به نظرم بعضی دوستان نباید تا این حد نگران باشند
اگر قرار باشد در سال آینده سیستم جدید هم وجود داشته باشد قائدتا اقدام کننده های 2013 حتی اگر یکساله هم همه کارشان از جمله مدیکال و سیکیوریتی چک تمام شود در سال 2014 ویزا خواهد گرفت. یادتون باشد که در سال 2012 فرد جدیدی اضافه نشده و متاسفانه 250 هزار نفر هم حذف شدند. بنابراین راه باز است که همه دوستان در سال اینده در کانادا باشند. حتی اگر بخواهند 50 هزار نفر هم در سستم جدید بگیرند باز تعداد ویزای کافی برای حدود 100 هزار نفر باقیمانده وجود دارد.
توصیه میکنم دوستان مسیر کارشون رو با ظرافت پیگیری کنند. اداره مهاجرت حق حذف هیچکس رو بر خلاف قانون ندارد و قانون قبلی در رابطه با بگ لاگهای سالهای قبل در مجلس تصویب شده بود و حتی تصویب طرحی مشابه از سوی کنی در رابطه با حذف قانون خودش خودکشی سیاسی و حزبی خواهد بود از این نظر که ما دست پرونده قانون و اصلاح خودش در سیستم مهاجرت هستیم ضمن اینکه تقریبا همه 38 رشته ایها بر طبق امار جولای از مرحله سلکشن قبل از مدیکال عبور کرده اند و حتی انصراف فرد هم پولی به او بر نمی گرداند.
بنابراین در این وضعیت اوضاع اقدام کننده ها مناسب است و توصیه میکنم فقط هشیارانه کار خود را پیگیری کنند.
بهترین معیار هم برای ایرانیها مقایسه خود با سایر اپلیکنتهای دنیا است. به عنوان مثال تا انجا که شخصا اطلاع دارم ویزا آفیس سنگاپور تقریبا از همه تاریخها مدیکال داده است ولی همه آفیسها اینطور نیست و یا اینکه کمبود مدیکال یک حرکت کلی در سح دنیا بوده و هیچ دسته ای از سایر گروهای فدرال حتی 29 رشته ایها که در ابتدا از ما جلوتر بوده اند در این مدت در الویت نبوده اند.
تاکید مجدد کنم که تنها خطر فعلی این موضع ضعفی است که بعضی از دوستان به دلیل سوابق بد اداره مهاجرت به آن دچار شده اند. به اندازه کافی اداره مهاجرت در مورد ما دیر اقدام کرده است بنابراین این حق شماست که پیگیر رسیدگی سریع به پرونده خود باشید. به یاد داشته باشید که به دوستان قبل از سال 2008 از ابتدا گفته شده بود که کار شما سالها طول خواهد کشید در حالی که به دوستان 38 رشته ای قولی 9 ماه تا یکسال داده شده بود. این موضوع برنامه ریزی زندگی این دسته را به شدت بهم ریخته است.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)