صفحه 232 از 257 نخستنخست ... 132182222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,311 تا 2,320 , از مجموع 2563

موضوع: آرشیو شده : Final Visa ( تا سال 2012 )

پیش فرض پاسخ : Final Visa

نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamMB80 نمایش پست ها
    سحر جان خیلی بهت تبریک میگم. چه زود اومد ویزات خیلی خوشحال شدم...ولی من خیلی استرس دارم 30 اکتبر حضوری مدارکو دادم سفارت ویزام هنوز نیومده. چند روز پیش چند تا سوال از cv همسرم پرسیدن.... دارم میمیرم از استرس...کسی از دوستان میدونه این سوال پرسیدناشون نشانه چی میتونه باشه؟!؟!؟!؟
    مرسی مریم جان، می دونم که کلی استرس داری، اما من شاید چون ویزای استرالیام هنوز تموم نشده و تازه چک شدم زود صادر شد، اما نگران نباش، شما همراه داری اون باعث می شه یه کم بیشتر طول بکشه، همین روزها ویزاتون حتما گرنت می شه ایشالله..
    منتظر خبرای خوب از همه بچه ها هستیم

نقل قول نوشته اصلی توسط jmaseyyed2 نمایش پست ها
    سلام . تبریک واسه ویزا . منم شرایط شما رو دارم. 28 نوامبر از تهران تماس گرفتن گفتن ویزات گرنت شده و فایل پی دی اف رو واسم فرستادن. گفتن از 24 نوامبر سیستم عوض شده. برای متقاضیان الکترونیک ویزا صادر میشه و همین کافیه. یعنی دیگه لازم نیست چیزی تو پاسپورت بخوره. ولی گفت اگه دوست داری تو پاست برچسب بخوره 93000 تومن بریز به حساب و فیشش رو با پاسپورت پست کن سفارت ما ویزاتو میزنیم تو پاست واست پست میکنیم. من چند بار پرسیدم گفت نیازی نیست . . . برو به سلامت . . .
    ممنونم بابت تبریک و من هم به شما تبریک میگم خیلی زیاد، اما به شما از تهران زنگ زدن و گفتن؟اما به من اصلا تلفن نزدن! و همه اینها رو در قالب 3 تا فایل برام افیسرم ایمیل کرده، ضمن اینکه اول تو فرما زده بود که باید 70$ بدید اما من که ازش دوباره پرسیدم فایل دیگه ای ایمیل کرد که گفته بود فری و مجانی هستش، اما به هر حال مشکلی نیست چون می دونم تو فرودگاه خودشون چک میکنن و از شما یک کلمه هم سوال نمیکنن که چی به چیه!!!

از همه بدتر این هستش که من فقط به خاطر این label از استرالیا اومدم ، و حالا میگن 4 روزه دیگه نمیخوره تو پاس، اخه ادم چی می تونه بگه............:-)

نقل قول نوشته اصلی توسط mojtabamostafa نمایش پست ها
    چه خوب. بهتون تبریک میگم.خدا را شکر کسی هم پیدا شد با این شرایط ویزا گرفت.انگار همون حرفی که یکی از دوستان زد واقعا صادق هست.قانون کلی وجود نداره و شاید اینقدرها هم وضع خراب نباشه. به هر حال ایشالا واسه ما هم بیاد.
    مرسی از تبریکتون، تنها چیزی که من متوجه شدم این هستش که واقعا کیس با کیس خیلی فرق میکنه، واسه همین اصلا استرس نداشته باشید...... حتما ویزاتون به زودی گرنت میشه

Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in International Business Law - Australia

یه نکته در خصوص برچسب ویزا. دوستان حتما این برچسب رو بزنید. نه بخاطر استرالیا بلکه بخاطر ویزاهای دیگه ای که ممکنه برای کنفرانس در داخل استرالیا بخواهید اقدام کنید. من سفارت فرانسه, انگلیس و امریکا رو میدونم و در سایتشون هم هست که گفتن اگر ویزای ما رو میخواهید از داخل استرالیا اقدام کنید به سیستم vevo که همون ویزای بدون برچسب هست اکتفا نکنید و حتما برچسب در پاسپورت بخوره. ونکته دوم اینه که اگر خیلی حساس هستید و مثل من ترسو 70$ دلار رو بدید و همون ایران برچسب رو بزنید ولی اگر نخواستید این پول رو بدید در استرالیا حدود ۳ دقیقه طول میکشه و رایگان همون موقع چاپ میکنن و میزنن تو پاسپورتتون

Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط sahartabrizi نمایش پست ها
    لاج مدارک در سفارت تهران حضوری و دریافت فرمهای پزشکی: 6نوامبر
    انجام ازمایشات:8 نوامبر
    ایمیل ار اردن بابت دریافت مدارک از تهران:11نوامبر
    فرستادن نتایج مدیکال به سفارت :11 نوامبر
    درخواست رزومه و پروپوزال :13 نوامبر
    فرستادن رزومه و پروپوزال:16نوامبر
    گرنت ویزا و دریافت ایمیل از اردن:28 نوامبر

من برای دکترای فیزیک گرایش حالت جامد ( نانو) اقدام کردم با فاند کامل برای شهریه و زندگی. همراه هم نداشتم.

