نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با تقسیم تاپیک "اصول مصاحبه" به دو تاپیک مجزا؟

رأی دهندگان
56. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • موافقم

34 60.71%
  • مخالفم

22 39.29%
صفحه 62 از 207 نخستنخست ... 12525354555657585960616263646566676869707172112162 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 611 تا 620 , از مجموع 2066

موضوع: آرشیو پستهای قدیمی

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Accounting.khorasgan azad university

پیش فرض پاسخ : استانبول ، محل مصاحبه ، تورهای مطمئن ،آژانسهای مسافرتی ، زمینی‌ یا هوایی، تمام

سلام به همه
    بچه ها اگه از سایت booking.com هتل بگیریم ، باید پاسپورتمون رو روزی که اتاق رو تحویل میگیریم به رزروشن هتل بدیم یا نیازی نیست و اگه اینطوریه برا مصاحبه که نمیتونیم بدون پاسپورت بریم ؟
    ممنون از شما
    Sent to Canadian embassy by (Aramex): 13.10.2010_Delivering to Canadian embassy: 17.10.2010_Quebec File Number : 24.01.2011
    Interview waiting letter: 05.09.2012_Interview Date: 21.02.2013_CSQ: 21.02.2013_Federal File number : 30.05.2013_Update letter:13.08.2013_Medical:01.10.2013_Medical uploading:11.10.2013_Decision made:13.02.2014_Pass request:11.02.2014

پیش فرض پاسخ : استانبول ، محل مصاحبه ، تورهای مطمئن ،آژانسهای مسافرتی ، زمینی‌ یا هوایی، تمام

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi_my2009 نمایش پست ها
    سلام به همه
    بچه ها اگه از سایت booking.com هتل بگیریم ، باید پاسپورتمون رو روزی که اتاق رو تحویل میگیریم به رزروشن هتل بدیم یا نیازی نیست و اگه اینطوریه برا مصاحبه که نمیتونیم بدون پاسپورت بریم ؟
    ممنون از شما
    َشما به رسپشن بگید پاسپورت لازم دارید.ازش فتو میگیره بهش پس میده.واسه ما اینجوری بود.

دوستان هتل کارتون رو میشناسین؟ نظرتون چیه درموردش؟
    فايل کبک: دسامبر 2010 -تاریخ مصاحبه : دسامبر 2012 - فایل فدرال: فوریه 2013 _ مدیکال 29 آپریل 2014
    6 امتیازی

مسئول تور به من گفت هتل خوبیه ولی من چون یه نفر بودم و باید اتاق تک می گرفتم گرون در می اومد برای همین هتل ارزون تر گرفتم به نظر من که خیلی شیک و تمیزه

بچه ها کسی بلیط تک استانبول گرفته این چند روزه؟ مثل اینکه گرون شده . پرواز ماهان حدود 700 شده. آژانس های اصفهان که اینطور میگن. تهران کسی قیمت جدید داره؟
    فايل کبک: دسامبر 2010 -تاریخ مصاحبه : دسامبر 2012 - فایل فدرال: فوریه 2013 _ مدیکال 29 آپریل 2014
    6 امتیازی

Member
    رشته و دانشگاه
    عمران

دوستانی که عازم استانبول هستن
    حتما به این وبلاگ یه سری بزنین یکی از دوستای بزرگوارم اینقدر خوب توضیح داده توی وبلاگش که شاید باورتون نشه خودم بدون تور رفتم استانبول کل خرج سفرم همون 600 دلار ارز مسافرتی شده
    یک بار هم بیشتر سوار تاکسی نشدم

http://fardaeibehtar.blogfa.com/
    ویرایش توسط Ahmad4576 : November 17th, 2012 در ساعت 09:35 PM
    12 امتیازی
    فایل کبک:۱۰ژانویه۲۰۱۲ سی اس کیو: ۱۲نوامبر۲۰۱۲ فایل فدرال:۲۵ژانویه۲۰۱۳
    مدیکال از آنکارا ۵نوامبر۲۰۱۳ پاس ریکوئست 18فوریه2014

