صفحه 146 از 397 نخستنخست ... 4696136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156196246 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,451 تا 1,460 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

پیش فرض پاسخ : اطلاعات جامع در مورد استان آلبرتا

نقل قول نوشته اصلی توسط mfeshfesh نمایش پست ها
    از همه دوستان که پاسخ سوالهای قبلی من را دادند ممنونم.
    کمتر از یک ماه دیگه مسافر کانادا (تورنتو) هستم ، در مورد اقلام خوراکی که میشه آورد هنوز شک دارم چون بعضی چیزا هنوز برام روشن نیست. مثلا سبزیجات تازه ممنوع است و خشک آن اشکالی ندارد ، ولی جایی (توی سایت کنپارس) خوندم که سبزی پخته ( مثل قرمه سبزی) هم ممنوع است. یا در مورد چیزایی ساده مث ماکارونی یا حتی پیاز داغ یا بادمجان کبابی و سرخ کرده ( که معمولا مادر ها و مادر بزرگ ها اصرار دارن با خودمون ببریم چون توی صحرا های !! کانادا از این چیزا پیدا نمیشه یا مزه مال ایران رو نداره !!!!! ) بالاخره میشه برد یا خیر. راستش میخوان کلی ازین چیزا بارم کنند واسه بردن !
    دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنند.
    ماکارونی؟ پیاز داغ؟
    والا اینا تو کویر هم اینروزا پیدا می‌شه
    تو رو خدا با خودتون اینجور نکنید... شما فوقش یه مقدار سبزی خشک بیارید برای اوایل کارتون، زعفرون هم می‌گن گرونه اونجا... همین! برای بعدش هم که به گفته‌ی دوستان همه چیز تو فروشگاه‌های ایرانی پیدا می‌شه... مخصوصن تو تورنتو که ماشالا واسه خودش لس‌آنجلسیه از بس ایرانی داره!

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : اطلاعات جامع در مورد استان آلبرتا

نقل قول نوشته اصلی توسط mfeshfesh نمایش پست ها
    از همه دوستان که پاسخ سوالهای قبلی من را دادند ممنونم.
    کمتر از یک ماه دیگه مسافر کانادا (تورنتو) هستم ، در مورد اقلام خوراکی که میشه آورد هنوز شک دارم چون بعضی چیزا هنوز برام روشن نیست. مثلا سبزیجات تازه ممنوع است و خشک آن اشکالی ندارد ، ولی جایی (توی سایت کنپارس) خوندم که سبزی پخته ( مثل قرمه سبزی) هم ممنوع است. یا در مورد چیزایی ساده مث ماکارونی یا حتی پیاز داغ یا بادمجان کبابی و سرخ کرده ( که معمولا مادر ها و مادر بزرگ ها اصرار دارن با خودمون ببریم چون توی صحرا های !! کانادا از این چیزا پیدا نمیشه یا مزه مال ایران رو نداره !!!!! ) بالاخره میشه برد یا خیر. راستش میخوان کلی ازین چیزا بارم کنند واسه بردن !
    دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنند.
    #1409 این پست منو بخونید.

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Alberta

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط s30min نمایش پست ها
    اینجا لوازم ارایش مارک های خوب و امریکایی تو مال ها هست اما خوب قیمتشم زیاده دیگه....راستی یه چیزی که من به چشمم نخورده حوله روبداشمبریه...اینایی که دیدم از دور شبیه حوله است ولی وقتی از نزدیک نگاه کردم دیدم ربداشمبر نرمه !!ممنون میشم اگه کسی تا حالا اینجا از اینا پیدا کرده بگه از کجا میشه تهیه کرد....
    توی sears, the bay, و urban planet میتونی از اون حوله ها پیدا کنی. جاهای دیگه هم حتما هست. البته چیزی که هست اینه که تمام اونایی که من دیدم خیلی بلند هستن, نمیدونم چرا.
    Mess with the best, Die like the rest..

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    بچه ها من تمام این 140 و خورده ای صفحه رو این دو سه روزه خوندم.

اینا همه چیزایی بود که تو این صفحات دستگیرم شد و الان به یاد دارم. اگر چیز دیگه ای به ذهنم رسید که یادم رفته بود بهتون میگم.
    لطفا دوستایی که واردن اگر ایرادی چیزی داره بگن.
    موفق باشید.

!!

اولا که با تشکر از همکار سبُک بارم, شیباک.
    بعدش خواستم یه چند تا نکته رو بگم.

