صفحه 154 از 397 نخستنخست ... 54104144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164204254 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,531 تا 1,540 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Alberta

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط saskguy نمایش پست ها
    واقعا این چه وضعشه آخه !!!!!!!
    آدم ۳،،،۴ سال بمونه تو صفه مهاجرت !
    بدم بیاد اینجا، حبوباتشم که نمیپزه !!!
    ا ه‌ه‌ه‌ه

والا با این نوناشون..

ولی تجربه ی مجردی من میگه شما حبوبات رو شب قبل بزارین خیس بخوره میپزه.

البته لوبیا ها قد کله ی آدم میشن عدس ها هم ممکنه وا برن.

بعدش حبوبات رو میریزیم تو ماهی تابه ی دسینی, یه کم روغن مرغوب لادن بهش اضافه میکنیم, با درجه ی متوسط میزاریم یه کم تفت بخوره, همزمان سبزی هامون رو که از میوه فروشی تهران پارس اون طرفا که ارزون تره خریدیم, و خوب شستیم, میخوریم.
    حبوبات که خوب تفتیده شدن, با کمی پودر نارگیل و ماکارونی مانا, میریزیم تو قابلمه ی تفال. یه کم آب معدنی دماوند هم بهش اضافه میکنیم میزاریم 4 دقیقه رو شعله ی زیاد بمونه, بعد با تزئینات همکارم به همراه نوشابه ی زم زم و دوغ گازدار آبعلی نوش جان میکنیم.
    Mess with the best, Die like the rest..

Member
    رشته و دانشگاه
    Dentistry

نقل قول نوشته اصلی توسط saskguy نمایش پست ها
    واقعا این چه وضعشه آخه !!!!!!!
    آدم ۳،،،۴ سال بمونه تو صفه مهاجرت !
    بدم بیاد اینجا، حبوباتشم که نمیپزه !!!
    ا ه‌ه‌ه‌ه
    نه عزیز دل..... اون نپزه مال ایرانه............ حبوبات اینجا که تا بهش اشاره میکنی مثل گل(not flower!!!!) وا میده..... اینقدر هم بدمزه اس که نگو. ادم ترجیح میده بره فروشگاه ایرانی چندین برابر پول بده پ... مزه ایرانی رو حال کنه
    NOC: 3113
    File no: June.14.2011,In process in Warsaw:sept.12.2011//Medical: Jan.25.2012//Passport request: April.4.2012
    Decision made:April.27.2012//passport delivery:May.7.2012
    landed:July.19.2012

ApplyAbroad Hero anihoo آواتار ها

ببین چیکار کردی دختر خوب؟
    حالا از فردا همه یکی یه دونه زودپز چند کیلویی میذارن توی چمدون و میارن کانادا ....
    خوبه که من توی ایرانش هم اهل زودپز نیستم وگرنه منهم داشتم شک میکردم که باید حتما زودپز بیارم!!!!!!
    به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.

Landing :2014

ApplyAbroad Senior Veteran
    ariaie آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    CS @ UGA

جسارتن بنده‌ی عزب این وسط نظر میدما!منتها میگن نیاز مادر ابتکاره
    یه بار قرار بود برامون مهمون بیاد (در ایام مجردی زیست کردن) بد مجبور شدم mp3 غذا درست کنم لوبیا گذاشتم تو قابلمه (از این روحی درپیتا) دسگیره درشو باز کردم که سوراخش بشه سوپاپ برعکس کردم روش یه قابلمه دیگه پر کردم آب گذاشتم رو درش در حد زودپز نبود ولی جواب داد خدایی دمش گرم آبرومو خرید!
    یه کار دیگه هم کردم یه بار ولی نمیگم چون بدون مراقبت انجام شه خطرناکه یهو میترکه به یکی نفرین ننه باباش میگیردم
    به دلیل مشغله زیاد از پاسخ به پیامهای خصوصیِ غیرخصوصی اکیدا معذورم....
    ضمن پوزش تاخیر تاپیک Verbal@Advantage کامل شد.
    پروژه آپلود پادکستهای
    انگلیش پاد شروع شد. به همگان توصیه میشود گوش کنند.
    امضا کنید اینجا رو لطفا

