دوست من این سیستم شبکه سراسری که گفتم راه انداختن برای همینه... که آفیسر از لندن بتونه پرونده ها تو سفارت ورشو یا جای دیگرو بررسی و فاینالایز کنه بدون اینکه نیازی به جابجایی اصل پرونده بین سفارت ها باشه....
انشالله بزودی کار ماها هم راه بیافته... فقط باید امیدمون رو از دست ندیم چون بدون اون دیگه چیزی برامون نمیمونه![]()
ولی در واقع کسانیکه ویزا آفیسهای دیگه هستند از ما جلوترند و ماه 3و 4 سال 2010 الان داره مدیکال می گیره یعنی حدود 1 سال از ما جلوترند. ویزا آفیسهای دیگه همیشه پرونده دارند و هیچ وقت خالی از پرونده نمی شن که بیان به کار ورشو رسیدگی کنن.
من تو انگلیس دانشجو هستم و از وکیلم خواستم پروندمو انتقال بده به لندن ولی گفت چون اقامت دایم نداری نمی شه. در صورتی که اگه پروندمو می فرستاد تا الان مدیکالم اومده بود. اصلا به وکیلم اعتماد ندارم و فکر می کنم الکی گفته نمی شه. لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره در این مورد بهم بگه که می شه درخواست انتقال پروندمو بدم. اگه بدونم می شه دوباره ازش می خوام که این کارو بکنه برام.
مرسی، غزل
شاید در ورشو پرونده های کشور های خاصی مثل ایران نگهداری ( نه بررسی) می شود. جالب است هنوز ویزاهای تعدادی از کسانی که 4 ماه قبل مدیکال داده اند نیامده است.
سلام
مدیکال هندی ها از 26 تا شد 33 تا...یه چتر بدین لطفا خیس شدیم از medical monsoon هندی ها.......اینها فقط اعضای فرومشون هستن...خدا میدونه در عالم بیرون از فرومشون چندین نفر مدیکال گرفتن
http://www.canadavisa.com/canada-imm...8483.3795.html
درسته دهلی نو از ورشو چندین ماه جلوتره.....ولی اونها اولین باران مدیکالشون در ماه جون بود
ما الان جدول رو نگاه کردم در ماه آپریل 13 مدیکال در ماه می 25 مدیکال در ماه جون 31 مدیکال در ماه آگوست 16 مدیکال داشتیم.....البته انچنان بارانی ما ندیدیم ولی با توجه به اینکه بیشترین مدیکالهای ما هم در ماه جون بوده میشه شاید بشه نتیجه گرفت که بعد از 5 ماه که باران مدیکال هندیها شروع شده مال ما هم بزودی شروع میشه چون ویزا افیسها درسته یکی عقبتر یکی جلوتر ولی باهم میرن سراغ یک فعالیتی
شاید مسائل سیاسی انچنان در بررسی پرونده های مهاجرتی تاثیر نداشته باشه اما بی تاثیر هم نیست
مثلا آقای هارپر نخست وزیر کانادا این هفته در هند بود..خیلی هم از هند خوشش اومده بود حتی تیتر زده بودن india and canada a love story?....من دیدم این هندیها توی فرومشون داشتن صحبت میکردن که برن جلوی سفارت کانادا یا یه جایی این بلاتکلیفیشون رو به گوش هارپر برسونن....ما که الحمدالله سفارت هم نداریم کسی هم که به حرفمون گوش نمیده.....ولی به هر حال داریم تک و توک مدیکال میگیریم حالا ایشاالله سریعتر میشه
ویرایش توسط lidaaa : November 9th, 2012 در ساعت 06:24 PM
NOC 4131- CIO 11/2009 - First AOR 1/2010 - Sent DOC to visa Office 2/2010 - Second AOR 4/2010 - Status: In - Process 14 Feb - File Transfer to Warsaw 12/12/2011-Medical : Jun 19, 2013- Medical Received: Jun 28, 2013- P.R. : 5 Sep.
یک پیشنهاد
به نظرم دوستان همگی به جای اینکه به این فکر باشند که پرونده خود را از ورشو انتقال بدهند که کاری است غیر ممکن تلاش کنند که اگر نگاه متفاوتی نسبت به ایرانیان وجود دارند آن را عوض نمایند. اینجا دیگر بحث نگاه متفاوت به ایرانیان آنکارا یا ورشو و یا 29 و یا 38 نیست نگاه کلی است که به اپلیکنتهای ایرانی وجود دارد.
خیلی ویزا آفیسها قبلا از ما خیلی جلوتر بودن و امید به اینکه تبعیضی وجود نداشته است بستگی به ویزا آفیسهای مثل هند بود.بنابراین با توجه به وضعیت هندیها اگر در چند روز آینده اتفاقی در ورشو و همچنین انکارا نیفتد تنها راه این است که یک اعتراض دسته جمعی نه به ویزا آفیس که هیچکاره است بلکه به وزارت مهاجرت صورت پذیرد. ابزارهای زیادی هم وجود دارد از امضا پتیشن و ایمیل زدن با مشخصات و یا حتی بدون آن به عنوان اولین اقدام. این اقدام میتواند اگاه کردن ایرانیان با نفوذ کانادا از وجود این تبعیض اشکار باشد. دوستان توجه کنند که با توجه به وضعیت اقتصادی و چیزهایی که نمیشه اینجا نوشت ایرانیها باید این موضوع رو به عنوان یک موضوع حقوق بشری مطرح کنند و در نظر داشته باشند که از این نظر باید در سر صف میبودند نه ته صف ! شما قرار است روزی شهروند کانادا باشید بنابراین در نظر گرفتن این موضوع حقوق بشری موضوعی است منطقی
من وقتی میبینم که حتی تعداد اندکی از بعضی دوستان اینقدر وضعیت خود را دستکم گرفته اند که به سال 2014 فکر میکنند واقعا برایم نامید کننده است.
با این تفاسیر تاکید کنم که در چند روز آینده راحتتر با شروع و یا عدم شروع مدیکالها می توان در این مورد تصمیم گرفت ولی الان زود است.
ویرایش توسط armin54 : November 9th, 2012 در ساعت 08:43 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)