نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدوم پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1791. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • KLM

283 15.80%
  • ? + IRAN AIR

192 10.72%
  • LUFTHANSA

445 24.85%
  • TURKISH AIRLINES

424 23.67%
  • QATAR AIRWAYS

260 14.52%
  • EMIRATES

110 6.14%
  • ALITALIA

77 4.30%
صفحه 529 از 2191 نخستنخست ... 2942947951952052152252352452552652752852953053153253353453553653753853957962910291529 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,281 تا 5,290 , از مجموع 21905

موضوع: پرواز به کانادا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیش فرض پاسخ : پرواز به کانادا ( بلیت، آژانس، خطوط هواپیمایی)

نقل قول نوشته اصلی توسط sparsa نمایش پست ها
    کبک و هفته اول ژانویه یادم رفت بگم
    پيام بده براتون چك كنم

نقل قول نوشته اصلی توسط alitelma نمایش پست ها
    سلام دوستان می خواستم بدونم با کدوم ایرلاین می تونم بلیط ارزون بری ادمونتون بگیرم؟ جریان اینکه چند استاپ داشته باشه ارزونتره چیه دقیقا؟ ممنون از راهنماییتون
    منظور اين هست كه شما با يك ارلاينزي كه ارزون قيمت هست خودتون رو به تورنتو بعد به ادمنتون برسونيد
    شما هم اگه خواستيد پيام بديد براتون چك كنم.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

سلام به دوستان عزیز و همچنین جناب پیرسون که هم خیلی برای بچه ها زحمت میکشن و هم برای منم بلیط رزرو کردن ولی به دلایل زیر من آخرشم مجبور شدم با همین آژانس مزخرف کار کنم.

خواستم یه جیزی رو بگم که بچه های اصفهان بدونن و اشتباه منو تکرار نکنن.
    دوستان عزیز بهیچ وجه برای خرید بلیط از طریق آژانس شفقی توی شیخ صدوق جنوبی اقدام نکنین.
    این آژانس یکی از دزدترین آژانساییه که من دیدم. برای کنسل کردن بلیط ایشون از من 145 دلار به نرخ آژاد میخواست و هرچقدر هم که میگفتم من میدونم 120 دلار دولتی میشه زیر بار نمیرفت و رسید امادئوس رو هم به من نمیداد. برای همین من به توصیه جناب پیرسون رفتم دفتر لوفتانزا و از اونجا برام پیگیری کردن. اونجا آژانس گفت ما همچین حرفی نزدیم. این مشتری دروغ میگه! من به مسئول لوفتانزا گفتم به نظر شما من اونقدر احمق به نظر میام که به خاطر این دروغ پاشم تا اینجا بیام و برگردم اصفهان؟؟؟؟
    من برگشتم اصفهان و اون آژانس باز همون حرفو زد. منم که واقعا عصبانی بودم و البته حدس میزدم که آژانسه باز همون حرفو بزنه (در یک حرکت خیلی هوشمندانه) یکی از دوستامو بردم و از اون خواستم که خیلی مخفیانه از صحبتای ما فیلم بگیره. وقتی قبول نکرد پاشدم رفتم دوباره تهران دفتر لوفتانزا و فیلمو بهشون نشون دادم که بدونن من راست میگم!
    و به این ترتیب با کلی دردسر و بدبختی من بالاخره تونستم بلیطمو تغییر بدم! البته اونجا دیگه مسئول دفتر لوفتانزا بهم پیشنهاد داد که بلیط رو تغییر بدم به دوطرفه و کنسل نکنم که دردسر نشه و منم اجبارا همین کارو کردم. و البته آخرش آژانس میخواست از من 30 دلار به عنوان administration fee بگیره که دیگه اونجا بود که دادمو گذاشتم زمین و اونم کوتاه اومد و بلیطو داد که از دست من خلاص بشه. چون 7، 8 تا مشتری از تو آژانس پاشدن رفتن وقتی من دیگه سرو صدا کردم و ایشونم بالاجبار بلیط منو داد!

فقط خواستم بگم به هیچ وجهی برای گرفتن بلیط به این آژانس مراجعه نکنید. ایشون یه کلاه بردار به تمام معنیه و فقط زبون داد و فریاد سرش میشه و کلا با زبون آدم نمیشه باهاش حرف زد!

