صفحه 140 از 397 نخستنخست ... 4090130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150190240 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,391 تا 1,400 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

بچه هایی که مثل من مشتاقن اون فرم بی سرو ته declaration که بدو ورود به کانادا بهتون میدن پر کنین رو ببینین این فرمه!e311-eng.pdf
    دیگه هم تو سایتشون به نظر میاد موجود نیست (به چه علت شومی برداشتن من نمیدونم. ولی من پیدا نکردم تو سایتشون. زنده باد گوگل و اون chachedش...!!! یعنی اگه این آمریکاییا نبودن من نمیدونم چه به سر ماها میومد...!!!!!! )
    این هم لینک cachedش:
    http://webcache.googleusercontent.co...f5056-eng.html

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    بچه هایی که مثل من مشتاقن اون فرم بی سرو ته declaration که بدو ورود به کانادا بهتون میدن پر کنین رو ببینین این فرمه!e311-eng.pdf
    دیگه هم تو سایتشون به نظر میاد موجود نیست (به چه علت شومی برداشتن من نمیدونم. ولی من پیدا نکردم تو سایتشون. زنده باد گوگل و اون chachedش...!!! یعنی اگه این آمریکاییا نبودن من نمیدونم چه به سر ماها میومد...!!!!!! )
    این هم لینک cachedش:
    http://webcache.googleusercontent.co...f5056-eng.html
    دوست عزیز، این لینک رو یه نگاهی بندازید. برخی دوستان که در کانادا زندگی می کنند نحوه پر کردنش رو هم توضیح دادن
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post979701
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

نقل قول نوشته اصلی توسط MehPa نمایش پست ها
    دوستان سلام

یکی از دوستان به من پیشنهاد کرد که یکسری از وسایل که میدونی اونجا به دردت میخوره و امکان بردنشون هنگام سفر نیست مثل ظروف و ... رو از حالا پست کن.
    میخاستم از کسانی که اونجا هستن بپرسم به نظرشون این کار منطقیه یا اینکه با همان پول میشه این وسایل رو اونجا خرید. اگه منطقیه شما چه وسایلی رو پیشنهاد میکنید
    پست کنم و با چه پستی؟
    ممنون
    برای وسالیش که خب دوست عزیز 140 صفحه تاپیکه و توش همه‌ی چیزای لازم گفته شده!
    ولی یکی از بچه‌ها از همه چیزایی که گفته شده یه فایل ساخته و هر چیزی رو بر اساس تعداد دفعاتی که پیشنهاد شده تو یه فایل اکسل مرتب کرده

Summary of Necessities.rar

در مورد پستش هم معمولن از فریت استفاده می‌شه، ولی گزینه‌هایی مثل پست زمینی هم هست که خب خیلی بیشتر طول می‌کشه

بچه ها من تمام این 140 و خورده ای صفحه رو این دو سه روزه خوندم.

در مجموع میگم که طبق گفته های مرجان مهاجر، قلوب (همین خونده میشه؟!)، رضا82، هدی و یه سری دوستان دیگه که اینج فعالن و اونجا زندگی میکنن ارزش نداره چیزی رو فریت کنی. چون همه چیزایی که میخوای فریت کنی رو اگر پول فریت و هزینه های جانبیش رو بذاری روش میتونی اونجا پیدا کنی. مثلا در مورد وسایل آشپزخونه من شنیدم برای وسایل معمولی Dollarama داره خیلی چیزا رو که میتونی خیلی چیزا رو که میخوای با کلا مثلا 20 دلار بخری. در مورد چیزایی مثل قابلمه و ماهیتابه و اینا هم همه اینا پیدا میشه به قیمت خیلی خیلی ارزونتر از ایران. پس دلیلی نداره بیخود پولتو هدر بدی برای اینا.
    مخصوصا که با قیمت دلار امروز که فریت هر کیلو به کانادا (در صورتی که 100 کیلو بار داشته باشی) حدود 3 تا 4 دلار برات آب میخوره یعنی حدود 10 تومن.
    توجیهش اینکه تو مثلا میای اینجا 200 تومن میدی دو تا قابلمه و دو تا ماهیتابه خیلی کوچیک 1 نفره میگیری که ببری. با یه دست بشقاب و قاشق چنگال و کاسه و چاقو و اینجور چیزا. اینا دیگه اگه ارزونترینشو هم بگیری حدودا 200 تا 300 تومن برات در میاد. هرچقدر نشه حدود 10 کیلو میشه وزنش که در صورتی که بتونی 100 کیلو بارو جور کنی میشه تقریبا 100 تومن هم دست کم (هزینه های جانبی فریت هم هست) پول فریتش. یعنی حدود 300 تا 400 تومن دادی براش. درحالیکه که این رقم حتی با دلار آزاد هم میشه حدود 100 تا 130 دلار و فکر میکنم بتونی کل این لوازم آشپزخونه رو هم اونجا با 100 دلار بخری!

