صفحه 15 از 15 نخستنخست ... 56789101112131415
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 146 , از مجموع 146

موضوع: اقامت در فرانسه

  1. #141
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2017
    ارسال‌ها
    11

    پیش فرض پاسخ : اقامت در فرانسه

    دوستان و همراهان فروم فرانسه سلام عرض میکنم.

    بنده با توجه به سابقه کاری و تخصص مناسبی که در ایران داشتم (حوزه فناوری اطلاعات) توانستم از یک شرکت معتبر در پاریس یک درخواست کار از نوع CDI دریافت کنم که بعد از مصاحبه اولیه منابع انسانی و همچنین مصاحبه فنی از طریق اسکایپ (به زبان فرانسه)، این قرار داد به همراه اطلاعاتش برای من ارسال شد تا من اوکی بدم و روند پرونده شروع بشه. بعد از قبول کردن بنده، مدارک رو هم برای شرکت فرستادم که شامل کپی پاسپورت من و همسرم، نامه سابقه کاری، مدرک تحصیلی و سند ازدواج بود که همه رو به فرانسه ترجمه کردم و برای شرکت ارسال کردم و شرکت فوق روال کار بنده رو شروع کرده و گفتند بررسی پرونده و اینکه DIRECCTE اوکی بدهد حدودا 3 ماه زمانبره که خب من مشکلی ندارم و خودشون هم اوکی هستند با استخدام بنده اما باید DIRECCTE نظر بده تا من ویزا رو دریافت کنم و در سپتامبر نقل مکان کنم به پاریس و کارم رو شروع کنم. اگر ممکنه در مورد سوالات زیر به بنده لطف کنید و جواب بدید:

    1 - این DIRECCTE به نظر بررسی میکنه رزومه بنده رو و بازر رو و از شرکت هم تاییدیه میگیره برای اوکی بودن. درسته؟ ممکنه اذیت کند و چوب لای چرخ بگذارد و این صحبتها که من ویزا رو دریافت نکنم؟

    2 - در رابطه با هزینه ها سوالی ندارم چون فروم رو خوانده ام و در اینترنت هم جستجو کرده ام. اما سوالی که هست این هست که بنده به همراه خانمم میام و خودم CDI دارم، اما آیا خانمم میتونند در رستوران و کافه فعالیت کنند (خودشون عاشق آشپزی و کافه داری و.. هستند) تا در آمد هم داشته باشند درسته؟ حقوقی طبیعتا بالاتر از SMIC منظورم هست. (رشته تحصیلی شون نامرتبط با آشپزی و سابقه کاری آشپزی هم ندارند، صرفا علاقه و انگیزه ایشون و تبحر خانگیشون قابل تحسین هست)

    3 - تحصیل همسرم امکان پذیر هست؟ حالا در همین رشته آشپزی و غیره. از لحاظ قانونی منظورم هست و اگر امکان پذیر هست هر اطلاعات (هزینه ترمیک و ... ) هر چند اندکی هم دارید ممنون میشم در اختیار من قرار بدید. (رشته آشپزی و ...)

    4 - برای عزیمت به پاریس، طبیعتا برای دریافت ارز مسافرتی (نفری 1000 یورو) نیاز به بلیط رفت و برگشت داریم که میخواهیم اونها رو رزرو کنیم. خب دو چمدان 30 کیلویی هم طبیعتا میتوانیم بیاریم که باید شامل وسایل ضروری لباس و آفتابه لگن هم باشه.. کلا در این مورد Tips & Tricks ای دارید؟

    لازم به ذکر هست که هم من و هم خانمم به فرانسوی حرف میزنیم و اوکی هستیم. البته من به انگلیسی هم کامل مسلط هستم اما خانمم پایین تز از بنده اما ایشون هم کامل انگلیسی رو حرف میزنند.