نقل قول نوشته اصلی توسط anihoo نمایش پست ها
    بیخیال خانوم.... زودپز میخوای چیکار.... نکنه نخود لوبیا از ایران با خودت بردی؟
    خودت اعتراف کردی انیهو نه به خدا همینجا خریدم اما لازمه .این همسایه هندیا که اپارتمانو شیر یم باهاشون هر دوشون دارن خیلیم زود پز نیست تورونتو
    البته زودپز من اینقد سنگین بود که عمرا میاوردم این همسایه های ما زود پزاشون خیلی سبکه
    " به قلبت بگو ترس از رنج , از خود رنج بد تر است. و اینکه هیچ قلبی ,تا زمانیکه در جستجوی رویاهایش باشد , رنج نمیکشد چون هر لحظه جست و جو , لحظه ملاقات با خداوند و ابدیت است". "کیمیاگر" paulo coelho

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

بچه هايي که در شرف رفتن هستند دقت کنند. من يک فايلي در آدرس زير قرار دادم پست شماره 363، که يک ديکشنري مصور دو زبانه انگليسي و فرانسه است.
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...vice%29/page37
    پيشنهاد مي کنم دانلودش کنيد چون علاوه بر دنيا و آخرت، به درد موارد زير هم مي خوره:

1-تهيه ليست اجناسي که با خودتون مي بريد.
    2-آشنايي راحت تر با امور روزمره زندگي با توجه به عکس دار بودن
    3-رفع مشکل عدم آشنايي با بعضي واژه ها به زبان فرانسه و حتي انگليسي
    4-حتي براي خدايي نکرده دکتر رفتن هم مهمه که مثلا مي خواين بگين دکتر جون من درد تو قسمت طحال دارم
    5-خيلي موارد ديگه که اينجا جاي گفتنشون نيست. بهتره خودتون ببينين و من و دعا کنيد تا زودتر خودم هم به اين مرحله برسم.

ممنون از شما
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

دوستان من با وجود مطالعه کل نیمه اول این فروم هنوز جوب سه سوال مهم رو پیدا نکردم . لطفا هرکس میدونه جواب بده:

1 - بالاخره سی دی نرم افزار ها رو با توجه به قانون کپی رایت و جریمه های سنگینش میتونیم ببریم یا نه؟

2- گواهی سوء پیشینه رو به همراه ترجمه رسمی اون جز مدارک لازم باید برد یا خیر؟ نظر عده ای از دوستان این بود که گواهی سوء پیشینه بعدها برای اقامت لازم خواهد شد و جز مدارک لازم خواهد بود. اگه اینطوره آیا باید قبل از خارج شدن از ایران سوء پیشینه با جدید ترین تاریخ تهیه کنیم؟ ( غیر از اون سوء پیشینه ای که برای ویزا فرستادیم سفارت و تاریخ اعتبارش گذشته؟)

3- من هیچ وسیله برقی جز شارژر موبایل و لپ تاپ با خودم نمیبرم. آیا واسه شارژر موبایل و لپ تاپ باید مبدل دوشاخه تهیه کنیم؟

ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

نقل قول نوشته اصلی توسط violet123 نمایش پست ها
    دوستان من با وجود مطالعه کل نیمه اول این فروم هنوز جوب سه سوال مهم رو پیدا نکردم . لطفا هرکس میدونه جواب بده:

1 - بالاخره سی دی نرم افزار ها رو با توجه به قانون کپی رایت و جریمه های سنگینش میتونیم ببریم یا نه؟

2- گواهی سوء پیشینه رو به همراه ترجمه رسمی اون جز مدارک لازم باید برد یا خیر؟ نظر عده ای از دوستان این بود که گواهی سوء پیشینه بعدها برای اقامت لازم خواهد شد و جز مدارک لازم خواهد بود. اگه اینطوره آیا باید قبل از خارج شدن از ایران سوء پیشینه با جدید ترین تاریخ تهیه کنیم؟ ( غیر از اون سوء پیشینه ای که برای ویزا فرستادیم سفارت و تاریخ اعتبارش گذشته؟)

3- من هیچ وسیله برقی جز شارژر موبایل و لپ تاپ با خودم نمیبرم. آیا واسه شارژر موبایل و لپ تاپ باید مبدل دوشاخه تهیه کنیم؟

ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند
    جواب سوال اول و سومت تو فروم هست.
    من دوباره ميگم
    ١- هيچ مشكلي نداره، ببر ولي حواست باشه صرفا روي لپ تاپ خودت داشته باشي
    ٢- اولا نيازي به سوء پيشينه نيست. دوما اگر لازم باشه ( كه نيست) بايد به روز باشه.
    ٣-شما حتما مبدل حداقل ٢ تا ببر با خودت، قيمتي نداره و بالاخره به كارت مياد. البته قبلش مطمين شو كه وسيله هات با ١١٠ ولت كار كنه
    موفق باشي
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    دوستانی که رفتن (مخصوصا کسانی که با پرواز لوفتانزا رفتن کانادا یا اطلاعات خوبی دارن) چند تا سوال دارم.

