سلام،
آیا ارزیابی employment relevant skill assessment که مهندسی استرالیا به غیر از سی دی آر انجام می ده ضروریه؟
به کار برای اداره مهاجرت می آد؟
و در امتیاز دادن ها ی سازمان مهاجرت موثره؟
سپاس از دوستان
سلام،
آیا ارزیابی employment relevant skill assessment که مهندسی استرالیا به غیر از سی دی آر انجام می ده ضروریه؟
به کار برای اداره مهاجرت می آد؟
و در امتیاز دادن ها ی سازمان مهاجرت موثره؟
سپاس از دوستان
با سلام. من یک سوال در مورد انتخاب کد رشته از SOL دارم. برای مهندسی مکانیک کد 2335 سه تا زیرگروه گفته شده
industrial enginner 233511
mechanical engineer 233512
Production or Plant Engineer 233513
، که با توجه به شرح وظایف، تخصص همسر من که مهندس مکانیک هستند، به industrial engineer نزدیک تر هست چون در این زیر گروه یکی از عنوان های شغلی Process engineer هست طبق لینک زیر:
http://www.immi.gov.au/Work/Pages/as...engineers.aspx
سوال من این است که industrial engineer که تو این زیر گروه کد 2323 قرار داره، مهندسی مکانیک اطلاق میشه یا مهندسی صنایع؟
ممنون میشم که در این مورد راهنمایی بفرمایید.
با سلام. بله حتما.
همسر من کارشناسی ارشد مکانیک با گرایش تبدیل انرژی خونده. سه سال سابقه کار در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع و همچنیین فعالیت های مرتبط با مهندس فرآیند رو داشته. تو شرکتشون هم تو بخش فرآیند نیروگاه کار میکنه. برای assessment مدرکش میخواد کد رشته رو انتخاب کنه. به همین خاطر به سایت
http://www.abs.gov.au/ausstats/abs@.nsf/Product+Lookup/1220.0~First+Edition,+Revision+1~Chapter~UNIT+GROU P+2335+Industrial,%20Mechanical%20and%20Production %20Engineers
R مراجعه کرد و دید Industrial Engineer با کد 233511به زمینه کاریش نزدیکتره مخصوصا که ذکر کرده این کد برای Process Engineer آورده شده است. ولی نگرانه این کد رشته برای مهندسین صنایع باشه نه مکانیک. از طرفی انتخاب کد 233512 با عنوان mechanical engineer هم منطقی نیست چون برای aircondition engineer و ventelation engineer در نظر گرفته شده است. خیلی ممنون از راهنماییتون
به نظر من اینکه ذیل عنوان Mechanical Engineer اومده دو Specialization رو ذکر کرده با عنوان های Air Conditioning Engineer و Heating and Ventilation Engineer به این معنا نیست که مهندسی مکانیک محدود میشه به این دوتا شاخه (البته اینجا ویرایش جدیدتر این شرح وظایف اومده و سه زیر شاخه برای مهندسی مکانیک ذکر کرده). چون مهندسی مکانیک بسیار گسترده است و مسلما در این دو یا سه زیر شاخه خلاصه نمیشه.
به نظر من همسرتون باید برای رشته Mechanical Engineer اقدام کنن.
سلام. من رشته ام معماریه و میخوام واسه اسسمنتم اقدام کنم. (AACA) با دو تا از وکیلا صحبت کردم یکی میگه اسست 4 ماهه میاد ولی کنپارس میگه چون رشته ات فنی نیست ممکنه تا یکسال هم طول بکشه. میخوام ببینم این قضیه درسته؟! ینی گرفتن اسسمنتم واقعا" ممکنه یکسال طول بکشه؟
دیگه اینکه چون معماری خیلی کم پیش میاد که اسپانسرش باز شه میخوام سابقه کار عمرانی ارائه کنم. میخوام ببینم اسسمو واسه معماری اقدام کنم و بعد سابقه کاری عمرانی ارائه کنم، بعدا" برام مشکلی ایجاد نمیشه؟
توضیحات: من قراره واسه ویزای 489 اقدام کنم.
