من امروز رفتم دکتر برام هپاتیت ب رو زد و یکی دیگه ش رو ماه اینده باید بزنم. نسخه داده برای مننژیت ظرفیتی و dt و mmr . توی صایت دانشگاه زده که TB skin test هم لازمه. کسی میدونه اینو هم باید بهم نسخه میداد یا بدون نسخه میزنن؟ همون تست سل هست دیگه؟
تست سل رو باید از دانشگاهتون بپرسید ببینید مال اینجا رو قبول دارند یا نه. اگر قبول نداشتند باید برید اونجا انجام بدین.
http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post876543
دانشگاه من هیچی در مورد واکسن اینا ازم نخواسته اما بچه ها میگن واکسن بزنو بیا... به نظرتون چیا بزنم؟
من برای واکسن مننژیت رفتم هلال احمر میدون انقلاب. اونجا مال حجاج هست. ولی من دفعه قبل که میخواستم برم آمریکا همونجا زده بودم. دم در از من پرسید برای کجا میخوای، من هم چون شنیده بودم اینها به کلمه آمریکا حساسیت دارن، گفتم برای دانشگاه میخوام (دروغ هم نگفتم خوب، ولی یارو احتمالا تو دلش گفت خودتی). رفتم داخل، گفت مال حاجیها رو زدیم رفتن، الان نداریم. گفتم چکار کنم من همین امروز تهران هستم. اول میخواست از سر باز کنه، بعد دلش سوخت زنگ زد هلال احمر شهر ری، گفت اونجا میزنن برو اونجا. بعد توضیح داد که قضیه اینه که وقتی که اون واکسن رو باز میکنیم، دوز ۱۰ تایی هست، برای اینکه حروم نشه، باید ۱۰ نفر باشن، ما هم که مال حجاج رو زدیم نمیتونیم به خاطر یک نفر باز کنیم. بعد هم گفت به بقیه هم بگو همین جوری سرشون نندازن برن هلال احمر چون به خاطر همین قضیه دوز ۱۰ تایی هر مرکز هلال احمر که باشه، در صورتی پذیرش میکنه که برای اون روز ۱۰ نفر ثبت نام کرده باشن. باید از قبل هماهنگی کنن و وقت بگیرن که ما این کار رو برای تو کردیم. اون بنده خداها توی شهر ری هم که دوز احساس مسولیتشون خیلی بالا بود، تا رسیدم اونجا ۳ بار به موبایل من زنگ زدن که آقا چی شد کجایی اومدی یا نه. سریعترین راه رسیدنش هم مترو هست، بعد ایستگاه شهر ری که پیاده شدید، با اتوبوس یا تاکسی برید میدون ساعی و از اونجا پیاده برید تا ضلع جنوبی حرم شاه عبدالعظیم. برای پول واکسن ۱۶،۵۰۰ یا باید با کارت بدید یا اینکه برید بانک ملت فیش بگیرید. در ضمن هلال احمر شهر ری فقط بین ساعت ۱۲ تا ۲ روزهای زوج پذیرش میکنه. شرمنده اون برگهای که تلفن و اینها توش بود دادم به میز اطلاعات پاستور که بقیه رو راهنمایی کنن، همینجوری نفرستنشون میدون انقلاب.
