صفحه 3266 از 5471 نخستنخست ... 22662766316632163256325732583259326032613262326332643265326632673268326932703271327232733274327532763316336637664266 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,651 تا 32,660 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط majidasadi نمایش پست ها
    سلام
    امروز کسی تونسته استاتوسش رو تو سایت چک کنه ؟؟؟ من هرچی مشخصاتم رو میزنم میگه در دیتابیس وجود نداره !!!! نگران شدم ، نکنه کلا صورت مسئله رو پاک کرده باشن واسم ؟؟؟؟؟ یعنی ممکنه ؟؟؟؟؟
    من الان چک کردم مشکلی نیست... برای پروندتون اتفاقی نیافتاده نگران نباشید چون حتی اگر خدایی نکرده ریجکت بشه کسی هم میتونه رو CIC همچنان پروندشو ببینه... اگر فامیلتون 2 قسمت هست اگر تا الان وسطش " - " میگذاشتید دیگه نگذارید و فقط یک Space بزنید... یا برعکس....

اگر فامیلیتون 1 قسمتیه پس مشکلی در سیستم اونها هست که الان پریده و دوباره برمیگرده.. این سایت دست CIC هست و تاثیری روی روند پروندتون در سفارت نداره نگران نباشید...

Senior Member

موفق باشيد
    نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman.c نمایش پست ها
    لیدا جان من هم دقیقا عنوان نمودم که مخالف اعتراض نیستم. فقط خواستم حواسمان باشد و با ویزا آفیس هند مقایسه نکنیم چون اصولا شرایط متفاوت است .

پيمان جان من صحبتهاي شما رو خوندم. ممنون از نقطه نظرتون اما جسارتا ميخواستم نكاتي رو عرض كنم. ببينيد در درجه اول اگر ما بخواهيم معياري از وضعيت خود داشته باشيم چه بايد بكنيم؟ آيا غير از اين است كه تنها راه موجود مقايسه خودمان با وضعيت سايرين 38 تائي ها در بقيه جاهاي دنيا هست؟
    شما فرموديد خودمان را با ويزا آفيس هند مقايسه نكنيم پس با كجا مقايسه كنيم؟ با مصر كه اكثر 38 تائي مديكال گرفته اند؟ با سنگاپور كه اصلا با ما قابل مقايسه نيست؟ با پاريس كه روند 38تائيها ديگه تقريبا تموم شده و همه ويزا گرفته اند؟ اگر ورشو و آنكارا رو بذاريم كنار ميشه گفت تازه ويزا آفيس هند از بقيه ويزا آفيسها عقبتر بوده است!
    اما جواب نقطه نظرات شما به ترتيب :
    1- اگر تعداد پرونده هاي قديمي موجب كند شدن كار يك ويزا آفيس است اين چرا فقط براي ويزا آفيس ورشو است؟ چرا آنكارا كه سرش خلوت است كاري نميكند؟ ويزا آفيسهاي ديگري هم هستند كه تعداد بسيار زيادي ماقبل 2008 داشته اند ولي كار بچه هاي 38تائي رو هم انجام داده اند و خيلي جلوتر هستند.بنابراين اين مثال ثابت ميكند كه ارتباط محسوسي بين اين دو وجود ندارد.
    2- ما داريم در زمان حال صحبت ميكنيم. اگر مثلا به سال گذشته نگاه كنيم هند با داشتن درصد مهاجرتي معادل 10 درصد به كانادا چهار برابر ايران است. اينكه تعداد رديهاي قبل از 2008 از اونها بيشتر بوده به اين دليل است كه جمعيت اونها بيشتر است و قوانين در اين رابطه كاملا خط كشي شده و مشخصند و ربطي به اينكه حق چه كسي ضايع شده است ندارد.
    3- ظرفيت ويزا آفيس قابل زياد شدن و كم شدن است. اين عذر بدتر از گناه است كه بگوئيم ظرفيت ما كم و اونها دو برابر ما است اولا اگر كم است بايد زياد شود يا پرونده ها منتقل شود دوما مشكل اينجاست كه اگر هند 36 تا مديكال ميده ورشو بايد بر طبق گفته شما نصف اين ظرفيت يعني 18 تا رو بده كه عملا خبري نيست.

