صفحه 153 از 397 نخستنخست ... 53103143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163203253 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,521 تا 1,530 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    رضا جان
    با توجه به اینکه شهر زندگیمون یکیه
    خواستم بدونم از خوردنی ها چیا تو ایران هست که اونجا نیست؟ تا من تهیه کنم با خودم بیارم.
    من یه مقدار زعفرون، پسته خشک، گردو مغز شده، فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، موسیر، سبزی خورشتی، سبزی ماهی اوردم.
    چیز دیگه ای به ذهنت نمی رسه؟
    دوست عزیز، به نظر من در مورد بردن خوراکیها به نکات زیر توجه نمایید:
    1- قیمت جنس مورد نظر در کانادا بالا باشه
    2- کم حجم، سبک اما برای مدتی طولانی مناسب باشه.
    این دو مورد رو هم کنار هم بزارید به نظر میرسه که زعفرون از همه مهمتره.

در ضمن دوست عزیز، این رو هم در نظر بگیرید که هر چقدر هم خوراکی بیارید بعد از چند ماه تموم میشه. پس بهتره این ظرفیت چمدون رو به لباس و اجناسی اختصاص بدید که حداقل یک سال دووم دارن.
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    رضا جان
    با توجه به اینکه شهر زندگیمون یکیه
    خواستم بدونم از خوردنی ها چیا تو ایران هست که اونجا نیست؟ تا من تهیه کنم با خودم بیارم.
    من یه مقدار زعفرون، پسته خشک، گردو مغز شده، فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، موسیر، سبزی خورشتی، سبزی ماهی اوردم.
    چیز دیگه ای به ذهنت نمی رسه؟

اولا که اینجا شهر نیست, شهر ماننده.

زعفرون بیار, پسته نیار, گردو مغز شده واسه چی؟ فسنجون؟ نیار, واسه خوردن معمولی, بیار. فلفل سیاه نیار (به صورت فله تو سوپر استور هست, ارزونم هست), پودر لیمو عمانی بیار, موسیر بیار, سبزی خورشتی بیار, سبزی ماهی بیار.

پسته خوبش اینجا پیدا میشه. گردو هم همینطور. مثل مزه ی ایران نیست, اما باید عادت کنی بهش.
    تمام اینایی که گفتی هم توی سوپر ایرانی و افغانی گیر میاد, ولی خب گرون تر از ایران. مثلا بیسکوئیت ساقه طلایی 3-2 دلاره فکر کنم. یا ترشی لیته ی یک و یک 4 دلار ایناس. یا رب گوجه ی یک و یک هم همون 4 دلار ایناس باز. به دلار قدیم قیمتش خوب بود, این یه ساله یه هو قیمتش خیلی بیشتر از ایران شد. اما تو داری اینجا دلار درمیاری, دلار هم خرج میکنی دیگه. حالا دانشجویی. (اینم بگم که تو شهرمانند شما, سوپر ایرانی دوره. نزدیک نیس که فرت و فرت بری ها!)

چیزایی که ملت با خودشون میارن همیناس که تو گفتی. اگه اهل آشی, سبزی آش و کشک (خشک) و رشته هم بیار. شیرینی ایرانی مثلا دیدم که مامان بابا ها میفرستن واسه بچه ها. یا لواشک و حتی آلوچه. آهان, زرشک هم بیار. کلا همین سبزی غذا و اینجور چیزا میارن بیشتر. ادویه ی خاصی هم اگه دوست داری بیار (هر چند که مدلهای مختلفش رو سوپر استور هم داره), مثل مثلا آویشن! یا اینایی که گالینا بلانکا میزد. یا چمیدونم ادویه ی ماکارونی!

ببین, بازم تاکید میکنم که همه ی اینا تو سوپر ایرانی کم و بیش گیر میان!
    Mess with the best, Die like the rest..

