صفحه 143 از 397 نخستنخست ... 4393133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153193243 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,421 تا 1,430 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

خيلي خسته شدم. کل اين فروم رو خوندم. چشمام رو از دست دادم ولي به اطلاعات توي مغزم اضافه شد.

من نفهميدم آخرش فريت مي ارزه يا بار اضافه. چون 100 کيلو بدي فريت نهايت 400 دلاره. ولي 100 کيلو ميشه 3 تا چمدون دونه اي 200 تا ميشه 600 دلار. هزينه هاي جانبي فريت هم با هزينه خريد چمدون اضافه ير به ير ميشه (البته اگه از قبل چمدون دارين که خودتون چرتکه اي بندازين)

حالا سوال: اين دلار هاي اضافه بار و فريت به دلار 2500 تومن حساب ميشه يا 1226 تومن؟؟؟؟
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

یکی از دوستام برای چند روز اولش چند قوطی تن ماهی با خودش برد.
    خواستم بدونم کنسروها و تن ماهی جزو موارد ممنوعه تو هواپیما نیست؟ حتی اون روز که باهاش صحبت می کردم می گفت چند تا نون هم از ایران با خودت بیار!
    می گفت که آفیسر ازم پرسید چیا داری تو ساکت؟ منم گفتم تن ماهی.
    ولی به اون دوست دیگم که لواشک داشته گیر داده بودن و اونارو انداخته بودن تو سطل آشغال.
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sebas نمایش پست ها
    خيلي خسته شدم. کل اين فروم رو خوندم. چشمام رو از دست دادم ولي به اطلاعات توي مغزم اضافه شد.

من نفهميدم آخرش فريت مي ارزه يا بار اضافه. چون 100 کيلو بدي فريت نهايت 400 دلاره. ولي 100 کيلو ميشه 3 تا چمدون دونه اي 200 تا ميشه 600 دلار. هزينه هاي جانبي فريت هم با هزينه خريد چمدون اضافه ير به ير ميشه (البته اگه از قبل چمدون دارين که خودتون چرتکه اي بندازين)

حالا سوال: اين دلار هاي اضافه بار و فريت به دلار 2500 تومن حساب ميشه يا 1226 تومن؟؟؟؟
    دوست عزیز خسته نباشید، یه خرده استراحت هم کنید. بزارید آدرنالین خونتون نرمال بشه.

اولا دیگه دلار 1226 تومنی وجود نداره پس با دلار غیر مرجع (2486 تومنی) باید فریت کنید.
    ثانیا شما نمیتوانید بسیاری از وسایل الکترونیکیتون رو در کانادا استفاده کنید پس نمیشه برد. پس میمونه فرش، لباس و ظروف که این موارد هم بستگی به خودتون داره

حالا تصمیم با خودتونه. برای دانشجوها که اصلا فریت مناسب نیست اما برای مهاجرها میارزه آدم چیزایی که دوست داره رو ببره البته به شرطی که سالم برسه
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    اینو براتون توضیح بدم. بلیطای از روز 21 ژوئن به بعد همه 2 پیس داشتن ول متاسفانه سرور آمادئوس توی آژانسا چند وقتی آپدیت نبود و تمام بلیطایی که صادر شده بود 1 بار صادر شده بود.
    1 ماهی که گذشت جناب پیرسون گفتن آپدیت شده و همه بری بلیطاتونو اگه شده حتی 1 روز جابجا کنین تا بارتون بشه 2 پیس. (برای خود منم همینطور شد. بلیطو که تاریخشو عوض کردم شد 2 پیس).
    برای همین افرادی مثل شما 2 راه دارین.
    1. زنگ بزنین دفتر مرکزی لوفتانزا تو تهران (فکر میکنم 83388 شماره شونه) و ازشون سوال کنین که آیا برای شما هم پیس دوم پولی هستش یا نه.
    2. اگر واقعا قصد دارین فقط 2 تا 23 کیلو ببرین با خودتون پول ببرین فرودگاه. اگر قبول کردند که فبها میرین و بی خیال! اگر نه تهایتا 200 تومن جریمه رو میدین و ساک دوم رو میبرین دیگه!
    البته به نظر من اول از همه با دفتر لوفتانزا تماس بگیرین ببینین چی میگن بهتون.
    موفق باشید.
    منظور بلیطهای صادر شده از روز 1 ژوئن هستش. اینجا دستم خورده رو 2 و شده 21!

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    خواستم بدونم کنسروها و تن ماهی جزو موارد ممنوعه تو هواپیما نیست؟ حتی اون روز که باهاش صحبت می کردم می گفت چند تا نون هم از ایران با خودت بیار!
    ولی به اون دوست دیگم که لواشک داشته گیر داده بودن و اونارو انداخته بودن تو سطل آشغال.
    تا جایی که من تو فروم خوندم فرآورده های گوشتی جزو موارد ممنوعه هستش و بهتره که با خودتون نبرید. توی سوپریها کنسرو زیاد پیدا میشه و راحت میشه خرید. بهتره ریسک نکنین! نون رو نمیدونم. ولی فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه! غلات در صورتی ایراد داره که قابل کاشت باشه!

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    آخه تن ماهی برا چی؟ مگه دارن میرن قحطی؟ هربقالی هم که سر راشون ببینن، همه جور غذای کنسروشده داره. نون؟ دست بردارین توروخدا. با این قیمت اضافه بار، میخواین بارتون رو بذارین زمین که نون با خودتون بیارین؟ نکنین این کارو!
    درمورد لواشک، هیچ ممنوعیتی نیست. من تقریبا یک سوم چمدونم لواشک!!! بود. حتی توی کری آنم. اونایی رو که دم دست بود، افسر دید و هیچ مشکلی هم پیش نیومد.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

در اضافه کردن به صحبتهای زین پرست اضافه کنم که شما در صورتی که بخواین مثلا 1 بار اضافه یعنی 1 دونه 23 کیلو ببرین خب ارجحیت با فریته به شرطی که یکی رو پیدا کنین که باهاش تو فریت شریک بشین و همه وسایلتون رو باهم به 100 کیلو برسونین و ببرین. اینجوری مثلا برای 23 کیلو حدود 230 تومن هزینه فریت میشه و مثلا 100 تومن هم هزینه های دیگه که میشه حدود 330 تومن. ولی مثلا لوفتانزا این مقدار بار رو برای اضافه بار با 500 تومن براتون میبره! ام اگر قرار باشه فقط خودتون باشین فکر میکنم فریت براتون گرونتر در بیاد (من نمیدونم فریت بار برای اونجا برای زیر 100 کیلو هر کیلو چقدر میگیرن ولی فکر کنم خیلی گرونتر از کیلویی 9، 10 تومن باشه.).
    اما اگر قرار باشه همه 100 کیلو برای خودتون باشه. فریتش میشه حدود 1 میلیون با هزینه های جانبی حدود 1 و 200 دیگه نهایتا ولی برای بردن این مقدار با اضافه بار باید حدود 2 تومن بدین! پس باز در این مورد صرفه با فریت کردنه!
    البته این در صورتیه که همونطور که دوستمون گفتن واقعا اون وسایل ارزش فریت کردن هم داشته باشه!

نقل قول نوشته اصلی توسط sama7452 نمایش پست ها
    آخه تن ماهی برا چی؟ مگه دارن میرن قحطی؟ هربقالی هم که سر راشون ببینن، همه جور غذای کنسروشده داره. نون؟ دست بردارین توروخدا. با این قیمت اضافه بار، میخواین بارتون رو بذارین زمین که نون با خودتون بیارین؟ نکنین این کارو!

