صفحه 145 از 150 نخستنخست ... 4595135136137138139140141142143144145146147148149150 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,441 تا 1,450 , از مجموع 1574

موضوع: ارزیابی مدارک ( Assessment ) استرالیا و مسائل مرتبط

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member

پیش فرض پاسخ : ارزیابی مدارک ( Assessment ) استرالیا و مسائل مرتبط

سلام دوستان. چند تا سوال:
    1- VETASSESS برای ارزیابی مدارک، نیاز به مدرک زبان نداره؟
    2- Application Fee که برای اریابی مدارک اعلام کرده، شامل ارزیابی مدارک همسر هم میشه؟ یا فقط main applicant؟
    3- فقط ترجمه ناتی قابل قبول است؟
    4- برای VETASSESS، نیاز به مهر دادگستری و خارجه هم هست؟ یا فقط مهر دار الترجمه کافیه؟

Junior Member

سلام دوستان من یه سوال دارم یه خیلی فکرمو مشغول کرده
    من لیسانس مهمدسی نفت خوندم ولی سابقه کارم توی پالایشگاه هست و مربوط به مهندسی شیمی میشه، حالا بخوام نامه سابقه کار بگیرم شرح وظایف مهمدسی شیمی برام مینویسن و اگه بخوام شرح وظایف مهندسی نفت رو بنویسن کاملا بی ربط میشه به کار شرکت و پالایشگاه، برا اسسمنت باید چکار کنم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    بیولوژی- علوم پزشکی تهران

سلام.

بچه ها کسی هست که مدارکش رو برای VETASSESS فرستاده باشه و ازش قرارداد یا فیش حقوقی بخوان ؟ (اضاف بر نامه شرکت و بیمه)
    ظاهرا بدون این دو نمیشه اصلا سابمیت کرد و برای ماها که از خارج از ایرانیم میسر نیست . کسی هست یه فرمتی چیزی داشته باشه تا بتونم خودم یه فایلی درست کنم ازش؟

ممنون میشم ازتون

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط alirezare نمایش پست ها
    سلام.

بچه ها کسی هست که مدارکش رو برای VETASSESS فرستاده باشه و ازش قرارداد یا فیش حقوقی بخوان ؟ (اضاف بر نامه شرکت و بیمه)
    ظاهرا بدون این دو نمیشه اصلا سابمیت کرد و برای ماها که از خارج از ایرانیم میسر نیست . کسی هست یه فرمتی چیزی داشته باشه تا بتونم خودم یه فایلی درست کنم ازش؟

ممنون میشم ازتون

ادامه پست بالا :!

سلام. از اونجایی که کسی از رشته بیوتکنولوژی (که حدود یک ماهه به لیست اداره مهاجرت و همچنین ایالت ACT اضافه شده) تا حالا اقدام نکرده گفتم یه اپدیت بزارم تا شاید کمکی بشه.

من مدارک رو دو روز پیش برای VETASSESS اپلود کردم و درخواست Fast track دادم (تا ظرف مدت ۱۰ روز کاری بررسی بشه) و ۱۶۰۰ دلار هم بهشون دادم. امروز ازم خواستن تا اسکن اصلی مدارک دانشگاهی رو بفرستم براشون. یعنی درواقع خواستن تا اسکن رنگی مدارک. قابل توجه دوستانی که از certify کردن مدارک سوال داشتن: من قبلا کپی certify شده که در واقع به فایل ترجمه مدرک اتچ میشه و توسط مترجم مهر میشه رو اپلود کرده بودم و ظاهرا در مورد مدارک دانشگاهی اونا اصل مدرک رو میخوان. ببیینیم چی میشه ...
    تصاویر پیوست تصاویر پیوست

Junior Member
    رشته و دانشگاه

ادامه پست بالا :!

سلام. از اونجایی که کسی از رشته بیوتکنولوژی (که حدود یک ماهه به لیست اداره مهاجرت و همچنین ایالت ACT اضافه شده) تا حالا اقدام نکرده گفتم یه اپدیت بزارم تا شاید کمکی بشه.

