صفحه 3262 از 5471 نخستنخست ... 22622762316232123252325332543255325632573258325932603261326232633264326532663267326832693270327132723312336237624262 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,611 تا 32,620 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط imand نمایش پست ها
    جالبه! این هندی هایی که مدیکال گرفتن اکثرا مربوط به ماه 3 و 4 سال 2010 هستن. (CIO)
    در حالیکه ویزا آفیس ورشو هنوز مدیکالهای اواسط 2009 رو نداده!

ورشو هم شده مثله دمشق، با یه عالمه پرونده.
    یه آدم عاقل هم تو اداره مهاجرت نیست که بگه بابا این همه ویزا آفیس تو اروپا هست (مثل لندن که واقعا سرشون خلوته) لااقل یه تعدادیشونو بفرستیم اونجا و یا هر خراب شده دیگه.

نقل قول نوشته اصلی توسط SKYGIFT نمایش پست ها
    ورشو هم شده مثله دمشق، با یه عالمه پرونده.
    یه آدم عاقل هم تو اداره مهاجرت نیست که بگه بابا این همه ویزا آفیس تو اروپا هست (مثل لندن که واقعا سرشون خلوته) لااقل یه تعدادیشونو بفرستیم اونجا و یا هر خراب شده دیگه.
    دوست من این سیستم شبکه سراسری که گفتم راه انداختن برای همینه... که آفیسر از لندن بتونه پرونده ها تو سفارت ورشو یا جای دیگرو بررسی و فاینالایز کنه بدون اینکه نیازی به جابجایی اصل پرونده بین سفارت ها باشه....

انشالله بزودی کار ماها هم راه بیافته... فقط باید امیدمون رو از دست ندیم چون بدون اون دیگه چیزی برامون نمیمونه

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    دوست من این سیستم شبکه سراسری که گفتم راه انداختن برای همینه... که آفیسر از لندن بتونه پرونده ها تو سفارت ورشو یا جای دیگرو بررسی و فاینالایز کنه بدون اینکه نیازی به جابجایی اصل پرونده بین سفارت ها باشه....

انشالله بزودی کار ماها هم راه بیافته... فقط باید امیدمون رو از دست ندیم چون بدون اون دیگه چیزی برامون نمیمونه
    ولی در واقع کسانیکه ویزا آفیسهای دیگه هستند از ما جلوترند و ماه 3و 4 سال 2010 الان داره مدیکال می گیره یعنی حدود 1 سال از ما جلوترند. ویزا آفیسهای دیگه همیشه پرونده دارند و هیچ وقت خالی از پرونده نمی شن که بیان به کار ورشو رسیدگی کنن.
    من تو انگلیس دانشجو هستم و از وکیلم خواستم پروندمو انتقال بده به لندن ولی گفت چون اقامت دایم نداری نمی شه. در صورتی که اگه پروندمو می فرستاد تا الان مدیکالم اومده بود. اصلا به وکیلم اعتماد ندارم و فکر می کنم الکی گفته نمی شه. لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره در این مورد بهم بگه که می شه درخواست انتقال پروندمو بدم. اگه بدونم می شه دوباره ازش می خوام که این کارو بکنه برام.
    مرسی، غزل

نقل قول نوشته اصلی توسط Zalzalak نمایش پست ها
    ولی در واقع کسانیکه ویزا آفیسهای دیگه هستند از ما جلوترند و ماه 3و 4 سال 2010 الان داره مدیکال می گیره یعنی حدود 1 سال از ما جلوترند. ویزا آفیسهای دیگه همیشه پرونده دارند و هیچ وقت خالی از پرونده نمی شن که بیان به کار ورشو رسیدگی کنن.
    من تو انگلیس دانشجو هستم و از وکیلم خواستم پروندمو انتقال بده به لندن ولی گفت چون اقامت دایم نداری نمی شه. در صورتی که اگه پروندمو می فرستاد تا الان مدیکالم اومده بود. اصلا به وکیلم اعتماد ندارم و فکر می کنم الکی گفته نمی شه. لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره در این مورد بهم بگه که می شه درخواست انتقال پروندمو بدم. اگه بدونم می شه دوباره ازش می خوام که این کارو بکنه برام.
    مرسی، غزل
    دوست عزیز امکان این مساله نیست این قانون یعنی انتقال پرونده مال قدیم بوده دایی من هم که الان پاس کانادایی دارن چندین سال قبل این کا رو کردن و پروندشونو به فرانسه انتقال دادن من هم سال گذشته از وکیلم در مورد این مساله پرسیدم ایشون گفتن نمیشه و این قانون مال قبل و عوض شده

Junior Member

شاید در ورشو پرونده های کشور های خاصی مثل ایران نگهداری ( نه بررسی) می شود. جالب است هنوز ویزاهای تعدادی از کسانی که 4 ماه قبل مدیکال داده اند نیامده است.