یه چند جا گفتی که نهایتا دو سه تا جوراب زمستونی میپوشین و همین کفش الآنتون رو استفاده میکنین. خواستم بگم که دِ نه دِ. دیگه بیشتر از یه جوراب حوله ای که پاتون نمیره که. دوتاشو پا کنید دیگه کفش پاتون نمیره. اما در کل با چیزایی که در مورد کفش گفتی موافقم. اینم اضافه کنم که اکثر کفشهایی که اینجا میفروشن ضد اب نیستن. اما یه اسپری هست که میتونی بخری حدود 5 دلار. میزنی رو کفش, برای یه مدت (مثلا سه هفته!) ضد آب میشه.

ریش تراش خوب تو حراج هم 15 دلار گیر نمیاد. اگه پیدا کردی به منم بده

کلا حراج زیاد میزازن, اوجش هم که روز بعد از کریسمس و کلا هفته ی سال نوئه. بعدش هم میزارن, قبلش هم میزارن. بعضی از حراجها واقعا تا 50-60 در صد هم کم میشه. بعضی ها هم الکیه, مثلا زده up to 50% بعد میری نگاه میکنی میبینی کلا یه دونه 50 درصدی داره اونم به درد نمیخوره. پس نباید همیشه گول حراجیها رو هم خورد.

حتی پسته و گردو هم اینجا گیر میاد.یه کیلو پسته ی خوب من چند وقت پیش از costco خریدم 15 دلار. البته مثل ایران نیست. اما اصلا هم بد نیست. هم پسته ی شور هست هم خام. (البته برای خرید از کاستکو باید عضویت بخرین, اما walmart و super store هم دارن, قیمتشون هم خیلی زیاد فرقی نمیکنه).

در مورد زیرشلواری, واقعا هم برای دحترا هم پسرا توصیه میکنم. نمیدونم تو ایران چی گیر میاد, اما اینجا از army & navy میتونین یه دونه شو بخرین که از جنس fleece هست, 10 دلار. جنس fleece واقعا مهمه.

مورد دیگه ای اگه یادم اومد مینویسم.

آقا رضا کاپشن و پالتو توصیه میکنید همینجا بخریم یا توی حراج بعد از کریسمس؟ بلیط من 4 ژانویه ست ، میتونم کاپشن و پالتوی مورد نیازمو توی این حراجیا پیدا کنم و زمستون امسال بگذره؟

یه سوال دیگه هم دارم. پتوی چینی ارزون اونجا پیدا نمیشه که اگه نشد از ایران پتو بیاریم مجبور نشیم 50،60 دلار بابت خریدش بدیم؟

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط violet123 نمایش پست ها
    آقا رضا کاپشن و پالتو توصیه میکنید همینجا بخریم یا توی حراج بعد از کریسمس؟ بلیط من 4 ژانویه ست ، میتونم کاپشن و پالتوی مورد نیازمو توی این حراجیا پیدا کنم و زمستون امسال بگذره؟

یه سوال دیگه هم دارم. پتوی چینی ارزون اونجا پیدا نمیشه که اگه نشد از ایران پتو بیاریم مجبور نشیم 50،60 دلار بابت خریدش بدیم؟

پتوی چینی رو خوب اومدی!

قکر میکنم ارزون ترین پتو ها رو بشه تو ikea پیدا کرد (به جز dollorama که پتو های یک دلاری هم داره البته!). قیمتهاشون رو اینجا ببین:

http://www.ikea.com/ca/en/catalog/ca...9&maxprice=800
    http://www.ikea.com/ca/en/catalog/ca...5&maxprice=800
    http://www.ikea.com/ca/en/catalog/ca...9&maxprice=800

توضیح اینکه, هر چی rate اش بالاتر باشه, پتو گرمتره. فکر کنم چهارش برای زمستون کافی باشه, یکش هم برای تابستون. البته بستگی داره به محل خوابتون و درجه حرارت خونه تون و اینکه چقدر سرمایی یا گرمایی هستین یا چقدر لباس تو شب تنتون میکنین.

به هر حال من خیلی موافق پتو اوردن نیستم, چون هم سنگینه هم جا گیره. یه دونه مسافرتی بیارین واسه اولش (البته شما تو اوج سرما میرسین!)

