کی بود گفت زود پز نیاریید حالا من با این نخود لوبیاها چکار کنم بابااهای ایها الناس زود پز هم اینجا لازمهههههههه
گفته باشم
کی بود گفت زود پز نیاریید حالا من با این نخود لوبیاها چکار کنم بابااهای ایها الناس زود پز هم اینجا لازمهههههههه
گفته باشم
" به قلبت بگو ترس از رنج , از خود رنج بد تر است. و اینکه هیچ قلبی ,تا زمانیکه در جستجوی رویاهایش باشد , رنج نمیکشد چون هر لحظه جست و جو , لحظه ملاقات با خداوند و ابدیت است". "کیمیاگر" paulo coelho
امروز توی حراجی های سییرز 3 تا ظرف پیرکس دیدم سایز بزرگ یه متوسط ویکی کوچک که متوسط و کوچیکشم همچی متوسط و کوچیک نبود 14 دلار خیلی قیمت خوبی بود فک میکنم. با کمال تعجب در یه مغازه که اسمشم نگاه نکردم 6 تا بشقاب خورشت خوری 5 دلار هنوزم باورم نمیشهو ظروفشیشه ای با در پلاستیک در دالاراما خیلی مناسب بود
" به قلبت بگو ترس از رنج , از خود رنج بد تر است. و اینکه هیچ قلبی ,تا زمانیکه در جستجوی رویاهایش باشد , رنج نمیکشد چون هر لحظه جست و جو , لحظه ملاقات با خداوند و ابدیت است". "کیمیاگر" paulo coelho
من یه سوال در مورد وسایلی که میشه داخل هواپیما برد دارم. میدونم قبلا در موردش صحبت کردین ولی من میخواستم مطمئن بشم.
علاوه بر اون ساکی که به عنوان carry on میشه برد تو هواپیما، میشه یه کوله لب تاپ هم برد؟ یا همشون رو باید تو یه ساک جا بدیم؟(من با QATAR پرواز دارم)
ویرایش توسط behzad212 : November 30th, 2012 در ساعت 04:58 PM
با افتخار اعلام میکنم که من یه زودپز کوچولو از ایران با خودم آوردم که عصای دستمه. لوبیاهایی که من از همینجا میخرم، حتی از مدل ایرانیش هم دیرپزتره! تازه با استفاده از زودپز توی مصرف برق هم صرفه جویی میکنیم که هزینش با خودمونه. شما هم غصه نخور. برو والمارت. زودپز داره. البته حجمش کوچک نیست و کمی هم پرپری بنظر میرسه. ولی بالاخره زودپزه دیگه. به اسم pressure pot میتونی دنبالش بگردی، اگه اشتباه نکنم.
به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!
اولا: زودپز تو سوپر استور و والمارت و canadian tire و جاهای دیگه پیدا میشه.
دوما: برای نخود لوبیا (و غیره!) پیشنهاد میکنم از کنسرو استفاده کنین. هم راحت تره هم پختن نمیخواد هم مزه اش حتی بهتره.
سوما: پلوپز سنگینه, بزرگ هم هست! اگه جای اضافه دارین بیارین, اما اینجوری بخواین حساب کنین, باید اتو و قابلمه و پلوپز و جارو برقی هم بیارین دیگه.
Mess with the best, Die like the rest..
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
علاقه مندی ها (Bookmarks)