اما سخني با ساير دوستان. دوستان عزيز نميشه همه چيز رو اينجا نوشت ولي فقط در نظر داشته باشيد كه شرايط ما با بقيه مردم دنيا چه فرقي ميكند و بعد تا ته خط خواهيد خواند كه چه بكنيد و اعتراضتان دقيقا به چه بايد باشد. خودمون رو الكي گول نزنيم و اميدواري الكي نديم. اين به اين معنا نيست كه ما نخواهيم رفت. حتما اتفاق خواهد افتاد ولي زودتر رفتن حق شماست اونو بگيريد. چون معلوم نيست كه در سال آينده چه اتفاقي بيفتد و ممكن است تصاعدي عقبتر هم بيفتد.

در ضمن ببينيد دوستان من قبلا هم گفتم اميدوارم كار دوستان ماقبل 38 تائي ها زودتر از ما انجام شود ولي نبايد فراموش كرد بيشترين تاخير و بدقولي در مورد 38 تاي ها در كل سيستمهاي مهاجرتي تاريخ در همه كشورها صورت پذيرفته تاخير ما نزديك به 300 درصد از لحاظ زماني بوده است ولي اين دوستان قبل از ما كه از خطر جسته اند فكر نميكنم هنوز بر اساس زماني كه اقدام كرده اند از نظر درصدي به 125 درصد هم برسند. ( براي ما قول يكسال شده 3 سال اونها 6سال شده 8 سال مثلا)
    در هرصورت 3 شنبه اين هفته تا حدي مشخص ميكند كه وضعيت چگونه خواهد بود. موفق باشيد
    ویرایش توسط armin54 : November 10th, 2012 در ساعت 04:42 PM

باسلام از دوستان صاحب قلم خواهش میکنم برای تهیه پیش نویس یک متن اعتراضی با توجه به نکاتی که armin عزیز اشاره کردن آماده باشن البته میدونم که همه دوستان توانایی لازم را دارند و اینکار یک اقدام جمعی خواهد بود . ازوکیلی در ونکور نقل قول شده که مقامات مهاجرتی تصو ر میکنند با بروز مشکل نرخ ارز تعداد زیادی از متقاضیان ایرانی تمایلی به پیگیری پرونده هایشان ندارند ! اگر یک درصد هم فرض کنیم این تصور بوجود آمده باشه ضرورت داره که خواسته خودمونو مطرح کنیم .

نقل قول نوشته اصلی توسط fatfat نمایش پست ها
    باسلام از دوستان صاحب قلم خواهش میکنم برای تهیه پیش نویس یک متن اعتراضی با توجه به نکاتی که armin عزیز اشاره کردن آماده باشن البته میدونم که همه دوستان توانایی لازم را دارند و اینکار یک اقدام جمعی خواهد بود . ازوکیلی در ونکور نقل قول شده که مقامات مهاجرتی تصو ر میکنند با بروز مشکل نرخ ارز تعداد زیادی از متقاضیان ایرانی تمایلی به پیگیری پرونده هایشان ندارند ! اگر یک درصد هم فرض کنیم این تصور بوجود آمده باشه ضرورت داره که خواسته خودمونو مطرح کنیم .
    سلام

