صفحه 75 از 552 نخستنخست ... 25656667686970717273747576777879808182838485125175 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 741 تا 750 , از مجموع 5513

موضوع: اطلاعات جامع در مورد استان آلبرتا

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

پیش فرض پاسخ : اطلاعات جامع در مورد استان آلبرتا

دایی جان از راهنماییهای خوبتون ممنون. آره اینجا ما همش مواظبیم کسی پول ما رو هاپولی نکنه چرا که ... .چند تا سوال دیگه هم داشتم:
    1- آیا سایتی وجود داره که بشه فهمید الان در کلگری چه حراجیهایی وجود داره؟
    2- وضعیت استخر و شنا و سنا چه جوریه؟ (آخه من معتاد استخرم به خصوص سنا با اکالیپتوس)
    3- کلا تفریحات سالم چی داره؟ شاید هم باید بپرسم چی نداره!!!
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

Senior Member daiejan آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط zini_zinparast نمایش پست ها
    دایی جان از راهنماییهای خوبتون ممنون. آره اینجا ما همش مواظبیم کسی پول ما رو هاپولی نکنه چرا که ... .چند تا سوال دیگه هم داشتم:
    1- آیا سایتی وجود داره که بشه فهمید الان در کلگری چه حراجیهایی وجود داره؟
    2- وضعیت استخر و شنا و سنا چه جوریه؟ (آخه من معتاد استخرم به خصوص سنا با اکالیپتوس)
    3- کلا تفریحات سالم چی داره؟ شاید هم باید بپرسم چی نداره!!!
    نظر من اینه که اون شبی که تو فرودگاه از اقوامتون خداحافظی میکنید از تمام مسایلی که تو ایران دیدید و شنیدید هم خداحافظی کنید.
    متاسفانه تو ایران اصل اینه که همه ادمها بد هستند مگر اینکه خلافش ثابت بشه. یعنی شما هر جا میرید باید ثابت کنید که دارید راست میگید وگرنه کسی حرفتون رو باور نمیکنه.
    ولی اینجا فرض بر اینه که همه خوبند و راست میگن مگر اینکه خلافش ثابت بشه.
    مثلا شما وقتی دارید تلفنی برای ماشینتون بیمه میگیرید طرف از شما میپرسه: ایا تا حالا تصادف داشتی?
    شما میتونید راست بگید یا دروغ. طرف هم از شما قبول میکنه. ولی اگر روزی خلاف حرفتون ثابت بشه دیگه هیچوقت حرفتون رو باور نمیکنن.
    در مورد گمرک فرودگاه هم همینطور:
    وقتی دارید به فرودگاه نزدیک میشید مهماندارها یک فرم اظهارنامه به شما میدهند. که باید پرکنید.
    مامور گمرک تمام چیزهایی رو که توش نوشتید از شما قبول میکنه و در اکثر مواقع چمدون شما رو باز نمیکنه. ولی اگر باز کنه و ببینه که شما دروغ گفتید اسم شما میره تو لیست و تا 5 سال هر وقت از گمرک رد شید همه وسایل و لباستون رو میگردند.
    بنابر این همیشه سعی کنید راست بگید.
    پاسخ سوالات شما:
    1- حراج ها بصورت هفتگی عوض میشن و تبلیغ شون که ما بهش میگیم FLYER هر هفته میاد تو صندوق پست شما. و شما میتونید بفهمید در چه فروشگاهی چه چیزی این هفته تو حراجه. معمولا بهترین روش خرید کردن برای تازه واردین همین FLYER هاست.
    2- فکر کنم در صفحات اول این فوروم توضیح دادم. مجموعه های ورزشی هست به نام YMCA و همینطور شهرداری هم جاهایی رو داره به نام CALGARY RECREATION CENTRE . اکثر ورزشها رو دارند و ارزون هم هستند شما میتونید عضو شید یا اینکه نه روزانه بلیط بخرید. بزرگترین مجموعه ورزشی سرپوشیده کانادا هم در داون تاون کلگری هست به نام TALISMAN CENTRE.
    درمورد سونا و اوکالیپتوس: اخ گفتی هفت ساله دلم براش لک زده. نه اینجا سونا بخار و خشک هست ولی اوکالیپتوس توش نمیریزن و کسی هم حوله نمیچرخونه که باد داغ به ادم بخوره. بابا ما رو هوایی نکن پاشیم بیاییم ایران.
    3- در مورد این سوال خودتون جواب دادید واقعا باید بگم چی نداره.
    تمام تفریحات زمستونی و تابستونی هست. مثلا من خودم تنیس میرم. کوهنوردی هم تابستون هم زمستون. صخره نوردی. درضمن اگر یک ساعت و نیم رانندگی کنید (میتونید ماشین هم اجاره کنید اولش) تو BANFF استخر اب معدنی داغ و روباز هست که خیلی هم ارزونه. نفری هشت دلاره. انقدر کیف میده وقتی رو سرت برف میباره و تو تو استخر داغ نشسته باشی که نمیدونی.
    تو زمستون معمولا کنسرت میریم. چند وقت دیگه معین و قمیشی میان کلگری. شجریان هم کنسرت داره همین چند هفته دیگه.
    امیدوارم جوابت رو گرفته باشی.

