بستگی داره پروازتون با چه ایرلاینی باشه. مثلا در مورد لوفتانزا میتونین برای قیمت اضافه بار برای مقصد کانادا چه برای وزن اضافه چه برای تعداد اضافه به این لینک مراجعه کنین.
http://www.lufthansa.com/mediapool/p..._113414829.pdf
بستگی داره پروازتون با چه ایرلاینی باشه. مثلا در مورد لوفتانزا میتونین برای قیمت اضافه بار برای مقصد کانادا چه برای وزن اضافه چه برای تعداد اضافه به این لینک مراجعه کنین.
http://www.lufthansa.com/mediapool/p..._113414829.pdf
ارسال مدارک : 14 آگوست 2010//فایل نامبر : 6 سپتامبر 2010///ایمیل مصاحبه 30 نوامبر/// تاریخ مصاحبه: 25 ژانویه 2011//فایل نامبر فدرال: 26 ژانویه / / 2011 / دریافت مدیکال : 9 نوامبر 2011 / رسیدن نتایج مدیکال به پاریس : 30 نوامبر 2011 / دريافت ويزا : 11 فوريه 2012
در مورد اضافه بار اين نکته رو بگم که من با ترکيش رفتم اروپا، تو راه برگشت 3 کيلو اضافه بار داشتم، نامرد مجبورم کرد همشو خالي کنم.
البته منم همشو ريختم تو کوله پشتيم و اوردمشون. کوله پشتيم هم داشت مي ترکيد ولي کسي چيزي نگفت. Carry on رو هم البته وزن کردن.
به نظر من بستگي به اپراتور گيت هم داره که چقدر مهربون يا بد اخلاق باشه.
سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013
به دلیل مشغله زیاد از پاسخ به پیامهای خصوصیِ غیرخصوصی اکیدا معذورم....
ضمن پوزش تاخیر تاپیک Verbal@Advantage کامل شد.
پروژه آپلود پادکستهای انگلیش پاد شروع شد. به همگان توصیه میشود گوش کنند.
امضا کنید اینجا رو لطفا
دوستان بلوز بافتنی کلفت اونجا کاربرد داره یا نه ؟
یکی از دوستان میگفت اونجا چون داخل ساختمان ها خیلی گرمه و بلوز بافتنی کلفت و خیلی گرم لازم نیست و یه بلوز نخی آستین بلند هم کافیه. بهتره سویی شرت گرم به همراه داشته باشیم که داخل ساختمان دراریم و بیرون که میریم بپوشیم. کسی از این موضوع اطلاع داره؟
دوم اینکه من قیمت کفش و بوت و کاپشن و شلوار جین و بلوز بافتنی مارک دار رو که از توی فروشگاهای کانادا در آوردم دیدم که قیمتا به ریال عموما سه برابر ایران در میاد ولی با این تفاوت که خوب اونجا مارک اصله و اینجا جنس ایرانی. من خودم تصمیم گرفتم همه لباسا و کفشایی رو که در حال حاضر دارم با خودم ببرم ولی دیگه چیز جدیدی نخرم و اون چیزایی رو که لازم دارم با همون سه برابر قیمت اونجا بخرم چون فکر میکنم خرید مارک اصل ولی با سه برابر قیمت این ارزشو داره. دوست دارم در این مورد نظر و مشورت دوستان رو هم بدونم. ممنون
گویا خیلی کاربردی نداره. یکی از دوستای من که الان اونجاست گفتش که ژاکت و لباس های ضخیم زیاد اینجا کاربردی نداره. تو ساختمون دانشگاه و تو خونه با همین لباس های معمولی می گردن.
ولی یک کاپشن خیلی گرم لازم دارید که خیلیا پیشنهاد می کنن از همونونجا بگیرید.
در مورد لباس به نظرم اگر جا دارید از همین جا بخرید. بالاخره کشورمون دیگه این همه نابود نیست که. جنس خوبم گیر میاد. حتی بهتر از خارجیش. یکم از تولیدات داخلیمون هم حمایت کنید!
من چند روز پیش یه شلوار دیزل خریدم خیلی هم ازش راضیم. یا پارسال یه کفش ورزشی World Cup خریدم که خیلی خوب کار کرد واسم. هنوزم دارمش.
اگر نظر منو می خواید، تا اونجا که می تونید لباس هاتون رو (بجز کاپشن) از همین جا تهیه کنید. البته مشروط به اینکه ساکتون جای کافی داشته باشه. ولی اگر قراره برای حمل اونا اضافه بار بدید پیشنهاد می کنم از کانادا بخرید.
موفق باشید.
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
[QUOTE=amin25m;997752
در مورد لباس به نظرم اگر جا دارید از همین جا بخرید. بالاخره کشورمون دیگه این همه نابود نیست که. جنس خوبم گیر میاد. حتی بهتر از خارجیش. یکم از تولیدات داخلیمون هم حمایت کنید!
من چند روز پیش یه شلوار دیزل خریدم خیلی هم ازش راضیم. یا پارسال یه کفش ورزشی World Cup خریدم که خیلی خوب کار کرد واسم. هنوزم دارمش.
اگر نظر منو می خواید، تا اونجا که می تونید لباس هاتون رو (بجز کاپشن) از همین جا تهیه کنید. البته مشروط به اینکه ساکتون جای کافی داشته باشه. ولی اگر قراره برای حمل اونا اضافه بار بدید پیشنهاد می کنم از کانادا بخرید.
موفق باشید.[/QUOTE]
ولی من واقعا از پوشاک ایرانی راضی نیستم! آخه وقتی کیفیت ندارن از چی حمایت کنمحتی اگه جنس خوبش رو هم با قیمت بالا تهیه کنی باز بعد از یک بار شسته شدن از قیافه میافته. بافتنی ها با یک بار شسته شدن کش میارن و شل و ول میشن ، شلوار جینا خیلی زود زانو میندازن و جدا از اون عموما روی پا خوش ترکیب نیستن، پالتو ها و کاپشنا اینقد سنگینن که شونه و گردن آدم بعد از یکی دو ساعت پوشیدن درد میگیره ، لباسای خونه رو یه بار که بشوری یه عالمه رنگ میدن و بعدم پرز پرز میشن. کفشای مجلسی پاشنه بلند اینقد خشک و انعطاف ناپذیرن که باید توی مراسمی که پات کردی زجر بکشی از درد پا به جای اینکه از مهمونی یا عروسی لذت ببری. تازه همه اینا رو که من میگم مثلا جنس خوبشو با قیمت بالا خریداری کردم!!
از چی حمابت کنم دوست من ؟؟))
اینجا تنها پوشاکی که دوام داره جنس ترکه اونم اگه بشه اصلشو پیدا کرد
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
علاقه مندی ها (Bookmarks)