پرونده سيمپليفايد: 26 نوامبر 2006، حذف پرونده سال ۲۰۱۱
پرونده 38 رشته: جون 2010فايل نامبر اول: سپتامبر 2010ارسال مدارك به دمشق: نوامبر 2010دريافت فايل نامبر دوم: مارس 2011 شروع این پروسس 10 می 2012، دریافت مدیکال از انکارا ۵ نوامبر 2013 پاسپورت ریکوئست 28 فوریه 2014
من این را فرستادم
با سلام
من و بسیاری از دوستان بیش از ۳ سال از زندگی خود را در پروسه ۶ ماهه! مهاجرت به کانادا از بین بردیم، تورم ،نخریدن خانه، نگه داشتن سرمایه در بانک به امید نیاز به آپدیت مدارک بانکی و ....
اما همچنان نمیدانیم چند سال دیگر باید و بابت چه(قبول یا رد) صبر کنیم.
گروه ۳۸ شغله
XXXX
سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
دوستان سلام
من هم به BBC ایمیل زدم. به نظرم این ایده خیلی خوبی هست.
فکر می کنم وزارت مهاجرت کانادا برای رسیدگی به پرونده های ما هر از گاهی نیاز به تذکر داره.
دوستان کانادا نشون داده از تذکر و تو( بوق و کرنا)کردن خوشش میاد و البته می ترسه وقتی زبون خوش حالیشون نیست ما هم مجبوریم صدامون رو از هر طریقی که می تونیم به گوششون برسونیم
وقتی مرتب توی سایتشون می نویسن ما به مهاجر نیاز داریم البته با شرایط خاص بعدش کلی ادم میرن اون شرایط رو با سختی فراهم میکنن ؟؟ مگه می تونن همینجوری بگن ما نمی خوایمتون درسته ما از همه طرف تو سرمون می زنن و صدامون در نمیاد ولی این یکی خییییلیی زور داره اگه همه با هم صدامون رو به گوششون برسونیم جرات نمیکنن که دوباره پرونده ی جدید بگیرند!!!!! منم به بی بی سی حتما ایمیل می زنم و صدام رو به گوششون می رسونم مطمین باشین تعداد زیاد باشه ترتیب اثر میدن (بی بی سی رو میگم)از دوستانی هم که ناامید شدن و در فکر پرونده ی جدیدن خواهش می کنم هم صدا بشن با ما چون اگه تکلیف این پروندشون مشخص بشه(رد یا مدیکال) راحت تر می تونن دوباره اقدام کنن؟؟ با تشکر.
Cio:16 Dec 2009, pass request: 2 Dec 2014
دوستان ببخشید من به بی بی سی ایمیل زدم اما برگشت خورد آدرس درسته از همین جا یکی از بچه ها گذاشته بود برداشتم persian@bbc.co.uk
دوستان عزیزم
خیلی ممنون از دوستانی که برای جیسون کنی توییتر گذاشتین مخصوصا نامه ای که یکی از دوستان برای ایشون عکسش رو توییت کردن محشر بود
فقط لطفا در پستهاتون ننویسین FSW1.....بلکه بنویسین MI1...چون FSW1 شامل 29 شغله های عزیز هم میشه البته ما خوشحال میشیم کار اونا هم زودتر تموم بشه ولی بیشتر تمرکزمون روی ام ای وان باشه بهتره چون مدیکال گروه ما قطره قطره هست..اونا هم که انگار یا میفهمن یا نمیفهمن میرن از آخر مدیکال میدن
FSW2=arranged employment offer
FSW3=temporary foreign workers and international students
http://www.cic.gc.ca/english/resources/manuals/bulletins/2009/ob120.asp
ممنون
"دوستانی که خیلی علاقه به رسانه ای شدن این موضوع و تفاوت روند رسیدگی به پرونده ها در گروه های مختلف (2009,2010,2011) و سفارت خونه های مختلف دارند... یکی از شبکه هایی که معمولاً به اینجور خواسته ها اهمیت میده و اگر موضوعیت خبری داشته باشه پیگیر میشه بی بی سی فارسی هستش....
برای نمونه زمانی که فروشگاه اپل به یک دختر ایرانی آمریکایی Ipad نفروخت (بدلیل ایرانی بودنش) من همون روز به بی بی سی ایمیل زدم و ازشون درخواست کردم که در صورت امکان درستی این موضوع رو بررسی و سعی کنن یک جواب قانع کننده برای دلیل اینکار که تبعیض نژادی به تمام معنا بود از جایی بگیرند... ایمیل من رو جواب دادند که حتماً این موضوع رو پیگیری میکنیم و دقیقاً 24 ساعت بعدش این خبر رو پخش کرد و جوابیه اپل و 2 سازمان آمریکایی برای این موضوع رو به نمایش گذاشت...
پس شاید تو این موضوع هم بتونه کمک بکنه... من تصمیم دارم بهشون تو این 1 2 روز ایمیل بزنم .. دوستانی که میخوان همراه بشن هم ایمیل بزنن... مطمئن باشید اگر تعداد تقاضا بره بالا احتمال ترتیب اثر دادن بیشتر میشه.... این آدرس ایمیل بی بی سی فارسی هستش persian@bbc.co.uk.... متن رو هم به انگلیسی میتونید بنویسید هم به فارسی... تصمیم با خود دوستان... این صرفاً یک پیشنهاد هستش... "
دوستان سلام لطفا با بچه های 38 شغله ای ورشو همگام بشین و به بی بی سی ایمیل بزنیم این کمک میکنه که موضوع رسانه ای بشه. من که ای میل زدم. هر کسی هر متنی میخواد میتونه بنویسه. فارسی یا انگلیسی.
ویرایش توسط farzanehf : November 17th, 2012 در ساعت 01:28 PM
پرونده سيمپليفايد: 26 نوامبر 2006، حذف پرونده سال ۲۰۱۱
پرونده 38 رشته: جون 2010فايل نامبر اول: سپتامبر 2010ارسال مدارك به دمشق: نوامبر 2010دريافت فايل نامبر دوم: مارس 2011 شروع این پروسس 10 می 2012، دریافت مدیکال از انکارا ۵ نوامبر 2013 پاسپورت ریکوئست 28 فوریه 2014
سلام دوستان
من هم به BBC ایمیل زدم. همگی همت کنید شاید جواب گرفتیم
سلام
من هم به BBC ایمیل زدم. لطفا همگی اقدام کنید...ضرر نداره ها....
persian@bbc.co.uk
علاقه مندی ها (Bookmarks)