صفحه 151 از 397 نخستنخست ... 51101141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161201251 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,501 تا 1,510 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط shadi60 نمایش پست ها
    الان چمدونمو اندازه گرفتم دقیقا جمع ابعادش 158 بود! پس این سایز میشه سایز 3؟ اما 23 کیلو کمه برا این سایز! اگه بیشتر بشه همیشه 100 دلاره جریمه؟
    بستگی داره پروازتون با چه ایرلاینی باشه. مثلا در مورد لوفتانزا میتونین برای قیمت اضافه بار برای مقصد کانادا چه برای وزن اضافه چه برای تعداد اضافه به این لینک مراجعه کنین.
    http://www.lufthansa.com/mediapool/p..._113414829.pdf

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک

سلام.
    بلی در فرودگاه مونترال طبقه همکف ( سالن پروازهای ورودی) بخش امانات داره و میتونی چمدون هایی که لازم نداری بسپری و برای یک روز فکر کنم هر چمدون 7-8 دلار میگرفتن

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrashtchi نمایش پست ها
    سلام.
    من دارم اول دسامبر با لوفتهانزا و از طریق فراکفورت میرم مونترال. 2 تا ساک بزرگ دارم که نمیدونم چیکارشون کنم چون 2 یا 3 هفته لازمش ندارم . میخوام برم شهر شربروک پیش دوستم و میخوام اونها رو یه جا مثل انباری یا قسمت امانت بار بزارم. ایا همچنین چیزی هست تو فرودگاه مونترال؟ کلا چه پیشنهادی میکنین؟
    ممنون
    ارسال مدارک : 14 آگوست 2010//فایل نامبر : 6 سپتامبر 2010///ایمیل مصاحبه 30 نوامبر/// تاریخ مصاحبه: 25 ژانویه 2011//فایل نامبر فدرال: 26 ژانویه / / 2011 / دریافت مدیکال : 9 نوامبر 2011 / رسیدن نتایج مدیکال به پاریس : 30 نوامبر 2011 / دريافت ويزا : 11 فوريه 2012

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

در مورد اضافه بار اين نکته رو بگم که من با ترکيش رفتم اروپا، تو راه برگشت 3 کيلو اضافه بار داشتم، نامرد مجبورم کرد همشو خالي کنم.
    البته منم همشو ريختم تو کوله پشتيم و اوردمشون. کوله پشتيم هم داشت مي ترکيد ولي کسي چيزي نگفت. Carry on رو هم البته وزن کردن.
    به نظر من بستگي به اپراتور گيت هم داره که چقدر مهربون يا بد اخلاق باشه.
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

ApplyAbroad Senior Veteran
    ariaie آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    CS @ UGA

نقل قول نوشته اصلی توسط Industrial88 نمایش پست ها
    سلام، من با پرواز لوفتانزا به کانادا رفتم.
    1. اضافه بار در حد یک کیلو مشکلی نداره. در مورد 2 یا 3 کیلو مطمئن نیستم.
    2. من با خودم بشقاب و چند تیکه کوچیک چینی آوردم که همشونو در روزنامه پیچیدم و لای لباسام، پتو و بالش در کیسه وکیوم جا دادم.
    3. در مورد ساک حتما دقت کنید که ابعاد طبق استاندارد لوفتانزا باشه مگر در مواردی مانند شماره 4 که تفاوت ابعاد ناچیز است.
    5. من یک کوله لپتاپ و یک چمدان همراه خودم داخل کابین بردم. معمولا کسی از شما نمی پرسه چرا داخل کوله، لپتاپ نداری!
    موفق باشید.
    برادرم اون چمدونی که بردی تو کابین چه اندازه بود؟!توصیفش میکنی دعات کنیم؟!
    به دلیل مشغله زیاد از پاسخ به پیامهای خصوصیِ غیرخصوصی اکیدا معذورم....
    ضمن پوزش تاخیر تاپیک Verbal@Advantage کامل شد.
    پروژه آپلود پادکستهای
    انگلیش پاد شروع شد. به همگان توصیه میشود گوش کنند.
    امضا کنید اینجا رو لطفا

دوستان بلوز بافتنی کلفت اونجا کاربرد داره یا نه ؟
    یکی از دوستان میگفت اونجا چون داخل ساختمان ها خیلی گرمه و بلوز بافتنی کلفت و خیلی گرم لازم نیست و یه بلوز نخی آستین بلند هم کافیه. بهتره سویی شرت گرم به همراه داشته باشیم که داخل ساختمان دراریم و بیرون که میریم بپوشیم. کسی از این موضوع اطلاع داره؟

