صفحه 9 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 114

موضوع: کی و چطور موضوع رفتن رو با خانواده در میان بگذاریم؟

پیش فرض پاسخ : کی و چطور موضوع رفتن رو با خانواده در میان بگذاریم؟

من تا حالا مسافرت تنهای نرقته بودم هر دو دوره دانشگاه هم در جوار خانواده بودم. می دونستم اگه بگم مخالفت چیه شکه می شن. من یه برنامه بلندمدت داشتم. اول برای دو تا سه ماه شروع کردم به نق زدن و همش راجع به این حرف زدم که دکتری چقدر تو ایران وقت تلف کردنه و....بعد از دو سه ماه شروع کردم به گفتن این جملاتی که کاش می شد منم می تونستم برم خارج مثل فلانی....بعد از یه دوره ای که اونا با من همراخ شدن شروع کردم به مطرج کردن این موضوع که منم می خوام و شروع کردن به جمع اوری اطلاعاتو....الان دعا می کنند که من یه جای خوب پذیرش بگیرم :دی

منم همین مشکل رو دارم و تا موقع ویزا گرفتن شد به خانوادم گفتم که دارم میرم خارج شدیدن مخالفت کردن حالا منتظر کلیر شدنم ولی مامانم میگه دعا میکنه کلیر نشم
    موندم چه کار کنم از یه طرف بهترین دانشگاهه دنیا با فلوشیپ پذیرش گرفتم از یه طرفم به ته دلم که نگاه می کنم نمی تونم بدون رضایت مامان بابام برم تازه اونا به جز من کسی رو ندارن
    تصمیم گیریش خیلی سخته

Senior Member blur آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Horticulture-Medicinal Plants (Urmia University)

نقل قول نوشته اصلی توسط maziarmohamadi نمایش پست ها
    منم همین مشکل رو دارم و تا موقع ویزا گرفتن شد به خانوادم گفتم که دارم میرم خارج شدیدن مخالفت کردن حالا منتظر کلیر شدنم ولی مامانم میگه دعا میکنه کلیر نشم
    موندم چه کار کنم از یه طرف بهترین دانشگاهه دنیا با فلوشیپ پذیرش گرفتم از یه طرفم به ته دلم که نگاه می کنم نمی تونم بدون رضایت مامان بابام برم تازه اونا به جز من کسی رو ندارن
    تصمیم گیریش خیلی سخته
    بهشون شوک وارد کردین فکر کنم! باید یه کم طولانی مدت تر آماده شون می کردین....حالا هم فکر کنم بهتره که در مورد مزایا و آینده ای که با تحصیل در اون دانشگاه خواهید داشت بیشتر و بیشتر صحبت کنید و در مقابل وضعیت ناجور تحصیلی و شغلی در ایران رو پیش بکشین!
    امیدوارم راضی بشن و شما بتونین با طیب خاطر راهی شین.
    اگر آهسته از بال اين دره‌ی برهنه بر پنجه‌ی پا بگذريم،
    می‌بينی که همه‌ی چکاوک‌ها با دو چشم بسته می‌خوانند،
    پس بی‌جهت به هر شب تاريک شک مکن!
    گاه با پلک بسته هم می‌توان از پل به چشمه رسيد. س.ع صالحی

نقل قول نوشته اصلی توسط blur نمایش پست ها
    بهشون شوک وارد کردین فکر کنم! باید یه کم طولانی مدت تر آماده شون می کردین....حالا هم فکر کنم بهتره که در مورد مزایا و آینده ای که با تحصیل در اون دانشگاه خواهید داشت بیشتر و بیشتر صحبت کنید و در مقابل وضعیت ناجور تحصیلی و شغلی در ایران رو پیش بکشین!
    امیدوارم راضی بشن و شما بتونین با طیب خاطر راهی شین.
    ممنون از پاسختون منم فک می کنم بد جوری شک بهشون وارد کردم تازه اگر مشکل پول بلیت و ویزا و وزارت علوم ... نبود 2 روز قبل از رفتنم بهشون می گفتم که دارم می رم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    امیر کبیر

