صفحه 3260 از 5471 نخستنخست ... 22602760316032103250325132523253325432553256325732583259326032613262326332643265326632673268326932703310336037604260 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,591 تا 32,600 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Guru

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrantdr نمایش پست ها
    البته تعدادی محدودی مبادی زمینی نیز این دفاتر را دارند ولی در هر صورت مرز ورود بایستی این دارای دفتر مهاجرتی باشد که لیست انها در سایت مورد اشاره موجود است و نمی توان ویزا را باطل و به دفتر مهاجرتی محل سکونت(طبق فرموده دوست عزیزمان)مراجعه نمود.
    تمام مبادی زمینی ورورد به کانادا دارای افسر مهاجرت هستند و این روش اصطلاحا U-turn کردن در مرز امریکا کاملا مجازست. همه کسانی که از داخل کانادا ویزای مهاجرت گرفتند (منجمله خود بنده) بهمین نحو ویزای مهاجرتی مان را اکتیو کردیم. روشش هم دقیقا همان است که دوستمان feral فرمودند.

البته خودم نوشته شما رو در گوگل جستجو کردم و اینو پیدا کردم:

6. When must my accompanying dependents land Canada?

Accompanying dependents cannot land in Canada before the Principal Applicant has done so. The accompanying dependents may first land in Canada with the Principal Applicant or after the Principal Applicant, but in either case prior to the expiry date indicated on their Canada Immigration Visas.
    از آدرس زیر
    http://www.canadavisa.com/canadian-i...q-landing.html
    و همینطور در اینجا
    http://www.canada-home.org/web/com_i...file=faq_i.php
    این هم در جای دیگر:

Q: When must my accompanying dependents land?
    A: Accompanying dependents cannot land before the principal applicant has landed. The accompanying dependents should land with the principal applicant or after the principal applicant, but in either case prior to the expiry date indicated on their Canadian Immigrant Visas

http://www.zeeinfotech.com/zee_visa/faq%27s/coming.html
    اما در خود cic نتونستم پیدا کنم.

Banned

البته فکر کنم با توضیحاتی که ghlobe عزیز دادند سوالتان برطرف شده باشد. این سایت ها همه این اطلاعات را از بخش FAQ سایت اداره مهاجرت و قوانین آن کپی برداری می دارند. مثلا همان سایت که گذاشته اید خودش سایت معتبری هست و مربوط به وکلای رسمی کانادا Canadian immigration law firm است و اطلاعاتی که روی وبسایتشان می گذارند را همه را از همان جا کپی می کنند و چیزی از خودشان نمی نویسند. اگر دوباره لینکش را پیدا کردم می دهم.
    ویرایش توسط M1KE : November 12th, 2012 در ساعت 11:27 AM

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط canada2013 نمایش پست ها
    خیلی ممنون از توضیحات مفید شما. آیا شما شخصا کسی را سراغ دارید که اینکار را کرده باشد؟
    یکی دو سال قبل در یکی از وبلاگها خاطراتی شخصی رو خونده بودم که در کانادا دانشجو بودند و به همین طریق لند کرده بودند. حالا اگه بدونید با چه کلمات کلیدی عجیب غریبی دوباره تونستم وبلاگ ایشون رو پیدا کنم!
    ایشون خیلی مبسوط شرح سفرشون رو نوشته اند. می تونید خودتون بخونید:
    http://nicksiar.blogfa.com/8907.aspx