این چیزی که من دستگیرم شده فقط چیزایی رو ببرین که واقعا اونجا خیلی کمه یا خیلی گرونه. مثلا مهمتر از همه زعفرون، پسته، گردو، لباساتون تا جایی که میتونین هرچی دارین ببرین. اگر مواد دارویی خاصی استفاده میکنین. و چند تا ورق محدود هم استامینوفن و (کدئین!) آنتی بیوتیک. سبزی خشک، کتابای خاصی اگر دارین که نمیتونین اسکن کنین، هاردتون، چیز خاصی اگر دارین که واقعا مورد نیازتونه و یا واقعا نمیتونین بدون اون زندگی کنین و چیزای یادگاری یا اینجور چیزایی که مثلا براتون خیلی ارزش عاطفی دارن و یا در موقع مثلا ناراحتی و دپرسی و اینا خیلی دوست دارین داشته باشین. مثلا یکی از دوستان گفته بود بدون پلی استیشنش نمیتونه زنده بمونه! اونم ببرین اگه اینطوره!

وسایل برقی رو فقط در صورتی ببرین که روش نوشته باشه 240~110 ولت. وگرنه نیارین. چون اگر بخواین تبدیل بخرین گرون در میاد و ضمن اینکه پول برقش (مثل اینه) زیاد میشه. و در مورد بعضی وسایل هم کلا تبدیل از خود جنس گرونتر در میاد. در کل وسایل برقی در صورتی که با برق اونجا هماهنگ نباشه اصلا ارزش نداره اوردنش. ضمن اینکه حتی اگر روزای اول هم نداشته باشین میتونین تو حراجیا به قیمت خیلی ارزون اونا بخرین. مثلا ریش تراش حدود 15 دلار تو حراجی!

اینطور که من متوجه شدم از اونجایی که ایران هم جزو کشورای خیلی گرم نیست، شما با همین لباسای زمستونی ایران هم و نهایتا در اوج سرما با دو تا ساپورت توپشمی برای زیر شلوار و دو سه تا زیرپوش برای زیر لباس یا مثلا یه سوئیشرت اضافه زیر کاپشن (! کاری که من همیشه میکنم!) میتونین زمستون اونجا رو بگذرونین و تو حراجیای بعدی لباسهای مناسب با قیمت خیلی مناسب بخرین. پول برای کفش کوه و این چیزا هم ندین. فقط یه جفت کفشی داشته باشین که لیز نخوره و برای بعضی شهرا ضدآب باشه (دقت کنید لیزنبودنش مهمه و برای بعضی شهرا ضدآب بودنش). اگر حتی خیلی هم گرم نیست دو جفت جوراب زمستونه میتونین روهم بپوشین و با همون کفشا زمستونو دووم بیارین. پس اگر نمیتونین بخرین نگران نباشین. چون نیازی به کفش کوه فلان مارک 700، 800 تومنی نیست! اگر میتونین بوت معمولی گرم ضدآبی بخرین که کفش لیز نباشو لی نیازی به مثلا کفش کوهنوردی نیست! میتونی یه جفت بوت غیر مارک بخری با مثلا 150 تومن و میتونی مثلا 500 تومن بدی یه اکو بخری. ولی هرچی پول دادی بدون باید این دو سه تا خصوصیت که گفتمم داشته باشه. همین. اگر حتی همون 150 تومن 200 تومن رو هم نمیخوای بدی به جاش چند جفت جوراب پشمی خیلی گرم بخرین که بتونین با کفشای معمولی خودتون بپوشین. اینجوری زمستون اولو دووم میارین و بعد تو حراجی میتونین یه کفش خیلی مناسب با قیمت مناسب بخرین. البته همه کفشاتونو بیرین چون اونجا کفش کلا گرونه. ولی من سایتایی که رضا معرفی کرده بود رو هم دیدم و اونقدرا هم که من تصور میکردم گرون نبود. مثلا یه جفت بوت خوب برای زمستون بود حدود 100 تا 150 دلار. مارکای معمولی و مثلا 225 تا 270 دلار مارکایی مثل ecco که مثلا جزو کفشای خوب و مارکداره. تو حراجیا اروزنتر میشه خیلی و میتونین همون بوتا رو با قیمت خیلی اروزنتر بخرین. ولی لباس و کفش هرچی دارین ببرین. هم به درد میخوره هم میرزه براشون ساکتونو پر کنین. شالگردن خیلی گرم و کلاهی که گوش و گردن رو کامل بپوشونه یادتون نره. جوراب پشمی، دستکش پشمی گرم و زیرپوش و ساپورت تو پشمی. (این آخری رو اگر آقایون نمیدونن میتونین تو همه مغازه های جوراب فروشی و لباس فروشی پیدا کنین مثل جوراب شلواریه ولی از ساق پا هستش و توش حالت پشمی و گرم داره. برای زیر شلوار خیلی مناسبه به نظر من حتی برای آقایون )!