من مدارک رو دو روز پیش برای VETASSESS اپلود کردم و درخواست Fast track دادم (تا ظرف مدت ۱۰ روز کاری بررسی بشه) و ۱۶۰۰ دلار هم بهشون دادم. امروز ازم خواستن تا اسکن اصلی مدارک دانشگاهی رو بفرستم براشون. یعنی درواقع خواستن تا اسکن رنگی مدارک. قابل توجه دوستانی که از certify کردن مدارک سوال داشتن: من قبلا کپی certify شده که در واقع به فایل ترجمه مدرک اتچ میشه و توسط مترجم مهر میشه رو اپلود کرده بودم و ظاهرا در مورد مدارک دانشگاهی اونا اصل مدرک رو میخوان. ببیینیم چی میشه ...
    آپدیت امروز اینکه اینا پرونده رو به جریان انداختن و درست تو روز اول بررسی به شرکت قبلی من تو ایران زنگ زدن و آمار گرفتن. از استرالیا تماس گرفتن و به انگلیسی هم صحبت کردن. به خودمم زنگ زدن و تمام ادعاهایی که مبنی بر شرح وظایف مطرح کرده بودم رو مجددا شنیدن و صدا رو ضبط کردن. ظاهرا خیلی جدی هستند!
    ۱

Junior Member

آپدیت امروز اینکه اینا پرونده رو به جریان انداختن و درست تو روز اول بررسی به شرکت قبلی من تو ایران زنگ زدن و آمار گرفتن. از استرالیا تماس گرفتن و به انگلیسی هم صحبت کردن. به خودمم زنگ زدن و تمام ادعاهایی که مبنی بر شرح وظایف مطرح کرده بودم رو مجددا شنیدن و صدا رو ضبط کردن. ظاهرا خیلی جدی هستند!
    ۱
    سلام
    میتونم بپرسم شما چه مدارکی براشون فرستادید فقط سابقه بیمه و نامه شرکت بوده؟
    و اینکه چه سوالاتی از شرکتتون پرسیدن ؟ وآیا به تمام شرکتایی که کار میکردید زنگ زدن یا فقط یکی؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط Murphy95 نمایش پست ها
    سلام
    میتونم بپرسم شما چه مدارکی براشون فرستادید فقط سابقه بیمه و نامه شرکت بوده؟
    و اینکه چه سوالاتی از شرکتتون پرسیدن ؟ وآیا به تمام شرکتایی که کار میکردید زنگ زدن یا فقط یکی؟

سابقه بیمه- قراداد - فیش حقوقی- صورتحساب پرداختی های حقوق- و نامه شرکت. در واقع همه چیز رو دادم بهشون .

از شرکت در مورد کسی که مدارک رو امضا کرده، و اینکه ایا منو می شناختن و کارم چی بوده. همون اطلاعاتی که خودشون تو نامه شرکت ازتون خواستن رو مجددا کانفیرم می کنن. من یجا کار کردم و همونجا رو هم زنگ زدن.
    موفق باشید ...

۱
    سلام
    وقت بخیر
    من می خواستم بدونم تماسی که از vetaccess با شرکت قبلی شما گرفتن فقط با همون شخصی که نامه کار شما رو امضا کرده بود صحبت کردن یا با شخص دیگه ای هم صحبت کردن؟

Junior Member

سلام به همگی، من میخوام برای ویزای 489 اقدام کنم، در مورد اسس مدرک تحصیلی سوال داشتم
    1- برای سابقه کار حتما باید سابقه بیمه ارائه داد یا گواهی کارفرما کافیه؟
    2-سابقه کار الزامیه؟
    3- من مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی خوندم، تمام مدت هم به عنوان مهندس مکانیک کار کردم، آیا امکان داره مدرکم مهندسی مکانیک ارزیابی بشه؟

Member arshiar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    master microbilogy uni beheshti

سلام دوستان ممنون میشم جواب بدید آیا مدرک موقت دکتری رو میشه برای ارزیابی فرستاد ؟ ریز نمراتو دارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)