صفحه 3255 از 5471 نخستنخست ... 22552755315532053245324632473248324932503251325232533254325532563257325832593260326132623263326432653305335537554255 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,541 تا 32,550 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

به نظرم بعضی دوستان نباید تا این حد نگران باشند
    اگر قرار باشد در سال آینده سیستم جدید هم وجود داشته باشد قائدتا اقدام کننده های 2013 حتی اگر یکساله هم همه کارشان از جمله مدیکال و سیکیوریتی چک تمام شود در سال 2014 ویزا خواهد گرفت. یادتون باشد که در سال 2012 فرد جدیدی اضافه نشده و متاسفانه 250 هزار نفر هم حذف شدند. بنابراین راه باز است که همه دوستان در سال اینده در کانادا باشند. حتی اگر بخواهند 50 هزار نفر هم در سستم جدید بگیرند باز تعداد ویزای کافی برای حدود 100 هزار نفر باقیمانده وجود دارد.
    توصیه میکنم دوستان مسیر کارشون رو با ظرافت پیگیری کنند. اداره مهاجرت حق حذف هیچکس رو بر خلاف قانون ندارد و قانون قبلی در رابطه با بگ لاگهای سالهای قبل در مجلس تصویب شده بود و حتی تصویب طرحی مشابه از سوی کنی در رابطه با حذف قانون خودش خودکشی سیاسی و حزبی خواهد بود از این نظر که ما دست پرونده قانون و اصلاح خودش در سیستم مهاجرت هستیم ضمن اینکه تقریبا همه 38 رشته ایها بر طبق امار جولای از مرحله سلکشن قبل از مدیکال عبور کرده اند و حتی انصراف فرد هم پولی به او بر نمی گرداند.
    بنابراین در این وضعیت اوضاع اقدام کننده ها مناسب است و توصیه میکنم فقط هشیارانه کار خود را پیگیری کنند.
    بهترین معیار هم برای ایرانیها مقایسه خود با سایر اپلیکنتهای دنیا است. به عنوان مثال تا انجا که شخصا اطلاع دارم ویزا آفیس سنگاپور تقریبا از همه تاریخها مدیکال داده است ولی همه آفیسها اینطور نیست و یا اینکه کمبود مدیکال یک حرکت کلی در سح دنیا بوده و هیچ دسته ای از سایر گروهای فدرال حتی 29 رشته ایها که در ابتدا از ما جلوتر بوده اند در این مدت در الویت نبوده اند.
    تاکید مجدد کنم که تنها خطر فعلی این موضع ضعفی است که بعضی از دوستان به دلیل سوابق بد اداره مهاجرت به آن دچار شده اند. به اندازه کافی اداره مهاجرت در مورد ما دیر اقدام کرده است بنابراین این حق شماست که پیگیر رسیدگی سریع به پرونده خود باشید. به یاد داشته باشید که به دوستان قبل از سال 2008 از ابتدا گفته شده بود که کار شما سالها طول خواهد کشید در حالی که به دوستان 38 رشته ای قولی 9 ماه تا یکسال داده شده بود. این موضوع برنامه ریزی زندگی این دسته را به شدت بهم ریخته است.
    موفق باشید.
    ویرایش توسط armin54 : November 6th, 2012 در ساعت 01:30 AM

Member imand آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical ENG - MSc - University of Tehran

من میگم بیاید به دولت کافر کانادا پیشنهاد بدیم مثل همسایه پایینیش یه سخنگوی فارسی زبان برای وزارت امور خارجه که نه، وزارت مهاجرتش بذاره بلکه ما بفهمیم این حاج آقا کنی چه می فرماید!
    سخنان این حاجی رو هزار جور میشه تفسیر کرد که البته این یک هشدار جدی برای ماست! اینکه زبان انگلیسیمون هنوز اونقدر خوب نیست که متوجه منظور صحیح و کامل یک متن بشیم. (البته خودم رو می گم وگرنه دوستان اینجا که همه شکسپیر هستند!).
    خیال آیلتس مجدد رو هم باید از سرمون بیرون بکنیم چون آزمون شده 700 هزار تومان!!!!! تازه علی الحساب!
    http://ielts.sanjesh.org
    خدا رحم کنه!
    می توان به سوی رهایی گریخت؛ اما بازگشت ما به اسارت نابخشودنی است. نادر ابراهیمی

