صفحه 142 از 397 نخستنخست ... 4292132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152192242 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,411 تا 1,420 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط violet123 نمایش پست ها
    ممنون. ولی مال من با اینکه بلیطمو 8 سپتامبر گرفتم نوشته 1piece
    البته اینو توی بلیطم ننوشته توی اکانتم توی check my trip نوشته که last name و reservation code رو میدی و مشخصات پرواز رو میده. توی بلیطم که همون برگه ای هست که اژانس داده چیزی از بار ننوشته.
    میشه لطفا شما توی check my trip هم چم کنید ببینید 1piece زده یا 2 تا؟ https://www.checkmytrip.com/cmt/apf/...&SITE=NCMTNCMT

آهان این سایت رو می‌گید
    واسه ما اینو زده: 2piece(s) per traveler

بلیطتون واسه لوفتانزاست دیگه؟

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    من خودم به شخصه اگر فرش نداشتم شاید هیچی فریت نمی‌کردم!
    اما الان می‌بینم من‌که مجبورم 2 تا فرش رو بفرستم، بذار اقلن این چیزایی که دارم و نو هست و می‌دونم اونجا اگر با همین کیفیت بخوام بخرم گرون‌تر درمیاد رو هم بذارم روش بره دیگه!
    تازه همونا هم خیلی وزنی ندارن! مثلن یه سرویس کامل چاقوی آلمانیه، یه سرویس ظرف مخصوص سرو کردن غذاست و از این چیزا... تنها چیز نسبتن بیهوده‌ای که فقط به خاطر جنبه‌ی احساسیش دارم می‌برم یه سری ظرف قدیمیه که یه جورایی حکم ارثیه خانوادگی رو داره و می‌خوام تو 250 لایه پلاستیک حبابدار و بی‌حباب بپیچمش و با سلام و صلوات بفرستمش بره!

والا یکی از دوستای من که تو کاناداست (البته تورنتو) می‌گفت همون سبزی خشک و زعفرون رو هم نیاوردی، نیاوردی!
    سبزی قرمه کنسروی هست آدم کیف می‌کنه! حتی سبزی خشک هم تو فروشگاه‌های ایرانی هست!

من و همسرم هم نفری 2 تا 23 کیلو می‌تونیم ببریم... من اگر ببینم یه کم از لباس‌هامون کم کنم این وسیله‌ها رو هم می‌تونم با فوقش یه اضافه بار جاش بدم، اینکارو می‌کنم
    چون بقول یکی از دوستان، هزینه‌های پنهان فریت هم خودش کلی قابل توجهه و وقتی حساب کنی از 100 دلار خیلی بیشتر می‌شه (لوفتانزا هر یه بار 23 کیلو رو 100 دلار می‌گیره)

اما همه‌ی اینا وقتی عملی می‌شه که به مرحله‌ی چمدون بستن برسیم و ببینیم دقیق چقدر بار داریم
    الان همه‌ش تئوریه! واسه همین من زیاد خودم‌و درگیرش نمی‌:کنم!
    هدی جون
    درمورد زعفرون بازنگری کن. اینجا خیلی گرونه. ولی سبزی قرمه سبزی کنسروشده هست که کیفیتش خیلی خوبه. فقط من کمی شنبلیله خشک و گشنیز خشک بهش اضافه میکنم؛ چون احساس میکنم اینا رو کم داره.
    درضمن توصیه من اینه که حتی الامکان ظروف شکستنی رو بشکل بار همراه خودت بیاری. میزان خشونتش کمتره. سعی کن لوازم نشکستنی رو بدی فریت. چون سوار و پیاده کردنشون بیشتره، بیشتر ضربه به بار وارد میشه.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

نقل قول نوشته اصلی توسط sama7452 نمایش پست ها
    هدی جون
    درمورد زعفرون بازنگری کن. اینجا خیلی گرونه. ولی سبزی قرمه سبزی کنسروشده هست که کیفیتش خیلی خوبه. فقط من کمی شنبلیله خشک و گشنیز خشک بهش اضافه میکنم؛ چون احساس میکنم اینا رو کم داره.
    درضمن توصیه من اینه که حتی الامکان ظروف شکستنی رو بشکل بار همراه خودت بیاری. میزان خشونتش کمتره. سعی کن لوازم نشکستنی رو بدی فریت. چون سوار و پیاده کردنشون بیشتره، بیشتر ضربه به بار وارد میشه.
    اتفاقن مامان خودم هم می‌گفت این ظرف‌ها رو خودت ببر، به جاش یه سری کیف و کفش و لباس‌های تابستونیت رو بده فریت!!
    شاید همین کار رو بکنم و اصلن به جای کری‌آن شکستنی‌ها رو ببرم

دوستان عزیز من سوالی در مورد کاپشن اسکی و شلوار اسکی دارم .راستش نمیدونم اگر به خاطرسرمای زیاد دز خیابون کاپشن اسکی بپوشم عادیه یا نه..من یه کاپشن اسکی پر قو دارم که فوق العاده گرم اما بسیار بسیار سنگینه..دوستانی که اونجا ساکن هستید آیا اوردن و بارکشی لباس اسکی برای استفاده در خیابون ارزش داره ؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    آهان این سایت رو می‌گید
    واسه ما اینو زده: 2piece(s) per traveler

بلیطتون واسه لوفتانزاست دیگه؟
    آره همین سایت واسه من زده 1piece. بله لوفت هانزاست
    امروز زنگ زدم دفتر لوفت هانزا گفت به خاطر تاریخشه چون بلیط من 4 ژانویه ست.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط katekolvits نمایش پست ها
    دوستان عزیز من سوالی در مورد کاپشن اسکی و شلوار اسکی دارم .راستش نمیدونم اگر به خاطرسرمای زیاد دز خیابون کاپشن اسکی بپوشم عادیه یا نه..من یه کاپشن اسکی پر قو دارم که فوق العاده گرم اما بسیار بسیار سنگینه..دوستانی که اونجا ساکن هستید آیا اوردن و بارکشی لباس اسکی برای استفاده در خیابون ارزش داره ؟؟
    ببین به نظر من این پست منو #1409 برای قسمت لباس گرمش بخون و بعد خودت با توجه به شرایطت تصمیم بگیر! ا
    اون چیزی که من شنیدم واقعا نیازی به لوازم اسکی (!) مخصوصا شلوارش برای بیرون نیست! ولی به نظر من اگر داری و نباید به خاطرش اضافه بار بدی ارزش داره ببری. حالا شایدم یه زمانی به دردت خورد واقعا...!!! کلا لباس مباس هرچی میتونی ببر. ضرر نمیکنی. بازم خودت میدونی.
    ویرایش توسط shibaak : November 19th, 2012 در ساعت 02:18 PM