منکه از وقتی این فرومو کامل خوندم تصمیم گرفتم فقط و فقط لباسام (هرچی دارم و به درد بخوره)، کفشام (اونجا کفش مجلسی مخصوصا گرونه، هر نوع کفشی هرچی دارین ببرین)، دو سه دست لباس رسمی برای سال اول، آجیل ماجیل (!)، زعفرون، سبزی خشک دو سه تا هارد اکسترنال، پولام و چند تا کتاب مهم که دارم، لوازم بهداشتی مثل شامپو و صابون و خمیردندون و مسواک و حوله کوچک برای نهایتا دوسه هفته اول (همه مثلا کوچکترین قوطیاشو)، چند نوع کرم خاص که استفاده میکنم از هر کدوم فقط یک قوطی، چند بسته قرص، ادویه نهایتا در حد استفاده 1 ماه و اینجور چیزا رو بیارم. دیگه هیچ نوع وسیله دیگه ای من نمیبرم.

راستی حتما برای اون قسمت ترانزیت یه کیکی، شکلاتی، ساندویچ کوچیکی چیزی داشته باشین یا اسکناس خورد (پول رایج اون مملکت کفر، مثلا اگر میرین فرانکفورت یورو، حدود 10 تا 20 یورو) که بتونین یه چیزی بخورین.)

البته من 2 تا 23 کیلو میتونم ببرم که برای این چیزایی که من میخوام ببرم کافیه. ولی شما هم اگر 1 دونه 23 کیلو میتونین ببرین با حدود 200 تومن میتونین اون یکی رو هم ببرین. اما من فکر میکنم با همین دو تا 23 کیلو میتونین همه چیزایی که من گفتم رو بیارین و در صورتی پول بیشتری بدین برای اضافه بار سوم یا فریت بار که واقعا بتونین از چیزای مهم پرش کنین نه مثلا از وسایل اشپزخونه و دارچین و زردچوبه!
    ضمنا توی ساک دستیتون هم میتونین چیزای سنگ کش (! به معنی کوچک ولی سنگین) رو بذارین. چون ساک دستی فقط حجمش مهمه و وزن نمیشه و میتونین ببرین تو کابین و اینجوری یکمی بیشتر سود کردین. مثلا میتونین به جای حدود 8 کیلو مثلا 15 کیلو ببرین. من مثلا میخوام توش بیشتر آجیل ماجیلا رو بذارم که سنگینه ولی جای کمتری میگیره.

اینو اضافه کنم که من فرومو که خوندم متوجه شدم که اینی که من میام مثلا 200، 300 تومن پول فریت بار بدم (تازه اگر کسی رو پیدا کنم که بارامو به 100 کیلو برسونم، چون واقعا که نمیخوام مثلا 160 کیلو بار ببرم. نهایتا میخوام 30، کیلو اضافه تر از مقدار مجازم بار ببرم!) و بعد و قبلش هم یه عالمه هزینه حمل و نقل که حداقل 100 تومن میشه، تمام اون چیزا رو میتونم با حدود 200 یا نهایتا 300 دلار (تازه تو حراجیا خیلی کمترم میشه) همونجا بخرم و تازه جنس خیلی بهتر. هزار نوع بارکشی هم ندارم تو روزای اول...!!! پس درصورتی پول فریت بار بدین که چیزی بخواین ببرین که اونجا نباشه. مثلا کتاباتون یا چیزایی مثل لباساتون که اگر بخواین بخرین باید هزینه زیادی براش بدین و اینجا هم به درد کسی نمیخوره!