دوم اینکه من قیمت کفش و بوت و کاپشن و شلوار جین و بلوز بافتنی مارک دار رو که از توی فروشگاهای کانادا در آوردم دیدم که قیمتا به ریال عموما سه برابر ایران در میاد ولی با این تفاوت که خوب اونجا مارک اصله و اینجا جنس ایرانی. من خودم تصمیم گرفتم همه لباسا و کفشایی رو که در حال حاضر دارم با خودم ببرم ولی دیگه چیز جدیدی نخرم و اون چیزایی رو که لازم دارم با همون سه برابر قیمت اونجا بخرم چون فکر میکنم خرید مارک اصل ولی با سه برابر قیمت این ارزشو داره. دوست دارم در این مورد نظر و مشورت دوستان رو هم بدونم. ممنون

ApplyAbroad Guru marjanmohajer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

نقل قول نوشته اصلی توسط violet123 نمایش پست ها
    یکی از دوستان میگفت اونجا چون داخل ساختمان ها خیلی گرمه و بلوز بافتنی کلفت و خیلی گرم لازم نیست و یه بلوز نخی آستین بلند هم کافیه. بهتره سویی شرت گرم به همراه داشته باشیم که داخل ساختمان دراریم و بیرون که میریم بپوشیم. کسی از این موضوع اطلاع داره؟

دوم اینکه من قیمت کفش و بوت و کاپشن و شلوار جین و بلوز بافتنی مارک دار رو که از توی فروشگاهای کانادا در آوردم دیدم که قیمتا به ریال عموما سه برابر ایران در میاد ولی با این تفاوت که خوب اونجا مارک اصله و اینجا جنس ایرانی. من خودم تصمیم گرفتم همه لباسا و کفشایی رو که در حال حاضر دارم با خودم ببرم ولی دیگه چیز جدیدی نخرم و اون چیزایی رو که لازم دارم با همون سه برابر قیمت اونجا بخرم چون فکر میکنم خرید مارک اصل ولی با سه برابر قیمت این ارزشو داره. دوست دارم در این مورد نظر و مشورت دوستان رو هم بدونم. ممنون
    احتمالا قيمت هايي كه ديديد قيمت عادي بوده تو حراج تا يك سوم قيمت هم پيدا مي كنيد البته در زمان خودش كه تو صفحات قبلي و تاپيك راهنماي روزهاي اول خيلي در موردش صحبت شده...
    بلوز كلفت بافتني هم براي زير كاپشنتون مناسبه اگه قصد خريد ماشين نداشته باشيد.

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

گویا خیلی کاربردی نداره. یکی از دوستای من که الان اونجاست گفتش که ژاکت و لباس های ضخیم زیاد اینجا کاربردی نداره. تو ساختمون دانشگاه و تو خونه با همین لباس های معمولی می گردن.
    ولی یک کاپشن خیلی گرم لازم دارید که خیلیا پیشنهاد می کنن از همونونجا بگیرید.

در مورد لباس به نظرم اگر جا دارید از همین جا بخرید. بالاخره کشورمون دیگه این همه نابود نیست که. جنس خوبم گیر میاد. حتی بهتر از خارجیش. یکم از تولیدات داخلیمون هم حمایت کنید!
    من چند روز پیش یه شلوار دیزل خریدم خیلی هم ازش راضیم. یا پارسال یه کفش ورزشی World Cup خریدم که خیلی خوب کار کرد واسم. هنوزم دارمش.
    اگر نظر منو می خواید، تا اونجا که می تونید لباس هاتون رو (بجز کاپشن) از همین جا تهیه کنید. البته مشروط به اینکه ساکتون جای کافی داشته باشه. ولی اگر قراره برای حمل اونا اضافه بار بدید پیشنهاد می کنم از کانادا بخرید.
    موفق باشید.
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    گویا خیلی کاربردی نداره. یکی از دوستای من که الان اونجاست گفتش که ژاکت و لباس های ضخیم زیاد اینجا کاربردی نداره. تو ساختمون دانشگاه و تو خونه با همین لباس های معمولی می گردن.
    ولی یک کاپشن خیلی گرم لازم دارید که خیلیا پیشنهاد می کنن از همونونجا بگیرید.

