صفحه 3278 از 5471 نخستنخست ... 22782778317832283268326932703271327232733274327532763277327832793280328132823283328432853286328732883328337837784278 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,771 تا 32,780 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Banned

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

مهاجران گرامی کانادا

بحث های پیرامون دلار و اقتصاد با عنوان این تاپیک هماهنگی ندارد.
    پست های اخیر که در این زمینه مطرح شده بودند حذف شدند. در صورتی که به این موارد علاقه مند هستید می توانید آنها را در تاپیک زیر دنبال نمایید:

مشاوره برای جلوگیری از ضرر و زیان های ناشی از نوسان نرخ دلار

از همکاری شما سپاسگذارم.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MS material science & engineering.IKIU

من به دوستان 29 و قبل 2008 بابت دریافت مدیکال تبریک میگم....ولی خدایی نامردیه...ما این وسط چرا انقد مورد ظلمیم....گناه کردیم که گول 12 ماهو خوردیم!!!

Senior Member hooran آواتار ها

برای مورد من ایمیل مدیکال و آپدیت در یک روز اومد .شاید بخاطر کوتاه بودن مدت بررسی نیاز به پاره ای از آپدیت ها نباشد . مدیکال رو انجام بده و اگر دوست مواردش رو با ماهم در میان بگذار .
    نقل قول نوشته اصلی توسط try hard نمایش پست ها
    hooran عزیز مرسی از تبریکتون
    منم خوشحالم و شکرگذار برای این خوش شانسی ام
    از ته دل برای همه آرزوی خبرهای خود دارم در مسیر مهاجرتشون

ازم آپدیت و لندینگ فی و سوءپیشینه نخواستن
    معمولا چطوره لندینگ فی رو با مدیکال با هم میخوان؟

Member imand آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical ENG - MSc - University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط redalireza نمایش پست ها
    Canada Announces Immigration Levels for Next Year

http://www.cicnews.com/2012/11/canad...ar-111990.html
    سلام.
    به نظر می رسه همونطور که در خبرهای قبلی هم گفته شد از ابتدای سال 2013 سیستم مهاجرت کارگر ماهر تغییر می کنه. این سیستم از اول ژانویه 2013 به راه خواهد افتاد و حداکثر 55300 ویزا صادر خواهد شد.
    در این سیستم مدارک تحصیلی باید ارزشیابی بشه اما هنوز سازمان مرجعی برای این کار معرفی نشده. همچنین معلوم نشده که این سیستم از چه زمانی متقاضی جدید قبول و ارزیابی می کنه.
    از طرفی با توجه به تجربه سالهای اخیر که ظرفیت مشخصی (همون cap) برای کدهای مختلف اعلام شده، هنوز این مساله برای 2013 مطرح نشده اما به نظر می رسه که وجود داره و اعلام میشه.
    دوستان!! باز هم اسمی از گروه ما 38 شغله ها برده نشده. معلوم نیست باید از این خبر خوشحال باشیم یا نه.
    تنها توصیه من به خودم و شما اینه که آماده باشید که اگر سیستم جدیدی اعلام شد در هر صورت بتونیم شرکت کنیم. در هر مرحله ای که باشیم.
    در واقع بلایی که سرمون اومد و به خاطر داشتن این پرونده پرونده جدیدی در 29 شغله ها باز نکردیم این بار به سرمون نیاد.
    شما در این روش جدید به 67 امتیاز نیاز دارید. به یک سال سابقه کار مرتبط، در 10 سال اخیر نیاز دارید. به داشتن مدرک زبان نیاز دارید (نحوه امتیاز دهی زبان تغییر کرده) و همچنین به ارزشیابی مدرکتون نیاز دارید.
    با توجه به اینکه فکر می کنم مدرک آیلتس اکثر ما مدتهاست که اکسپایر شده باید به فکر یک آزمون جدید بود. اون هم با هزینه 700 هزار تومن علی الحساب!
    با این حال دعا می کنم برای همه ما مدیکال بیاد تا از شر دوباره کاری خلاص بشیم!
    می توان به سوی رهایی گریخت؛ اما بازگشت ما به اسارت نابخشودنی است. نادر ابراهیمی

Member imand آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical ENG - MSc - University of Tehran

دوستان!
    من سه هفته پیش به ورشو ایمیل زدم و گفتم که می خوام از وضع پرونده ام مطلع بشم. و دیروز این ایمیل رو در پاسخ گرفتم:
    Dear Applicant,

The processing of your application is ongoing. Initial assessment on your file has been made. Further requirements will be communicated to you in due time.