1. اگر وزن ساک لوفتانزا بشه 24 کیلو مثلا گیر میدن به اون 1 کیلو؟ بچه ها به من میگن تا 26،7 رو پر کن گیر نمیدن! ولی اگه اون وسط به من گفت خالی کن چکار کنم...؟!!؟!؟؟ اصولا به یکی دو کیلو گیر میدن؟ تا چه حدی رو گیر نمیدن؟

2. من یه قوری چینی و 2 تا لیوان شیشه ای دارم با خودم برمیدارم که اگر بذارم تو بار احتمال زیاد دیگه نمیبینمشون. میخواستم ببینم به نظرتون اگر اینا رو بذارم تو کیف دستی هواپیمام بهشون گیر میدن؟ نمیگن این پتانسیل اینو داره که به عنوان آلت قتاله استفاده بشه؟!؟!؟! (مثلا بشکنمش و بخوام گلو یکی رو ببرم برفرض....؟!)

3. بعد اینکه من هر جوری حساب میکنم چمدون بخوام بیارم اگر از اون محکما باشه که بیشتر از 6 کیلو وزنشونه. از اونا باشه که حالت پارچه برزنتیه دست کم 4 تا 5 کیلو میشه. (مدل سبکترم داشت که 3.100 بود ولی تقریبا 800 تومن بود که خیلی گرونه و نمیخوام اینقدر گرون بخرم!) پس من تصمیم گرفتم از اون ساکا ببرم که به ساک حاجی معروفه. البته نه اینکه واقعا ساکای حاجی که روش نوشته کاروان فلان باشه ها ولی از اون مدل میخوام نوشو بخرم و ببرم. وزنش تقریبا هست 1.8 کیلو که به نظر میاد از هر نظر به صرفه تره! این کار درستیه؟ یا باید حتما از اون دو مدل چمدونا بیارم؟

4. بعد اینکه اگر اون ساک کابین یکی از همین ساک حاجی ها باشه و یا سایز کوچیکشو بگیریم یا زیپای پایینشو کاملا ببندیم که جمع بشه و سایزش با یه اختلاف خیلی کمی بشه همونی که اونا تو سایت گفتن مشکلیه؟
    تو سایت لوفتانزا گفته 55 در 45 در 23. این ساکی که من میگم میشه 50*43*26. به نظرتون اینو ایرادی میگیرن؟

5. کسی در مورد پرواز لوفتانزا در این مورد اطلاعی داره؟ نوشته که میتونین یه کیف کابین داشته باشین اما حرفی از کیف لپتاپ یا کیف دستی خانمها نزده. میتونم یه کیف لپتاپ و یه ساک کابین داشته باشم و یه کیف دستی کوچیک؟ یا باید فقط یه کیف کابین داشته باشم؟ یا یه کیف کابین و یکی از اون دو تا (یا کیف دستی یا کیف لپ تاپ)؟ من میخوام اگر میشه کیف لپتاپ آورد کیف لپتاپ خدابیامرزمو بیارم و توش چند تا کتاب مهم رو که باید حتما بیارم، بذارم. اگر اینکارو بکنم به محتویات اون کیف لپتاپ هم گیر میدن؟ نمیگن باید حتما توش لپتاپ باشه!! چرا کتاب گذاشتی؟؟!!!؟!
    اولا تبریک که بالاخره ویزا گرفتین چون من پست های شما را زیاد میخوندم.
    یک زنگ بزنید فرودگاه امام بگید وصل کنند دفتر لوفت آنزا تمام جزییات را بپرسید
    از جمله وزن اضافی و تعداد البته یک کمی هم شانسیه لحظه تحویل بار اگر آدم
    مهربانی باشه ممکنه بیخیال اضافه بار بشه.

دوستان اگر مسیرتان از تورنتو عبور می کند یادتان باشد که برای پرواز بعدی حتما باید برید سالن چمدانها و
    خودتان آنها را به محل بعدی تحویل دهید وگرنه چمدانها در تورنتو جا می ماند این بلا نزدیک بود سر من بیاد.
    در ضمن کالسکه باربر هم مثل ایران عزیز مجانی نیست 4 دلار سکه می خواهد اینجا اگر میشد برای نفس
    کشیدن هم پول میگرفتن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)