در مورد لباس به نظرم اگر جا دارید از همین جا بخرید. بالاخره کشورمون دیگه این همه نابود نیست که. جنس خوبم گیر میاد. حتی بهتر از خارجیش. یکم از تولیدات داخلیمون هم حمایت کنید!
    من چند روز پیش یه شلوار دیزل خریدم خیلی هم ازش راضیم. یا پارسال یه کفش ورزشی World Cup خریدم که خیلی خوب کار کرد واسم. هنوزم دارمش.
    اگر نظر منو می خواید، تا اونجا که می تونید لباس هاتون رو (بجز کاپشن) از همین جا تهیه کنید. البته مشروط به اینکه ساکتون جای کافی داشته باشه. ولی اگر قراره برای حمل اونا اضافه بار بدید پیشنهاد می کنم از کانادا بخرید.
    موفق باشید.
    ببخشیدا :د
    شما انگاری اخبار مخبار نمیخونی ؟! یا تا حالا سویس بودی ؟!
    می‌شه بگی‌ تولیدات داخلی‌ یعنی‌ چی‌ ؟!
    یعنی‌ همون چیزیی‌ که تو پاساژ فرشته و پاساژ ولنجک هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

[QUOTE=amin25m;997752

موفق باشید.[/QUOTE]

ولی من واقعا از پوشاک ایرانی راضی نیستم! آخه وقتی کیفیت ندارن از چی حمایت کنم حتی اگه جنس خوبش رو هم با قیمت بالا تهیه کنی باز بعد از یک بار شسته شدن از قیافه میافته. بافتنی ها با یک بار شسته شدن کش میارن و شل و ول میشن ، شلوار جینا خیلی زود زانو میندازن و جدا از اون عموما روی پا خوش ترکیب نیستن، پالتو ها و کاپشنا اینقد سنگینن که شونه و گردن آدم بعد از یکی دو ساعت پوشیدن درد میگیره ، لباسای خونه رو یه بار که بشوری یه عالمه رنگ میدن و بعدم پرز پرز میشن. کفشای مجلسی پاشنه بلند اینقد خشک و انعطاف ناپذیرن که باید توی مراسمی که پات کردی زجر بکشی از درد پا به جای اینکه از مهمونی یا عروسی لذت ببری. تازه همه اینا رو که من میگم مثلا جنس خوبشو با قیمت بالا خریداری کردم!!
    از چی حمابت کنم دوست من ؟؟ ))

اینجا تنها پوشاکی که دوام داره جنس ترکه اونم اگه بشه اصلشو پیدا کرد

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط saskguy نمایش پست ها
    ببخشیدا :د
    شما انگاری اخبار مخبار نمیخونی ؟! یا تا حالا سویس بودی ؟!
    می‌شه بگی‌ تولیدات داخلی‌ یعنی‌ چی‌ ؟!
    یعنی‌ همون چیزیی‌ که تو پاساژ فرشته و پاساژ ولنجک هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
    ولی من واقعا از پوشاک ایرانی راضی نیستم! آخه وقتی کیفیت ندارن از چی حمایت کنم حتی اگه جنس خوبش رو هم با قیمت بالا تهیه کنی باز بعد از یک بار شسته شدن از قیافه میافته. بافتنی ها با یک بار شسته شدن کش میارن و شل و ول میشن ، شلوار جینا خیلی زود زانو میندازن و جدا از اون عموما روی پا خوش ترکیب نیستن، پالتو ها و کاپشنا اینقد سنگینن که شونه و گردن آدم بعد از یکی دو ساعت پوشیدن درد میگیره ، لباسای خونه رو یه بار که بشوری یه عالمه رنگ میدن و بعدم پرز پرز میشن. کفشای مجلسی پاشنه بلند اینقد خشک و انعطاف ناپذیرن که باید توی مراسمی که پات کردی زجر بکشی از درد پا به جای اینکه از مهمونی یا عروسی لذت ببری. تازه همه اینا رو که من میگم مثلا جنس خوبشو با قیمت بالا خریداری کردم!!
    از چی حمابت کنم دوست من ؟؟ ))

اینجا تنها پوشاکی که دوام داره جنس ترکه اونم اگه بشه اصلشو پیدا کرد
    آقا من عذر می خوام مبهم نوشتم. منظورم حمایت از تولیدات خارجی بود ولی در ایران!
    تازه می بینید که بعدشم از مارک های Diesel و World Cup حرف زدم. من اصلاح می کنم.
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)