[QUOTE=soroush88;974687]من از دوستان خواهش می کنم این مطالب که یهو اعصاب آدمو بهم میریزه رو یکم با تأمل بیشتری مطرح کنن! آخه شما رو چه حسابی این حرف رو میزنین؟! اگر حرف شما صحت داشته باشه که وای بحالمونه اما آخه شما 1 سر به فروم 29 رشته ای ها یا قبل از 2008 بزنید می بینید اونا پاس ریکوئست و مدیکال دارن! اگه این حرف درس باشه باید در مورد همه ایرانیا از هر دسته و گروهی صدق کنه و نه فقط مال 38تایی ها باشه. پس با این حساب اونا هم باید مدیکال و پاس ریکوئست نباشه و کلا تمام فروم های مربوط به مهاجرای ایرانی تخته باشه!
دوستان فکر میکنم باید کمی بیشتر مراعات حال همدیگه رو بکنیم! این درست نیست که من هرچی میشنوم رو بیام اینجا بنویسم! اینجوری خبر بد خیلی زیاد میشه و فکر نمیکنم هیچکدوم با اعصاب سالم پامون به کانادا برسه.
تازه اگه خودمون شروع کنیم به زدن این حرفا کاناداییها اگه حتی این چیزا رو هم نگفته باشن تازه به فکر میفتن که حتما خبریه و مهاجرای ایرانی مشکل مالی دارن و ...![/QUOTE
سا
سلام سروش عزیز والا اگر با حلوا حلوا گفتن دهانی شیرین میشود من بخیل نیستم انشااله بزودی باران پاییزی مدیکال بر سر ما هم خواهد بارید و همه خوب و خوش بار سفر میبندیمقصد نگران کردن دوستان را نداشتم ولی شما اگه واقع بینانه به وضعیت موجود نگاه کنید میبینید که این نگرانی میتونه سازنده باشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)