صفحه 3267 از 5471 نخستنخست ... 22672767316732173257325832593260326132623263326432653266326732683269327032713272327332743275327632773317336737674267 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,661 تا 32,670 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

[QUOTE=soroush88;974687]من از دوستان خواهش می کنم این مطالب که یهو اعصاب آدمو بهم میریزه رو یکم با تأمل بیشتری مطرح کنن! آخه شما رو چه حسابی این حرف رو میزنین؟! اگر حرف شما صحت داشته باشه که وای بحالمونه اما آخه شما 1 سر به فروم 29 رشته ای ها یا قبل از 2008 بزنید می بینید اونا پاس ریکوئست و مدیکال دارن! اگه این حرف درس باشه باید در مورد همه ایرانیا از هر دسته و گروهی صدق کنه و نه فقط مال 38تایی ها باشه. پس با این حساب اونا هم باید مدیکال و پاس ریکوئست نباشه و کلا تمام فروم های مربوط به مهاجرای ایرانی تخته باشه!
    دوستان فکر میکنم باید کمی بیشتر مراعات حال همدیگه رو بکنیم! این درست نیست که من هرچی میشنوم رو بیام اینجا بنویسم! اینجوری خبر بد خیلی زیاد میشه و فکر نمیکنم هیچکدوم با اعصاب سالم پامون به کانادا برسه.
    تازه اگه خودمون شروع کنیم به زدن این حرفا کاناداییها اگه حتی این چیزا رو هم نگفته باشن تازه به فکر میفتن که حتما خبریه و مهاجرای ایرانی مشکل مالی دارن و ...![/QUOTE
    سا
    سلام سروش عزیز والا اگر با حلوا حلوا گفتن دهانی شیرین میشود من بخیل نیستم انشااله بزودی باران پاییزی مدیکال بر سر ما هم خواهد بارید و همه خوب و خوش بار سفر میبندیم قصد نگران کردن دوستان را نداشتم ولی شما اگه واقع بینانه به وضعیت موجود نگاه کنید میبینید که این نگرانی میتونه سازنده باشه.

ApplyAbroad Senior Veteran
    soroush88 آواتار ها

دوستان من 1 سوال دارم. ما که با مدیکالمون گردش حساب و تمکن مالی فرستادیم بر اساس دلار 2200 تومان حساب رو پر کردیم. الان که دلار بالا رفته احتمال داره مشکل پیش بیاد؟ البته خاطرم هست که اون موقع می گفتن کانادا با دلار آزاد کار نداره اما الان که تالار مبادلات راه افتاده نرخ اون هم رسمی اعلام میشه به نظرتون اوضا عوض نشده؟
    منون

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط soroush88 نمایش پست ها
    دوستان من 1 سوال دارم. ما که با مدیکالمون گردش حساب و تمکن مالی فرستادیم بر اساس دلار 2200 تومان حساب رو پر کردیم. الان که دلار بالا رفته احتمال داره مشکل پیش بیاد؟ البته خاطرم هست که اون موقع می گفتن کانادا با دلار آزاد کار نداره اما الان که تالار مبادلات راه افتاده نرخ اون هم رسمی اعلام میشه به نظرتون اوضا عوض نشده؟
    منون
    دوست عزیز نمیدونستم شما مدیکال دارید. برام خیلی عجیب اومد شما که خودتون مدیکال دارید و به نوعی مشکلتون حل شده چرا در مقابل پیگیری دوستان برای رفع نگرانیشون جبهه گیری میکنید. وقتی دوستان ماههاست که بخصوص بعد از قطع روابط و..، منتظر مدیکال هستند و شاید بتونیم بگیم در طی این مدت مدیکال در 38 تائی نداشتیم.
    در حالی که بعضی ویزا آفیسها خیلی جلوتر بودند تا حالا فرض بر این بود که این مشکل در سطح ویزا آفیسهای سراسر دنیاست ولی بعد از باران مدیکال در هند این نگرانی کاملا درست وبجاست و باید پیگیری بشه.
    در هر صورت موفق باشید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    دوست عزیز نمیدونستم شما مدیکال دارید. برام خیلی عجیب اومد شما که خودتون مدیکال دارید و به نوعی مشکلتون حل شده چرا در مقابل پیگیری دوستان برای رفع نگرانیشون جبهه گیری میکنید. وقتی دوستان ماههاست که بخصوص بعد از قطع روابط و..، منتظر مدیکال هستند و شاید بتونیم بگیم در طی این مدت مدیکال در 38 تائی نداشتیم.
    در حالی که بعضی ویزا آفیسها خیلی جلوتر بودند تا حالا فرض بر این بود که این مشکل در سطح ویزا آفیسهای سراسر دنیاست ولی بعد از باران مدیکال در هند این نگرانی کاملا درست وبجاست و باید پیگیری بشه.
    در هر صورت موفق باشید.
    نظرتون راجع به راه اندازی یک پتیشن چیه؟هممون ساینش کنیم با مشخصات فایل نامبرمون.بدونن که کیا از روند بررسی پرونده ها ناراضین و اینکه تفاوت ما با دیگرون در چیه؟سایتهای پتیشن انلاین زیادن معتبرترینشونو پیدا کنیم و بعد یک کپی برای ورشو یکی برا وزیر و اداره مهاجرت بفرستیم.بفهمن ما ها هم حالیمونه و از حقمون بلدیم دفاع کنیم شاید گره کور گروه ما هم بازشه

