بزارین یه جمع بندی بکنم:

1-متوجه شدیم که اگه کسی چند تا I20 از دانشگاههای مختلف بگیره مشکلی پیش نمیاد و فقط اونیکه SEVIS رو براش پرداخن میکنه مهمه.
    2- حالا اگه چندتا offer رو با امضا قبول کرده باشه و براشون I20 فرشتاده باشن، و یکیشونو قبول کنه، اونوخت چه تو سفارت و یا تو US کسی بهش گیر نمیده؟ نمیگن که چرا امضا کردی؟

ممنون میشم جواب کامل بدین.

ApplyAbroad Champion

من این مساله که چند تا پذیرش رو رسما قبول کنید رو همین یکی دو هفته پیش از استادم پرسیدم. استاد من می‌گفت که دانشگاه‌های آمریکا سیستمی دارند که اطلاعات کسانی که پذیرش رو قبول کردند درش وارد می‌کنند و خیلی راحت می‌شه فهمید چه کسانی این کار رو کردند و دانشگاه‌ها در صورتی که کسی این کار رو بکنه پذیرشش رو لغو می‌کنند و اسمش رو در لیست سیاه می‌گذارند. راستش من نتونستم روی اینترنت منبعی برای این حرف پیدا کنم و نمی‌دونم چقدر موثق باشه.
    همین طور شنیده‌ام که یکی از دانشجویان ایرانی سر این مساله از آمریکا دیپورت شده. باز هم نمی‌دونم این خبر چقدر موثقه.
    از طرف دیگه خیلی از بچه‌هایی که سال‌های قبل پذیرش گرفتند و بعضا پست‌هاشون روی همین فروم هم وجود داره، پذیرش بیشتر از یک دانشگاه رو قبول کردند و ظاهرا مشکل خاصی براشون پیش نیومده. کسی نمی‌دونه که این ناشی از این بوده که کسی موضوع رو پیگیری نکرده و این‌ها خوش‌شانس بوده‌اند یا این که اصلا موضوع قابل پیگیری نیست.

اما چیزی که مسلمه اینه که با قبولِ پذیرش بیشتر از یک دانشگاه شما دارید در حق عده‌ی زیادی ظلم می‌کنید. هم امکان گرفتن پذیرش رو از عده‌ای می‌گیرید، هم اون دانشگاه و استاد رو سرکار می‌گذارید. در نتیجه لطفا قبل از این که چنین کاری بکنید، با فکر کافی تصمیم بگیرید و اگر هنوز منتظرید که نتیجه‌ی پذیرش بقیه دانشگاه‌ها مشخص بشه، به استاد یا دانشگاه ایمیل بزنید و ازشون بخواهید که کمی بیشتر بهتون فرصت بدهند تا تصمیم بگیرید. این مساله کاملا قابل درک و طبیعیه و کسی پذیرش شما رو به خاطر این که فرصت خواسته‌اید لغو نخواهد کرد.

ApplyAbroad Veteran
    farhan6155 آواتار ها

استراتژي كه در اين مورد به نظر من كارا مي رسه اينه كه:
    اگه كسي در مورد اپلاي‌هايي كه انجام داده، خوب تحقيق و مطالعه كرده باشه،
    1- مسلما از اولين دانشگاهي (A) كه پذيرش بگيره بايد قبولش كنه (در اين مرحله ميزان فاند را ناديده مي گيريم) بنابراين I20 براش صادر ميشه.

2- پذيرش دانشگاه بعدي(B) رو كه مي گيره با شرايط دانشگاه دانشگاه قبلي (A) مقايسه كنه.

3- اگه شرايط B بهتر بود i20 دانشگاه A رو پس بفرسته (بهشون اطلاع هم بده تا از ليست احتمالي حذفش كنن) و A=B

4- اگه دوباره از دانشگاه ديگه‌اي پذيرش گرفت برو به 2

5- اگه پذيرش ديگه‌اي نبود برو به سفارت

حالا اين وسط هر كسي بسته به شرايطي كه داره مي تونه يه چيزايي به الگوريتمش اضافه يا از اون كم كنه.

لطفا نظرتونو بدين.

ApplyAbroad Veteran
    farhan6155 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Babak
    من این مساله که چند تا پذیرش رو رسما قبول کنید رو همین یکی دو هفته پیش از استادم پرسیدم. استاد من می‌گفت که دانشگاه‌های آمریکا سیستمی دارند که اطلاعات کسانی که پذیرش رو قبول کردند درش وارد می‌کنند و خیلی راحت می‌شه فهمید چه کسانی این کار رو کردند و دانشگاه‌ها در صورتی که کسی این کار رو بکنه پذیرشش رو لغو می‌کنند و اسمش رو در لیست سیاه می‌گذارند. راستش من نتونستم روی اینترنت منبعی برای این حرف پیدا کنم و نمی‌دونم چقدر موثق باشه.
    به قول شما، من هم مطمئن نيستم كه اين بانك اطلاعاتي واقعا وجود داره يا نه!
    ولي خوب، اگه فرض را بر اين بذاريم كه درسته، بابك جان ميشه از استادتون بپرسي كه اين بانك اطلاعاتي فرضي فقط مختص دانشگاههاي آمريكايي هست يا اين اطلاعات با دانشگاههاي كانادا هم share ميشه.