نقل قول نوشته اصلی توسط feral نمایش پست ها
    دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم و می خوام در این مورد مطمئن بشم. تا اونجایی که یادم میاد و قبلاً خونده بودم صحبت شما درسته ولی اگر منبع این نوشته ها رو هم بگذارید کمک بزرگی کرده اید. در مورد تبدیل وضعیت در کانادا هم باید بگم من الان در کانادا هستم و می تونم صحبت شما رو تایید کنم چون یکی از نزدیکانم که با ویزای دانشجویی اینجا بود اقامتش درست شد و در نامه ای که بهش دادند گفتند که میشه بدون اینکه خارج بشید کارتون رو درست کنید ولی به تلفنی که داده بودند و به سختی گرفتیم زنگ زدیم و در تورنتو برای 3 ماه دیگه وقت می دادند. این بود که به نیاگارا و به قول معروف پورت او اینتری رفتیم و همان روز در مرز امریکا درخواست ورود را دینای می کنه و بعد میای این طرف تر کانادا اقامتت رو قبول می کنه. اینطور که می گفتند بیشتر کار که یه 3-4 ساعتی طول می کشه دم مرز امریکا معطل کرده بودند. حالا اون خودش متقاضی اصلی بوده ولی باید دید مثلاً حالا که من اینجام می تونم صبر کنم شوهرم که متقاضی اصلی که شوهرم هست بیاد بعد با هم بریم دم مرز؟ البته 90 درصد می دونم که میشه برای 10 درصد بقیه می خوام مطمئن بشم.
    سلام
    ممنون از کمک و کامنتِ همه دوستان، من وضعیتم کاملا بر عکس شماس feral جان، خودم مین اپلیکنت هستم. با این حساب خیلی‌ خوبه که من می‌تونم از همون داخل لند کنم و همسرم بعدا به من بپیونده. با آرزوی شادی برا همه اعضای مهربون فروم
    ارسال مدارك به سیدنی: آوریل 2009،فايل نامبر دوم: سپتامبر ٢٠٠٩، ارسال مدارك به ورشو: ١ دسامبر ٢٠١١، اينپراسس واقعي : 7فوریه٢٠١٢،مديكال (١آگوست) و ارسالبه لندنو همچنین ارسال لندینگ فی‌، کپی پاسپورت و آپدیت مدارک: آگوست ٢٠١٢.

Senior Member hooran آواتار ها

با توجه به اختلاف نظر بین علمای محترم فروم ، به نظر می رسد که نظرات immigrantdrبا حساب و کتاب بیشتر ی سازگار است . ببخشید که در این حوزه اختلاف نظر نتوانستم نظر بیطرفانه ارائه کنم . پرسشی به نظرم رسید شاید دانستن اش در این زمینه اهمیت داشته باشد : اگر مین اپلیکانت برود ،لند بکند ، بقیه افراد پرونده تا چه زمانی مهلت دارند که لند کنند ؟ اگر مهلت ویزا به اتمام برسد و به هر دلیلی نتوانند لند کنند تکلیف شان چیست ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط immigrantdr نمایش پست ها
    با سلام.چنین چیزی امکان ندارد.ورود با ویزای مهاجرتی باید از مبادی بین الملل که دارای دفتر و افیسر مهاجرتی هستند انجام شود.

Member immigrantdr آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    پزشكي-دانشگاه تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط hooran نمایش پست ها
    با توجه به اختلاف نظر بین علمای محترم فروم ، به نظر می رسد که نظرات immigrantdrبا حساب و کتاب بیشتر ی سازگار است . ببخشید که در این حوزه اختلاف نظر نتوانستم نظر بیطرفانه ارائه کنم . پرسشی به نظرم رسید شاید دانستن اش در این زمینه اهمیت داشته باشد : اگر مین اپلیکانت برود ،لند بکند ، بقیه افراد پرونده تا چه زمانی مهلت دارند که لند کنند ؟ اگر مهلت ویزا به اتمام برسد و به هر دلیلی نتوانند لند کنند تکلیف شان چیست ؟
    با سلام.اگر دوستان همین الن لینک نخواهند عین متن را مدت ها قبل خوانده و پرینت آن الان جلوی چشمان است می گذارم.dependents may accompany or follow the principal applicant but cannot arrive in canada before the principal applicant.if dependents do not join the principal applicant before the expiry date on their visa they must reapply for immigration to canada.با ارزوی سلامتی و کامروایی شما.

Member immigrantdr آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    پزشكي-دانشگاه تهران

اگر مین اپلیکانت لند نماید وابستگان بایستی قبل از پایان مهلت ویزا لند نمایند ودر غیر این صورت بایستی شخصا" و مجددا" جهت مهاجرت اقدام نمایند.

ApplyAbroad Hero

سلام
    امیدوارم صحت داشته باشه این 15 تا مدیکال از ویزا افیس دهلی نو...باران به این میگن
    http://www.canadavisa.com/canada-imm...8483.3645.html
    http://www.canadavisa.com/canada-imm...t124061.0.html

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    سلام
    امیدوارم صحت داشته باشه این 15 تا مدیکال از ویزا افیس دهلی نو...باران به این میگن
    http://www.canadavisa.com/canada-imm...8483.3645.html
    http://www.canadavisa.com/canada-imm...t124061.0.html
    مرسی لیدا جان
    ممنون از خبر های خوشت
    امیدوارم هر چه زودتر از ویزا آفیس ورشو خبر دارمون کنی
    ارسال مدارک 19 فوریه 2010
    مدیکال 6 فوریه 2014
    پاس رکویست 8 اکتبر 2014

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)