ایمان جان انشا... پس از دریافت اولین حقوق دلاری در کاناد (به همین زودی ها)ا خواهی گفت هزینه آیلتس فقط 700 هزار تومان میشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط imand نمایش پست ها
    من میگم بیاید به دولت کافر کانادا پیشنهاد بدیم مثل همسایه پایینیش یه سخنگوی فارسی زبان برای وزارت امور خارجه که نه، وزارت مهاجرتش بذاره بلکه ما بفهمیم این حاج آقا کنی چه می فرماید!
    سخنان این حاجی رو هزار جور میشه تفسیر کرد که البته این یک هشدار جدی برای ماست! اینکه زبان انگلیسیمون هنوز اونقدر خوب نیست که متوجه منظور صحیح و کامل یک متن بشیم. (البته خودم رو می گم وگرنه دوستان اینجا که همه شکسپیر هستند!).
    خیال آیلتس مجدد رو هم باید از سرمون بیرون بکنیم چون آزمون شده 700 هزار تومان!!!!! تازه علی الحساب!
    خدا رحم کنه!

راستی در مورد زبان یک نکته یادم رفت بگم. من هم زبانم خیلی خوب نیست ولی فکر کنم اشکال از گیرنده نیست و بیشتر مربوط به فرستنده است! اخه این بنده خدا - جیسون جون رو می گم- هر روز یه چیزی می گه!

نقل قول نوشته اصلی توسط imand نمایش پست ها
    خدا رحم کنه!

ارمین جان با اون بخش فرمایشتون که فرمودید شرایط مناسبه موافقم.
    ولی در خصوص افراد موجود در صف آمارهای رسمی تخمین حدود 120 هزار نفر رو دارن و صحبتهای وزیر حدود 100 هزار نفر. با مقایسه ظرفیت حدود 55000 نفر در سال برای اسکیل میگرنت احتمالا نصف جماعت منتظرین در سال 2013 و مابقی در سال 2014 ویزا می گیرند.

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    به نظرم بعضی دوستان نباید تا این حد نگران باشند
    اگر قرار باشد در سال آینده سیستم جدید هم وجود داشته باشد قائدتا اقدام کننده های 2013 حتی اگر یکساله هم همه کارشان از جمله مدیکال و سیکیوریتی چک تمام شود در سال 2014 ویزا خواهد گرفت. یادتون باشد که در سال 2012 فرد جدیدی اضافه نشده و متاسفانه 250 هزار نفر هم حذف شدند. بنابراین راه باز است که همه دوستان در سال اینده در کانادا باشند. حتی اگر بخواهند 50 هزار نفر هم در سستم جدید بگیرند باز تعداد ویزای کافی برای حدود 100 هزار نفر باقیمانده وجود دارد.
    توصیه میکنم دوستان مسیر کارشون رو با ظرافت پیگیری کنند. اداره مهاجرت حق حذف هیچکس رو بر خلاف قانون ندارد و قانون قبلی در رابطه با بگ لاگهای سالهای قبل در مجلس تصویب شده بود و حتی تصویب طرحی مشابه از سوی کنی در رابطه با حذف قانون خودش خودکشی سیاسی و حزبی خواهد بود از این نظر که ما دست پرونده قانون و اصلاح خودش در سیستم مهاجرت هستیم ضمن اینکه تقریبا همه 38 رشته ایها بر طبق امار جولای از مرحله سلکشن قبل از مدیکال عبور کرده اند و حتی انصراف فرد هم پولی به او بر نمی گرداند.
    بنابراین در این وضعیت اوضاع اقدام کننده ها مناسب است و توصیه میکنم فقط هشیارانه کار خود را پیگیری کنند.
    بهترین معیار هم برای ایرانیها مقایسه خود با سایر اپلیکنتهای دنیا است. به عنوان مثال تا انجا که شخصا اطلاع دارم ویزا آفیس سنگاپور تقریبا از همه تاریخها مدیکال داده است ولی همه آفیسها اینطور نیست و یا اینکه کمبود مدیکال یک حرکت کلی در سح دنیا بوده و هیچ دسته ای از سایر گروهای فدرال حتی 29 رشته ایها که در ابتدا از ما جلوتر بوده اند در این مدت در الویت نبوده اند.
    تاکید مجدد کنم که تنها خطر فعلی این موضع ضعفی است که بعضی از دوستان به دلیل سوابق بد اداره مهاجرت به آن دچار شده اند. به اندازه کافی اداره مهاجرت در مورد ما دیر اقدام کرده است بنابراین این حق شماست که پیگیر رسیدگی سریع به پرونده خود باشید. به یاد داشته باشید که به دوستان قبل از سال 2008 از ابتدا گفته شده بود که کار شما سالها طول خواهد کشید در حالی که به دوستان 38 رشته ای قولی 9 ماه تا یکسال داده شده بود. این موضوع برنامه ریزی زندگی این دسته را به شدت بهم ریخته است.
    موفق باشید.