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MS material science & engineering.IKIU

نقل قول نوشته اصلی توسط soroush88 نمایش پست ها
    منون
    دوست عزیز ارز مرجع ملاک هست..نه ارز غیر مرجع....

ApplyAbroad Hero

من چند صفحه قبل که باران مدیکال هند بود نوشتم آقای هارپر (نخست وزیر کانادا) در هند هست
    الان اقای هارپر در فیلیپین هست
    http://news.nationalpost.com/2012/11...es-rare-visit/
    به هر حال سیاست کمی دخیل هست در روند مهاجرت و کاملا بی تاثیر نیست
    دوستان اصلا از گذاشتن این پست منظورم این نیست که مدیکالای ما نمیاد ولی خوب صرفا از جنبه خبری به قضیه نگاه کنین
    ممنون

Philippine immigration issues on table as Stephen Harper makes rare visit
    ویرایش توسط lidaaa : November 10th, 2012 در ساعت 10:12 PM

ApplyAbroad Hero

من با مطرح کردن مشکلات ارزی در نامه های اعتراضی کاملا مخالفم چون اگر خودم در اداره مهاجرت کاره ای بودم اول از همه یا برای ایرانیها فاند مورد نظر رو سه برابر می کردم یا نرخ ارز رو براساس اونچه خودم درست تشخیص می دادم (نه نرخ ارز مرجع) محاسبه می کردم یا دلار می خواستم!
    پس برای خودمون بهتره بحث مشکلات ارزی رو مطرح نکنیم.

پ.ن: شانس آوردید من نه اونجا کاره ای هستم نه اینجا

Member imand آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical ENG - MSc - University of Tehran

دوستان عزیزم. اعتراض وقتی ثمربخش خواهد بود که مرجع معتبری برای ارائه اعتراض وجود داشته باشه. ما اینجا دستمون از همه جا کوتاهه. سفارت رو که تعطیل کردن. سفارت ایتالیا هم که بعید می دونم به دولت ایران جوابگو باشه چه برسه به ما!
    من با ذات این کار 100 در 100 موافقم. اما اعتراض رسمی ممکن نیست.
    بهترین راه اینه که بحث رسانه ای بشه. به هر طریق ممکن. مثلا توی فیس ب مربوط به بی بی C یا صدای آ.م.ر.ی.ک.ا یا هر جای دیگه.
    البته من فکر می کنم این ارتباطی به ایرانی بودن ما نداره.
    کلا روند 38 شغله ها متوقف شده بود.
    با این خبری که از ویزا آفیس دهلی اومده باید تا یکی دو هفته دیگه صبر کنیم ببینیم ورشو هم شروع می کنه به دادن مدیکال یا خیر.
    بعد از اون میشه تصمیم جمعی گرفت.
    هر چند به اعتقاد من راه هایی که دوستان پیشنهاد دادند مثل توییت کردن و ... به صورت فردی بسیار مفید خواهد بود.
    دوستان یک سوال! کسی از پرونده و آمار بقیه ملیتهایی که از دمشق به ورشو فرستاده شدن خبری داره؟ در واقع می خوام ببینم اشکال از ورشو هست یا از ملیت ما!
    می توان به سوی رهایی گریخت؛ اما بازگشت ما به اسارت نابخشودنی است. نادر ابراهیمی

