صفحه 3273 از 5471 نخستنخست ... 22732773317332233263326432653266326732683269327032713272327332743275327632773278327932803281328232833323337337734273 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,721 تا 32,730 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط malekifard نمایش پست ها
    سلام دوستان: جولاي 2007 اقدام كرديم، يك كدي را اشتباه نوشتيم، در دسامبر 2007 نامه، ايميل و فكس زديم كه افيسر محترم ما اشتباه كرديم لطفا كد را به اين شماره تغيير دهيد، جواب ندادند و بعد 6 ماه ايميل زدند و گفتند صبور باشيد، و 6 ماه بعدش ايميل دادند كه كد اشتباه هست و شما رد شده ايد!!!!! گفتيم بابا ما كه گفته بوديم عوضش كنيد، فرمودند نه نميشه دوباره يك پرونده جديد باز كنيد!!!!!!!! و بالاخره در فوريه 2010 پرونده جديد باز كرديم و هنوز اندر خم يك كوچه يم!!!!! از اين رو بود كه به عقلشون و منطقشون شك كردم!!!!
    سلام دوست عزیز شایدخود این هم حکمتی داشته. ما هم یه پرونده در سال 2007 داشتیم و بعد با اعلام 38 شغل مورد نیاز در سال 2009 یه پرونده هم باز کردیم. الان پرونده اول جز پرونده های بسته شده اعلام شده. فکر می کنم اگه اون سال این کار رو نکرده بودم ، الان حالم خیلی بدتر از اینی که مثل جالا دارم انتظار می کشم ،بود.

مدیکال در کد رشته 111 تاریخ ارسال مدارک به سیدنی آوریل 2009 . فایل نامبر اول می 2009

در سایت کنپارس اعلام شد.
    ارسال مدارک 19 فوریه 2010
    مدیکال 6 فوریه 2014
    پاس رکویست 8 اکتبر 2014

Senior Member

دوستان عزیز
    ما نمیتونیم اینجا افکار همه رو کنترل کنیم. در هر صورت هر کسی ممکن است نظری بدهد که جنبه های منفی و یا مثبت داشته باشد مخصوصا کسانی مثل این دوستمون که احتمالا اصل موضوع و پستهای قبل را نخوانده اند و سریع یک نظربرای پرونده جدید داده اند.
    سعی میکنم در اینجا جواب چند تا از دوستان را یکجا بدهم و بگویم که پاشنه آشیل کنی دقیقا چیست و یک پیشنهاد هم خدمت دوستان

1. ابتدا در رابطه به این دوستمون که حرف از پرونده جدید زده اند باید بگم که بصورت کلی با توجه به شواهد قبلی کلا این را از فکر خود بیرون کنید که قرار است بلائی سر پرونده ها بیاورند. هیچوقت به یک پروسه مهاجرت حتی استرالیا هم 100 درصد اطمینان نکنید ولی بصورت کلی اینجا بحث زمان است نه چیز دیگری. در ضمن اینکه به فکر پرونده ای دیگر باشیم نه منطقی است نه اصلا فعلا امکان پذیر. ما حتی لیست جدید رو هم نمیدونیم که دقیقا جریانش چی هست. شرایط رو اینقدر هم سخت چیده اند که کشورهای انگلیسی زبانی مثل هند راحتتر باشند. ظاهرا قرار است به نوعی باز خودشان انتخاب هم بکنند. اگر تبعیضی باشه از این نظر فرقی با الان ما نخواهد کرد.

1. دوستان پیشنهاداتی در رابطه با نحوه پیگیری دادن از جمله دوستمون Fatfat . به نظر شخصیم جدا ازپیگیری ما باید ببنیم که حرفهمان چه باشد. من بعضی توئیتهای دوستان رو در CIC دیدم به عنوان مثال :

Pls speed up the long term process for FSW1 in Warsaw.medical requests are slower than other offices,while the files are more

و یا :
    Our files under federal skilled workers programm were stucked in Warsaw visa office.When Warsaw decide to restart medical?
    و یا :
    Dear Mr kenney I am FSW1 applicant, pls consider the warsaw condition,I have been waiting 2.5 yaers for medical, pls help us

دوستان من فکر میکنم ما باید در دو جبهه فعالیت نمائیم. یکی حقوق 38 رشته ایها بصورت کلی و دیگری رسیدگی به پرونده های ورشو و آنکارا و کلا ایرانیها
    در مورد اول بعد از اینهمه مدت شخصا به این نتیجه رسیدم که کنی و تیمش فکر میکنند اینکه قبلا پروسه مهاجرت 6 الی 7 سال بوده والان اونها دارند کار 38 تائی ها رو با چند سال تاخیر انجام میدهند لطفی هست به این عده و این تاخیر چندان نمیتونه مهم باشه در حالی که این پیشفرض فکریش کاملا اشتباه است و وظیفه ماست که اونو به شکلی بهش یاد اوری کنیم و بگیم که بزرگترین بدقولی و تاخیر رو رو در تاریخ مهاجرت کشورها با درصدی بیس از 200 درصد تاخیر بر مبنای زمان و حرف اولیه انجام داده است. باید بگیم اولا با یک دسته به معنای واقعای skill worker طرف هست و دوم اینکه ما با این فرض که کارمان یکساله انجام می شود تصمیم به مهاجرت به کانادا گرفتیم.
    دلیل دیگر برای گفتن ما این است که تاثیرات این موضوع نهایتا به ضرر کانادا هم هست و ممکن است اعتماد رو از این کشور برای جذب مغزهای جدید و همینطور اطمینان رو برای شروع زندگی مهاجران فعلی در اولین قدم رو بگیره.
    ممکن است برای اینکار بتونیم از کمک بچه های سایر کشورها که مانده اند استفاده کنیم اونها هم دارند مینالند هر چند فرق ما با اونها در اینه که اونها اکثر مربوط به سه الی چهار ماه آخر 38تائی هستند و بقیه مدیکال گرفتند ولی از ما مربوط به یکسال آخر میشه!! !

مورد بعدی وضعیت ایرانیها هست. انتظار باران نداریم ولی اگر اینهفته هم مدیکال بصورت درست حسابی نیاید میشه نتیجه گرفت که فرقی بین ما و اونها هست. تاکید کنم بحث نامیدی نیست و کار انجام خواهد شد ولی برای من نوعی 2014 خیلی دیر است!
    کارهایی که در این رابطه میشه کردو احتملا مهمتر هستند در ابعاد تبلیغاتی و همینطور روشنگری برای اداره مهاجرت می باشد. دستم بسته است برای نوشتن در این مورد در این سایت ولی در هر صورت هرکس باید دلیل خودش را داشته باشد. باید برای انها مشخص شود که اصلا چرا ما داریم از ایران میرویم. چرا یک نفر که سالها درس خونده و هزینه ایی بسیار زیادی در بهترین دانشگاهها برای او پرداخت شده و یک مغز محسوب میشود برای فرار سریع مغزی اینقدر اصرار دارد! جواب این سئوال شاید اونها رو روشن نماید که ما سر وته و وسط پیاز نیستیم ! توجه کنید مشکلات اقتصادی و صرفا شخصی دلایل خوبی نیستند. حرفهای کلی و نه شخصی هم تاثیر مثبت تری دارند. در مورد بعد تبلیغاتی هم اگر قرار است تاخیری باشد که همینقدر تا الان هست میشه خیلی کارها کرد ولی برای شروع بصورت جدی این موضوع رو با افراد با نفوذ ایرانی کانادائی مطرح نمود. اینها کارهای ساده ای هستند که نیاز به افشای هویت هم ندارند.

3- مورد دیگری که میتواند به ما اطلاعات خوبی بدهد وضعیت سایر اروپائیان در ویزا افیس ورشو هست. در آنکارا غیر ایرانی خیلی کم هست و به عدد 190 میرسد. من گزارش سپتامبر 2011 رو ندارم. اگر شخصی از دوستان ذخیره دارد کمک بزرگی است تا ببنیم دقیقا چند تا پرونده در نوامبر 2011 به ورشو رفته است و ایرانیها دقیقا چه تعداد هستند. اگر ملیتهای دیگری که در ورشو هستند رو در سایتهای مثل ویزا کانادا پیگیری کنیم شاید کمک نماید هر چند این یک چیز 100 درصد نیست که انها از ما جلوتر باشند و اگر کم باشند باید به پای ما بسوزند!

نهایتا از دوستان خواهش میکنم که نظرات منفی را بزرگنمائی نکنند و بدانند که با یک نظر وضعیت هیچ تغییری نخواهد کرد و هنوز همان است. این حق رو هم بدهند که بعضی ها واقعا خسته شده اند و تقصیری ندارند.
    متن طولانی شد ولی چاره ای نبود!
    امیدوارم که چند روز اینده روزهای با هوای گرم مدیکالی باشد و نیازی به هبچ کاری نباشد! بنابراین به نظرم بهتر است کمی دیگر صبر کنیم .
    پینوشت : در هر صورت با نیم نگاهی به پرونده های کبک ایرانیان میتوان گفت که وضعیت انها تا حدی مناسب بوده است.
    ارادتمند همگی و به امید موفقیت همه دوستان و ذکر این نکته که اینها نقطه نظرات شخصی من هستند.
    ویرایش توسط armin54 : November 13th, 2012 در ساعت 12:47 AM

ApplyAbroad Veteran
    amirho3ein آواتار ها

بچه ها 29 رشته ای ها امروز پاس ریکوئست داشتند . مدیکال اون شخص اکتبر بوده . تعدادی مدیکال 29 رشته ای هم اومده البته بدون آپدیت .

یه خبر هایی هست . اینقدر منفی نباشید . بابا انرژی مثبت رو حفظ کنین .

Junior Member

سلام دوست عزیز
    من تازه عضو شدم مطلبی که شما نوشتید توجهم را جلب کرد برای اینکه و کیل من نیز برای بار اول که فرمم را فرستادم کد رشته ام را اشتباه نوشت اما بعد از اینکه مدارک را فرستادیم همراه نتیجه آیلتس و غیره درستش کرد به نظر شما الان برام مشکلی ایجاد می کنه؟ ممنون از راهنمایتون

با سلام
    بعد از مطالعه مطالب اخیر دوستان یه پیشنهادی به ذهنم رسید که شاید به درد بعضی ها بخوره.

تو فایننس یه تئوری هست به نام پورتفولیو که به بیان ساده می گه همیشه می توان به نوعی از چینش گزینه های در دسترس رسید که در عین حداقل ریسک به حداکثر بازده برسیم. این چینش گزینه ها همیشه حول یک مطلوبیت یا هدف مشخص انجام می شه .توی دنیای فایننس این مطلوبیت حداکثر کردن سود سرمایه گذار هست. اینجا "ورودی موفق به کانادا"
    از نظر من ورود موفق یعنی جذب کار شدن در حداقل زمان ممکن. یعنی حایز شرایط لازم برای بازار کار کانادا شدن. یعی گواهینامه های حرفه ای اونجا رو داشتن. و در همین شرایط انتظار می توان خود رو برای این کار آماده کرد و اگر این آماده سازی در راستای زندگی حرفه ای حال حاضر در ایران هم باشه یعنی "حداقل ریسک و حداکثر بازده"
    به عنوان مثال در حسابداری و فاینانس شما اگر مدرک ACCA ،CFA رو اخذ کنیذ. علاوه بر این که در جایگاه حرفه ای مناسب تری در داخل ایران برخوردار خواهید بود در خارج از ایران هم قطعا شانس بیشتری برای کار پیدا کردن دارید. این موضع قطعا قابل تعمیم به تمام حرفه ها هست. در این حالت میزان فشار روانی انتظار برای اعلام نتیجه کانادا کمتر خواهد بود. مضافا احساس بدون ثمر سپری شدن زمان در پشت سد این انتظار نامشخص کمتر خواهد بود.

Member
    رشته و دانشگاه
    0213 - Computer and Information Systems Manager

دوستمون دیروز پاس رکوئست شده
    منتظران ویزا: کد رشته تاریخ مدیکال کپی پاس پاس رکوئست
    آرمان 0711 2012/06/25 2012/09/17 2012/11/12
    ویرایش توسط M1KE : November 13th, 2012 در ساعت 04:11 PM دلیل: حذف تبلیغات

NOC:
    0213 - Total Score:70 - Visa Office: Warsaw -CIO : 2 Nov 2009- 1st FN: 8 Jan 2010 - 2nd FN: 10 May 2010 -
    -Transferred to Visa Office :
    12 Dec 2011 - Process Started : 24 Feb 2012 -Medical 05 Sep 2012 - Visa 21 Jan 2013

Member
    رشته و دانشگاه
    عمران-عمران-

با سلام .دوستان عزیز این نظر شخصی بنده است.با توجه به صدور جدی مدیکالهای ورشو در این روزها برای گروه قبل از 2008 فکر میکنم ورشو به طور چرخشی هر چند ماه یک گروه را در دستور کار قرار میدهد و الان نوبت گروههای 2004-2006 است که باقی موندند.اما این که ایا تا پایان 2012 نوبت به ما خواهد رسید یا نه؟؟؟؟؟امیدوارم حداکثر تا پایان نوامبر علامتهایی در گروه خودمون ببینیم.اما مسئله بسیار حل نشده همچنان انتخاب ترتیب صدور مدیکال در هر گروه است.اگر به جدولی که بچه های فروم در تاپیک پروندهای گروه ورشو دارند سری بزنید متوجه پراکندگی تقریبی مدیکالها از 2004 تا 2006 میشید که تا حدودی در گروه ما هم صادق است.
    فایل نامبر اول :اگوست2009
    ارسال به ورشو:1 دسامبر2011
    اینپراسس واپدیت25ژانویه 2012. مدیکال 7 مارس2013.
    دریافت ویزا 7می2013.

سلام دوستان
    دفتر ورشو شروع کرده به ارسال مدیکال برای بچه های قبل از 2008 و برای خیلی از اونها مدیکال اومده

امیدوارم این شروع خوبی برای ما هم باشه...
    ارسال مدارک 19 فوریه 2010
    مدیکال 6 فوریه 2014
    پاس رکویست 8 اکتبر 2014

ApplyAbroad Hero

دوستان
    برید چمدوناتون رو بخرین.......آخه چمدان هم جز فهرست 77 کالای ممنوعه وارداتی لوکس اعلام شده......
    از من گفتن منتظر مدیکال و ویزا نشین...یه وقت اینقدر دیر میشه چمدون هم گیرمون نمیاد!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)