یک نکته دیگه اینکه همه واکسنها رو نذارید یک روز بزنید. برنامه ریزی کنید با فاصله بزنید. چند سال پیش که میخواستم برم آمریکا، تقریبا هر چی واکسن بود که گیر میومد با هم زدم. اونجا توی پاستور طوریم نشد. ولی اون شب بدجور تب و لرز کردم. این دفعه چون یادآوری همه اون واکسنها رو توی آمریکا زده بودم، گفت هیچکدوم رو نمیخواد بزنی مگه مننژیت که بیش از پنج سال ازش گذشته (اینجا دیدم بچهها صحبت از ۲ سال و ۴ سال میکنن). Td رو هم چون توی آمریکا ۲ تا دوز یادآوری زده بودم، گفت دیگه تا ۱۰ سال نمیخواد بزنی، ولی محض خالی نبودن عریضه یک مهر هم برای اون زد. البته من چون پاسپورت رو عوض کرده بودم و شماره پاسپورت عوض شده بود، مجبور شدم یک کارت جدید بگیرم که همه سوابق کارت قبلیم و همینطور واکسنهایی که توی آمریکا زده بودم توی این یکی وارد کردن. به خاطر همین ۱۴،۴۰۰ پیاده شدم. آنفلونزا رو هم امسال نزده بودم میخواستم بذارم وقتی برگشتم آمریکا همون دانشگاه بزنم که مفتی در بیاد (خیلی تعجب کردن وقتی گفتم دانشگاه مفتی میزنه)، توصیه کردن که بیخیال مفتی بودنش بشم و ایران بزنم. اون ایام قحطی واکسن آنفلونزا بود، شانس آوردم داروخانه ارتش بالای میدون حرّ همون روز آورده بود. اون هم در اومد ۱۴،۵۰۰ که برگشتم همون پاستور زدم. ۱۰۰۰ تومان هم برای این گرفتن و وارد کردن توی کارت. البته آنفلونزا معمولی رو سالانه باید بزنید. ولی یک آنفلونزا H1N1 هست (معروف به swine flu) که من توی آمریکا جداگانه زده بودم. یک بار بیشتر هم نمیخواد. این واکسنهای آنفلونزا جدید معمولاً اون H1N1 رو هم توش داره. برای اینکه مطمئن بشید بپرسید. این که من از داروخانه ارتش گرفتم زدم هلندی بود و H1N1 هم قاطیش بود.
در ضمن هپاتیت ب ۳ تا دوز هست که بین دوز اول و دوم یه ماه و بین دوز دوم و سوم ۶ ماه باید فاصله باشه. جوری برنامه ریزی کنید که دست کم دوز اول و دوم رو ایران بزنید. من اون چند سال قبل این رو نمیدونستم، همه واکسنها رو گذاشتم دم رفتن. شانس آوردم که تونستم دوز اول و دوم رو ایران بزنم. ولی دوز سوم افتاد توی آمریکا که کلینیک دانشگاه از من ۴۷ دلار بیزبون گرفت (فکر کنم اون موقع توی ایران برای هر کدوم حدود ۸ تومان داده بودم، بلژیکی بود، الان مثل اینکه فقط کوبایی هست). من غیر از مهرهایی که توی کارت پاستورم خورده بود، یک کارت ویژه هپاتیت ب هم داشتم که توش دو تا مهر خورده بود. جالب بود که کلینیک دانشگاه که رفتم، اونها هم کارت ویژه هپاتیت ب داشتن که سوابق دو تا دوز قبلی ایران رو اونجا وارد کردن به اضافه همون دوز جدید و مهر زدن بهم دادن.
دانشگاه ما که اگه کسی نخواد بره خوابگاه، هیچی واکسن نمیخواد، ولی من اون دفعه قبل که میرفتم آمریکا هر چی که گیر میومد زدم. الان توی کارت من اینها هست: Td چهار نوبت (که اون چهارمیش همونطور که بالا گفتم مهر الکی هست). MMR دو نوبت. هپاتیت ب ۳ نوبت. مننژیت ۱ نوبت که همون روز زدم. و آنفلونزا که اون رو همون روز زدم. دانشگاهها معمولاً همینها رو میخوان، مگه اینکه یک ایالت چیز اضافه تری رو لازم بدونه.
ویرایش توسط Mehrad : November 4th, 2012 در ساعت 11:11 AM
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
یک مورد دیگه هم هست: بعضی جاهای آمریکا مشکل West Nile River fever هست که از طریق کنه و پشه منتقل میشه. در حال حاضر نه واکسن انسانی در موردش وجود داره نه علاجی داره. پشه که تکلیفش مشخصه. ولی مواظب باشید آمریکا که رفتید احساسات حیوان دوستانه زیاد بهتون فشار نیاره. یا اگه یه حیوون رو ناز و نوازش کردید، حواستون باشه که کنه بهتون منتقل نشه یا به لباستون نچسبه. به خصوص اون آهوهای ناز نازی خوشگل خیلیهاشون کنه دارن. سگ و گربه هم همینطور (و خیلی حیوونهای اهلی و غیر اهلی دیگه). توی بعضی مناطق شهری آهوها همینجوری برای خودشون توی خیابونها ول میگردن به خصوص بعد از غروب آفتاب یا نزدیکیهای غروب. تو محل ما که خیلی زیادن چون پارک جنگلی نزدیک خونه مون هست. معمولاً آهوها نمیذارن بهشون نزدیک بشید و فوری فلنگو میبندن، ولی حتی تماس هم که نداشته باشید، این بندههای خدا عادت دارن خودشون رو میمالن به درخت یا چمن. حواستون باشه که اینجوری کنه بهتون منتقل نشه.