دقیقن منم اومده بودم همینا رو بگم!
    تو رو خدا کوتاه بیاین... کنسرو با اون وزن سنگینش رو ببرید چیکار؟ من هر جا رفتم مسافرت بقول سما جون هر بقالی‌ای هم کنسرو داشت، هم نون... نون تست هم دوست نداشته باشید از این نون‌های لبنانی (Pita) دارن که هم خوشمزه‌تر از نون‌های ماست، هم هیچیش حروم نمی‌شه و تا ته تهش خورده می‌شه

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    در اضافه کردن به صحبتهای زین پرست اضافه کنم که شما در صورتی که بخواین مثلا 1 بار اضافه یعنی 1 دونه 23 کیلو ببرین خب ارجحیت با فریته به شرطی که یکی رو پیدا کنین که باهاش تو فریت شریک بشین و همه وسایلتون رو باهم به 100 کیلو برسونین و ببرین. اینجوری مثلا برای 23 کیلو حدود 230 تومن هزینه فریت میشه و مثلا 100 تومن هم هزینه های دیگه که میشه حدود 330 تومن. ولی مثلا لوفتانزا این مقدار بار رو برای اضافه بار با 500 تومن براتون میبره! ام اگر قرار باشه فقط خودتون باشین فکر میکنم فریت براتون گرونتر در بیاد (من نمیدونم فریت بار برای اونجا برای زیر 100 کیلو هر کیلو چقدر میگیرن ولی فکر کنم خیلی گرونتر از کیلویی 9، 10 تومن باشه.).
    اما اگر قرار باشه همه 100 کیلو برای خودتون باشه. فریتش میشه حدود 1 میلیون با هزینه های جانبی حدود 1 و 200 دیگه نهایتا ولی برای بردن این مقدار با اضافه بار باید حدود 2 تومن بدین! پس باز در این مورد صرفه با فریت کردنه!
    البته این در صورتیه که همونطور که دوستمون گفتن واقعا اون وسایل ارزش فریت کردن هم داشته باشه!
    اخه ما دو نفريم
    سفر توريستي ١ ماهه كه رفته بوديم ٦٠ كيلو بار اونم فقط پوشاك داشتيم (به علاوه وزن چمدانها البته) حالا كه بحث مهاجرت و اقامت است. در ضمن ما كلي وسيله (غير برقي) داريم كه اينجا براشون پول داديم و اگر بخوايم بفروشيم هيچي دستمون رو نميگيره و راحت ١٠٠ كيلو ميشه، پس به نظرم منطقي اينه كه فريت كنيم تا دوباره اونجا همه چيو حتي تو حراج بگيريم. حالا اونجا كم كم تبديلشون ميكنيم.
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

اخه ما دو نفريم
    سفر توريستي ١ ماهه كه رفته بوديم ٦٠ كيلو بار اونم فقط پوشاك داشتيم (به علاوه وزن چمدانها البته) حالا كه بحث مهاجرت و اقامت است. در ضمن ما كلي وسيله (غير برقي) داريم كه اينجا براشون پول داديم و اگر بخوايم بفروشيم هيچي دستمون رو نميگيره و راحت ١٠٠ كيلو ميشه، پس به نظرم منطقي اينه كه فريت كنيم تا دوباره اونجا همه چيو حتي تو حراج بگيريم. حالا اونجا كم كم تبديلشون ميكنيم.
    نه نه. اشتباه نکنین من منظورم به شما نبود. من توی همون پست قبلیم هم که خیلی طولانی بود گفتم که من وقتی میگم ارزش نداره چیزی رو فریت کنین برای کسانی مثل خودمه که یه دانشجو هستن و زندگی درست و حسابی ندارن. کسی که اینجا خونه زندگی داره مسلما ارزش داره که 7، 8 میلیونم خرج کنه و همه زندگیشو با خودش ببره.
    تو این پست هم گفتم اگر قراره بار زیاد باشه صرفه با فریته تا اضافه بار. مخصوصا که فریت هرچی بیشتر باشه قیمتش کمتر میشه و ممکنه مثلا اگر 200 کیلو داشته باشن مثلا کیلویی 2.5 یا 3 دلار حساب کنن. پس ارزش داره فریت کنین. مخصوصا اگر زندگیتونه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)