    متشکرم

  2. #142
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    رشته و دانشگاه
    Diplôme d'Ingénieur Généraliste-ENSAM-Arts et Métiers ParisTech
    ارسال‌ها
    588

    پیش فرض پاسخ : اقامت در فرانسه

    سلام، این هم جواب سوالاتتون تا جایی که من اطلاع دارم:
    نقل قول نوشته اصلی توسط Maloge نمایش پست ها
    1 - این DIRECCTE به نظر بررسی میکنه رزومه بنده رو و بازر رو و از شرکت هم تاییدیه میگیره برای اوکی بودن. درسته؟ ممکنه اذیت کند و چوب لای چرخ بگذارد و این صحبتها که من ویزا رو دریافت نکنم؟
    DIRECCTE در حقیقت طرف شماست: بررسی می کنه که شرکتها با استخدام نیروی ارزون قیمت خارجی به بازار کار گند نزنن. اگه کسی می خواد یه خارجی استخدام کنه باید به اندازه یه فرانسوی با همون سطح سواد و تجربه بهش حقوق بده. اینطوری حساب کردن با توجه به مشکلات اداری و پروسه طولانی (جواب خود من الان کمی بیش از یک ساله که طول کشیده)، کسی خارجی استخدام نمی کنه مگه طرف کارش خیلی درست باشه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Maloge نمایش پست ها
    2 -بنده به همراه خانمم میام و خودم CDI دارم، اما آیا خانمم میتونند در رستوران و کافه فعالیت کنند (خودشون عاشق آشپزی و کافه داری و.. هستند) تا در آمد هم داشته باشند درسته؟ حقوقی طبیعتا بالاتر از SMIC منظورم هست. (رشته تحصیلی شون نامرتبط با آشپزی و سابقه کاری آشپزی هم ندارند، صرفا علاقه و انگیزه ایشون و تبحر خانگیشون قابل تحسین هست)
    همسرتون معمولاً با ویزای همراه میان و تا جایی که می دونم ویزای همراه اجازه کار نداره. ولی این ویزا قابل تبدیل به ویزاهای دیگر (از جمله دانشجویی و کاری (در صورت تخصص کافی)) هست و با تعویض ویزا ایشون می تونن هم درس بخونن و هم کار کنن
    نقل قول نوشته اصلی توسط Maloge نمایش پست ها
    3 - تحصیل همسرم امکان پذیر هست؟ حالا در همین رشته آشپزی و غیره. از لحاظ قانونی منظورم هست و اگر امکان پذیر هست هر اطلاعات (هزینه ترمیک و ... ) هر چند اندکی هم دارید ممنون میشم در اختیار من قرار بدید. (رشته آشپزی و ...)
    بله... تحصیل تقریباً در هر رشته ای که بخوان امکانپذیره (به شرط توانایی زبان کافی) ... برای کار در رستوران و بار، اگه مدارک و سابقه کار مربوطه نداشته باشید، باید در یه دوره اجباری یک هفته ای که در مورد نظافت در شکمسراهاست (سالها پیش هزینه اش تقریباً 400 یورو بود) شرکت کنید. برای آشپزی، کافه داری، راه اندازی نانوایی و شیرینی پزی، آموزشگاههای متعددی هست که بعضی شون از شهرت جهانی برخوردارن (مثل مدرسه Ferrandi که به هاروارد آشپزی مشهوره یا مدرسه مشهور Cordon Bleu). در عین حال بعضی از مدارس عالی مهندسی که در زمینه مواد غذایی فعال هستن هم دوره های اینطوری دارن (مثل مدرسه عالی فیزیک-شیمی پاریس (ESPCI)، اگرو پاری تک یا مدرسه لاوال )... شهریه بر اساس نوع مدرسه، معروفیتش و نوع دوره متفاوته. به طور کلی مدارس خصوصی از دولتی خیلی گرونترن و مدارس اسم و رسم داری مثل اونهایی که نام بردم از مدارس معمولی تر شهریه خیلی بیشتری می گیرن. به هر حال در جریان باشید که حقوق کار در بار و رستوران معمولاً SMIC اه
    نقل قول نوشته اصلی توسط Maloge نمایش پست ها
    4 - برای عزیمت به پاریس، طبیعتا برای دریافت ارز مسافرتی (نفری 1000 یورو) نیاز به بلیط رفت و برگشت داریم که میخواهیم اونها رو رزرو کنیم. خب دو چمدان 30 کیلویی هم طبیعتا میتوانیم بیاریم که باید شامل وسایل ضروری لباس و آفتابه لگن هم باشه.. کلا در این مورد Tips & Tricks ای دارید؟
    اگه بلیتتون رو از پگاسوس بگیرید می تونید تا 20 کیلو اضافی برای هر نفر اضافه بار بخرید. فکر کنم لوفت هانزا هم همین وضعیت رو داره (یعنی یه چمدون اضافی با حدود 50-100 یورو هزینه اضافی). در شرایط فعلی، هواپیمایی قطری هم انتخاب بسیار مناسبی برای ایرانه. در خصوص ایران ایر و آسمان و ماهان هم سوال کنید ببینید آفر مناسبی دارند؟