Sincerely,

Immigration Section

نکاتی که هست:
    این ایمیل برای من فوروارد شده!
    سابجکت ایمیل همون چیزی هست که من فرستادم بعلاوه این: MB/ (این یعنی چی؟! احتمالا یعنی Medical Bia )
    آفیسر بنده خیلی بی حال تشریف دارن! حتی امضاشون هم کوتاهه! و هیچ توضیح تکمیلی ندادن!
    می توان به سوی رهایی گریخت؛ اما بازگشت ما به اسارت نابخشودنی است. نادر ابراهیمی

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Business- CBS

نقل قول نوشته اصلی توسط imand نمایش پست ها
    دوستان!
    من سه هفته پیش به ورشو ایمیل زدم و گفتم که می خوام از وضع پرونده ام مطلع بشم. و دیروز این ایمیل رو در پاسخ گرفتم:
    Dear Applicant,

The processing of your application is ongoing. Initial assessment on your file has been made. Further requirements will be communicated to you in due time.

Sincerely,

Immigration Section

نکاتی که هست:
    سابجکت ایمیل همون چیزی هست که من فرستادم بعلاوه این: MB/ (این یعنی چی؟! احتمالا یعنی Medical Bia )
    آفیسر بنده خیلی بی حال تشریف دارن! حتی امضاشون هم کوتاهه! و هیچ توضیح تکمیلی ندادن!
    سلام

MB رو کجا نوشته در نامه اش من که نمی بینم!!؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    computer engineering - IUST

نقل قول نوشته اصلی توسط imand نمایش پست ها
    دوستان!
    Dear Applicant,

Sincerely,

Immigration Section

نکاتی که هست:
    شرایط من و شما خیلی شبیه همه.. من هم از mb ایمیل ها رو دریافت می کنم . کد 4131 ام و تاریخ هام دقیقا مثل شماست. این آخرین جوابیه که Oct 8 دریافت کردم.
    D ear Madam,
    Your application is pending background check completion. No additional documents are required.
    Sincerely,
    Immigration Section

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MS material science & engineering.IKIU

دوستان خواهشا حرفی از تشکیل پرونده جدید نزنید که انگار دارید منو به مشت لگد میگیرید....آدم از یه سوراخ 2بار گزیده نمیشه که...این برنامه جدیدم باز توش داستان در میاد...حالا باز هرکس یه فکرایی داره...ولی خواهشا فکراتونو بلند بلند نگید....منم اگه این داستان تا موعدی که مد نظرم هست به سرانجام نرسه...یه فکرایی تو سرم هست..ولی نیاز نداره اینجا داد بزنم....ضمنا اینم میدونید که شرط سنی از ماکزیمم امتیاز ( 49 سال ) به 34 سال کاهش پیدا کرده..یعنی اگه قبلا 49 سال داشتید امتیاز کامل از سن میگرفتید..ولی تو این سیستم 0 امتیاز میگیرید....

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial design - Azad

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoodba نمایش پست ها
    دوستان خواهشا حرفی از تشکیل پرونده جدید نزنید که انگار دارید منو به مشت لگد میگیرید....آدم از یه سوراخ 2بار گزیده نمیشه که...این برنامه جدیدم باز توش داستان در میاد...حالا باز هرکس یه فکرایی داره...ولی خواهشا فکراتونو بلند بلند نگید....منم اگه این داستان تا موعدی که مد نظرم هست به سرانجام نرسه...یه فکرایی تو سرم هست..ولی نیاز نداره اینجا داد بزنم....ضمنا اینم میدونید که شرط سنی از ماکزیمم امتیاز ( 49 سال ) به 34 سال کاهش پیدا کرده..یعنی اگه قبلا 49 سال داشتید امتیاز کامل از سن میگرفتید..ولی تو این سیستم 0 امتیاز میگیرید....

دوست عزیز به شدت باهات موافق هستم که آدم نباید از یه سوراخ دوبار گزیده بشه و از جهت دیگه هم فکر میکنم نباید به همین آسونی هم دست از سر این دروغگوی بین المللی برداشت, بنظر من باید یه جوری این کثافت کاری دولت کانادا رو رسانه ای کرد, برای یه لحظه به این فکر کنید چند هزار نفر در سراسر دنیا برنامه زندگی شون رو به خاطر این پروسه معیوب و مسخره تغییر دادن؟ شاید بعضی ها بگن اجبار نبوده ولی سوال اینجاست که وقتی برای چیزی هزینه میکنی ارایه دهنده خدمات حتما منتفع میشه البته از سرمایه شما به عبارت دیگه هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره پس باید جوابگو باشه و خسارت وارده را جبران بکنه, به همین خاطر فکر میکنم حتما باید رسانه ای بشه.
    با آرزوی موفقیت برای همه دوستان و تغییر شرایط زندگی توی کشور خودمون تا دیگه نسل های بعدی دنبال جای بهتری برای زندگی نباشن, که از نظر بنده هیچ جای دنیا اقلیم مطلوب ایران رو برای زندگی نداره, کاش مجبور نبودم......

Junior Member

سلام دوستان
    من در صفحات قبلی‌ خواندم که پرونده هایی که تا ماه مارس in process شده‌اند رو بررسی‌ می‌کنن و بعد از اون رو
    احتمال داره ریجکت کنند.می‌خواستم بدونم صحت داره و منبعش چه هست چون من ماه آوریل in process شدم.مرسی‌

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)