صفحه 167 از 589 نخستنخست ... 67117157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177217267 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,661 تا 1,670 , از مجموع 5888

موضوع: راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

Member
    رشته و دانشگاه
    FIU

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد ارسال ایمیل به اساتید

سلام
    من به یکی از اساتید کانادا میل زدم، ایشون جواب دادن و 6 سوال از رزومم پرسیدن ( ریز نمره لیسانس و فوق- کورس دسکیریپتشن لیسانس و فوق- توضیح راجع به چند پروژه اخیرم-... ) من یک هفته کمتر جواب دادم ، اما الآن بعد از 2 هفته جوابی نگرفتم ، به نظرتون چکار کنم؟ بهش میل بدم و چی بپرسم؟

Member younalta آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - NCSU

نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh_1987 نمایش پست ها
    سلام
    من به یکی از اساتید کانادا میل زدم، ایشون جواب دادن و 6 سوال از رزومم پرسیدن ( ریز نمره لیسانس و فوق- کورس دسکیریپتشن لیسانس و فوق- توضیح راجع به چند پروژه اخیرم-... ) من یک هفته کمتر جواب دادم ، اما الآن بعد از 2 هفته جوابی نگرفتم ، به نظرتون چکار کنم؟ بهش میل بدم و چی بپرسم؟
    قطعا بهش ایمیل بزنید و بپرسید که آیا مدارک شما رو review کرده یا نه. کلا برای موفقیت در اپلای باید تماس با اساتید رو حفظ کنید و خودتون رو پیگیر نشون بدید. این که شما بعد از یک هفته به ایمیلش جواب دادیدن، خودش یه نکته‌ی منفی محسوب می‌شه.

Member
    رشته و دانشگاه
    FIU

نقل قول نوشته اصلی توسط younalta نمایش پست ها
    قطعا بهش ایمیل بزنید و بپرسید که آیا مدارک شما رو review کرده یا نه. کلا برای موفقیت در اپلای باید تماس با اساتید رو حفظ کنید و خودتون رو پیگیر نشون بدید. این که شما بعد از یک هفته به ایمیلش جواب دادیدن، خودش یه نکته‌ی منفی محسوب می‌شه.
    نه من سریع بهش جواب اولیه رو دادم ، گفتم اون چیزائی که می خوائین رو به زودی ارسال می کنم ( چون طول می کشید آماده کردنشون ) و یک هفته بعد پروژه ها براش فرستادم

رشته و دانشگاه
    Mech Eng - NCSU

نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh_1987 نمایش پست ها
    نه من سریع بهش جواب اولیه رو دادم ، گفتم اون چیزائی که می خوائین رو به زودی ارسال می کنم ( چون طول می کشید آماده کردنشون ) و یک هفته بعد پروژه ها براش فرستادم
    خوبه. هیچوقت کاری نکنید که استاد خیال کنه شما سست شدید. همیشه خودتون رو پیگیر و علاقه‌مند نشون بدید. حتی اگر دیدید بعد از چندبار ایمیل زدن جواب نمی‌ده، بهش تلفن بزنید.

Junior Member

با سلام و درود مخصوص به اعضای فعال این انجمن
    من تازه در مرحله انتخاب موضوع پایاننامه ارشد هستم-رشته صنایع مدیریت سیستم-
    درباره انتخاب موضوع تز آیا درست هست بااساتید خارج از کشور ایمیل بزنم وراهنمایی بخوام؟
    اگر آن استادخارج از کشور، ایرانی باشد ایا لازم است متن ایمیلم انگلیسی باشد یا اگر فارسی باشد اشکال ندارد؟
    باسپاس

رشته و دانشگاه
    Mech Eng - NCSU

نقل قول نوشته اصلی توسط mariah2012 نمایش پست ها
    درباره انتخاب موضوع تز آیا درست هست بااساتید خارج از کشور ایمیل بزنم وراهنمایی بخوام؟
    اگر آن استادخارج از کشور، ایرانی باشد ایا لازم است متن ایمیلم انگلیسی باشد یا اگر فارسی باشد اشکال ندارد؟
    باسپاس
    یه ایمیل آکادمیک حتما باید انگلیسی باشه. ولی فکر نکنم اساتید خارج از کشور وقت داشته باشن تا در مورد موضوع پایان‌نامه‌ی شما تو ایران بهتون مشورت بدن. بهتره به جای این کار خودتون برید ببینید استادهایی که بهشون علاقه دارید در چه زمینه‌هایی کار می‌کنند.

