واسه کوانت اول 1100 رو فووووووووا حفظ کردم البته قبلش IELTS 7.5 شده بودم
800 بارونزم یه نگاه انداختم
واسه ریدینگم فقط کاپلان بهترینه !!
واسه کوانت اول 1100 رو فووووووووا حفظ کردم البته قبلش IELTS 7.5 شده بودم
800 بارونزم یه نگاه انداختم
واسه ریدینگم فقط کاپلان بهترینه !!
تاثیر 1100 روی کوانت جدیده!!؟
از میان دو واژه انسان و انسانیت؛ اولی در میان کوچه ها،و دومی در لابلای کتابها سرگردان است...
عذر می خ.ام واسه وربال 1100 رو خوندم !!
خسته نباشید دوستان
من واسه کوانت بارونز رو خوندم و تست های کتاب بیگ بوک رو هو زدم !!
البته تستای خود ETS رو هم زدم
نتایج من این شد:
V:157
Q:166
W: 3.5
من کتاب اصلی تمرینم kaplan بود. ولی کنارش کتاب تمرین ets ویرایش دوم رو هم که بچه ها اینجا گذاشتند استفاده کردم. تقریبا دو هفته مونده به امتحان من مطالب همون تاپیک رو خوندم و کلی افسوس خوردم بویژه به خاطر کتاب های Critical Reasoning Bibleو Kaplan 800. البته تو همون دو هفته با این منابع کار کردم که عالی بودن پرینستون رو هم یه نیگاه انداختم بخش verbal رو که اگرچه چند تا نکته خوب دیدم توش ولی من رو حداقل بهم ریخت و گذاشتم کنار. برای Quantitative معمولا اشکال بچه ها مثل خود من بی دقتیه ولی برای verbal پیشنهاد من اینه که حتما و حتما برای نمره بالا سعی کنین زیاد کلمه بخونید و تمرین ریدینگ انجام بدید خصوصا استراتژی و تمرینای gmat برای امتحان gre-revised بدرد می خوره. راستی برای کلمه من 504، 1100 و کلمه های آخر Kaplan رو حفظ کردم به علاوه کلماتی که توی تمریناش و CD همراهش برام جدید بود.
V:156
Q:167
W:4.5
نمي دونم چقد براي اپلاي براي دانشگا هاي مهندسي امريكا خوبه، و واقعا براي نمره ي V خيلي ناراحتم. من 1100، Essential Vocab for GRE و 3500 رو كامل حفظ كردم، تست هاي preparation book كه رو ETS بود، Power Prep، ويرايش دوم ETS و Kaplan رو زدم، و البته كلا زياد كتاب و مطلب به انگليسي مي خونم، مشكل خاصي در مورد Reading هم نداشتم و هر كدوم ازين تست ها رو كه مي زدم با زمان خودش بالاتر از 159 مي شدم، ولي نمي دونم سر امتحان چي شد. فقط مي تونم بگم ازينكه اين همه وقط صرف Vocab كردم خيلي ناراضيم، چون سر خود امتحان كلمات خيلي معمولي بود!!! حتي معمولي تر از نمونه سوال ها!
تو ETS هم اطلاعاتم رو كه وارد مي كنم نمياره. پروفايل جديد هم نميتونم درست كنم، مي گه يكي با همين اسم موجوده! ديگه اعصابم رو ETS داره بهم ميريزه! حيف اون 12$...
نمره ی شما بسیار عالیه، مثل دوستمون که بالای این پست بهش گفتم و شما با یک رزومه ی خوب میتونید به فول فاند در تاپ 10 آمریکا پذیرش بگیرین. یه سری به تاپیک نتايج پذيرش رشتههاي فني مهندسي در سال 2012 بزنید، میبینید سال گذشته دوستانی با نمره ی شما از بهترین جاها پذیرش با فاند عالی گرفتن.
موفق باشین
هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست
مرسي، ممنون واقعا. مشكل من اينه كه از B.Sc دارم مستقيم براي Ph.D اقدام مي كنم و به نظرم نه دانشگاهم خوبه و نه رزومه ي خوبي دارم، بجز GPA ام كه 3.84 و TOEFL iBT كه 112 هست. مي خواستم GRE رو انقد خوب بيارم كه اونارو بپوشونه، و اون چيزي كه از V از خودم انتظار داشتم زير 158 نبود. دانشگاه هاي خيلي بالا هم مد نظرم نيست، متوسط رو به بالا. ولي خيلي نا اميد شدم...
علاقه مندی ها (Bookmarks)