در ضمن لطفا يكي اين استراتژي كه من بالا نوشتم رو نقد كنه!

ApplyAbroad Champion

استادم رفته مسافرت و الآن نیست که ازش بپرسم، اما یادمه که می‌گفت این سیستم مربوط به دانشگاه‌های آمریکاست. البته این رو هم بگم که کلا ایشون آدمی نیست که همین جوری یک حرفی بزنه و اتفاقا خیلی مقید آداب و قوانینه و به احتمال زیاد چنین سیستمی واقعا وجود داره، اما این که چقدر دانشگاه‌ها اطلاعات بچه‌ها رو دقیق درش وارد می‌کنند و چقدر پیگیری می‌کنند سوالیه که جوابش چندان مشخص نیست.

در مورد پست قبلی شما هم، راستش من موافق نیستم که هر پذیرشی که گرفتید رو قبول کنید و بعدش بزنید زیرش و بگید قبول نمی‌کنم. وقتی که شما دارید پذیرش رو قبول می‌کنید یعنی که پذیرفتید که به اون دانشگاه برید و درس‌تون رو شروع کنید. به همین دلیل با قبول پذیرش از طرف شما، دانشگاه به احتمال زیاد به کسانی که در لیست انتظار هستند جواب رد خواهد داد و شانس پذیرش رو از اون‌ها خواهد گرفت. به نظر من بهترین کار اینه که از دانشگاه فرصت بخواهید تا جواب دانشگاه‌های دیگر رو هم دریافت کنید و بعد با دید باز تصمیم بگیرید.

تا اینجا که میدونم یک سری دانشگاه ها با هم توافق نامه ای دارند که طی اون به همه کسانی که پذیرش میدن بصورت رسمی فرصت میدن تا 15 اپریل جوابشونو به پذیرش (قبول /رد) اعلام کنند. یعنی دانشجو می تونه طی این مدت پذیرششو اگر تایید کرده رد کنه. طبق همین توافقنامه تو 15 اپریل دانشگاهها میان تو دیتابیسی که دارند کسانی که چند جا رو قبول کردن معلوم می کنن و اونقت ظاهرا یک مشکلاتی پیش میاد. اطلاعات بیشتر رو می تونید تو سایتش پیدا کنید. http://www.cgsnet.org/

فقط به 2 نکته توجه کنید: 1- اگرچه اکثر دانشگاه ها در این توافقنامه عضو هشتند اما خیلی ها هم عضو نیستند و کسانی که عضو نیستند در این دیتابیس اطلاعاتی وارد نمی کنند.
    2- نتایج اینها تا 15 اپریل موقتی است و قابل تغییر.

این اطلاعاتی که من از این انترنت بدست اوردم. فکر میکنم صحت داشته باشه اما اگر کسی بیشتر میدونه ممنون میشم توضیحات بهتری بده

لیست اسامی دانشگاه ها رو تو فایل پیوست میتونید پیدا کنی
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

ApplyAbroad Veteran
    farhan6155 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط haagh
    شما این لیست رو از کچا آوردی؟
    میشه ورژن جدیدشم گیر آورد؟

ApplyAbroad Champion

نقل قول نوشته اصلی توسط haagh
    فایل بسیار مفیدی است. لازمه که تاکید مجددی روی حرف haagh داشته باشم و یادآوری کنم که شما تا قبل از ۱۵ آوریل می‌تونید تصمیم‌تون برای قبول کردن ساپورت مالی رو تغییر بدهید ولی بعد از اون مجاز به این کار نیستید و اگر ساپورت مالی‌ای از یک دانشگاه رو قبول کنید، نمی‌تونید به دانشگاه دیگه‌ای برید.

برای farhan:
    به نظر می‌رسه این فایل مربوط به دسامبر ۲۰۰۸ باشه و بعیده که ورژنی جدیدتر از این وجود داشته باشه.

ApplyAbroad Veteran
    farhan6155 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Babak
    برای farhan:
    به نظر می‌رسه این فایل مربوط به دسامبر ۲۰۰۸ باشه و بعیده که ورژنی جدیدتر از این وجود داشته باشه.
    من فکر کردم ماله 2004 هست. کجا به این موضوع اشاره شده است؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)