صفحه 3264 از 5471 نخستنخست ... 22642764316432143254325532563257325832593260326132623263326432653266326732683269327032713272327332743314336437644264 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,631 تا 32,640 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط as_vender نمایش پست ها
    من با نظر شما موافقم. من هر چند من همین الان هم ویزای کار دارم و این ویزا تا اواخر تابستان بعد معتبر است ولی همانطور که قبلا هم گفتم یک ایمیل محترمانه ولی خیلی جدی زدم و به نحوه بررسی و زمان اعتراض کردم و گفتم که اگر نمی توانید کار پرونده مرا در زمان مشخص انحام دهید پول و مدارک من را پس بدهید و من می خواهم انصراف بدهم که جزییات و جواب آنها را هم در این فروم قرار دادم. من دوباره دوست ندارم که بحث حق و یا لطف بودن مهاجرت را پیش بکشم چون می دانم به نتیجه ای نمی رسد ولی نظز شخصی من این است که کانادا باید از خدایش هم باشد که این همه افراد با استعداد و نخبه را مفت و مجانی برای زندگی توی آن سرزمین سرد انتخاب می کند و پولشان را هم برای گردش اقتصادش استفاده می کند و این اصلا و به هیچ وجه لطفی محسوب نمی شود (من مدتی کانادا زندگی کرده ام و تقاضای اقامت من به دلایل کاملا شخصی بوده است که این دلایل کم رنگ تر می شود و از ابتدا نمی خواستم که برای طولانی مدت کانادا زندگی کنم )
    دز هر صورت هر تعریفی که اعطای اقامت دایم دارد باید در زمان مقرر و طی یک پروسه مشخص انجام شود و اینکه همیشه چهار جمله را کپی پیست می کنند که داریم بررسی می کنیم اصلا به نظر من قابل قبول نیست و بهتر است که همه ما به نوبه خودمان به این موضوع اعتراض کنیم و از اینکه وقت و زمان و برنامه امان تحت تاثیر این برنامه مزخرف اینها قرار گرفته است اعتراضمان را به هر نحوی که ممکن است نشان دهیم که می توانید ایمیل زدن به خود سفارت و یا وزیر و یا نمایندگان پارلمان و... باشد.
    من خودم تا اگر کار مهاجرتم تا تابستان سال بعد انجام نشود ترجیح می دهم که کلا بیخیال رفتن شوم ولی حتما قبلش به هر طریقی که ممکن باشد اعتراض و شکایتم را برای علاف شدن سه چهار ساله اعلام خواهم کرد و از دوستان هم خواهش می کنم کمی روی این موضوع حساس تر باشند و حتما پیگیر مواردی این چنینی باشند تا هر شخص به هر دلیلی که مهاجرت می کند بیش از معطل و علاف لطف آقایان نماند.
    من هم با شما موافقم. حداقل از طریق تویترو.... حرف و در خواست مان را به آنها برسانیم. و حداقل از انها بخواهیم، صریحا وضعیت ما را مشخص کنند تا از این بلا تکلیفی در بیایم. اگر خبری نیست بریم دنبال کارمون. به نظر من این وضعیت بلاتکلیفی و انتظار بی مورد ، از شکنجه هم بدتر شده است.

Member zahragoli آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

بچه ها یک دست صدا نداره به نظر من تا آخر آبان وایسیم اگه همینطوری هندیها از دهلی مدیکال بگیرند و ما انگشت به دهان نظاره کنیم کل بچه های این فروم 38 29 ... همه با هم یک اعتراضی حالا به هر شکل که بهتر نتیجه میده برنامه ریزی کنیم.
    البته این نظر منه تا بقیه چی بگن؟؟؟
    Cio:16 Dec 2009, pass request: 2 Dec 2014

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

مردیم از نامه نگاری و اعتراض اینا به ایرانی جماعت جواب نمی دن
    too much love will kill you

نقل قول نوشته اصلی توسط zahragoli نمایش پست ها
    بچه ها یک دست صدا نداره به نظر من تا آخر آبان وایسیم اگه همینطوری هندیها از دهلی مدیکال بگیرند و ما انگشت به دهان نظاره کنیم کل بچه های این فروم 38 29 ... همه با هم یک اعتراضی حالا به هر شکل که بهتر نتیجه میده برنامه ریزی کنیم.
    البته این نظر منه تا بقیه چی بگن؟؟؟
    دوست عزیز چرا آخر آبان ؟؟؟؟؟
    من همین الان رفتم و یه توییت اعتراضی به cic زدم. لطفا هر کس میتونه 2 خط english بنویسه . من با اسم خودم براش فرستادم . بالاتز سیاهی که دیگه رنگی نیست . از خداشون هم باشه که این همه مغز و استعداد برن کانادا .
    ما باید یک کمپین اعتراضی درست کنیم و به این وضعیتی که اداره مهاجرت برای ما درست کرده اعتراض کنیم. شک نکنید تا خودمون نخوایم اونها هم ترتیب اثر نمی دن
    ارسال مدارک 19 فوریه 2010
    مدیکال 6 فوریه 2014
    پاس رکویست 8 اکتبر 2014

