ممنونم بابت تبریک و من هم به شما تبریک میگم خیلی زیاد، اما به شما از تهران زنگ زدن و گفتن؟اما به من اصلا تلفن نزدن! و همه اینها رو در قالب 3 تا فایل برام افیسرم ایمیل کرده، ضمن اینکه اول تو فرما زده بود که باید 70$ بدید اما من که ازش دوباره پرسیدم فایل دیگه ای ایمیل کرد که گفته بود فری و مجانی هستش، اما به هر حال مشکلی نیست چون می دونم تو فرودگاه خودشون چک میکنن و از شما یک کلمه هم سوال نمیکنن که چی به چیه!!!
از همه بدتر این هستش که من فقط به خاطر این label از استرالیا اومدم ، و حالا میگن 4 روزه دیگه نمیخوره تو پاس، اخه ادم چی می تونه بگه............:-)
یه نکته در خصوص برچسب ویزا. دوستان حتما این برچسب رو بزنید. نه بخاطر استرالیا بلکه بخاطر ویزاهای دیگه ای که ممکنه برای کنفرانس در داخل استرالیا بخواهید اقدام کنید. من سفارت فرانسه, انگلیس و امریکا رو میدونم و در سایتشون هم هست که گفتن اگر ویزای ما رو میخواهید از داخل استرالیا اقدام کنید به سیستم vevo که همون ویزای بدون برچسب هست اکتفا نکنید و حتما برچسب در پاسپورت بخوره. ونکته دوم اینه که اگر خیلی حساس هستید و مثل من ترسو 70$ دلار رو بدید و همون ایران برچسب رو بزنید ولی اگر نخواستید این پول رو بدید در استرالیا حدود ۳ دقیقه طول میکشه و رایگان همون موقع چاپ میکنن و میزنن تو پاسپورتتون
سلام:
جواد هستم از شیراز
5سپتامبر ارسال مدارک با تی ان تی
6سپتامبر دریافت در سفارت توسط خانم قهرمانی ( طبق گزارش سایت تی ان تی )
16سپتامبر انجام مدیکال (البته بدون داشتن شماره پرونده و بدون درخواست سفارت و فقط بدلیل اینکه واسه کنفرانس میخواستم از کشور خارج بشم و ممکن بود همون موقع ازم درخواست مدیکال کنن)
26سپتامبر دریافت ایمیل با محتوی شماره پرونده
26سپتامبر دریافت ایمیل از آنا(اردن) با فاصله 3 ساعت از ایمیل قبلی و محتوی درخواست سی وی و سامری آف تیزز
21نوامبر تماس تلفنی از تهران که با ویزاتون موافقت شده
28نوامبر ارسال فایل پی دی اف از تهران که حاوی ویزا بود و اعلام شد الکترونیک ویزا هست و دیگه نیازی به لیبل نیست
دکترای برق قدرت . فول فاند . کویینزلند
نه چه مشکلی پیش بیاد. الان این سیستم رو استرالیا برای ۹۰٪ کشورهای دنیا دو سال هست اجرا میکنه. ۴ ماه پیش برای چین اجرا کرد و مثل اینکه تازه برای ایران. بهش میگن سیستم vevo که شما همون کپی ویزا رو هم احتیاج نداری و اطلاعات ویزات تو سیستمشون هست. به محض اینکه رسیدی هم میتونی بری ایمیگریشن بزنن تو پاسپورتت.
علاقه مندی ها (Bookmarks)