ApplyAbroad Hero

سلام
    مدیکال هندی ها از 26 تا شد 33 تا...یه چتر بدین لطفا خیس شدیم از medical monsoon هندی ها.......اینها فقط اعضای فرومشون هستن...خدا میدونه در عالم بیرون از فرومشون چندین نفر مدیکال گرفتن
    http://www.canadavisa.com/canada-imm...8483.3795.html

درسته دهلی نو از ورشو چندین ماه جلوتره.....ولی اونها اولین باران مدیکالشون در ماه جون بود
    ما الان جدول رو نگاه کردم در ماه آپریل 13 مدیکال در ماه می 25 مدیکال در ماه جون 31 مدیکال در ماه آگوست 16 مدیکال داشتیم.....البته انچنان بارانی ما ندیدیم ولی با توجه به اینکه بیشترین مدیکالهای ما هم در ماه جون بوده میشه شاید بشه نتیجه گرفت که بعد از 5 ماه که باران مدیکال هندیها شروع شده مال ما هم بزودی شروع میشه چون ویزا افیسها درسته یکی عقبتر یکی جلوتر ولی باهم میرن سراغ یک فعالیتی

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط sabeti1382 نمایش پست ها
    شاید در ورشو پرونده های کشور های خاصی مثل ایران نگهداری ( نه بررسی) می شود. جالب است هنوز ویزاهای تعدادی از کسانی که 4 ماه قبل مدیکال داده اند نیامده است.
    شاید مسائل سیاسی انچنان در بررسی پرونده های مهاجرتی تاثیر نداشته باشه اما بی تاثیر هم نیست
    مثلا آقای هارپر نخست وزیر کانادا این هفته در هند بود..خیلی هم از هند خوشش اومده بود حتی تیتر زده بودن india and canada a love story?....من دیدم این هندیها توی فرومشون داشتن صحبت میکردن که برن جلوی سفارت کانادا یا یه جایی این بلاتکلیفیشون رو به گوش هارپر برسونن....ما که الحمدالله سفارت هم نداریم کسی هم که به حرفمون گوش نمیده.....ولی به هر حال داریم تک و توک مدیکال میگیریم حالا ایشاالله سریعتر میشه
    ویرایش توسط lidaaa : November 9th, 2012 در ساعت 06:24 PM

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    زبان و ادبیات انگلیسی

نقل قول نوشته اصلی توسط aitack نمایش پست ها
    لابد با رزولوشن خیلی بالا اسکن کردید. مال من خیلی کم حجم شد و با ایمیل فرستادم.
    بله 3 روز بعد آدرسم تغییر کرد. هیچ ایمیلی هم نمی دن بابت کانفرم عزل وکیل. گفتم که منتظر نباشین! چون من خودم دو بار ایمیل دادم ولی هیچ جوابی ندادن.
    پانی عزیز می گه اصولا اینطوریه و بابت عزل وکیل ایمیلی نمی دن فقط آدرس عوض بشه یعنی انجام شده.

دوست عزیز
    وقتیکه من ایمیل عزل وکیل را فرستادم همون لحظه ایمیل کانفرم عزل وکیل اومد و بعد از تقریبا"یک هفته ادرسم عوض شد.

Member
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد هنر

نقل قول نوشته اصلی توسط SHARAREH1968 نمایش پست ها
    دوست عزیز
    وقتیکه من ایمیل عزل وکیل را فرستادم همون لحظه ایمیل کانفرم عزل وکیل اومد و بعد از تقریبا"یک هفته ادرسم عوض شد.
    فکر می کنم نامه ای که همون لحظه دریافت کردین رسید نامه تون بوده نه کانفرم.
    NOC 4131- CIO 11/2009 - First AOR 1/2010 - Sent DOC to visa Office 2/2010 - Second AOR 4/2010 - Status: In - Process 14 Feb - File Transfer to Warsaw 12/12/2011-Medical : Jun 19, 2013- Medical Received: Jun 28, 2013- P.R. : 5 Sep.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Zalzalak نمایش پست ها
    مرسی، غزل
    یک پیشنهاد
    به نظرم دوستان همگی به جای اینکه به این فکر باشند که پرونده خود را از ورشو انتقال بدهند که کاری است غیر ممکن تلاش کنند که اگر نگاه متفاوتی نسبت به ایرانیان وجود دارند آن را عوض نمایند. اینجا دیگر بحث نگاه متفاوت به ایرانیان آنکارا یا ورشو و یا 29 و یا 38 نیست نگاه کلی است که به اپلیکنتهای ایرانی وجود دارد.
    خیلی ویزا آفیسها قبلا از ما خیلی جلوتر بودن و امید به اینکه تبعیضی وجود نداشته است بستگی به ویزا آفیسهای مثل هند بود.بنابراین با توجه به وضعیت هندیها اگر در چند روز آینده اتفاقی در ورشو و همچنین انکارا نیفتد تنها راه این است که یک اعتراض دسته جمعی نه به ویزا آفیس که هیچکاره است بلکه به وزارت مهاجرت صورت پذیرد. ابزارهای زیادی هم وجود دارد از امضا پتیشن و ایمیل زدن با مشخصات و یا حتی بدون آن به عنوان اولین اقدام. این اقدام میتواند اگاه کردن ایرانیان با نفوذ کانادا از وجود این تبعیض اشکار باشد. دوستان توجه کنند که با توجه به وضعیت اقتصادی و چیزهایی که نمیشه اینجا نوشت ایرانیها باید این موضوع رو به عنوان یک موضوع حقوق بشری مطرح کنند و در نظر داشته باشند که از این نظر باید در سر صف میبودند نه ته صف ! شما قرار است روزی شهروند کانادا باشید بنابراین در نظر گرفتن این موضوع حقوق بشری موضوعی است منطقی
    من وقتی میبینم که حتی تعداد اندکی از بعضی دوستان اینقدر وضعیت خود را دستکم گرفته اند که به سال 2014 فکر میکنند واقعا برایم نامید کننده است.
    با این تفاسیر تاکید کنم که در چند روز آینده راحتتر با شروع و یا عدم شروع مدیکالها می توان در این مورد تصمیم گرفت ولی الان زود است.
    ویرایش توسط armin54 : November 9th, 2012 در ساعت 08:43 PM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)