دوستان فرم اظهارنامه گمرک کانادا رو براتون ATTACH کردم.
    وقتی هواپیمای شما نزدیک کانادا میشه مهمانداران این فرم رو بین شما تقسیم میکنن.
    یادتون نره هر خانواده فقط باید یک برگ پر کنه. اگر خانواده شما سه نفر هست لازم نیست سه تا از این فرم پر کنید. فقط یکی.
    اگر پسته یا سبزی خشک همراهتون هست حتما بنویسید و اگر افسره ازتون پرسید بگید برای مصرف شخصی هست و برای غذا پختن.
    مقدار دلار همراهتون رو حتما درست بنویسد. اون افسر اتفاقا رسیدی به شما میده که بعدا در بانک به دردتون میخوره. هرکسی هم گفت نه به افسر نگید. دروغ میگه. بهش توجه نکنید.
    افسر از شما میپرسه چرا تمام پولتون نقده و چرا از طریق بانک نفرستادیدش.
    بگید ایران تحریمه و ما نمیتونیم از طریق بانک بفرستیم.
    اگر رسیدی از صرافی ایران داشته باشید بهتره. اگر هم ندارید مهم نیست. میدونند شما تازه وارد هستید و هر چی داشتید رو فروختید اوردید اینجا.
    بازم تاکید میکنم در مورد دلارتون راست بگید. نترسید به خدا پلیسهای اینجا نمیخوان شما رو در بدو ورودتون اذیت کنن. فقط میخوان کمکتون کنن.
    راستی سیگار هم فقط هر نفر 200 نخ یا یک باکس میتونه بیاره. اگر سیگاری هستید برای روزهای اول جتما از ایران بیارید اینجا سیگار فاجعه گرونه. بسته ای یازده دلاره.
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست
    ویرایش توسط daiejan : November 15th, 2012 در ساعت 12:29 AM

Member
    رشته و دانشگاه
    برق - صنعتی شریف

جناب دایی جان
    لطفا در مورد جابجایی (اثاث کشی) از انتاریو به آلبرتا و موسساتی که این گونه خدمات رو می دن راهنمایی کنید. انتقال خودرو چطور ؟ آیا آسان و یا به صلاح هست ، یا بهتره ماشین رو در همون تورنتو بفروشم؟ اصولا اگه ماشین انتقال پیدا کنه به یک استان دیگه، چه کارهایی در استان جدید باید انجام داد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mfeshfesh نمایش پست ها
    جناب دایی جان
    لطفا در مورد جابجایی (اثاث کشی) از انتاریو به آلبرتا و موسساتی که این گونه خدمات رو می دن راهنمایی کنید. انتقال خودرو چطور ؟ آیا آسان و یا به صلاح هست ، یا بهتره ماشین رو در همون تورنتو بفروشم؟ اصولا اگه ماشین انتقال پیدا کنه به یک استان دیگه، چه کارهایی در استان جدید باید انجام داد؟