البته اینم بگم که من کلا آدمی هستم که سبک سفر میکنم. مثلا من همیشه از تهران میومدم اصفهان و فقط و فقط همون کیف دستمو میبردم و میاوردم. مثلا یهو از در دانشگاه میومدم بیرون میدیدم هوس کردم برم اصفهان، از همونجا راهمو میکشیدم میرفتم آرژانتین! گاهی حتی لپ تاپمو میدادم همخونه ایم ببره برام خونه! ولی مثلا همون همخونه ایم قدش بود 1.5 متر دقیق! هربار که میخواست بره بیرجند یه چمدون میبست که 1 مترو 10 سانتیمتر قدش بود! بعد میرفت و مثلا نهایتا 1 هفته بعد برمیگشت! منظور اینکه در صورتی میتونین این کارو بکنین که مثل همخونه ای من نباشین که یه عالمه لباس و کفش و کتاب با خودش میبرد بعد حتی در ساکو زوری باز کرده بود و برمیگشت! اگر از اونایی هستین که میخواین مثلا فلان عروسکی که فلان سال فلان دوستتون بهتون کادو داده ببرین خب مسلما اینجور سفر کردن به دردتون نمیخوره و باید فریت کنین! ولی برای کسانی که مثل من هستن فکر میکنم واقعا 2 تا 23 کیلو کفایت میکنه.

اینا همه چیزایی بود که تو این صفحات دستگیرم شد و الان به یاد دارم. اگر چیز دیگه ای به ذهنم رسید که یادم رفته بود بهتون میگم.
    لطفا دوستایی که واردن اگر ایرادی چیزی داره بگن.
    موفق باشید.

پ.ن: اینو در نظر داشته باشید که من تمام اینا رو برای کسانی گفتم که مثل من دانشجو هستن و میخوان برن اونجا و خونه زندگی درست و حسابی از خودشون ندارن. اگر کسی هست که مثلا یخچال فلان و مبلمان بهمان و نمیدونم فرش فلانجور و تلویزیون فلان مارک و نمیدونم ظروف (تو فریت معمولا ظورف چینی خیلی آسیب میبینن. پس خیلی خیلی با احتیاط و با بسته بندی خیلی خوب و دقیق فریت کنین) و اینجور چیزا داره که ارزش مادیشون خیلی زیاده و اگر بخواد اونجا دوباره بخره باید کلی پول بده درحالیکه اینجا داره و نمیتونه هم اینجا بفروشه چون مفت ازش برمیدارن شاید صرفه با این باشه که مثلا 7، 8 تومنم بده و همه وسایلشو فریت کنه...!!! (البته در مورد این افراد هم این نکته ذکر شده بود که دوستانی که اونجا میخوان خونه کرایه کنن ممکنه در اثر اسباب کشی هایی که اون اوایل ممکنه مجبور باشن انجام بدن وسایلشون آسیب ببینه و بهتره در مورد فریت بار خیلی دقت کنین.) ولی در مورد کسانی مثل خود من که یه دانشجوی یه لا قبا (!) هستن و کل وسایل زندگیشون نهایتا یه سشوار یا ریش تراش یا اپی لیدی یا اتو مو و 4 تا کتاب و 5 تا بقچه لباس هستش این چیزایی که من گفتم صادقه....!!!
    ویرایش توسط shibaak : November 18th, 2012 در ساعت 10:58 PM

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

بچه ها من تمام این 140 و خورده ای صفحه رو این دو سه روزه خوندم.