با تشکر از همه شما عزیزان و آرزوی موفقیت تک تک شما در فرایند اپلای تا قدم آخر.
    تبریک میگم و امیدوارم بقیه مراحل هم با وفقیت کامل طی کنید.
    آنكه پرنقش زد اين دايره مينايي كس ندانست كه در گردش پرگار چه كرد

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط jmaseyyed2 نمایش پست ها
    سلام . تبریک واسه ویزا . منم شرایط شما رو دارم. 28 نوامبر از تهران تماس گرفتن گفتن ویزات گرنت شده و فایل پی دی اف رو واسم فرستادن. گفتن از 24 نوامبر سیستم عوض شده. برای متقاضیان الکترونیک ویزا صادر میشه و همین کافیه. یعنی دیگه لازم نیست چیزی تو پاسپورت بخوره. ولی گفت اگه دوست داری تو پاست برچسب بخوره 93000 تومن بریز به حساب و فیشش رو با پاسپورت پست کن سفارت ما ویزاتو میزنیم تو پاست واست پست میکنیم. من چند بار پرسیدم گفت نیازی نیست . . . برو به سلامت . . .
    سلام دوست عزیز؛تبریک فراوان به خاطر گرانت ویزااتون ؛اگر امکان داره شما هم تیم لاین کامل ویزاتون رو بگید لطفآ،ممنون، آرزوی موفقیت دارم در تمام مراحل زندگیتون

نقل قول نوشته اصلی توسط parssa نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز؛تبریک فراوان به خاطر گرانت ویزااتون ؛اگر امکان داره شما هم تیم لاین کامل ویزاتون رو بگید لطفآ،ممنون، آرزوی موفقیت دارم در تمام مراحل زندگیتون
    سلام:
    جواد هستم از شیراز
    5سپتامبر ارسال مدارک با تی ان تی
    6سپتامبر دریافت در سفارت توسط خانم قهرمانی ( طبق گزارش سایت تی ان تی )
    16سپتامبر انجام مدیکال (البته بدون داشتن شماره پرونده و بدون درخواست سفارت و فقط بدلیل اینکه واسه کنفرانس میخواستم از کشور خارج بشم و ممکن بود همون موقع ازم درخواست مدیکال کنن)
    26سپتامبر دریافت ایمیل با محتوی شماره پرونده
    26سپتامبر دریافت ایمیل از آنا(اردن) با فاصله 3 ساعت از ایمیل قبلی و محتوی درخواست سی وی و سامری آف تیزز
    21نوامبر تماس تلفنی از تهران که با ویزاتون موافقت شده
    28نوامبر ارسال فایل پی دی اف از تهران که حاوی ویزا بود و اعلام شد الکترونیک ویزا هست و دیگه نیازی به لیبل نیست

دکترای برق قدرت . فول فاند . کویینزلند

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Sabokkbal نمایش پست ها
    یه نکته در خصوص برچسب ویزا. دوستان حتما این برچسب رو بزنید. نه بخاطر استرالیا بلکه بخاطر ویزاهای دیگه ای که ممکنه برای کنفرانس در داخل استرالیا بخواهید اقدام کنید. من سفارت فرانسه, انگلیس و امریکا رو میدونم و در سایتشون هم هست که گفتن اگر ویزای ما رو میخواهید از داخل استرالیا اقدام کنید به سیستم vevo که همون ویزای بدون برچسب هست اکتفا نکنید و حتما برچسب در پاسپورت بخوره. ونکته دوم اینه که اگر خیلی حساس هستید و مثل من ترسو 70$ دلار رو بدید و همون ایران برچسب رو بزنید ولی اگر نخواستید این پول رو بدید در استرالیا حدود ۳ دقیقه طول میکشه و رایگان همون موقع چاپ میکنن و میزنن تو پاسپورتتون
    خیلی ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز
    یعنی اگه ایران نزنیم اون برچسب را ، تا خود استرالیا که برسیم هیچ جا گیر نمیدن !؟ مثلا توی فرودگاه یا . . . !!؟
    اگه رسیدیم استرالیا میتونیم در اولین فرصت بزنیم برچسب را !؟
    .You can either have results or excuses; not both

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    master of engineering(professional) Deakin

Question پاسخ : Final Visa

نقل قول نوشته اصلی توسط Sabokkbal نمایش پست ها
    ممنون از راهنماییتون.در استرالیا از چه طریقی میشه اینکار رو کرد؟

Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in International Business Law - Australia

نه چه مشکلی پیش بیاد. الان این سیستم رو استرالیا برای ۹۰٪ کشورهای دنیا دو سال هست اجرا میکنه. ۴ ماه پیش برای چین اجرا کرد و مثل اینکه تازه برای ایران. بهش میگن سیستم vevo که شما همون کپی ویزا رو هم احتیاج نداری و اطلاعات ویزات تو سیستمشون هست. به محض اینکه رسیدی هم میتونی بری ایمیگریشن بزنن تو پاسپورتت.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Omid_Adljuy نمایش پست ها
    خیلی ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز
    یعنی اگه ایران نزنیم اون برچسب را ، تا خود استرالیا که برسیم هیچ جا گیر نمیدن !؟ مثلا توی فرودگاه یا . . . !!؟
    اگه رسیدیم استرالیا میتونیم در اولین فرصت بزنیم برچسب را !؟