ماشین که منتقل بشه به یک ایالت دیگه کار انچنانی نداره. شما تا سه ماه با همون پلاک اونتاریو میتونید رانندگی کنید. بعدش هم بستگی به سال ساخت ماشین تون داره اگر یکم قدیمی باشه باید ببرید OUT OF PROVINCE INSPECTION کنید. بعصی تعمیرگاه ها 150 دلار میکیرن اینکار رو میکنن و بعدش با اون کاغذ میرید پلاک میگیرید. گواهینامتون هم حدودا 5 دقیقه طول میکشه عوض بشه.
    من 5 سال پیش خودم از تورنتو اومدم اینجا. من چون بچه ام کوچک بود خانمم و بچه رو با هواپیما فرستادم و خودم رانندگی کردم. تا ماشین رو بیارم اینجا. نزدیکترین راه از طریق امریکاست. ولی من چون هنوز سیتیزن نبودم از داخل کانادا اومدم. ولی خوب فوریه بود و جاده ها مخصوصا شمال اونتاریو خیلی یخ بود. کلا 3500 کیلومتر بود و سه روز طول کشید. 12 ساعت رانندگی میکردم بعد هم شب میرفتم هتل.
    اگر ماشینتون خوبه بهتره بیاریدش چون ماشین تو تورنتو از کلگری ارزونتره. بخاطر رطوبت و پوسیدگی ماشین ها تو تورنتو.
    والا من هر چی فکر میکنم اسم اون شرکتی که اساس مارو اورد یادم نمیاد. ولی شما میتونید تو GOOGLE سرچ کنید و شرکتی رو پیدا کنید که وسایلتون رو بیاره. بعضی از این شرکتها هستند که وسایل چند تا مشتری رو با هم توی یک کانتینر میارن و ارزونترین قیمت رو دارن.
    راه دیگه ای هم هست که اونم اینه که خودتون از UHAUL یک کامیون اجاره کنید و یک تریلر ماشینبر هم ازشون بگیرید. بارتون رو تو کامیون بزنید و ماشینتون رو هم توی یدک کش پشت کامیون بذارید و با کامیون تا اینجا رانندگی کنید. خیلی ها اینکار رو میکنن. فقط با بچه یکم سخته. با همون گواهینامه تون هم میتونید کامیونهای UHAUL رو برونید. باید ببینید کدوم ارزونتر و راحتتره. درضمن هر کاری که میکنید رسیدش رو نگه دارید چون میتونید تقریبا اکثر هزینه تون رو توی TAX RETURN سال اینده از دولت البرتا بگیرید.

اینم چند تا شرکت برای حمل وسایل شما از تورنتو یا هر شهری به کلگری.
    یکی شون هست که بصورت انلاین بهتون قیمت میده

http://easy-moving.ca/

http://www.atlantic-vanlines.com/

http://www.atlasvanlines.ca/index.html

ApplyAbroad Guru

دایی جان شما شرکتی که استخدامتان کرد هزینه حمل رو داد؟ چون آدم خودش بخواد بده صرف نمیکنه. برای ما یک اسباب کشی ساده بین دو شهر انتاریو تزدیک 3000 دلار خرج برداشت که البته محل کارم هزینه اش را تقبل کرده بود. بین تورنتو و کلگری باید هزینه اش سربه فلک بزنه. شاید اصلا صرف کنه اثاث رو تورنتو بفروشید و دوباره کلگری بخرید (بخصوص اگر اثاثتون دست دوم هستند).