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

ممنون. ولی مال من با اینکه بلیطمو 8 سپتامبر گرفتم نوشته 1piece
    البته اینو توی بلیطم ننوشته توی اکانتم توی check my trip نوشته که last name و reservation code رو میدی و مشخصات پرواز رو میده. توی بلیطم که همون برگه ای هست که اژانس داده چیزی از بار ننوشته.
    میشه لطفا شما توی check my trip هم چم کنید ببینید 1piece زده یا 2 تا؟ https://www.checkmytrip.com/cmt/apf/...&SITE=NCMTNCMT
    اینو براتون توضیح بدم. بلیطای از روز 21 ژوئن به بعد همه 2 پیس داشتن ول متاسفانه سرور آمادئوس توی آژانسا چند وقتی آپدیت نبود و تمام بلیطایی که صادر شده بود 1 بار صادر شده بود.
    1 ماهی که گذشت جناب پیرسون گفتن آپدیت شده و همه بری بلیطاتونو اگه شده حتی 1 روز جابجا کنین تا بارتون بشه 2 پیس. (برای خود منم همینطور شد. بلیطو که تاریخشو عوض کردم شد 2 پیس).
    برای همین افرادی مثل شما 2 راه دارین.
    1. زنگ بزنین دفتر مرکزی لوفتانزا تو تهران (فکر میکنم 83388 شماره شونه) و ازشون سوال کنین که آیا برای شما هم پیس دوم پولی هستش یا نه.
    2. اگر واقعا قصد دارین فقط 2 تا 23 کیلو ببرین با خودتون پول ببرین فرودگاه. اگر قبول کردند که فبها میرین و بی خیال! اگر نه تهایتا 200 تومن جریمه رو میدین و ساک دوم رو میبرین دیگه!
    البته به نظر من اول از همه با دفتر لوفتانزا تماس بگیرین ببینین چی میگن بهتون.
    موفق باشید.

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

آره همین سایت واسه من زده 1piece. بله لوفت هانزاست
    امروز زنگ زدم دفتر لوفت هانزا گفت به خاطر تاریخشه چون بلیط من 4 ژانویه ست.
    من از همین لوفتانزا 9 اکتبر بلیط گرفتم واسه 24 دسامبر. توش نوشته دو قطعه می شه بیارید. احنمالا از 1 ژانویه به بعد شده 1 قطعه.
    شما اگر دوستی دارید که می تونه 2 قطعه ببره می تونید چند کیلو از وسایلاتونو بدید بهش زودتر ببره بعد ازش تحویل بگیرید.
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    اینو براتون توضیح بدم. بلیطای از روز 21 ژوئن به بعد همه 2 پیس داشتن ول متاسفانه سرور آمادئوس توی آژانسا چند وقتی آپدیت نبود و تمام بلیطایی که صادر شده بود 1 بار صادر شده بود.
    1 ماهی که گذشت جناب پیرسون گفتن آپدیت شده و همه بری بلیطاتونو اگه شده حتی 1 روز جابجا کنین تا بارتون بشه 2 پیس. (برای خود منم همینطور شد. بلیطو که تاریخشو عوض کردم شد 2 پیس).
    برای همین افرادی مثل شما 2 راه دارین.
    1. زنگ بزنین دفتر مرکزی لوفتانزا تو تهران (فکر میکنم 83388 شماره شونه) و ازشون سوال کنین که آیا برای شما هم پیس دوم پولی هستش یا نه.
    2. اگر واقعا قصد دارین فقط 2 تا 23 کیلو ببرین با خودتون پول ببرین فرودگاه. اگر قبول کردند که فبها میرین و بی خیال! اگر نه تهایتا 200 تومن جریمه رو میدین و ساک دوم رو میبرین دیگه!
    البته به نظر من اول از همه با دفتر لوفتانزا تماس بگیرین ببینین چی میگن بهتون.
    موفق باشید.
    آره امروز صبح به همون شماره (دفتر تهران) زنگ زدم گفت برای تاریخ بلیط شما (4 ژانویه) فقط یک پیس میشه برد. گفت پیس دوم 100 دلار جریمه داره و پیس سوم 200 دلار که همونجا توی فرودگاه قابل پرداخته.

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    من از همین لوفتانزا 9 اکتبر بلیط گرفتم واسه 24 دسامبر. توش نوشته دو قطعه می شه بیارید. احنمالا از 1 ژانویه به بعد شده 1 قطعه.
    شما اگر دوستی دارید که می تونه 2 قطعه ببره می تونید چند کیلو از وسایلاتونو بدید بهش زودتر ببره بعد ازش تحویل بگیرید.
    همه بچه ها خودشون دو تا 23 کیلوشونو کامل میبرن. فکر کنم بهتر باشه همون جریمه رو بدم و خودم یه پیس دیگه داشته باشم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)