سلام دوستان
    خواستم در مورد وضعیت پرونده مهاجرتم اطلاع رسانی کنم بخصوص برای عزیزانی که تحلیل و تفسیر میکنن

کد شغلی: ۲۱۴۳ (مهندسی معدن)
    بدون وکیل - بدون شکایت

ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ اپریل ۲۰۰۹
    فایل نامبر اول: ۱۱ می ۲۰۰۹
    فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹
    ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
    این پراسس: ۱۲ فوریه ۲۰۱۲
    آپدیت مدارک: ۱۲ فوریه ۲۰۱۲
    موارد درخواستی در ایمیل آپدیت مدارک: اثبات مجدد اقوام در کانادا + عدم سوء پیشینه + فرم سفرهای خارجی + فرم schedule 1
    ایمیل مدیکال: ۱۶ اپریل ۲۰۱۲
    آزمایشات مدیکال: ۲۱ اپریل ۲۰۱۲ (دکتر ابراهیمی راد - بیمارستان دی)
    دریافت آزمایشات مدیکال در لندن: ۲۵ اپریل ۲۰۱۲
    درخواست کپی پاسپورت + لندینگ فی: ۲۴ آگست ۲۰۱۲
    ایمیل پاسپورت ریکوئست: ۱۶ اکتبر ۲۰۱۲
    صدور ویزا از ویزا آفیس آنکارا: ۳۱ اکتبر ۲۰۱۲
    اعتبار ویزا: ۲۱ اپریل ۲۰۱۳ (دقیقا ۱ سال از تاریخ مدیکال)
    تاریخ پرواز: هفته آخر نوامبر - Turkish Airlines
    قیمت بلیط یک طرفه به تورنتو: ۱/۳۸۵/۰۰۰ تومان (Comfort Class)

فکر کنم جواب همه سوالات احتمالی دوستان رو داده باشم
    بامید تجربه این لحظات برای همه
    ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
    این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ -
    درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲

ApplyAbroad Hero

دوستان كيانوش عزيز تو م ك مديكالش اوند هورا هورا ارسال مدارك ايپريل ٢٠٠٩
    کد 4121 -امتیاز 70 - رسیدن مدارک به سیدنی 26 اکتبر 2009 - فایل نامبر 1 :8 ژانویه 2010 - رسیدن مدارک به دمشق می 2010 - فایل نامبر 2: با پیگیری سپتامبر 2010-ارسال به ورشو 12 دسامبر 2011 - وضعیت اینپراسس واقعی 6 فوریه

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    وای چه عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییی
    مرسی تارا جان
    ليدا جون ايشالا اين هفته، هفته خبراي خوبه. مديکالت اومد شيريني يادت نره
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    ليدا جون ايشالا اين هفته، هفته خبراي خوبه. مديکالت اومد شيريني يادت نره
    سارا جون به من که خیلی مونده ایشاالله مدیکال شما زودتر بیاد.....واقعا الان فرقی نمیکنه....دارن درهم مدیکال میدن.قبل از 2008 ی ها هم لینک خبر مدیکال از ورشو داشتن

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)