من خودم شخصا تا دو سال کاپشن نخریدم, چون هم یه کم گرمایی هستم (هر چند که با سرمای اینجا واقعا خیلی هم فرقی نداره), هم کاپشنهای ایرانم خوب بودن, هم اینکه زیرشون زیرپوش و لباس گرم میپوشیدم. پس اگه کاشپنتون واقعا خوبه, جواب میده. پالتو رو نمیدونم. یحتمل اونم جواب بده. هر چند کاپشن down و fleece بیشتر توصیه میشه تا پالتو. کلا تو خیابون و اینا خیلی نمیبینم پالتو تنشون کنن.

بعدم بیشترین حراح بین کریسمس و سال نوئه. مخصوصا 26 دسامبر به اسم boxing day. بعد از سال نو, یعنی 4 ژانویه به بعد هم هنوز پس لرزه های حراج ها هستن, اما خب کمتر میشن. به اضافه ی اینکه مغازه ها هم سعی میکنن همه چیشونو قبل سال نو بفروشن, و بعدش تا مدتی مغازه ها خالی هستن تا دوباره جنس بیارن.
    ویرایش توسط reza82 : November 21st, 2012 در ساعت 09:18 PM

ApplyAbroad Hero anihoo آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط reza82 نمایش پست ها
    در مورد زیرشلواری, واقعا هم برای دحترا هم پسرا توصیه میکنم. نمیدونم تو ایران چی گیر میاد, اما اینجا از army & navy میتونین یه دونه شو بخرین که از جنس fleece هست, 10 دلار. جنس fleece واقعا مهمه.
    این جنس fleece که میگین چیه قضیه ش میشه بیشتر توضیح بدین؟
    به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.

Landing :2014

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه

والا دیکشنری اینجوری معنی کرده: پشم گوسفند

اما جنسش یه نوع پشم نرمه, که خیلی گرمه. خیلی زیبایی نداره, اما به شدت گرم و سبکه.

توجه شما را به همکارم, دکتر سید پیام بازرگانی (زیر) جلب میکنم:

https://www.google.ca/search?hl=en&s...H5DRqwHpw4D4Ag

http://www.armyandnavy.ca/Fleece-Pan...vy_p_1117.html
    http://www.armyandnavy.ca/Fleece-Pan...rey_p_825.html

http://withfriendship.com/user/vaibhav/fleece.php
    http://www.hillgear.com/acatalog/Mad..._Trousers.html
    http://lianghaotex.en.made-in-china....ce-Gloves.html

ApplyAbroad Guru marjanmohajer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

نقل قول نوشته اصلی توسط violet123 نمایش پست ها

اين جريان پتو و كاپشن عجب حكايتي شده ها!!!
    اون موقع كه شما مي آييد وق خوبي براي خريده و قيمت لباس هاي زمستوني در اون زمان به شدت در حال كاهشه.
    من مغازه هاي زيادي ديدم كه از همين پتوهاي مدل گلبافت دارند از ٢٠ تا به بالا ولي شايد براتون مشكل باشه اوايل جاشونو پيدا كنيد. پتوي ٦٠-٤٥ دلاري هم، دونفره است با ملحفه صاف و روبالشي و روكش تشك.
    حالا ببين ارزش داره. شما بايد به تنهايي همين مقدار پول ملحفه و... بديد پس چرا يه دفعه يه ستشو نگيريد.
    دوستان محترم اگه قسمتون بدم يه نگاهي به پست هاي قبلي مي اندازيد؟ خيال خودتون هم راحت مي شه به خدا...

نقل قول نوشته اصلی توسط marjanmohajer نمایش پست ها
    اين جريان پتو و كاپشن عجب حكايتي شده ها!!!

دوستان محترم اگه قسمتون بدم يه نگاهي به پست هاي قبلي مي اندازيد؟ خيال خودتون هم راحت مي شه به خدا...
    آخه من توی پست قبلی شما فکر کردم اون 45-60 دلار قیمت پتوی یک نفره س که خوب واقعا گرونه واسه یه دانشجو. میخواستم بدونم ارزون تر از اونم حالا با کیفیت پایین تر هست که ما مجبور نشیم 5،6 کیلو از بارمون رو بیخودی به پتو اختصاص بدیم که الحمدلله جوابمو گرفتمو و به حول و قوه الهی مبحث پتو و کاپشن رو همینجا میبندیم
    آقا رضا دست شما هم درد نکنه این لینکایی که میذارین واقعا خیلی مفید و کمک کننده ست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)