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

دوستان، کسی نیست جوابمو بده؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط zini_zinparast نمایش پست ها
    دوستان من چمدونمو بستم به همراه یه کوله پشتی. چند تا سوال داشتمهواپیمام قطری هست.
    1- آیا میتونم به همراه کوله پشتی یه کیف لپ تاپ رو هم ببرم؟
    2- کسی پیشنهادی در مورد کاهش وزن چمدون داره؟
    واقعا سخته دل کندن از وسایل
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    سلام به دوستان عزیز و همچنین جناب پیرسون که هم خیلی برای بچه ها زحمت میکشن و هم برای منم بلیط رزرو کردن ولی به دلایل زیر من آخرشم مجبور شدم با همین آژانس مزخرف کار کنم.

خواستم یه جیزی رو بگم که بچه های اصفهان بدونن و اشتباه منو تکرار نکنن.
    دوستان عزیز بهیچ وجه برای خرید بلیط از طریق آژانس شفقی توی شیخ صدوق جنوبی اقدام نکنین.
    این آژانس یکی از دزدترین آژانساییه که من دیدم. برای کنسل کردن بلیط ایشون از من 145 دلار به نرخ آژاد میخواست و هرچقدر هم که میگفتم من میدونم 120 دلار دولتی میشه زیر بار نمیرفت و رسید امادئوس رو هم به من نمیداد. برای همین من به توصیه جناب پیرسون رفتم دفتر لوفتانزا و از اونجا برام پیگیری کردن. اونجا آژانس گفت ما همچین حرفی نزدیم. این مشتری دروغ میگه! من به مسئول لوفتانزا گفتم به نظر شما من اونقدر احمق به نظر میام که به خاطر این دروغ پاشم تا اینجا بیام و برگردم اصفهان؟؟؟؟
    من برگشتم اصفهان و اون آژانس باز همون حرفو زد. منم که واقعا عصبانی بودم و البته حدس میزدم که آژانسه باز همون حرفو بزنه (در یک حرکت خیلی هوشمندانه) یکی از دوستامو بردم و از اون خواستم که خیلی مخفیانه از صحبتای ما فیلم بگیره. وقتی قبول نکرد پاشدم رفتم دوباره تهران دفتر لوفتانزا و فیلمو بهشون نشون دادم که بدونن من راست میگم!
    و به این ترتیب با کلی دردسر و بدبختی من بالاخره تونستم بلیطمو تغییر بدم! البته اونجا دیگه مسئول دفتر لوفتانزا بهم پیشنهاد داد که بلیط رو تغییر بدم به دوطرفه و کنسل نکنم که دردسر نشه و منم اجبارا همین کارو کردم. و البته آخرش آژانس میخواست از من 30 دلار به عنوان administration fee بگیره که دیگه اونجا بود که دادمو گذاشتم زمین و اونم کوتاه اومد و بلیطو داد که از دست من خلاص بشه. چون 7، 8 تا مشتری از تو آژانس پاشدن رفتن وقتی من دیگه سرو صدا کردم و ایشونم بالاجبار بلیط منو داد!

فقط خواستم بگم به هیچ وجهی برای گرفتن بلیط به این آژانس مراجعه نکنید. ایشون یه کلاه بردار به تمام معنیه و فقط زبون داد و فریاد سرش میشه و کلا با زبون آدم نمیشه باهاش حرف زد!
    ممنون از توضیحاتتون
    میشه بفرمایید قیمت تمام شده تمام پرواز ها تا ادمونتون چقر میشه؟

من یکم گیج شدم. فرض کنید من یه بلیط تهران-X-تهران برای سال دیگه بخرم به قیمت 1000 دلار که با ارز دولتی میشه 1266000 تومان. حالا اگه 4 ماه دیگه بخوام تاریخ بلیط رو عوض کنم و بندازم روی یه تاریخی که قیمتش همون 1000 دلاره، ولی این دفعه دیگه نرخ ارز مثلا شده 2000 تومان و قیمت بلیط جدید میشه 2000000 تومان. حالا آیا من باید 744000 تومان تفاوت قیمت بدم؟ یا اینکه چون قیمت بلیط به دلار تغییر نکرده (همون 1000 دلار مونده)، من دیگه لازم نیست هزینه اضافه‌تری بدم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    بله مي تونيد بخريد
    در صورت تغيير تاريخ قيمت بليط به روز محاسبه و مالتفاوت دو بليط ازتون گرفته خواهد شد
    هرگز به آرزوهای دیگران نخند؛
    كسانی كه آرزو ندارند چیز زیادی ندارند ...