Member
    رشته و دانشگاه
    عمران

پیش فرض پاسخ : آشنایی با افسرهای مصاحبه کننده در دمشق و استانبول

آفیسرهای این دوره
    1- موسیو سیمون یه مرد 45-50 ساله موقر باشخصیت بسیار حساس روی مدرک خوش سر و زبون آمار قبولی بالای 70%
    2- مادام کمیل یه خانم حدود 30 ساله کاملا مودی (حالی به حالی) آمار قبولی بلای 70%
    3- مادام کلمانس مقشان یه پیرزن 55-60 ساله بسیار حساس روی مدارک و اصطلاحا کاملا کلییید بسیار حساس به تونایی فرانسه آمار قبولی حدود 50%
    4- آقای ژولین بوا بزرگوار یه گل پسر حدود 30 ساله بسیار با شخصیت بسیار بسیار بسیار حساس به هیچی کم حرف آمار قبولی تقریبا 100%

با آرزوی موفقیت همه تون
    12 امتیازی
    فایل کبک:۱۰ژانویه۲۰۱۲ سی اس کیو: ۱۲نوامبر۲۰۱۲ فایل فدرال:۲۵ژانویه۲۰۱۳
    مدیکال از آنکارا ۵نوامبر۲۰۱۳ پاس ریکوئست 18فوریه2014

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

دوستان من مطلبي را از دوستان 38 رشته اي ويزا آفيس آنكارا كه منتظر مديكال هستند خوندم و به نظر براي رسانه اي كردن طولاني شدن پروسه مديكال و ويزا ي دوستان كبكي هم مي تواند مفيد باشد .
    از آنجا كه چنين گامي بايد با مشورت و هماهنگي بيشتر دوستان اين تاپيك باشد لطفاٌ نظر خودتان را در اين خصوص اعلام كنيد.
    اصل اين پست شماره 1455 از لينك زير:
    "دوستانی که خیلی علاقه به رسانه ای شدن این موضوع و تفاوت روند رسیدگی به پرونده ها در گروه های مختلف (2009,2010,2011) و سفارت خونه های مختلف دارند... یکی از شبکه هایی که معمولاً به اینجور خواسته ها اهمیت میده و اگر موضوعیت خبری داشته باشه پیگیر میشه بی بی سی فارسی هستش....

برای نمونه زمانی که فروشگاه اپل به یک دختر ایرانی آمریکایی Ipad نفروخت (بدلیل ایرانی بودنش) من همون روز به بی بی سی ایمیل زدم و ازشون درخواست کردم که در صورت امکان درستی این موضوع رو بررسی و سعی کنن یک جواب قانع کننده برای دلیل اینکار که تبعیض نژادی به تمام معنا بود از جایی بگیرند... ایمیل من رو جواب دادند که حتماً این موضوع رو پیگیری میکنیم و دقیقاً 24 ساعت بعدش این خبر رو پخش کرد و جوابیه اپل و 2 سازمان آمریکایی برای این موضوع رو به نمایش گذاشت...

پس شاید تو این موضوع هم بتونه کمک بکنه... من تصمیم دارم بهشون تو این 1 2 روز ایمیل بزنم .. دوستانی که میخوان همراه بشن هم ایمیل بزنن... مطمئن باشید اگر تعداد تقاضا بره بالا احتمال ترتیب اثر دادن بیشتر میشه.... این آدرس ایمیل بی بی سی فارسی هستش
    persian@bbc.co.uk
    .... متن رو هم به انگلیسی میتونید بنویسید هم به فارسی... تصمیم با خود دوستان... این صرفاً یک پیشنهاد هستش... "

دوستان سلام لطفا با بچه های 38 شغله ای ورشو همگام بشین و به بی بی سی ایمیل بزنیم این کمک میکنه که موضوع رسانه ای بشه. من که ای میل زدم. هر کسی هر متنی میخواد میتونه بنویسه. فارسی یا انگلیسی.
    و لينك :
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...698#post982698