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad1980 نمایش پست ها
    دوست عزیز چرا آخر آبان ؟؟؟؟؟
    من همین الان رفتم و یه توییت اعتراضی به cic زدم. لطفا هر کس میتونه 2 خط english بنویسه . من با اسم خودم براش فرستادم . بالاتز سیاهی که دیگه رنگی نیست . از خداشون هم باشه که این همه مغز و استعداد برن کانادا .
    ما باید یک کمپین اعتراضی درست کنیم و به این وضعیتی که اداره مهاجرت برای ما درست کرده اعتراض کنیم. شک نکنید تا خودمون نخوایم اونها هم ترتیب اثر نمی دن

آقای فرهاد خیلی خیلی ممنون که اومدین
    من اسم شما و چند نفر از دوستان دیگر رو هم دیدم....خیلی خوبه
    اگر حال داشتین برای جیسون کنی هم بنویسین

[QUOTE=lidaaa;973902]آقای فرهاد خیلی خیلی ممنون که اومدین
    من اسم شما و چند نفر از دوستان دیگر رو هم دیدم....خیلی خوبه
    اگر حال داشتین برای جیسون کنی هم بنویسی

برای جناب جیسون هم توییت دادم
    امیدوارم که موثر باشه انشا....
    ویرایش توسط farhad1980 : November 10th, 2012 در ساعت 01:03 AM
    ارسال مدارک 19 فوریه 2010
    مدیکال 6 فوریه 2014
    پاس رکویست 8 اکتبر 2014

Member
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد هنر

من هم توییت ایدم.
    عمیقا امیدوارم تاثیر بذاره...

مرسی لیدا جان
    NOC 4131- CIO 11/2009 - First AOR 1/2010 - Sent DOC to visa Office 2/2010 - Second AOR 4/2010 - Status: In - Process 14 Feb - File Transfer to Warsaw 12/12/2011-Medical : Jun 19, 2013- Medical Received: Jun 28, 2013- P.R. : 5 Sep.

سلام خدمت دوستان
    مخالف اعتراض نیستم ولی از اونجایی که این بحث با دیدن مدیکال های هند شروع شده چند نکته رو ذکر می کنم.
    1- کل پرونده های pre C50 که در ویزا آفیس هند بررسی خواهند شد 130 نفر هستند و در ورشو 2700 نفر.
    2- کل پرونده های ردی pre c50 در کل ویزا آفیس ها 280 هزار نفر بوده که 97 هزار تای آن در هند بوده. یعنی برای این هندی های بیچاره هم همچین فرش قرمزی پهن نشده و اتفاقا بیشترین لطمه را دیده اند.
    3- ظرفیت ویزا آفیس هند دو برابر ورشو است در بخش اسکیل میگرنت.
    نتیجه: مسئله اینه که در ورشو مدیکالها در حال حاضر بیشتر به pre c50 دارن میدن - باعث خوشحالی ما هم هست- ولی در دهلی pre c50 قابل بررسی ندارند (فقط 130 نفر!) و این مدیکالها به MI1 داره داده میشه. ضمن اینکه ظرفیت دو برابر هم دارند.
    خوش باشید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman.c نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان
    مخالف اعتراض نیستم ولی از اونجایی که این بحث با دیدن مدیکال های هند شروع شده چند نکته رو ذکر می کنم.
    1- کل پرونده های pre C50 که در ویزا آفیس هند بررسی خواهند شد 130 نفر هستند و در ورشو 2700 نفر.
    2- کل پرونده های ردی pre c50 در کل ویزا آفیس ها 280 هزار نفر بوده که 97 هزار تای آن در هند بوده. یعنی برای این هندی های بیچاره هم همچین فرش قرمزی پهن نشده و اتفاقا بیشترین لطمه را دیده اند.
    3- ظرفیت ویزا آفیس هند دو برابر ورشو است در بخش اسکیل میگرنت.
    نتیجه: مسئله اینه که در ورشو مدیکالها در حال حاضر بیشتر به pre c50 دارن میدن - باعث خوشحالی ما هم هست- ولی در دهلی pre c50 قابل بررسی ندارند (فقط 130 نفر!) و این مدیکالها به MI1 داره داده میشه. ضمن اینکه ظرفیت دو برابر هم دارند.
    خوش باشید
    سلام دوست عزیز
    ما به هندی ها کاری نداریم. صحبت ما این است که صریحا اعلام کنند وضعیت ما چه می شود. بلا تکلیفی و انتظار خیلی آزار دهنده است. چند سال از بهترین سالهای عمرمان را باید به انتظار بگذرانیم؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Pharmacy,Teharn

دوستان يك خبر سيل اسا در ويزا افيس هند :
    Re: any 2009 application transfered from damascus to warsaw please join here
    « Reply #1130 on: November 09, 2012, 08:56:09 am »

GOOD NEWS INSHALAH FOR ALL INDIA VISA OFFICE RESTART STRONGLY

HERE IS ONE THREAT
    Hi All,

Congratz to all our friends who received MR. I just called up my consultant to enquire whether there are any updates regarding my case and I was informed that they received 135 MRs today but unfortunately I am not in that list.

Regards,
    Sakhi

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)