...
    این چیزی که من دستگیرم شده فقط چیزایی رو ببرین که واقعا اونجا خیلی کمه یا خیلی گرونه. مثلا مهمتر از همه زعفرون، پسته، گردو، لباساتون تا جایی که میتونین هرچی دارین ببرین. اگر مواد دارویی خاصی استفاده میکنین. و چند تا ورق محدود هم استامینوفن و (کدئین!) آنتی بیوتیک. سبزی خشک، کتابای خاصی اگر دارین که نمیتونین اسکن کنین، هاردتون، چیز خاصی اگر دارین که واقعا مورد نیازتونه و یا واقعا نمیتونین بدون اون زندگی کنین و چیزای یادگاری یا اینجور چیزایی که مثلا براتون خیلی ارزش عاطفی دارن و یا در موقع مثلا ناراحتی و دپرسی و اینا خیلی دوست دارین داشته باشین. مثلا یکی از دوستان گفته بود بدون پلی استیشنش نمیتونه زنده بمونه! اونم ببرین اگه اینطوره!

....!!!
    دوست عزیز، پسته رو خوب اومدی!!! چون یکی از دغدغه های مهم ما در کانادا خواهد بود.

راستی فکر کنم که نمیشه استامینوفن کدئین برد و ممنوع هست باید معمولی ببریم.
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

ApplyAbroad Guru marjanmohajer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

از اونجا كه قيمت فريت تقريبا دو برابر شده بهتر در مورد آوردن وسايل يك بازنگري مجدد بكنيد قيمت وسايل را در اينجا چك كنيد و هزينه ها را برآورد كنيد.

من خودم به شخصه اگر فرش نداشتم شاید هیچی فریت نمی‌کردم!
    اما الان می‌بینم من‌که مجبورم 2 تا فرش رو بفرستم، بذار اقلن این چیزایی که دارم و نو هست و می‌دونم اونجا اگر با همین کیفیت بخوام بخرم گرون‌تر درمیاد رو هم بذارم روش بره دیگه!
    تازه همونا هم خیلی وزنی ندارن! مثلن یه سرویس کامل چاقوی آلمانیه، یه سرویس ظرف مخصوص سرو کردن غذاست و از این چیزا... تنها چیز نسبتن بیهوده‌ای که فقط به خاطر جنبه‌ی احساسیش دارم می‌برم یه سری ظرف قدیمیه که یه جورایی حکم ارثیه خانوادگی رو داره و می‌خوام تو 250 لایه پلاستیک حبابدار و بی‌حباب بپیچمش و با سلام و صلوات بفرستمش بره!

والا یکی از دوستای من که تو کاناداست (البته تورنتو) می‌گفت همون سبزی خشک و زعفرون رو هم نیاوردی، نیاوردی!
    سبزی قرمه کنسروی هست آدم کیف می‌کنه! حتی سبزی خشک هم تو فروشگاه‌های ایرانی هست!

من و همسرم هم نفری 2 تا 23 کیلو می‌تونیم ببریم... من اگر ببینم یه کم از لباس‌هامون کم کنم این وسیله‌ها رو هم می‌تونم با فوقش یه اضافه بار جاش بدم، اینکارو می‌کنم
    چون بقول یکی از دوستان، هزینه‌های پنهان فریت هم خودش کلی قابل توجهه و وقتی حساب کنی از 100 دلار خیلی بیشتر می‌شه (لوفتانزا هر یه بار 23 کیلو رو 100 دلار می‌گیره)

اما همه‌ی اینا وقتی عملی می‌شه که به مرحله‌ی چمدون بستن برسیم و ببینیم دقیق چقدر بار داریم
    الان همه‌ش تئوریه! واسه همین من زیاد خودم‌و درگیرش نمی‌:کنم!

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    من خودم به شخصه اگر فرش نداشتم شاید هیچی فریت نمی‌کردم!
    اما الان می‌بینم من‌که مجبورم 2 تا فرش رو بفرستم، بذار اقلن این چیزایی که دارم و نو هست و می‌دونم اونجا اگر با همین کیفیت بخوام بخرم گرون‌تر درمیاد رو هم بذارم روش بره دیگه!
    تازه همونا هم خیلی وزنی ندارن! مثلن یه سرویس کامل چاقوی آلمانیه، یه سرویس ظرف مخصوص سرو کردن غذاست و از این چیزا... تنها چیز نسبتن بیهوده‌ای که فقط به خاطر جنبه‌ی احساسیش دارم می‌برم یه سری ظرف قدیمیه که یه جورایی حکم ارثیه خانوادگی رو داره و می‌خوام تو 250 لایه پلاستیک حبابدار و بی‌حباب بپیچمش و با سلام و صلوات بفرستمش بره!

