صفحه 42 از 45 نخستنخست ... 3233343536373839404142434445 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 448

موضوع: تجربیات آزمون 20 اکتبر 2012

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات آزمون روز 20 اکتبر

نقل قول نوشته اصلی توسط Melpomene نمایش پست ها
    مرسي، ممنون واقعا. مشكل من اينه كه از B.Sc دارم مستقيم براي Ph.D اقدام مي كنم و به نظرم نه دانشگاهم خوبه و نه رزومه ي خوبي دارم، بجز GPA ام كه 3.84 و TOEFL iBT كه 112 هست. مي خواستم GRE رو انقد خوب بيارم كه اونارو بپوشونه، و اون چيزي كه از V از خودم انتظار داشتم زير 158 نبود. دانشگاه هاي خيلي بالا هم مد نظرم نيست، متوسط رو به بالا. ولي خيلي نا اميد شدم...
    خب دوست عزیز از شما انتظار زیادی ندارن چون میدونن که لیسانسی، ولی با این نمرات زبان و معدل به نظر من میتونی از بهترین دانشگاهها فول فاند بگیری. ولی شرطش اینه که برای چند دانشگاه تاپ، و متوسط در کانادا و آمریکا اپلای کنی. با این نمرات خیالت راحت باشه، دانشگاهت هم بد نیست و اوضاعت عالیه. بسیار هم امیدوار باش.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering Guilan University

خيلي ممنون، يكم اميدوار شدم. والا ديگه دارم 17 جا اقدام مي كنم. بالاترينم NYU Poly و Princeton هست كه يجورايي مي دونم نمي گيرم...
    در مورد اينكه چرا تو ETS نمرم رو نمياره نظري ندارين؟ اطلاعات امتحان رو كه وارد مي كنم مي گه با داده هاي ما مچ نيست، ولي همه ي اطلاعات درسته. اجازه هم نمي ده يه پروفايل جديد درست كنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط s_mahmoud نمایش پست ها
    نتایج من این شد:
    V:157
    Q:166
    W: 3.5
    من کتاب اصلی تمرینم kaplan بود. ولی کنارش کتاب تمرین ets ویرایش دوم رو هم که بچه ها اینجا گذاشتند استفاده کردم. تقریبا دو هفته مونده به امتحان من مطالب همون تاپیک رو خوندم و کلی افسوس خوردم بویژه به خاطر کتاب های Critical Reasoning Bible
    و Kaplan 800. البته تو همون دو هفته با این منابع کار کردم که عالی بودن پرینستون رو هم یه نیگاه انداختم بخش verbal رو که اگرچه چند تا نکته خوب دیدم توش ولی من رو حداقل بهم ریخت و گذاشتم کنار. برای Quantitative معمولا اشکال بچه ها مثل خود من بی دقتیه ولی برای verbal پیشنهاد من اینه که حتما و حتما برای نمره بالا سعی کنین زیاد کلمه بخونید و تمرین ریدینگ انجام بدید خصوصا استراتژی و تمرینای gmat برای امتحان gre-revised بدرد می خوره. راستی برای کلمه من 504، 1100 و کلمه های آخر Kaplan رو حفظ کردم به علاوه کلماتی که توی تمریناش و CD همراهش برام جدید بود.
    یه نکته نگران کننده اینه که ریاضی های ما هیچ کدوم 170 نیست.به نظرم این موضوع به وربال 160 اولویت داره و به طور جدی باید دنبالش باشیم

خيلي ممنون، يكم اميدوار شدم. والا ديگه دارم 17 جا اقدام مي كنم. بالاترينم NYU Poly و Princeton هست كه يجورايي مي دونم نمي گيرم...
    در مورد اينكه چرا تو ETS نمرم رو نمياره نظري ندارين؟ اطلاعات امتحان رو كه وارد مي كنم مي گه با داده هاي ما مچ نيست، ولي همه ي اطلاعات درسته. اجازه هم نمي ده يه پروفايل جديد درست كنم.
    اینجا این یک هفته ی اخیر چند نفری این مشکلو داشتن که حل کردن، جستجو کن و ازشون بپرس.

Junior Member
    رشته و دانشگاه

Test Date Verbal Reasoning* Quantitative Reasoning* Analytical Writing
    Prior Format Current Format Prior Format Current Format
    Scaled Score Estimated
    Current Score
    Scaled Score % Below Scaled Score Estimated
    Current Score
    Scaled Score % Below Score % Below
    10/20/2012 156 69 167 96 4.5 73
    مرسي. مشكل حل شد

در ضمن دوست عزیز مکانیک گیلان که خیلی اوضاعش توپه، شما چطوری میگی اوضاع دانشگاهم خوب نیست؟؟؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط amir110 نمایش پست ها
    در ضمن دوست عزیز مکانیک گیلان که خیلی اوضاعش توپه، شما چطوری میگی اوضاع دانشگاهم خوب نیست؟؟؟
    چي بگم، به نظر خودم شايد نيست. به هر حال خيلي ممنون

Senior Member phoenix70 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

V141 Q160 AW3
    45 روز خوندم. 1100 فقط. رایتینگ هیچی تمرین نکردم.
    یه اشتباهی سر امتحان واسه قسمت ریاضی کردم: قسمت اولش آسون بود و من ده دقیقه اضافی آوردم. فکر کردم دومیش هم همینطوره. اونقدر دست کم گرفتم که وقت کم آوردم. چند تا رو با دقت کم زدم و دو تا رو هم شانسی.
    در کل راضی نیستم اصصصصصصصصلا
    ... Threatened by shadows at night

از بچه های 20 اکتبر استند بای کسی هست نمره اش رو دیده باشه تو پروفایلش؟!!! دوستان من از پارسال پروفایل دارم و حالا توی پروفایلم اسم 5 تا دانشگاهی که میخوام نمره ام بره میاد اما نمره ام نیومده!!!!!!!!!!!!!!1111
    یادمان باشد : بازی سختی داریم ولی بازی نکرده نبازیم ...

Junior Member

سلام ,کسی هست که کارنامه به دستش رسیده باشه؟ من چون تهران زندگی نمی کنم آدرس خودم رو دادم و می خوام بدونم هنوز برای هیچکس نیومده یا مال من مشکل داره, و اگه کلن هنوز نیومده فکر می کنید تا چندوقت دیگه می رسه؟