با سلام
از دوستان دانشگاه تهرانی که مدارک تحصیلیشان را در Engineers Australia ارزیابی کردن سوال داشتم:
1- آیا اگر برای صرفه جویی در هزینه، فقط بالاترین مدرکم (فقط فوق لیسانس) را برای ارزیابی ارائه کنم، آیا ممکن است در فرایند visa point امتیاز لازم (15) را کسب نکنم؟ یا حتماً لیسانس را هم باید assess کرد؟
2- من دانشنامه ام را آزاد کردم و کارنامۀ رسمی فارسی و لاتین را هم (از SRM) گرفتم. دانشنامه را ترجمۀ رسمی (با مهر دادگستری + وزارت خارجه + وزارت علوم + ناتی) کردم. ولی با توجّه به هزینۀ نجومی ترجمۀ رسمی کارنامۀ رسمی فارسی، ترجیخ دادم کارنامۀ رسمی لاتین را فقط کپی گرفته و بعد مهر ناتی بزنم (فقط مهر دانشگاه تهران+مهر ناتی – بدون مهر وزارت علوم و خارجه و دادگستری). آیا این مدرک (کپی کارنامۀ رسمی لاتین با مهر ناتی) در Engineers Australia مورد قبول است؟ آیا کسی با چنین مدرکی تا بحال assessment را تکمیل کرده؟
متشکرم
با سلام ..دوستانی که اسس شدند ممنون میشم راهنمایی کنند
1- من رفتم تو سایت acs همش نوشته certified copy اسکن شده ...من اصل نامه هامو اسکن کنم نمیشه یعنی ؟
بعضی ها رو فقط ترجمه دارم که خود ترجمه certified copy شده ..من نمی دونم چرا خواسته کپی برابر اصل -ها اسکن بشه !! خب اصل اسکن بشه دیگه ؟
لطفا یکی منو در این زمینه اصل و کپی راهنمایی کنه
نامه ها رو چه جوری باید اسکن کنم ؟
A- اصل هر نامه کاری + ترجمه = 1 pdf ?? که من 3 تا نامه دارم باید بشه 3 تا فایل که هر کدام شامل اسکن اصل + اسکن اصل ترجمه با مهر ناتی و دادگستری ؟ یا همش 1 فایل ؟؟؟همه پشت سر هم ؟ پس کی مشخص شه هر کدوم ترجمه کدومه؟
B- ریزنمرات که زیاده بیشتر از 3 mb میشه که ...اونم اسکن اصل ریزنمره+اسکن اصل ترجمه با هم تو یک فایل؟
C-آیا اگه انلاین اسس کنیم .. بازم باید چیزی پست کنیم برای acs? اگه بله , پس چرا از اول همه رو پست نکنیم ؟!!
D-پاسپورت که مدرک انگلیسی هست دیگه مهر دادگستری یا مهر دیگه منطقی نیست؟ آیا پاسپورت باید کپی برابر اصل بشه؟ ( برای کانادا می دونم که کپی ساده مورد قبوله)
E-آیا همه مدارک و ترجمه ها فقط با مهر ناتی قبوله؟ یا دادگستری و خارجه هم میخواد ؟
دوستان من مهندسی عمران با معدل 12.11 از دانشگاه آزاد دارم.3 سال سابقه بیمه پس از فارغ التحصیلی و 4 سال سابقه بیمه قبلش.ارشد مدیریت اجرایی با معدل 15.26 هم دارم.عضو نظام مهندسی هم هستم.
حالا...
می خواستم ببینم مدرک و سوابق کاری من چطور ارزیابی میشه؟
آیا 10 امتیار کامل مدرک و میگیرم؟
چقدر از سابقه کارم امتیاز میگیره؟
دوستان اگه تنها یکی از اسکیل ها تو ایلتس زیر 6 باشه ولی اورال 6.5 باشه نباید فرستاد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)