صفحه 53 از 53 نخستنخست ... 34344454647484950515253
نمایش نتایج: از شماره 521 تا 524 , از مجموع 524

موضوع: سوالات و مباحث مرتبط با ويزاي فرانسه 2018

  1. #521
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ارسال‌ها
    4

    پیش فرض پاسخ : سوالات و مباحث مرتبط با ويزاي فرانسه 2018

    سلام دوستان

    شاید این پستی که من میذارم چندان مهم نباشه ، ولی خب وقتی این تاپیک رو نگاه میکنی و میبینی بیشتر پست ها مربوط به ریجکت شدن ویزاس ، ادم افسرده و نگران میشه .
    خواهر من میخاست درخواست ویزای دانشجویی بده و ما خیلی نگران بودیم که رد بشه (به خصوص بعد از خوندن این تاپیک و این که سابقه سفر به عراق و ترکیه رو داشت و حتی خوابگاه هم نداشت) . اما خیلی راحت بعد از یک هفته ویزاش اومد . نه سوالی ازش کردن و نه چیز اضافی خواستن و نه حتی پاسپورت قبلیش رو دیدن. خواستم به دوستان بگم که نگران نباشید.اگر مدارکتون کامل باشه به احتمال بسیار زیاد برای ویزای دانشجویی مشکلی پیش نمیاد.

  2. #522

    پیش فرض پاسخ : سوالات و مباحث مرتبط با ويزاي فرانسه 2018

    دوستان کسی اخیرا از سفارت بلژیک ویزا گرفته؟
    چقدر طول میکشه تا از vfs جواب بدن؟

    بخش بلژیک هیچ کس نیست. خلوته خلوته. کسی بلژیک نمیره یا نرفته اخیرا؟


  3. #523
    Junior Member iSalar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2012
    ارسال‌ها
    14

    پیش فرض پاسخ : سوالات و مباحث مرتبط با ويزاي فرانسه 2018

    نقل قول نوشته اصلی توسط fiftycent021 نمایش پست ها
    دوستان کسی اخیرا از سفارت بلژیک ویزا گرفته؟
    چقدر طول میکشه تا از vfs جواب بدن؟

    بخش بلژیک هیچ کس نیست. خلوته خلوته. کسی بلژیک نمیره یا نرفته اخیرا؟

    بلژیک یکی دو ماهه از هر ده نفر، هشت نفر رو ریجکت می‌کنه. بخاطر همین کسی نمیره.
    قبلش خیلی خوب بود ولی الان نه...

  4. #524
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2018
    ارسال‌ها
    3

    پیش فرض پاسخ : سوالات و مباحث مرتبط با ويزاي فرانسه 2018

    سلام
    من 24 سالمه و مجرد . 5 تا ویزای فرانسه داشتم.دعوت نامه هم دارم.
    با توجه به عوض شدن شرایط سفارت چند تا سوال داشتم!
    1 این که تو گواهی اشتغال من زمان مرخصی درج نشده! ایا حتما باید درج شه؟
    2 من با مادرم سفر میکنم و ایشون هزینه ی من رو میدن. نامه ی تقبل هزینه توسط مادرم باید محضری باشه؟
    3 من دوباره ویزا ی مولتی 1 ساله میخوام اما اشتباهی تعداد روز رو توی فرم اشتباه زدم! و خب فرم جدیدا دیگه دستی نیست! من چجوری میتونم عوضش کنم؟
    مرسییی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •