دوستان من دیروز عصر یه ایمیل اعتراضی به ورشو زدم البته برا چندمین بار تو این سه ماه و ازنحوه بررسی پرونده های ایرانیها حسابی شاکی شدم و گفتم دیگه از این بلاتکلیفی خسته شدم .گفتم که خیلی از دوستام که بعد از من برا کشورهای دیگه اقدام کردند الان اونجا هستند و اونا طبق تجربه ای که من از سیستم مهاجرتی کانادا داشتم از اقدام برای کانادا منصرف شدند با وجودی که افراد باهوش و متخصص بودند و اینکه این روند شما باعث بی اعتمادی افراد متخصص و انصراف اونا از مهاجرت به کشوری می شه که ادعای اینو داره که یکی از بهترین سیستم های مهاجرت رو داره . ودر اخر هم خواستم هر چه زودتر تکلیف پرونده منو روشن کنند و مثل همیشه یه جواب کلیشه ای بهم ندن . چون با این وضعیت می خوام برا جای دیگه ای اقدام کنم.الان این ایمیل رو برا فرستادند .این یعنی خویه یا بد؟
Dear Applicant,The processing of your application is ongoing. Initial assessment has been done. We will contact you as soon as we are in a position to communicate further requirements.Sincerely,لیدا جون نظرت رو می خوام بدونم.Immigration Section/Section d'Immigration
Embassy of Canada/Ambassade du Canada
Warsaw, Poland/Varsovie, Pologne![]()
دریافت مدارک در سیدنی 28 می 2009. فایل نامبر اول 6 جولای 2009 . ارسال مدارک به دمشق 14 سپتامبر 2009 . دریافت فایل نامبر دوم 1 اکتبر 2009. -اینپروسس واقعی 10 فوریه 2012-مديكال -22feb 2013- دريافت مديكال پاريس12March 201`3 -پاس ريكوئست 12April 2013- لندینگ 21 سپتامبر 2013 کلگری
باز هم همان جواب همیشگی را دادند. نه خوب است و نه بد.
می شود لطف کنید بگویید انتهای عنوان ایمیلی که دریافت کردید چه حروف اختصاری آمده است؟ من ایمیلی شبیه شما زدم و انتهای آن BKD بود و می خواستم ببینم برای شما هم این مورد است؟
ببخشید ظاهزا پست شما مخاطب خاص ذاشت که من الان دیدم![]()
به نظر من مشخص مي كند كه منتظر يك مجوز زماندار هستند تا مرحله بعدي كه صدور مديكال است صورت گيرد. حدس مي زنم طبق تقويم كاريشان يك مدت زمان و تعداد مشخص را به گروه ما اختصاص داده اند. در ابتدا تصور ميشد كه صدور مديكال بايد طبق نظم پيش برود و ممتد باشد ولي مقطعي بودن زمان صدور مديكالهاي قبلي و اين پاسخ مشخص مي كند كه با يك محدوده زماني طرف هستيم .
دوست عزيز تعداد افراد ماقبل 2008 در آنكارا بسيار كم است و پرونده ها در ورشو است. قبل از اينكه پرونده ايرانيها اونجا بره ميشه گفت اصلا پرونده اي اونجا نبوده (7 نفر) ولي در جولاي 2012 به 102 نفر ( متفاوت از تعداد اپليكنت)رسيده كه احتمالا بعضي از اونها ريجكت شدند و بايد خيلي كمتر باشد. ارادت.
سلام سایناز جان
والا چی بگم...این که مثل ایمیل قبلی میمونه که بهت زدن....اون ایمیل قبلی هم گفته بود inital assessment
باز ایمیلی که شما گرفتی بهتره ...مال من نوشته under review...مال شما نوشته initial assessment انجام شده است.
به هر حال واقعا اگر اینا صف حالیشون بشه نوبت شماهاست.....
من اون جمله جیسون کنی رو دوباره نگاه کردم.......همون که گفته بود FSW1 ها در اول صف هستن.....گفته SW1 ها نگفته MI1 ها...و چون این شامل 29 شغله ها هم میشه...
اول به بعد از ماها مدیکال میدن بعدش به ما..چون میدونن ما طاقتمون زیاده!....منتها چون کمی هم عذاب وجدان میگیرن واسه priority میرن سراغ قبل از 2008ی های عزیز...حالا در هر صورت لا به لای اینها به ما هم میدن...
ویرایش توسط lidaaa : November 14th, 2012 در ساعت 02:13 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)