اين وکيل بر مبنای چه استدلالی اين حرف را زده است؟ افزايش نرخ دلار در کشور تمايل افراد متخصص را برای کار در سطح بين المللی اقزايش می دهد و نه کاهش؟ سرمايه گذاری بحث متفاوتی است. ضمنا واقعا به نظر می آيد که در آفيسهای مرتبط با پرونده ايرانيان کاملا دو گانه برخورد می شود، گرچه ايرانيان مهاجر در تمام ابعاد جزو بهترين ها هستند. الان هم به نظر می آيد دارند گزينشی عمل می کنند. معيار چيست؟ خدا داند؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    دوستان میشه یک خواهشی از همه شما داشته باشم؟
    میشه لطفا همتون یک آی دی بسازین هر چی که دوست دارین....لازم نیست اصلا مشخصات واقعیتون رو وارد کنید
    از همتون خواهش میکنم بیاین به سایت CIC در توییتر و پست بگذارین....نشانی سایتشون:
    https://twitter.com/CitImmCanada
    اونا همه رو میخونن....شاید جواب ندن ولی میخونن و همچنین برای جیسون کنی.....
    سلام لیدا جون من هم به کنی توئیت زدم امیدوارم که کارساز باشه به امید شنیدن خبرهای خوب.

سلام به دوستان
    ضمن عرض ارادت به همگي ، هر زمان به اوج نگراني رسيدم كه در فروم ابراز كردم و دوستان با محبت ابراز همدلي و همدردي و دلگرمي نمودند مورد توجه ايزد دانا و توانا قرار گرفته است
    حال.
    پ پ پ ااااااسسسسس ريكوست شدم ( كپي ها را قبلا خودم فرستاده بودم )
    آرزوي صميمانه شنيدن خبر مديكال و پاس ريكوست ديگر دوستا ن را دارم ( با عرض پوزش كه نام نبردم ترسيدم كسي از قلم بيافتد.
    سريع خبر را نوشتم ميرم بيرون و شب برميگردم اگر سوالي بود جواب دهم)
    Noc:4121
    ارسال به سيدني: ١٩ مارچ ٢٠٠٩- فايل نامبر اول ٢ آوريل ٢٠٠٩- فايل نامبر دوم آگوست ٢٠٠٩ ارسال به ورشو ١ دسامبر ٢٠١١ اينپراسس ١٤ دسامبر ٢٠١١ مديكال ٣١ مي ٢٠١٢جدول ٣٨ شغله http://fsw.apphb.com

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    موفق باشيد

پيمان جان من صحبتهاي شما رو خوندم. ممنون از نقطه نظرتون اما جسارتا ميخواستم نكاتي رو عرض كنم. ببينيد در درجه اول اگر ما بخواهيم معياري از وضعيت خود داشته باشيم چه بايد بكنيم؟ آيا غير از اين است كه تنها راه موجود مقايسه خودمان با وضعيت سايرين 38 تائي ها در بقيه جاهاي دنيا هست؟
    شما فرموديد خودمان را با ويزا آفيس هند مقايسه نكنيم پس با كجا مقايسه كنيم؟ با مصر كه اكثر 38 تائي مديكال گرفته اند؟ با سنگاپور كه اصلا با ما قابل مقايسه نيست؟ با پاريس كه روند 38تائيها ديگه تقريبا تموم شده و همه ويزا گرفته اند؟ اگر ورشو و آنكارا رو بذاريم كنار ميشه گفت تازه ويزا آفيس هند از بقيه ويزا آفيسها عقبتر بوده است!
    اما جواب نقطه نظرات شما به ترتيب :
    1- اگر تعداد پرونده هاي قديمي موجب كند شدن كار يك ويزا آفيس است اين چرا فقط براي ويزا آفيس ورشو است؟ چرا آنكارا كه سرش خلوت است كاري نميكند؟ ويزا آفيسهاي ديگري هم هستند كه تعداد بسيار زيادي ماقبل 2008 داشته اند ولي كار بچه هاي 38تائي رو هم انجام داده اند و خيلي جلوتر هستند.بنابراين اين مثال ثابت ميكند كه ارتباط محسوسي بين اين دو وجود ندارد.
    2- ما داريم در زمان حال صحبت ميكنيم. اگر مثلا به سال گذشته نگاه كنيم هند با داشتن درصد مهاجرتي معادل 10 درصد به كانادا چهار برابر ايران است. اينكه تعداد رديهاي قبل از 2008 از اونها بيشتر بوده به اين دليل است كه جمعيت اونها بيشتر است و قوانين در اين رابطه كاملا خط كشي شده و مشخصند و ربطي به اينكه حق چه كسي ضايع شده است ندارد.
    3- ظرفيت ويزا آفيس قابل زياد شدن و كم شدن است. اين عذر بدتر از گناه است كه بگوئيم ظرفيت ما كم و اونها دو برابر ما است اولا اگر كم است بايد زياد شود يا پرونده ها منتقل شود دوما مشكل اينجاست كه اگر هند 36 تا مديكال ميده ورشو بايد بر طبق گفته شما نصف اين ظرفيت يعني 18 تا رو بده كه عملا خبري نيست.

