صفحه 152 از 397 نخستنخست ... 52102142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162202252 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,511 تا 1,520 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

کی بود گفت زود پز نیاریید حالا من با این نخود لوبیاها چکار کنم بابا اهای ایها الناس زود پز هم اینجا لازمهههههههه گفته باشم
    " به قلبت بگو ترس از رنج , از خود رنج بد تر است. و اینکه هیچ قلبی ,تا زمانیکه در جستجوی رویاهایش باشد , رنج نمیکشد چون هر لحظه جست و جو , لحظه ملاقات با خداوند و ابدیت است". "کیمیاگر" paulo coelho

امروز توی حراجی های سییرز 3 تا ظرف پیرکس دیدم سایز بزرگ یه متوسط ویکی کوچک که متوسط و کوچیکشم همچی متوسط و کوچیک نبود 14 دلار خیلی قیمت خوبی بود فک میکنم. با کمال تعجب در یه مغازه که اسمشم نگاه نکردم 6 تا بشقاب خورشت خوری 5 دلار هنوزم باورم نمیشه و ظروفشیشه ای با در پلاستیک در دالاراما خیلی مناسب بود
    " به قلبت بگو ترس از رنج , از خود رنج بد تر است. و اینکه هیچ قلبی ,تا زمانیکه در جستجوی رویاهایش باشد , رنج نمیکشد چون هر لحظه جست و جو , لحظه ملاقات با خداوند و ابدیت است". "کیمیاگر" paulo coelho

ApplyAbroad Hero anihoo آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam79 نمایش پست ها
    کی بود گفت زود پز نیاریید حالا من با این نخود لوبیاها چکار کنم بابا اهای ایها الناس زود پز هم اینجا لازمهههههههه گفته باشم
    بیخیال خانوم.... زودپز میخوای چیکار.... نکنه نخود لوبیا از ایران با خودت بردی؟
    به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.

Landing :2014

Junior Member

من یه سوال در مورد وسایلی که میشه داخل هواپیما برد دارم. میدونم قبلا در موردش صحبت کردین ولی من میخواستم مطمئن بشم.

علاوه بر اون ساکی که به عنوان carry on میشه برد تو هواپیما، میشه یه کوله لب تاپ هم برد؟ یا همشون رو باید تو یه ساک جا بدیم؟(من با QATAR پرواز دارم)
    ویرایش توسط behzad212 : November 30th, 2012 در ساعت 04:58 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط behzad212 نمایش پست ها
    من یه سوال در مورد وسایلی که میشه داخل هواپیما برد دارم. میدونم قبلا در موردش صحبت کردین ولی من میخواستم مطمئن بشم.

علاوه بر اون ساکی که به عنوان carry on میشه برد تو هواپیما، میشه یه کوله لب تاپ هم برد؟ یا همشون رو باید تو یه ساک جا بدیم؟
    میشه ببرید... مشکلی نیست

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

با افتخار اعلام میکنم که من یه زودپز کوچولو از ایران با خودم آوردم که عصای دستمه. لوبیاهایی که من از همینجا میخرم، حتی از مدل ایرانیش هم دیرپزتره! تازه با استفاده از زودپز توی مصرف برق هم صرفه جویی میکنیم که هزینش با خودمونه. شما هم غصه نخور. برو والمارت. زودپز داره. البته حجمش کوچک نیست و کمی هم پرپری بنظر میرسه. ولی بالاخره زودپزه دیگه. به اسم pressure pot میتونی دنبالش بگردی، اگه اشتباه نکنم.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

ApplyAbroad Veteran
    Industrial88 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IE, Concordia University

امیدجان، یک چمدون در ابعاد مجاز که چرخ و دسته حمل (از اینایی که فشار میدی و می کشی به سمت بالا) دارد. همین !
    نقل قول نوشته اصلی توسط ariaie نمایش پست ها
    برادرم اون چمدونی که بردی تو کابین چه اندازه بود؟!توصیفش میکنی دعات کنیم؟!

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Alberta

اولا: زودپز تو سوپر استور و والمارت و canadian tire و جاهای دیگه پیدا میشه.
    دوما: برای نخود لوبیا (و غیره!) پیشنهاد میکنم از کنسرو استفاده کنین. هم راحت تره هم پختن نمیخواد هم مزه اش حتی بهتره.
    سوما: پلوپز سنگینه, بزرگ هم هست! اگه جای اضافه دارین بیارین, اما اینجوری بخواین حساب کنین, باید اتو و قابلمه و پلوپز و جارو برقی هم بیارین دیگه.
    Mess with the best, Die like the rest..

نقل قول نوشته اصلی توسط sama7452 نمایش پست ها
    با افتخار اعلام میکنم که من یه زودپز کوچولو از ایران با خودم آوردم که عصای دستمه. لوبیاهایی که من از همینجا میخرم، حتی از مدل ایرانیش هم دیرپزتره! تازه با استفاده از زودپز توی مصرف برق هم صرفه جویی میکنیم که هزینش با خودمونه. شما هم غصه نخور. برو والمارت. زودپز داره. البته حجمش کوچک نیست و کمی هم پرپری بنظر میرسه. ولی بالاخره زودپزه دیگه. به اسم pressure pot میتونی دنبالش بگردی، اگه اشتباه نکنم.
    :دددددددد
    یاد مامان بزرگم افتادم که میگفت این لوبیا‌ها دیر پز :د:د:د:د
    راست میگفت..
    شما هم راست میگی‌.
    خوب کردی

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط reza82 نمایش پست ها
    اولا: زودپز تو سوپر استور و والمارت و canadian tire و جاهای دیگه پیدا میشه.
    دوما: برای نخود لوبیا (و غیره!) پیشنهاد میکنم از کنسرو استفاده کنین. هم راحت تره هم پختن نمیخواد هم مزه اش حتی بهتره.
    سوما: پلوپز سنگینه, بزرگ هم هست! اگه جای اضافه دارین بیارین, اما اینجوری بخواین حساب کنین, باید اتو و قابلمه و پلوپز و جارو برقی هم بیارین دیگه.
    رضا جان
    با توجه به اینکه شهر زندگیمون یکیه
    خواستم بدونم از خوردنی ها چیا تو ایران هست که اونجا نیست؟ تا من تهیه کنم با خودم بیارم.
    من یه مقدار زعفرون، پسته خشک، گردو مغز شده، فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، موسیر، سبزی خورشتی، سبزی ماهی اوردم.
    چیز دیگه ای به ذهنت نمی رسه؟
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)