فايل نامبر اول: مارچ 2010 فايل نامبر دوم: سپتامبر 2010 ارسال مدارك به ورشو: 20 دسامبر ٢٠١١ اينپراسس واقعي : 15 مارچ 2012
مديكال:1 مي ٢٠١٢ ارسال مديكال به لندن: می ٢٠١٢ پاس ریكوئست: 31 اکتبر
دوست من.... 3 تا از دوستان صمیمی بنده دقیقاً همین کار رو کردند.... خواهر من الان در کانادا دانشجو هست و پرونده مهاجرتی داره و همین توضیح رو اداره مهاجرت بهش داده.... پدر بنده موسسه رسمی اعزام دانشجو از سال 81 دارند که یکی از کشورهای مجاز برای اعزام کشور کانادا هستش..... من اگر اینجا موردی میگم با مطمئن هستم یا اگر نباشم حتماً قید میکنم که مطمئن نیستم...
در ضمن "مبادی بین المللی" فقط مرز هوایی نیست... مرزهای زمینی هم شامل این گروه میشن... مرز یک کشور با یک کشور دیگه زمینی یا هوایی نداره...
شاید یکی تو آمریکا ساکن هست و میخواد مهاجرت کنه کانادا... حتماً باید هوایی وارد بشه؟؟!!
اگر منبعی برای صحبتتون دارید لطفاً اعلام کنید...
شما تنها کاری که انجام میدهید باطل کردن ویزا هست... بعد از اون به دفتر اداره مهاجرت محل سکونت میشه رفت و کارهای مهاجرت رو انجام داد
ویرایش توسط kasrawasp : November 8th, 2012 در ساعت 03:52 PM
سلام.و با ارزوی موفقیت شما دوست عزیز و همه دوستان.دوستان طبق نص سایت مهاجرت When you arrive in Canada, you will be greeted by an officer from the Canada Border Services Agency (CBSA).و دوستان با مطالعه سایتhttp://www.cbsa-asfc.gc.ca می توانند ملاحظه نمایند در کدام مبادی ورودی این سرویس ارائه می گردد و نحوه ورود و قوانین مربوطه چیست.جسارتا" رفرنس عرایضم را عرض کردم.خوش باشید و کامروا.
دوستان بنده با توجه به اگاهی از میزان استرس دوستان سعی می کنم فقط در مواردی که مطمئن هستم پاسخ دهم و البته اصرار بر صحت صد در صد گفته هایم ندارم و همه عزیزان خود می توانند تحقیق نمایند.با تشکر فراوان.
البته تعدادی محدودی مبادی زمینی نیز این دفاتر را دارند ولی در هر صورت مرز ورود بایستی این دارای دفتر مهاجرتی باشد که لیست انها در سایت مورد اشاره موجود است و نمی توان ویزا را باطل و به دفتر مهاجرتی محل سکونت(طبق فرموده دوست عزیزمان)مراجعه نمود.
شما سایت کلی رو برای رفرنس دادن گذاشتید؟؟!! رفرنس دادن بصورت دقیق و به صفحه و حتی پاراگراف مربوطه باید باشه... مثل این هست که من یک توضیح بدم و بگم رفرنس من www.cic.gc.ca هست... حالا شما پیدا کن پرتقال فروش را!!
در هر صورت نظر شما برای من محترمه... دوستان صحبت های هر دو طرف رو شنیدند و شاید با پرس و جوی بیشتر متوجه بشن چه شخصی نظر درستی داره...
با سلام.من مدتها قبل این سایتو کامل مطالعه کردم ولی الن وقت و حوصله وارد جزییات شدن طبق فرموده شما را که حرف درستی هم هست ندارم.و در هر صورت ضمن وارد دانستن احتمال اشتباه به خودم به لحاظ احترامی که برای شما بواسطه راهنمایی های مفیدتون قائلم از ادامه بحث در این خصوص معذورم و می گویم شاید حق با شماست دوست عزیز.در هر صورت خوش و سلامت باشید.
دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم و می خوام در این مورد مطمئن بشم. تا اونجایی که یادم میاد و قبلاً خونده بودم صحبت شما درسته ولی اگر منبع این نوشته ها رو هم بگذارید کمک بزرگی کرده اید. در مورد تبدیل وضعیت در کانادا هم باید بگم من الان در کانادا هستم و می تونم صحبت شما رو تایید کنم چون یکی از نزدیکانم که با ویزای دانشجویی اینجا بود اقامتش درست شد و در نامه ای که بهش دادند گفتند که میشه بدون اینکه خارج بشید کارتون رو درست کنید ولی به تلفنی که داده بودند و به سختی گرفتیم زنگ زدیم و در تورنتو برای 3 ماه دیگه وقت می دادند. این بود که به نیاگارا و به قول معروف پورت او اینتری رفتیم و همان روز در مرز امریکا درخواست ورود را دینای می کنه و بعد میای این طرف تر کانادا اقامتت رو قبول می کنه. اینطور که می گفتند بیشتر کار که یه 3-4 ساعتی طول می کشه دم مرز امریکا معطل کرده بودند. حالا اون خودش متقاضی اصلی بوده ولی باید دید مثلاً حالا که من اینجام می تونم صبر کنم شوهرم که متقاضی اصلی که شوهرم هست بیاد بعد با هم بریم دم مرز؟ البته 90 درصد می دونم که میشه برای 10 درصد بقیه می خوام مطمئن بشم.
با تشکر از توضیحات شما. من هم خودم به عنوان میت اپلیکنت در انگلستان ولی فرزندم به عنوان اینترنشنال در دانشگاهه کانادا هست. ممنون می شوم اگر ما را هم در جریان بگذارید البته اگر اینشالله به زودی پاس رکوست شدید.
دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم و می خوام در این مورد مطمئن بشم. تا اونجایی که یادم میاد و قبلاً خونده بودم صحبت شما درسته ولی اگر منبع این نوشته ها رو هم بگذارید کمک بزرگی کرده اید. در مورد تبدیل وضعیت در کانادا هم باید بگم من الان در کانادا هستم و می تونم صحبت شما رو تایید کنم چون یکی از نزدیکانم که با ویزای دانشجویی اینجا بود اقامتش درست شد و در نامه ای که بهش دادند گفتند که میشه بدون اینکه خارج بشید کارتون رو درست کنید ولی به تلفنی که داده بودند و به سختی گرفتیم زنگ زدیم و در تورنتو برای 3 ماه دیگه وقت می دادند. این بود که به نیاگارا و به قول معروف پورت او اینتری رفتیم و همان روز در مرز امریکا درخواست ورود را دینای می کنه و بعد میای این طرف تر کانادا اقامتت رو قبول می کنه. اینطور که می گفتند بیشتر کار که یه 3-4 ساعتی طول می کشه دم مرز امریکا معطل کرده بودند. حالا اون خودش متقاضی اصلی بوده ولی باید دید مثلاً حالا که من اینجام می تونم صبر کنم شوهرم که متقاضی اصلی که شوهرم هست بیاد بعد با هم بریم دم مرز؟ البته 90 درصد می دونم که میشه برای 10 درصد بقیه می خوام مطمئن بشم.[/QUOTE]
ارسال درخواست اولیه به سیدنی 12 می 2009. تاریخ اولین فایل نامبر 11 جون 2009. تاریخ دومین فایل نامبر 10 جولای 2009. تاریخ انتقال به ورشو اول دسامبر 2012 . تاریخ شروع پروسسینگ 15 دسامبر 2011. امتیاز 74. مدیکال، آپدیت ، لندینگ فی ، کپی پاس ۳ آکوست ۲۰۱۲ پاس رکوست: ۲۱ می ۲۰۱۳
علاقه مندی ها (Bookmarks)