اما سخني با ساير دوستان. دوستان عزيز نميشه همه چيز رو اينجا نوشت ولي فقط در نظر داشته باشيد كه شرايط ما با بقيه مردم دنيا چه فرقي ميكند و بعد تا ته خط خواهيد خواند كه چه بكنيد و اعتراضتان دقيقا به چه بايد باشد. خودمون رو الكي گول نزنيم و اميدواري الكي نديم. اين به اين معنا نيست كه ما نخواهيم رفت. حتما اتفاق خواهد افتاد ولي زودتر رفتن حق شماست اونو بگيريد. چون معلوم نيست كه در سال آينده چه اتفاقي بيفتد و ممكن است تصاعدي عقبتر هم بيفتد.

در ضمن ببينيد دوستان من قبلا هم گفتم اميدوارم كار دوستان ماقبل 38 تائي ها زودتر از ما انجام شود ولي نبايد فراموش كرد بيشترين تاخير و بدقولي در مورد 38 تاي ها در كل سيستمهاي مهاجرتي تاريخ در همه كشورها صورت پذيرفته تاخير ما نزديك به 300 درصد از لحاظ زماني بوده است ولي اين دوستان قبل از ما كه از خطر جسته اند فكر نميكنم هنوز بر اساس زماني كه اقدام كرده اند از نظر درصدي به 125 درصد هم برسند. ( براي ما قول يكسال شده 3 سال اونها 6سال شده 8 سال مثلا)
    در هرصورت 3 شنبه اين هفته تا حدي مشخص ميكند كه وضعيت چگونه خواهد بود. موفق باشيد

دوست عزیز مگه قراره 3 شنبه چه اتفاقی بیفته؟/؟؟
    ارسال مدارک 19 فوریه 2010
    مدیکال 6 فوریه 2014
    پاس رکویست 8 اکتبر 2014

ApplyAbroad Senior Veteran
    soroush88 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط fatfat نمایش پست ها
    من از دوستان خواهش می کنم این مطالب که یهو اعصاب آدمو بهم میریزه رو یکم با تأمل بیشتری مطرح کنن! آخه شما رو چه حسابی این حرف رو میزنین؟! اگر حرف شما صحت داشته باشه که وای بحالمونه اما آخه شما 1 سر به فروم 29 رشته ای ها یا قبل از 2008 بزنید می بینید اونا پاس ریکوئست و مدیکال دارن! اگه این حرف درس باشه باید در مورد همه ایرانیا از هر دسته و گروهی صدق کنه و نه فقط مال 38تایی ها باشه. پس با این حساب اونا هم باید مدیکال و پاس ریکوئست نباشه و کلا تمام فروم های مربوط به مهاجرای ایرانی تخته باشه!
    دوستان فکر میکنم باید کمی بیشتر مراعات حال همدیگه رو بکنیم! این درست نیست که من هرچی میشنوم رو بیام اینجا بنویسم! اینجوری خبر بد خیلی زیاد میشه و فکر نمیکنم هیچکدوم با اعصاب سالم پامون به کانادا برسه.
    تازه اگه خودمون شروع کنیم به زدن این حرفا کاناداییها اگه حتی این چیزا رو هم نگفته باشن تازه به فکر میفتن که حتما خبریه و مهاجرای ایرانی مشکل مالی دارن و ...!
    ویرایش توسط soroush88 : November 10th, 2012 در ساعت 07:55 PM