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط reza82 نمایش پست ها
    اولا: زودپز تو سوپر استور و والمارت و canadian tire و جاهای دیگه پیدا میشه.
    دوما: برای نخود لوبیا (و غیره!) پیشنهاد میکنم از کنسرو استفاده کنین. هم راحت تره هم پختن نمیخواد هم مزه اش حتی بهتره.
    سوما: پلوپز سنگینه, بزرگ هم هست! اگه جای اضافه دارین بیارین, اما اینجوری بخواین حساب کنین, باید اتو و قابلمه و پلوپز و جارو برقی هم بیارین دیگه.
    باور کنین قصد کل کل ندارم ولی خوب قابلمه هم آوردم دیگه! تازه اون نخود و لوبیایی که شما میپزین، مزش بخوبی کنسرو نیست دوست مجرد من! اونی که ما خانما میپزیم، خیلی خوشمزه تره
    بعدش هم من منظورم یه زودپز 5 کیلوئی نبود. از این زودپزای ایران سب کوچک نهایتا چهارنفره.
    ولی اتو و جاروبرقی رو دیگه رضایت میدم. نیارین. اینجا ارزون میشه خرید.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

حالا من به آوردن زودپز و اینا کاری ندارم... می‌شه حبوبات رو جدا پخت و فریز کرد برای مدت کوتاه...
    ولی کلن کنسرو زیاد نگیرید بهتره... اون مواد نگه‌دارنده‌ای که بهش می‌زنن از صد تا غذای فریز شده ضررش بیشتره!

البته این محض شوخیه !
    ولی‌ بعضی‌ وقتا که این پست‌های غذا و پودر موسیر و نمیدونم لوبیا و ،،، یکی‌ می‌خواست ماکارونی بیار و...
    اینرو که میخونمم، احساس می‌کنم فردا قراره بمب بخور وسعت ادمونتون و قحطی بیاد !!!!

ApplyAbroad Veteran
    Industrial88 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IE, Concordia University

در رابطه با حبوبات تجربه من در این 3 ماه اینه که اتفاقا حبوبات بر خلاف فرمایش یکی از دوستان خیلی زود و راحت میپزه. بماند که این مطلب اصلا اهمیتی نداره!

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

خانم من این پستهای زودپز رو خوند، شروع کرد اسم بردن مارکهای معروف زودپز و اینکه باید یکی بخریم.

حالا سوالی دارم، زودپز مارک خوب اینجا بالای 400 هزار تومنه. اینجا بخریم بهتره و یا اونجا از نظر قیمتی می صرفه؟؟؟
    نگران بار و این حرفها هم نیستم.
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط sebas نمایش پست ها
    خانم من این پستهای زودپز رو خوند، شروع کرد اسم بردن مارکهای معروف زودپز و اینکه باید یکی بخریم.

حالا سوالی دارم، زودپز مارک خوب اینجا بالای 300 هزار تومنه. اینجا بخریم بهتره و یا اونجا از نظر قیمتی می صرفه؟؟؟
    نگران بار و این حرفها هم نیستم.
    اون زودپزایی که مارک دارن، کلی وزن دارن. نمیدونم الانم پیدا میشه یانه، ولی من چندسال پیش یه زودپز مارک "Iran SEB" خریدم. همونی که میگم خیلی سبک و کوچیکه. برای پیدا کردن قیمت اینجا هم به سایت همین چندتا فروشگاهی که اسمشون رو بردن، مراجعه کنین. تحت عنوان pressure pot ببینین دارن؟!
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

ApplyAbroad Guru marjanmohajer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

نقل قول نوشته اصلی توسط Industrial88 نمایش پست ها
    در رابطه با حبوبات تجربه من در این 3 ماه اینه که اتفاقا حبوبات بر خلاف فرمایش یکی از دوستان خیلی زود و راحت میپزه. بماند که این مطلب اصلا اهمیتی نداره!
    حبوباتتون جنسش خوب بوده من اولين بار كمي آوردم اصلا نمي پخت كلي انرژي براش صرف كردم

نقل قول نوشته اصلی توسط saskguy نمایش پست ها
    البته این محض شوخیه !
    ولی‌ بعضی‌ وقتا که این پست‌های غذا و پودر موسیر و نمیدونم لوبیا و ،،، یکی‌ می‌خواست ماکارونی بیار و...
    اینرو که میخونمم، احساس می‌کنم فردا قراره بمب بخور وسعت ادمونتون و قحطی بیاد !!!!
    واقعا این چه وضعشه آخه !!!!!!!
    آدم ۳،،،۴ سال بمونه تو صفه مهاجرت !
    بدم بیاد اینجا، حبوباتشم که نمیپزه !!!
    ا ه‌ه‌ه‌ه

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)