    موفق باشید
    اگه لطف کنید و سابقه پیغامهای قبلی رو هم ضمیمه پیامهای خصوصیتون بکنید راحتتر می تونم پاسخ بدم

  3. #143

    پیش فرض پاسخ : اقامت در فرانسه

    دوستان فرانسه نشین عرض سلام و خسته نباشید
    بنده با 36 سال سن با فوق لیسانس مهندسی مواد-متالوژی و 9 و نیم سال سابقه کار بازرگانی خارجی، برای دوره آشپزی از دو مدرسه Ferriere و موسسه Le Cordon Bleu پذیرش گرفتم. قصدم تحصیل 2-3 ساله در رشته ی مدیریت رستوران و آشپزی هست و در صورت امکان ادامه زندگی در فرانسه. متاسفانه اطلاعات ضد و نقیض زیاد دیدم در اینترنت و وبسایت اداره مهاجرت فرانسه رو هم پیدا نکردم. به زبان فرانسه مسلط نیستم و آشناییم در حد 4-5 ترم کانون هست ولی انگلیسی اوورال 7 آکادمیک دارم. با توجه به اینکه دارم به دنبال رشته ی مورد علاقه م میرم یه مقدار برای وضعیت همسر و فرزند 3 ساله م نگرانی دارم که چطور در این سه سال میتونن اقامت داشته باشن. در مورد هزینه ها تا 50 هزار یورو مشکلی ندارم که فکر میکنم برای 2-3 سال کافی باشه. اگه کسی اطلاعاتی در مورد نحوه اقامت بعد از گذروندن دوره های مذکور داره در اختیار من بذاره ممنون میشم.

  4. #144
    Member massoud آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2008
    رشته و دانشگاه
    Ingénierie des Systèmes Automatisés (ISA) SUPELEC
    ارسال‌ها
    301

    پیش فرض پاسخ : اقامت در فرانسه

    درود، دوست عزیز ضمن عرض خیر مقدم؛ با توجه به رشته و تخصصی که مد نظر دارید در فرانسه
    برای دوره آشپزی از دو مدرسه Ferriere و موسسه Le Cordon Bleu پذیرش گرفتم. قصدم تحصیل 2-3 ساله در رشته ی مدیریت رستوران و آشپزی هست و در صورت امکان ادامه زندگی در فرانسه.

    بایستی عرض کنم بافرض اینکه حتی بتوانید ویزای تحصیلی/دانشجویی با شرایط مشروحی که فرمودید (سن 36 سال، رشته تخصصی غیر مرتبط با گرایش مورد تقاضا، وقفه طولانی بین تحصیلات و و و) بدست بیارید، متأسفانه برای پروژه بلند مدت و اقامت/کار شانس زیادی نخواهید داشت... چرا که شما پس از اتمام تحصیلات نیاز به مجوز کار و تبدیل وضعیت دانشجویی به اقامت کاری salarié خواهید داشت که برای این منظور پروسه نسبتاً پیچیده و پردردسری وجود دارد که سازمان DIRECCTE یا "مدیریت منطقه ای شرکتها، حِرَف و مشاغل" در فرانسه مسئولیت آنرا به عهده دارد تا تقاضای مهاجرین کار خارجی و شرکتهای استخدام کننده برای این مشاغل را بررسی نموده و مجوز لازم را صادر نمایند.
    http://direccte.gouv.fr/ اما از سالها پیش لیست تخصصها و مشاغل مشخصی توسط دولت تعریف شده که صرفاً در این شاخه ها امکان جذب نیروی کار مهاجر خارجی وجود دارد (عموماً تخصصهای فنی و حرفه ای) که کمبود نیروی کار هست. لایحه دولتی لیست مشاغل مورد نظر رو در این لینک میتوانید مشاهده بفرمایید:
    >> Des autorisations de travail aux étrangers non ressortissants d’un Etat membre de l’Union européenne
    که حرفه مورد نظر شما را شامل نمیشود (ضمن اینکه مشاغلی همچون آشپزی، توریسم و هتلداری و ... تخصصی اصلی فرانسویها هست و اگر نگوییم اشباع هست، فراوانی نیروی کار داخلی در این گرایشها بسیار زیاد هست و رقابت سخت در نتیجه قاعدتاٌ نیازی به نیروی کار مازاد مهاجری/خارجی نخواهند داشت)
    لذا اگر با این پروسه هدف اقامت بلندمدت و مهاجرت به فرانسه رو دارید توصیه میکنم تجدید نظر نمایید و راههای مرتبط تری رو مورد بررسی قرار دهید
    موفق باشید.