نقل قول نوشته اصلی توسط challenge نمایش پست ها
    من یکم گیج شدم. فرض کنید من یه بلیط تهران-X-تهران برای سال دیگه بخرم به قیمت 1000 دلار که با ارز دولتی میشه 1266000 تومان. حالا اگه 4 ماه دیگه بخوام تاریخ بلیط رو عوض کنم و بندازم روی یه تاریخی که قیمتش همون 1000 دلاره، ولی این دفعه دیگه نرخ ارز مثلا شده 2000 تومان و قیمت بلیط جدید میشه 2000000 تومان. حالا آیا من باید 744000 تومان تفاوت قیمت بدم؟ یا اینکه چون قیمت بلیط به دلار تغییر نکرده (همون 1000 دلار مونده)، من دیگه لازم نیست هزینه اضافه‌تری بدم؟
    شما بليط رو به ريال مي خريد
    قيمت دلاري بليط چيزي كه مربوط به نحوه محاسبه سيستم هست
    پرداخت مالتفاوت بليط در صورت تغيير تاريخ ممكن هست دلايل مختلفي داشته باشد:
    1. نرخ تبديل ارز تغيير كرده باشد
    2. ارلاينز قيمت بليط را افزايش داده باشد
    3. تغيير ساب كلاسيفيكيشن پروازي داشته باشيد چون ساب كلاسفيكيشن قبلي كه داشتيد پر شده است و يا ارلاينز به دلايل مختلف آن را ديگر بسته باشد

نقل قول نوشته اصلی توسط alitelma نمایش پست ها
    ممنون از توضیحاتتون
    میشه بفرمایید قیمت تمام شده تمام پرواز ها تا ادمونتون چقر میشه؟
    سلام. والا بلیط من مال حدود 3 هفته پیشه ولی اینجور که من شنیدم الان لوفتانزا رو دیگه باید با کردیت کارت خرید و گرونه. ولی ترکیش رو 4 روز پیش برای ادمونتون یکی از بچه ها قیمت گرفته بود یک و هشتصد میشد.
    دیگه نمیدونم الان چطوره. بهرحال به نظر من اگر ویزاتون اومده هرچه زودتر برین بخرین.

سلام دوباره.

من یه سوالی برام پیش اومده.
    این که میگن لوفتانزا الان دیگه باید بلیطش رو با کردیت کارت خرید درسته؟
    اگر اینطوره آیا من اگر یه چمدون اضافه داشته باشم باید توی فرودگاه اضافه بار رو با دلار بدم یا هنوزم میشه اضافه بار رو با ریال پرداخت کرد و به قیمت ارز دولتی حساب بشه؟
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    سلام دوباره.

من یه سوالی برام پیش اومده.
    این که میگن لوفتانزا الان دیگه باید بلیطش رو با کردیت کارت خرید درسته؟
    اگر اینطوره آیا من اگر یه چمدون اضافه داشته باشم باید توی فرودگاه اضافه بار رو با دلار بدم یا هنوزم میشه اضافه بار رو با ریال پرداخت کرد و به قیمت ارز دولتی حساب بشه؟
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
    http://www.lufthansa.com/mediapool/p..._113414829.pdf
    این لینک اضافه بار برای بلیطهای صادر شده بعد از ژوئن 2012 هست.
    تو صفحه آخر که میشه ماهایی که مقصدمون کاناداست نوشته 1 بار 23 کیلویی میشه قیمتش 100 دلار. ولی بالای جدول نوشته
    On certain routes, Lufthansa offers attractive fees* for the 2nd checked piece (up to 23 kg/ up to 158 cm) to Economy Class passengers:
    این 2nd که نوشته یعنی چی؟ یعنی منی که بلیطم کلا الان دو تا بار مجازه نمیتونم دیگه 1 ساک اضافه ببرم و اضافه بار بدم؟ این معنیش چیه؟
    جناب پیرسون ممنون میشم اگر در مورد این دو تا سوال راهنمایی کنین.
    پیشاپیش ممنون.