نقل قول نوشته اصلی توسط daiejan نمایش پست ها
    دوستان فرم اظهارنامه گمرک کانادا رو براتون ATTACH کردم.
    وقتی هواپیمای شما نزدیک کانادا میشه مهمانداران این فرم رو بین شما تقسیم میکنن.
    یادتون نره هر خانواده فقط باید یک برگ پر کنه. اگر خانواده شما سه نفر هست لازم نیست سه تا از این فرم پر کنید. فقط یکی.
    اگر پسته یا سبزی خشک همراهتون هست حتما بنویسید و اگر افسره ازتون پرسید بگید برای مصرف شخصی هست و برای غذا پختن.
    مقدار دلار همراهتون رو حتما درست بنویسد. اون افسر اتفاقا رسیدی به شما میده که بعدا در بانک به دردتون میخوره. هرکسی هم گفت نه به افسر نگید. دروغ میگه. بهش توجه نکنید.
    افسر از شما میپرسه چرا تمام پولتون نقده و چرا از طریق بانک نفرستادیدش.
    بگید ایران تحریمه و ما نمیتونیم از طریق بانک بفرستیم.
    اگر رسیدی از صرافی ایران داشته باشید بهتره. اگر هم ندارید مهم نیست. میدونند شما تازه وارد هستید و هر چی داشتید رو فروختید اوردید اینجا.
    بازم تاکید میکنم در مورد دلارتون راست بگید. نترسید به خدا پلیسهای اینجا نمیخوان شما رو در بدو ورودتون اذیت کنن. فقط میخوان کمکتون کنن.
    راستی سیگار هم فقط هر نفر 200 نخ یا یک باکس میتونه بیاره. اگر سیگاری هستید برای روزهای اول جتما از ایران بیارید اینجا سیگار فاجعه گرونه. بسته ای یازده دلاره.
    دوست عزیز، عذر می خواهم. من مرتب این سوالها را این ور و اون ور تکرار می کنم، کسی جواب نمی دهد. شما اگر پاسخ بدهی یک دنیا ممنون می شوم.
    1- فریت برنج و روغن مایع ممنوع است یا بلااشکال؟
    2- من ملک داخل ایرانم را نمی خواهم فعلاً بفروشم، شاید بعداً این کار را بکنم. در بدو ورود باید سند و ترجمهء آن را به عنوان داراییم نشان بدهم؟ ضمناً من شنیدم باید گواهی ارزیابی قیمت ملک را هم ارائه بدهم. درسته؟ شما خودت این کار را کردی؟ چه طوری از کجا؟ می شود توضیح بدهید؟
    آن که حقیقت را نمی داند، فقط بی شعور است، اما آن که حقیقت را می داند و آن را دروغ می نامد، تبهکار است (برتولت برشت)

بازم مرسی از پاسخ شما
    در خصوص این اشناتون که میگین پرستاره امکانش هست ما بتونیم باهاش ارتباط بگیریم؟
    همسرم خیلی استرس داره و دوست داره از پرستار های اونجا اطلاعات بگیره که خب کسی رو نداشتیم
    و اینکه خودم هم تکنسین عمران با 10 سال سابقه کار هستم آیا کلگری میتونه گزینه ی مناسبی واسه ما باشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    دایی جان شما شرکتی که استخدامتان کرد هزینه حمل رو داد؟ چون آدم خودش بخواد بده صرف نمیکنه. برای ما یک اسباب کشی ساده بین دو شهر انتاریو تزدیک 3000 دلار خرج برداشت که البته محل کارم هزینه اش را تقبل کرده بود. بین تورنتو و کلگری باید هزینه اش سربه فلک بزنه. شاید اصلا صرف کنه اثاث رو تورنتو بفروشید و دوباره کلگری بخرید (بخصوص اگر اثاثتون دست دوم هستند).
    سلام GHLOBE جان.
    دو حالت داره یا اون شرکتی که استخدام میکنه میده یا خودت میدی و بعدا از TAX RETURN میگیری.
    نه اونقدر هم گرون نیست. ببین برای من از تورنتو به کلگری حدوده 4500 تا خرج داشت و من تقریبا همش رو سال بعد از TAX RETURN البرتا گرفتم. علتش هم اینه که اینا برای MOVE کردن یک تعرفه ای دارند که بر اساس کیلومتر بهت میدن پول غذا و هتل رو هم میدن.
    نه وسایلت رو نفروش. اون شرکتهایی که در بالا گفتم قیمتهای خوبی دارند برای MOVING
    البته گفتم من خانمم و بچه رو با هواپیما فرستادم برای همین یکم زیاد شد. ولی هزینه هواپیما رو هم گرفتم.
    ویرایش توسط daiejan : November 15th, 2012 در ساعت 06:28 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)