والا یکی از دوستای من که تو کاناداست (البته تورنتو) می‌گفت همون سبزی خشک و زعفرون رو هم نیاوردی، نیاوردی!
    سبزی قرمه کنسروی هست آدم کیف می‌کنه! حتی سبزی خشک هم تو فروشگاه‌های ایرانی هست!

من و همسرم هم نفری 2 تا 23 کیلو می‌تونیم ببریم... من اگر ببینم یه کم از لباس‌هامون کم کنم این وسیله‌ها رو هم می‌تونم با فوقش یه اضافه بار جاش بدم، اینکارو می‌کنم
    چون بقول یکی از دوستان، هزینه‌های پنهان فریت هم خودش کلی قابل توجهه و وقتی حساب کنی از 100 دلار خیلی بیشتر می‌شه (لوفتانزا هر یه بار 23 کیلو رو 100 دلار می‌گیره)

اما همه‌ی اینا وقتی عملی می‌شه که به مرحله‌ی چمدون بستن برسیم و ببینیم دقیق چقدر بار داریم
    الان همه‌ش تئوریه! واسه همین من زیاد خودم‌و درگیرش نمی‌:کنم!
    من فکر میکردم تا الان که شما اونجا هستید. نمیدونستم تازه میخواین برین!
    ولی یه چیزی رو بگم که اگر من اشتباه میکنم شما منو تصحیح کنین.

من سایت لوفتانزا رو برای خودم که دیدم که بلیطم رو بعد از ژوئن 2012 گرفتم و میتونم دو تا بار ببرم، برای چمدون سوم 100 دلار نیست به ازای هر پیس. پیس سوم به بعد میشه 200 دلار!
    برای اون دوستانی هم که قبل از اون تاریخ بلیط گرفتن چمدون دوم میشه 100 دلار و سوم به بعد میشه 200 دلار.
    که به عبارتی چمدون سوم به بعد با قیمت جدید دلار هر کدوم حدود 500 تومن در میاد.
    من کلی هم سر این مسئله قاطی پاتی کرده بودم تا اینکه جناب پیرسون تو فروم پرواز کانادا بهم راهنمایی کردن.
    آدرس اون پست خودم #5290 و جواب جناب پیرسون #5295 رو میذارم ببینید. لینک سایت لوفتانزا هم توش هست.

نه بابا! ما تازه ویزامون اومده، بلیطمون هم واسه 28 ژانویه ست
    عجب! من فکر کردم اولین بار اضافه 100 دلاره و دومیش 200 تا
    پس نگو ما که خودمون 2 تا بار داریم، بار اضافه‌مون به عنوان سومین پیس حساب می‌شه! :|
    پس به احتمال زیاد همون فریت به صرفه‌تره!!

ApplyAbroad Guru marjanmohajer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

من فکر میکردم تا الان که شما اونجا هستید. نمیدونستم تازه میخواین برین!
    ولی یه چیزی رو بگم که اگر من اشتباه میکنم شما منو تصحیح کنین.

من سایت لوفتانزا رو برای خودم که دیدم که بلیطم رو بعد از ژوئن 2012 گرفتم و میتونم دو تا بار ببرم، برای چمدون سوم 100 دلار نیست به ازای هر پیس. پیس سوم به بعد میشه 200 دلار!
    برای اون دوستانی هم که قبل از اون تاریخ بلیط گرفتن چمدون دوم میشه 100 دلار و سوم به بعد میشه 200 دلار.
    که به عبارتی چمدون سوم به بعد با قیمت جدید دلار هر کدوم حدود 500 تومن در میاد.
    من کلی هم سر این مسئله قاطی پاتی کرده بودم تا اینکه جناب پیرسون تو فروم پرواز کانادا بهم راهنمایی کردن.
    آدرس اون پست خودم #5290 و جواب جناب پیرسون #5295 رو میذارم ببینید. لینک سایت لوفتانزا هم توش هست.
    گفته هاي شما كاملا درسته. صد دلار براي كسيه كه يه چمدون اجازه بردن داره وگرنه براي كسي كه دو بار مجاز داره، دويست دلاره.
    البته اين مقادير بسته به ايرلاينزها كمي متفاوت مي شه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)