Banned

بابا اینها هم رسما شورشو در آوردند. اگر تاره سال دیگر هم ویزا بیاید از ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳ چهار سال طول کشیده است و برای دیگران هم می رود روی پنج سال. من خودم هم اگر می دانستم قرار است اینقدر طول بکشد عمرا تقاضا نمی دانم و زندگی ام را معلق نمی کردم. ار پارسال تا حالا هم که الکی همه را این پروسس کردند که مثلا داریم بررسی می کنیم ولی عملا هیچ غلطی نکردند و یک سال تا الان زمان خریدند و تازه افتخار هم می کنند که ما تا دو سال دیگر بررسی می کنیم. می خواهم صد سال سیاه بررسی نکنید! پنج سال از بهترین دوران کاری و عمر کلی از افراد را که قابل تکرار نیست را گرفته اند و برای خودشان نوشابه هم باز می کنند. من فکر می کنم ما خودمان را خیلی دست کم گرفته ایم و تا الان هم به اندازه کافی صبر کرده ایم. خودمان می آییم به خودمان انگ چی بودن می زنیم و می گوییم حق دارند که بک گراند ما را طول دهند! یا طرف ایمیل زده است گفته اند که مثل همیشه یک خظ بعد یک ماه نوشته است که تحت بررسی است کلی هم خوشحال هستیم که جواب من را دادند و آنهم محترمانه! به نظر من هم بک یا دوهفته ای صبر کنیم و اگر اتفاقی نیفتاد همه ما به صورت خود جوش به وزیر و خود سفارت و پارلمان و رسانه ها ایمیل بزنیم و اعتراض خودمان را نشان دهیم مسلم بدانید که اگر سفارت ایمیل های زیادی را دریافت کند مجبور می شود که پاسخ درست و حسابی بدهد و تجدید نظری هم در رویه اش بکند. اگر قرار است با ایمیل و اعتراض برای حقمان ردمان کنند بهتر است که سریع تر این کار را بکنند که بیش از این علاف این پروسه مسخره نشویم.

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoodba نمایش پست ها
    دوستان خیلی عذر می خوام میگم...اما من احساس میکنم همه جا بارونه مدیکالم بیاد...واسه ما تف مدیکالم نمیاد....اگه واسه ایرانی بودنمونه.....که به درک...کشورشون ارزونی خودشون....حالا خوبه کشورای تازه کشف شده دنیا مثل همین خراب شده با وجود امثال ماها کشور شد..همین مهاجرا بودن.....دوستان هر اعتراضی که باشه هستم....من میگم اگه تا آخر 2013 هم با منت ویزا بدن..بازم کلی حق ما 38 تایی ها رو خوردن...لطف نمیکنن...تا اینجاشم کلی گند زدن به اعصابو زندگیمون....این آشغالا ( ببخشید ) با این روند کارشون نذاشتن تو مملکت خودمونم پیشرفت کنیم و مملکت خودمونو بسازیم....خدا لعنتشون کنه....
    دوستان یه دو دوتا چهار تای ساده است.
    در حال حاضر تو ورشو 14000 نفر از گروه 38 تایی تو صف انتظار هستند ، اما کل ظرفیت (سهمیه ویزا) ورشو 3400 عدد ویزا میباشد. حالا چه جوری میخوان همه رو تا پایان 2014 تموم کنن. حداقل 4 سال زمان نیاز داره. تازه بقیه کتگوری ها رو نیز در نظر نگرفتم. به نظر من جیسون کنی بهتره بره 2 واحد ریاضی پاس کنه بعد بیاد واسه ما خالی بندی کنه.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)