Member ashkan_mc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آلمان

سلام دوستان ...

وقتی استادی بهم میگه خوبی و برای دپارتمان اپلای کن ، آیا میشه نتیجه گرفت که استاد پول RA نداره یا استاد در اون دانشگاه هیچ کارست و کل دپارتمان تصمیم میگیره ؟

سوال بعدیم اینکه آیا امکان داره کل دپارتمان واسه RA استاد تصمیم بگیره یا اون فقط به خود استاده ربط داره ؟ آیا دپارتمان فقط راجع به TA تصمیم میگیره ؟

رشته و دانشگاه
    Mech Eng - NCSU

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan_mc نمایش پست ها
    سلام دوستان ...

وقتی استادی بهم میگه خوبی و برای دپارتمان اپلای کن ، آیا میشه نتیجه گرفت که استاد پول RA نداره یا استاد در اون دانشگاه هیچ کارست و کل دپارتمان تصمیم میگیره ؟

سوال بعدیم اینکه آیا امکان داره کل دپارتمان واسه RA استاد تصمیم بگیره یا اون فقط به خود استاده ربط داره ؟ آیا دپارتمان فقط راجع به TA تصمیم میگیره ؟
    در مورد RA استاد به تنهایی تصمیم می‌گیره. در مورد TA هم باز هم به نظر من (آمریکا رو البته فقط می‌دونم) از اساتید نظرخواهی می‌شه. کلا تو پروسه‌ی اپلای تماس با استاد خیلی مهمه. مخصوصا اگر دنبال پذیرش با فاند باشید، بدون تماس با استاد شانستون خیلی می‌آد پایین. این جواب شما حاکی از اینه که استاد به هر حال دسترسی به یک فاندی برای ساپورت دانشجوی جدید داره و همچنین وضعیت شما رو هم تا حدی قابل قبول می‌دونه. خوب قطعا برای اینکه کانسیدر بشید باید قبلش به دپارتمان اپلای کنید. حالا ممکنه پالیسی اون دانشگاه اینطور باشه که برای پذیرش شما از استاد نظر بگیرند و یا نگیرند. ولی به هر حال RA بودن قطعا به استاد مربوط می‌شه. شما هم حتما بعد از اپلای بهش بگید که اپلای کردید و باز هم تماستون رو باهاش حفظ کنید. استاد باید قانع بشه که شما آدم علاقه‌مند و پیگیری هستید.

Senior Member Simplex آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mariah2012 نمایش پست ها
    باسپاس
    خودت بشین فکر کن چرا باید کسی که شما را نمی شناسد و هیچ تصوری از دانش و توانایی های شما ندارد و هیچ خیری از شما بهش نمی رسد، چرا باید به شما کمک کند؟ خود شما چند بار این جوری به بقیه کمک کرده ای و چقدر برای آدم های غریبه وقت گذاشته ای؟
    توی دنیای بیزنس که دانشگاه هم جزئی از آن است، باید خودت به خودت کمک کنی، تا رشد کنی و گرنه که کسی قرار نیست دلش به حال شما بسوزد.

Member kokomalo63 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Indusrtial engineering

با سلام
    من برای یه استاد 3 میل زدم جوای نداده. این استاد برام خیلی مهمه . یه میل دیگه می خوام براش بزنم که خیلی تاثیرگذار باشه و جواب بده. ممنون میشم از دوستان که راهنمایی کنم چی بنویسم.ممنون