البته غیر از بحث کنه و اینها، حواستون باشه که این آهوها خوشگل و ناناز هستن، ولی ترجیحا از دور تماشاشون کنید. به خصوص توی فصل جفت گیری یا اگه آهوی ماده بچه داشته باشه، احساساتشون ممکنه یه جورایی باشه به صورتهای غیر متعارف بهتون اظهار ارادت کنن. برای من که پیش نیومده و هر وقت آخر شب میرم خونه، اینها فلنگو میبندن، ولی به هر حال احتیاط شرط عقله. بچههاشون که هنوز راه و رسم زندگی و فرار کردن از آدمها رو یاد نگرفتن خیلی بامزه هستن، میرن یک خورده اونور تر وای میسن زل میزنن بهتون.![]()
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
ممنون.... خیلی کامل بود ولی خدایی اونجا آدم قراره این همه مرض بگیره؟
به هر حال وقتی از همه جای دنیای آدم پا میشه میاد آمریکا، به همون اندازه که diversity نژادی هست، diversity از نظر مریضی هم هست. تازه اینهایی که من گفتم واکسنهای مهم هست که بیشتر دانشگاهها میخوان. بعضی دانشگاهها چیزهای دیگه هم میخوان که باید وبسایت دانشگاه رو ببینید. همین مننژیت رو که من این همه برای زدنش درد سر کشیدم، انگیزه اش بیشتر از اینکه اجبار دانشگاه باشه، اپیدمی مننژیت هست که تازگیها توی آمریکا افتاده و تعدادی هم مردن.
در ضمن این پست رو دیدم که جزئیات واکسنها و گرفتن کارت از انستیتو پاستور رو توضیح داده، گفتم شاید دوستان این همه صفحه عقب تر رو نبینن
http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post564216
خود من هم در فایلی که لینکش در امضام هست، توضیح دادم ولی این اطلاعاتش جامع تر و دقیق تره. بدیهیه که قیمتها از اون موقع تا حالا تغییر کرده. یک نکته دیگه هم یکی از دوستان در یک پست دیگه گفته که اگه میخوایید MMR و آبله مرغان رو بزنید حتما ظرف ۲۴ ساعت بزنید، چون هر دو تا ویروس زنده هست
http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post630200
من که چند سال MMR زدم اون موقع یک درمانگاه شهید شوریده بود همون خیابون پاستور. وقتی زدم، بهم گفت تا ۲۴ ساعت (شاید هم گفت ۴۸ ساعت) بچه دور و برت نباشه، چون ممکنه ازت بگیره. پستهای صفحههای قبل و بعد از این لینکها رو هم بخوانید. اطلاعات مفید دیگهای هم هست.
در ضمن ساعت کار بخش واکسن انستیتو پاستور ۸ تا ۱۵ هست، پنجشنبهها هم نیستن.
ویرایش توسط Mehrad : November 4th, 2012 در ساعت 04:19 PM
برای کسانی که نزدیک میدان ونک هستند و دسترسی شون به اونجا راحت تر هست یک مرکز هلال احمر (برای واکسن مننژیت) و همین طور یک کلینیک (برای واکسن MMR) هست که مکان اونها رو روی نقشه مشخص کردم. ساختمان هلال احمر تابلو هست و وقتی ولیعصر را رو به بالا می رین دست چپ میشه ساختمون بزرگ اون رو دید که یک هلال بزرگ قرمز هم داره روی دیوار ساختمون. در مورد کلینیک هم اسمش کلینیک غرب هست و توی شیرازی شمالی هست و اسم کسی که واکسن ها رو میزنه خانم دکتر هما بهمنی هست. در مورد هر دوی اونها باید قبلش تماس بگیرین و وقت بگیرین. من شماره های اونها رو گم کردم ولی به راحتی می تونید از 118 بگیرید.
MMR & Menangit.png
علاقه مندی ها (Bookmarks)