  5. #145
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    رشته و دانشگاه
    Diplôme d'Ingénieur Généraliste-ENSAM-Arts et Métiers ParisTech
    ارسال‌ها
    588

    پیش فرض پاسخ : اقامت در فرانسه

    همونطور که مسعود عزیز به درستی فرمودن، اگه بخواید سراغ کار آشپزی و رستوران داری برید باید سرمایه (یا سرمایه گذار) رستورانتون رو داشته باشید. البته کسی که از دوره عالی مدرسه ای مثل Cordon bleu فارغ التحصیل میشه کار براش هست. ولی غیر اروپایی بودنتون براتون مشکلات زیادی ایجاد خواهد کرد. در ضمن حواستون به شهریه بسیار سنگین این مدارس هم باشه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadvv نمایش پست ها
    دوستان فرانسه نشین عرض سلام و خسته نباشید
    بنده با 36 سال سن با فوق لیسانس مهندسی مواد-متالوژی و 9 و نیم سال سابقه کار بازرگانی خارجی، برای دوره آشپزی از دو مدرسه Ferriere و موسسه Le Cordon Bleu پذیرش گرفتم. قصدم تحصیل 2-3 ساله در رشته ی مدیریت رستوران و آشپزی هست و در صورت امکان ادامه زندگی در فرانسه. متاسفانه اطلاعات ضد و نقیض زیاد دیدم در اینترنت و وبسایت اداره مهاجرت فرانسه رو هم پیدا نکردم. به زبان فرانسه مسلط نیستم و آشناییم در حد 4-5 ترم کانون هست ولی انگلیسی اوورال 7 آکادمیک دارم. با توجه به اینکه دارم به دنبال رشته ی مورد علاقه م میرم یه مقدار برای وضعیت همسر و فرزند 3 ساله م نگرانی دارم که چطور در این سه سال میتونن اقامت داشته باشن. در مورد هزینه ها تا 50 هزار یورو مشکلی ندارم که فکر میکنم برای 2-3 سال کافی باشه. اگه کسی اطلاعاتی در مورد نحوه اقامت بعد از گذروندن دوره های مذکور داره در اختیار من بذاره ممنون میشم.
    اگه لطف کنید و سابقه پیغامهای قبلی رو هم ضمیمه پیامهای خصوصیتون بکنید راحتتر می تونم پاسخ بدم

  6. #146
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2018
    ارسال‌ها
    1

    پیش فرض پاسخ : اقامت در فرانسه

    با سلام خدمت اعضای فروم
    چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.
    من و‌همسرم هر دو‌میخواهیم از طریق ویزای تحصیلی برای فرانسه اقدام کنیم و در حال حاضر مشغول یادگیری زبان فرانسه هستیم. سوال من اینه با توجه به اینکه همسرم لیسانس نرم افزار از یکی از دانشگاه های سراسری ایرانو داره آیا امکانش هست با همین مدرک بتونه در فرانسه کار پیدا کنه و ویزاشو تبدیل کنه؟
    و اینکه کدام یکی از شهرهای فرانسه از نظر هزینه زندگی و‌بازار مار برای این رشته شرایط بهتری داره؟ (نظر ما البته شهر نانسی بوده)

صفحه 15 از 15 نخستنخست ... 56789101112131415

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •