صفحه 3286 از 5471 نخستنخست ... 22862786318632363276327732783279328032813282328332843285328632873288328932903291329232933294329532963336338637864286 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,851 تا 32,860 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

سلام
    همه ما معنی لغوی initial assessment رو میدونیم ولی مثلا خیلی بعیده یکی که بعد از 10 ماه از اینپراسس واقعیش میگذره چون حال ندارن جواب کلیشه ای initial assessment بدن...شاید کند هستن یا سرشون شلوغه ولی همون جواب کلیشه ایشون هم شاید مطابق با شرایط ما هست
    به هر حال من فکر میکنم مثلا من که پروندم هنوز در حال بررسی هست از کسی که ارزیابی اولیه شده عقبتر هست
    درسته که ما کیپس گرفتیم ولی در سیستم جی سی ام اس assessment شامل این چیزها هست:
    ASSESSMENTS
    Eligibility:
    Security:
    HIRV:
    Criminality:
    Org Crime:
    Medical:
    Misrepresentation:
    Other Reqs:
    Final:

ببخشید من ایمیل سایناز جان رو مثال میزنم چون توی ذهنم مونده...به هر حال نمیشه پرونده ایشون که تاریخ ارسال به سیدنی 2009/5/28 هست رو بگن initial assessment
    و من که تاریخ ارسالم دسامبر 2009 هست بگن under review...منظورم اینکه پرونده سایناز جان نزدیک به مدیکال هست و نمیتونن که در جوابش فقط بگن خانم ارزیابی اولیه پرونده شما انجام شده...احتمالا معنی عمیقتری داره......وگرنه اگر به معنی لغویش باشه همه ما ارزیابی اولیه شدیم.
    ویرایش توسط lidaaa : November 19th, 2012 در ساعت 06:21 PM

ApplyAbroad Hero

دوستان میشه ازتون یک خواهشی کنم
    کنی نوشته با کارکنان سختکوش ویزا افیس قاهره دیدار کردم......عکسش هم گذاشته داره بهشون خودش شیرینی تعارف میکنه

میشه لطفا بیاین براش توییت کنید که به ویزا افیس ورشو هم سر بزنه
    ما چند تا توییت کردیم ولی اگر عده بیشتر باشه توجهشون بیشتر جلب میشه...یکی از دوستان که چند تا توییت پیاپی لطف کردن براشون گذاشتن

من براش نوشتم بدلیل اتفاقات سوریه پرونده های ما رفته ورشو شاید بعلت تعداد زیاد پرونده ها اونا به کمک احتیاج دارن بهشون یه سری بزنید..

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    architecture shiraz university 0711

[QUOTE=ghazali;985242]دیروز ایمیل زدم به ورشو و وضعیت درخواستمو جویا شدم این جوابو بهم دادند البته سابجکتش مال من MPM زده بود
    This application is under review. We will be in contact with you once we are in a position to communicate further requirements. No further correspondence will be entered into in the mean time
    تو CIC در مورد MPM چک کردم چیز خاصی پیدا نکردم
    [/Q
    دقیقا به من هم یک روزه همین جواب را دادند. یک سال پیش هم همین جواب را دادند.
    کد:0711
    فایل نامبر اول : مارچ 2010 ، فایل نامبر دوم: آگوست 2010، اینپراسس واقعی: 17 فوریه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    pediatrics

انشاله مدیکال جدید ۲۰۱۳

دوستان بنده الان مجددا به کنی توییت زدم و ازش خواستم که بابا جون یه سر هم ورشو برو اونجا همه خوابیدن شاید شما بری بیدار بشن

اگه صلاح می دونید زحمت ایمیل یا توییت یا پیغامی در فیس بوک را شما هم بکشید شاید فرجی شد
    ارسال مدارک 19 فوریه 2010
    مدیکال 6 فوریه 2014
    پاس رکویست 8 اکتبر 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    سلام
    همه ما معنی لغوی initial assessment رو میدونیم ولی مثلا خیلی بعیده یکی که بعد از 10 ماه از اینپراسس واقعیش میگذره چون حال ندارن جواب کلیشه ای initial assessment بدن...شاید کند هستن یا سرشون شلوغه ولی همون جواب کلیشه ایشون هم شاید مطابق با شرایط ما هست
    به هر حال من فکر میکنم مثلا من که پروندم هنوز در حال بررسی هست از کسی که ارزیابی اولیه شده عقبتر هست
    درسته که ما کیپس گرفتیم ولی در سیستم جی سی ام اس assessment شامل این چیزها هست:
    ASSESSMENTS
    Eligibility:
    Security:
    HIRV:
    Criminality:
    Org Crime:
    Medical:
    Misrepresentation:
    Other Reqs:
    Final:

ببخشید من ایمیل سایناز جان رو مثال میزنم چون توی ذهنم مونده...به هر حال نمیشه پرونده ایشون که تاریخ ارسال به سیدنی 2009/5/28 هست رو بگن initial assessment
    و من که تاریخ ارسالم دسامبر 2009 هست بگن under review...منظورم اینکه پرونده سایناز جان نزدیک به مدیکال هست و نمیتونن که در جوابش فقط بگن خانم ارزیابی اولیه پرونده شما انجام شده...احتمالا معنی عمیقتری داره......وگرنه اگر به معنی لغویش باشه همه ما ارزیابی اولیه شدیم.
    سلام. نظرتون نسبت به جوابی که به من دادند چیه ؟
    Dear Applicant,

The processing of your application is ongoing. We will contact you as soon as we are ready to communicate further requirements.

Sincerely,

Immigration Section

نقل قول نوشته اصلی توسط SKYGIFT نمایش پست ها
    سلام. نظرتون نسبت به جوابی که به من دادند چیه ؟
    Dear Applicant,

The processing of your application is ongoing. We will contact you as soon as we are ready to communicate further requirements.

Sincerely,

Immigration Section
    سلام
    کی این نامه را دریافت کردید؟
    انتهای موضوع نامه حروف اختصاری نبود؟
    تاریخ ارسال به سیدنی و رشتتون چیه؟

اولین نفری که امروز خبر مدیکال بده یه شیرینی تپل پیش من داره....

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط neysaryan نمایش پست ها
    منم اميدوارم اين هفته، هفته پر مديكالي باشه تا اينجا كه قحطي بوده گروه 38 تايي شده كوير لوت. سيل نخواستيم، يه نمه باروني هم بياد بد نيست.
    به ورشو نامه زديم ، با كني توييت كرديم با BBC و بهمن كلباسي هم مكاتبه كرديم، دروغ چرا دست به دامن خدا هم شديم بلكه چشممون به جمال مديكال روشن بشه.
    خدارو چه دیدی شایدم همین امروز شما اولین نفری بودین که خبر میکالتون و دادینیقین داشته باشین و امیدوار

ApplyAbroad Senior Veteran
    soroush88 آواتار ها

دوستانی که آگوست مدیکال دادن و لندینگ فی و کپی پاس هم فرستادن کسی پیگیری نکرده ببینه این ورشو چشه که ویزا صادر نمیکنه؟!!!! اصلا کاری از دستمون بر میاد؟
    1 سوال دیگه: دوستانی که مدیکالشون آگوست بوده e-case شون تغییر کرده؟ خط مدیکال اضافه شده؟
    ویرایش توسط soroush88 : November 20th, 2012 در ساعت 01:18 PM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)