دوستانی که رفتن (مخصوصا کسانی که با پرواز لوفتانزا رفتن کانادا یا اطلاعات خوبی دارن) چند تا سوال دارم.
1. اگر وزن ساک لوفتانزا بشه 24 کیلو مثلا گیر میدن به اون 1 کیلو؟ بچه ها به من میگن تا 26،7 رو پر کن گیر نمیدن! ولی اگه اون وسط به من گفت خالی کن چکار کنم...؟!!؟!؟؟ اصولا به یکی دو کیلو گیر میدن؟ تا چه حدی رو گیر نمیدن؟
2. من یه قوری چینی و 2 تا لیوان شیشه ای دارم با خودم برمیدارم که اگر بذارم تو بار احتمال زیاد دیگه نمیبینمشون. میخواستم ببینم به نظرتون اگر اینا رو بذارم تو کیف دستی هواپیمام بهشون گیر میدن؟ نمیگن این پتانسیل اینو داره که به عنوان آلت قتاله استفاده بشه؟!؟!؟!

(مثلا بشکنمش و بخوام گلو یکی رو ببرم برفرض....؟!)
3. بعد اینکه من هر جوری حساب میکنم چمدون بخوام بیارم اگر از اون محکما باشه که بیشتر از 6 کیلو وزنشونه. از اونا باشه که حالت پارچه برزنتیه دست کم 4 تا 5 کیلو میشه. (مدل سبکترم داشت که 3.100 بود ولی تقریبا 800 تومن بود که خیلی گرونه و نمیخوام اینقدر گرون بخرم!) پس من تصمیم گرفتم از اون ساکا ببرم که به ساک حاجی معروفه. البته نه اینکه واقعا ساکای حاجی که روش نوشته کاروان فلان باشه ها ولی از اون مدل میخوام نوشو بخرم و ببرم. وزنش تقریبا هست 1.8 کیلو که به نظر میاد از هر نظر به صرفه تره! این کار درستیه؟ یا باید حتما از اون دو مدل چمدونا بیارم؟
4. بعد اینکه اگر اون ساک کابین یکی از همین ساک حاجی ها باشه و یا سایز کوچیکشو بگیریم یا زیپای پایینشو کاملا ببندیم که جمع بشه و سایزش با یه اختلاف خیلی کمی بشه همونی که اونا تو سایت گفتن مشکلیه؟
تو سایت لوفتانزا گفته 55 در 45 در 23. این ساکی که من میگم میشه 50*43*26. به نظرتون اینو ایرادی میگیرن؟
5. کسی در مورد پرواز لوفتانزا در این مورد اطلاعی داره؟ نوشته که میتونین یه کیف کابین داشته باشین اما حرفی از کیف لپتاپ یا کیف دستی خانمها نزده. میتونم یه کیف لپتاپ و یه ساک کابین داشته باشم و یه کیف دستی کوچیک؟ یا باید فقط یه کیف کابین داشته باشم؟ یا یه کیف کابین و یکی از اون دو تا (یا کیف دستی یا کیف لپ تاپ)؟ من میخوام اگر میشه کیف لپتاپ آورد کیف لپتاپ خدابیامرزمو بیارم و توش چند تا کتاب مهم رو که باید حتما بیارم، بذارم. اگر اینکارو بکنم به محتویات اون کیف لپتاپ هم گیر میدن؟ نمیگن باید حتما توش لپتاپ باشه!! چرا کتاب گذاشتی؟؟!!!؟!
علاقه مندی ها (Bookmarks)