اونا رو بیار خب بابا! کار دیگه ای هم که میتونی بکنی اینه که اگه پست ایران تحریم نشه! بگی برات پست کنن. خیلیا الآن میفرستن. فکر کنم کیلویی 17 تومن باشه تا اینجا. دو سه هفته ای تو راهه, ولی سالم میرسه (به شرطیکه شیرینی زبون یا نون خامه ای توش نباشه!)
Mess with the best, Die like the rest..
کسی در مورد قیمت لوازم آرایش اطلاع داره؟
مقرون به صرفه تره که از اینجا ببریم یا همونجا تهیه کنیم؟
بعد یه چیز دیگه، واقعا پتو و بالشت لازمه که ببریم؟ من توی پست های اول این تاپیک خوندم که دوستان گفته بودن اگه قراره خونه بگیریم و خوابگاه نریم بهتره بیاریم. پتو و بالشت هم خیلی حجم داره هم حداقل 5،6 کیلو وزنش میشه!
همین طور حوله بزرگ حموم. اونم بچه ها گفتن بهتره ببریم درحالی که هم سنگینه هم جاگیر.
ویرایش توسط violet123 : November 21st, 2012 در ساعت 02:05 AM
اینجا لوازم ارایش مارک های خوب و امریکایی تو مال ها هست اما خوب قیمتشم زیاده دیگه....راستی یه چیزی که من به چشمم نخورده حوله روبداشمبریه...اینایی که دیدم از دور شبیه حوله است ولی وقتی از نزدیک نگاه کردم دیدم ربداشمبر نرمه !!ممنون میشم اگه کسی تا حالا اینجا از اینا پیدا کرده بگه از کجا میشه تهیه کرد....
لندینگ در تورنتو July 2012
Thank God
لوازم آرایش خارج از ایران گرونه، چون مارکهای پرت و پلا توش پیدا نمیشه
اما....
کلی آفرهای خوب بهش میخوره
من خودم یه بار رفتم نمایندگی لانکوم، نزدیک 150 دلار خرید کردم... بعد دیدم یه گونی -به خدا اغراق نمیکنم- بهم چیز داد... از لوازم آرایش و بهداشتی بگیر تا کیف و برس و این خرت و پرتا!!
یه زمانهایی این آفر به صورت تخفیفه، یه زمانی مثل من، روش بهتون گیفت میدن
خلاصه اگر دستتون بیاد کی خرید کنید، واسه خودتون که هیچ، واسه همه فک و فامیلتون هم میتونید با قیمت عالی لوازم آرایش درجه یک بگیرید
از همه دوستان که پاسخ سوالهای قبلی من را دادند ممنونم.
کمتر از یک ماه دیگه مسافر کانادا (تورنتو) هستم ، در مورد اقلام خوراکی که میشه آورد هنوز شک دارم چون بعضی چیزا هنوز برام روشن نیست. مثلا سبزیجات تازه ممنوع است و خشک آن اشکالی ندارد ، ولی جایی (توی سایت کنپارس) خوندم که سبزی پخته ( مثل قرمه سبزی) هم ممنوع است. یا در مورد چیزایی ساده مث ماکارونی یا حتی پیاز داغ یا بادمجان کبابی و سرخ کرده ( که معمولا مادر ها و مادر بزرگ ها اصرار دارن با خودمون ببریم چون توی صحرا های !! کانادا از این چیزا پیدا نمیشه یا مزه مال ایران رو نداره!!!!! ) بالاخره میشه برد یا خیر. راستش میخوان کلی ازین چیزا بارم کنند واسه بردن !
دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنند.
دوست عزیز، فرض کنید که شما 100 کیلو از این موارد خوراکی با خودتون بردید، در نهایت چی؟ تموم میشه دیگه! آخه مگر این خوراکیها چقدر مهمه؟ یه چیزی با خودتون ببرید که هم ماندگاری داره و هم بدردتون بخوره. اگر میخواید در کانادا زندگی کنید باید به نبود سبزی تازه در اونجا هم عادت کنید. مردم اونجا مگه چی کاری می کنند؟ هر ماه براشون از این خوراکیها از ایران ارسال میشه؟ هرجایی واسه خودش خوبیها و بدیهایی داره قرار نیست که دیگه ....
شاید هم من اشتباه می کنم با خودم از اینجور چیزا نمیبرم لطفا اونایی که اونور هستن راهنمایی کنند. آخه واقعا دوستانی که میخوان برن دغدغه دیگه ای به جز قورمه سبزی ندارن؟
Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true
علاقه مندی ها (Bookmarks)