من هنوز خودمم مشکل دارم با رفتن نمیدونم چیکار باید بکنم . متاسفانه خانواده تو ایران هیچوقت نقش ساپورتو بازی نمی کنه و نمیشه این چیزا رو مطرح کرد و به یه نتیجه ای رسید. خانواده یا نقش مخالفتو بازی می کنه و تو رو به سمت شکست سوق میده و آخرشم میگه ما که گفتیم اینجوری میشه . یا با تشویقاش تو رو به هدایت می کنه . تو هر دو حالت نقش راهنمای عقلانی رو نداره . فقط از نظر احساسی باهات رفتار می کنه. دوستاتم از این قاعده مستثنا نیستن

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مشكل تك پسر بودن

اينكه بذاري و بري بعد از خارج بهشون زنگ بزني كلا اشتباه است بهتر منطقي باهاشون صحبت كني حتما باهات راه ميان.

Member
    رشته و دانشگاه
    mechanical engineering &science and technology

نقل قول نوشته اصلی توسط saman_shahin نمایش پست ها
    من موردي كه برا يخودم بود رو ميگم:
    وقتي روي تصميمت مصمم باشي ، تمام برنامه ريزي ها و صحبت و تمامي وسايل شخصيت جهت گيري پيدا ميكنن و خود به خود اين مفهوم رو به اونها ميگي كه ميخاي بري! اون موقع هست كه اونها هم خودشون رو آماده ميكنن! و هم اينكه ازت سوال ميپرسن و به موضوع داخل ميشن!
    نكته اساسي توي اين موضوع استقامت توي راه خودتونه ... شما واقعا تصميم رفتن داشته باش و توي اون مسير قرار بگير، بقيه عالم و آدم خودشون رو منطبق بر برنامه تو ميكنن!
    دقیقا همینطوره این مساله بارها و بارها برام تو زندگی من و بقیه اثبات شده به شرطی که مدام بهش فکر کنی و براش کار

Member moein749 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ارشد مهندسي سيستمهاي انرژي

پیش فرض پاسخ : چه جوري ميشه پدر و مادر رو راضي كرد ؟ لطفا راهنمايي كنيد.

به نظر من باید پدر مادر راضی کرد، ممکنه کار سختی باشه ولی محال نیست، پدر مادر من که میگن بیا زودتر برو دیگه!!! تا ما هم بیایم اونجا یه چند سالی اونور آب زندگی کنیم...

Member zrahmati آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مديريت بازرگاني ، علامه طباطبايي

پیش فرض پاسخ : مشکلی بنام دلتنگی و راه حل،اصلا راه حلی داره؟

بچه ها يه سوالي دارم :
    وقتي مادر آدم مياد توي اتاق و با گريه ميگه : "به خدا راضي نيستم بري " دقيقا بايد چي كار كرد؟

Member sorahi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Tehran Polytechnic

پیش فرض پاسخ : مشکلی بنام دلتنگی و راه حل،اصلا راه حلی داره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط zrahmati نمایش پست ها
    بچه ها يه سوالي دارم :
    وقتي مادر آدم مياد توي اتاق و با گريه ميگه : "به خدا راضي نيستم بري " دقيقا بايد چي كار كرد؟
    والا من ته حالا با این صحنه مواج نشدم اما مامان من هی تیکه می اندازه که واسه چی میخوای بری..من یه بار خیلی منطقی توضیح دادم که اینجا اینده ای ندارم و من اونجوری راحتترم خوشحال ترم...بعد یه یک ربعی جفتمون گریه کردیم بعدش دیگه بحثش نشد اصلا...البته شاید چون من کل دوران لیسانس و فوق رو تهران بودم یکم خانواده عادت کردن..من به نظرم شماهم گریه کنین..چون وقتی یه خانوم گریه میکنه تنها راه همدردیه نه این که اون موقع واسش راه نشون بدی..
    If you really belive in things and stick to them, VERY LITTLE is IMPOSSIBLE
    پارسال همین موقع در انتظار ویزای آلمان امسال در انتظار ویزای آمریکا
    خدا سال دیگه رو بخیر کنه !!!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)