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

نقل قول نوشته اصلی توسط srj نمایش پست ها
    دوستان من مطلبي را از دوستان 38 رشته اي ويزا آفيس آنكارا كه منتظر مديكال هستند خوندم و به نظر براي رسانه اي كردن طولاني شدن پروسه مديكال و ويزا ي دوستان كبكي هم مي تواند مفيد باشد .
    از آنجا كه چنين گامي بايد با مشورت و هماهنگي بيشتر دوستان اين تاپيك باشد لطفاٌ نظر خودتان را در اين خصوص اعلام كنيد.
    "دوستانی که خیلی علاقه به رسانه ای شدن این موضوع و تفاوت روند رسیدگی به پرونده ها در گروه های مختلف (2009,2010,2011) و سفارت خونه های مختلف دارند... یکی از شبکه هایی که معمولاً به اینجور خواسته ها اهمیت میده و اگر موضوعیت خبری داشته باشه پیگیر میشه بی بی سی فارسی هستش....

برای نمونه زمانی که فروشگاه اپل به یک دختر ایرانی آمریکایی Ipad نفروخت (بدلیل ایرانی بودنش) من همون روز به بی بی سی ایمیل زدم و ازشون درخواست کردم که در صورت امکان درستی این موضوع رو بررسی و سعی کنن یک جواب قانع کننده برای دلیل اینکار که تبعیض نژادی به تمام معنا بود از جایی بگیرند... ایمیل من رو جواب دادند که حتماً این موضوع رو پیگیری میکنیم و دقیقاً 24 ساعت بعدش این خبر رو پخش کرد و جوابیه اپل و 2 سازمان آمریکایی برای این موضوع رو به نمایش گذاشت...

پس شاید تو این موضوع هم بتونه کمک بکنه... من تصمیم دارم بهشون تو این 1 2 روز ایمیل بزنم .. دوستانی که میخوان همراه بشن هم ایمیل بزنن... مطمئن باشید اگر تعداد تقاضا بره بالا احتمال ترتیب اثر دادن بیشتر میشه.... این آدرس ایمیل بی بی سی فارسی هستش
    persian@bbc.co.uk
    .... متن رو هم به انگلیسی میتونید بنویسید هم به فارسی... تصمیم با خود دوستان... این صرفاً یک پیشنهاد هستش... "

دوستان سلام لطفا با بچه های 38 شغله ای ورشو همگام بشین و به بی بی سی ایمیل بزنیم این کمک میکنه که موضوع رسانه ای بشه. من که ای میل زدم. هر کسی هر متنی میخواد میتونه بنویسه. فارسی یا انگلیسی.
    و لينك :
    من موافقم.

به نظرم ما که به هر کاري متوسل شديم و جواب نداد از جمله ايميل به سفارت، جمع کردن امضا، فکس و نامه و حضوري و ارسال کبوتر و تلفني با امام رضا حرف زدن و گوسفند و شتر قربوني کردن و تا کمر رفتن تو چاه جمکران و ....

اين کارم به نظرم انجام دادنش ضرر نداره. منتها دو حالت داره. يا يک متني آماده بشه با نظر جمع و اون متن ايميل بشه و يا هر کسي براي خودش يک چيزي بنويسه و بفرسته.

به اميد بهبودي مرض اين افيسر هاي کانادايي
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط srj نمایش پست ها

persian@bbc.co.uk

و لينك :
    اگر خاطرتان باشد متني براي پتيشن توسط يكي از دوستان اين تاپيك آماده شد و قرار شد بعد از جمع آوري 1000 امضا به جريان بيفتد كه متاسفانه سرانجام نگرفت بنا براين از همان متن بعنوان درفت اوليه يا متن ديگر مي توانيم استفاده كنيم./
    اين نكته را همان بايد يه همه دوستان اين تاپيك يادآوري كييم كه اين روش هزينه اي ندارد و قطعاٌ بي اثر هم نخواهد بود.