سلام ، ممکن هست دوستان راهنمایی کنند .با مدرک تخصص کودکان و فوق تخصص نوزادان و سابقه هیات علمی داشتن در دانشگاه تهران ، با سن ۴۰ ، برای مهاجرت به استرالیا و شروع کار چه مراحلی را باید طی کرد ، آیا میتوان با فوق تخصص شروع به کار کرد .
بسیار سپاسگزارم از راهنمایی
سلام دوستان میخواستم بپرسم امتحان mcq کجا برگزار میشه؟ ایران میشه امتحان روداد؟ و این که بعد از قبولی و ورود به استرالیا چه مدت طول میکشه وارددوره ی اینترنی اونجا شد؟ ایا توایندوره حقوقیدریافتمیشه؟ ممنونممیشمراهنماییکن د
سلام
من فارغ التحصيل پزشكي از ايران هستم ولي سابقه كار و حتي دوره طرح نگذرونده ام از طريق همسرم كه PR دارن من هم ساكن استراليا شدم ميخواستم بدونم شرايط من براي كار با توجه به اينكه سابقه كار ندارم متفاوته؟بعد از پاس شدن امتحانات MCQ ,OET , clinical ميتونم تو كلينيك كار كنم يا بخاطر اينكه سابقه كار ندارم مجبورم مجدد دوره اينترني بگذرونم اينجا؟
سلام
منفارغ التحصيل پزشكي از ايران هستم ولي سابقه كار و حتي دوره طرح نگذرونده ام از طريق همسرم كه PR دارن من هم ساكن استراليا شدم ميخواستم بدونم شرايط من براي كار با توجه به اينكه سابقه كار ندارم متفاوته؟بعد از پاس شدن امتحانات MCQ ,OET , clinical ميتونم تو كلينيك كار كنم يا بخاطر اينكه سابقه كار ندارم مجبورم مجدد دوره اينترني بگذرونم اينجا
علاقه مندی ها (Bookmarks)