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad1980 نمایش پست ها
    دوست عزیز مگه قراره 3 شنبه چه اتفاقی بیفته؟/؟؟
    از دو نظر گفتم فرهاد خان. یکی اینکه از قدیم الایام معمولا ورشو از سه شنبه به بعد فعالتر هست و مثل اینکه همین روزها هم روز ملیشون هست. هم اینکه چند روزی بعد از باران مدیکال در هند بگذره ببینیم چی میشه!
    ویرایش توسط armin54 : November 10th, 2012 در ساعت 08:12 PM

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط soroush88 نمایش پست ها
    من از دوستان خواهش می کنم این مطالب که یهو اعصاب آدمو بهم میریزه رو یکم با تأمل بیشتری مطرح کنن! آخه شما رو چه حسابی این حرف رو میزنین؟! اگر حرف شما صحت داشته باشه که وای بحالمونه اما آخه شما 1 سر به فروم 29 رشته ای ها یا قبل از 2008 بزنید می بینید اونا پاس ریکوئست و مدیکال دارن! اگه این حرف درس باشه باید در مورد همه ایرانیا از هر دسته و گروهی صدق کنه و نه فقط مال 38تایی ها باشه. پس با این حساب اونا هم باید مدیکال و پاس ریکوئست نباشه و کلا تمام فروم های مربوط به مهاجرای ایرانی تخته باشه!
    دوستان فکر میکنم باید کمی بیشتر مراعات حال همدیگه رو داشته باشیم! این درست نیست که من هرچی میشنوم رو بیام اینجا بنویسم! اینجوری خبر بد خیلی زیاد میشه و فکر نمیکنم هیچکدوم با اعصاب سالم پامون به کانادا برسه.
    ممنون دوست عزیز از پیشنهادتون. مسلما امیدواری جزئی از زندگی هست و حال که بخشی از وقتمون رو اینجا میگذرونیم بهتر است همدل و امیدوارتر باشیم و البته هر تصمیم و اقدامی با صبر و حوصله و اعصاب بهتر، موثرتر گرفته خواهد شد. اگر اجازه بدید منم میخواستم وارد بحث بشم و مطلبی رو عرض کنم. اگر پستهای قبلی خودم را خوانده باشید.خیلی از دوستان خواسته ام که به هیچ وجه نامید نباشید و همگی دیر یا زود خواهند رفت ولی اینکه ما پیگیر پرونده هم نباشیم و فقط امیدوار باشیم هم به نظر شخصیم درست نیست که در این بین باید سابقه اداره مهاجرت هم در نظر گرفته بشه. این حق ماست که متعادل با ما برخورد شود. انتظار نداریم سر صف باشیم ولی ته صف هم کم لطفیست. از این نظر امیدوار بودن و در حین حال پگیر وضعیت بودن هم تعادلی است مثبت چیزی که در هر جنبه از زندگی لازم است به نظرم.
    در ضمن در مورد مدیکالهایی که نام بردید آیا واقعا یکی دو تا مدیکال به شکل قطره ای با این جمعیت بزرگ چشم انتظار مشکل دوستان رو حل خواهد کرد؟ البته من پشداوری نمیکنم. فکر میکنم حال که بعضی جاها باران مدیکال آمده باید چند روز صبر کنیم ببینیم چه اتفای خواهد افتاد.
    موفق باشید
    ویرایش توسط armin54 : November 10th, 2012 در ساعت 08:17 PM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)