صفحه 3 از 91 نخستنخست 1234567891011121353 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 978

موضوع: مسائل مربوط به آزمونهای IELTS و TEF برای مهاجرت به کانادا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : IELTS برای اقامت کانادا فوری!

نقل قول نوشته اصلی توسط reza madadjoo نمایش پست ها
    دوستان عزیز خبر زیر برایتان مهم می باشد:

Citizenship and Immigration Canada to streamline language proficiency assessment

"This requirement supports our commitment to fast, fair and efficient application processing," Kenney said.
    با سلام

بله من این خبر را دیدم ولی برام بیشتر تعبیرهای مختلف دوستان در این فروم و وبلاگهای مختلف جالب بود. این تغییرات به هیچ وجه معنای ارسال مدارک آیلتس به سیدنی را نمی دهد. در گذشته آفیسر این حق را داشت تا بنابر ملاحظاتی در صورت کسر مدرک آیلتس حالا به هر دلیلی یکیش ممکن بود این باشد که مثلاٌ متقاضی ادعا می کرد چون فارغ التحصیل یک دانشگاه انگلیسی زبان است دلیلی نمی بیند تا آزمون آیلتس بدهد و یا چون مثلاً یکی از والدینش Native است احتیاجی به آیلتس نیست. و یا فرصت نکرده که کارنامه را ارسال کند و یا مثلاً سرما خورده بوده سر امتحان حاضر نشده و غیره، در این موارد آفیسر دستش باز بود تا یک فرصت دیگر به متقاضی جهت تهیه آیلتس دهد ولی طبق دستورالعمل جدید این اختیار از آفیسر گرفته شده است و هدف از آن سرعت بخشیدن به امر رسیدگی تقاضای مهاجرین است.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد مهندسی مکانیک-دانشگاه سمنان

سلام.
    بنظر می رسه اشتباه می کنین.
    اگه 8 از زبان بخواد یعنی در مجموع امتیاز خوبی نداشته و محاله که در عرش 5 سال این پرونده عودت داده نشده باشه.
    دوباره نامه رو بخونین یا کپی کنین اینجا.

Junior Member

سلام .فایل نامبرم بهمن 89 یا فوریه 9 اومده ولی تا الان خبری از مصاحبه نیست؟ نمره زبان فرانسمو توی فرم 7 زده بودم نتیجه امتحان tcfq در سفارت فرانسه B1 =ecote و B2= oral=10 شده ایا من نمره لازم را آوردم ؟ به نظرتون مدرکمو براشون بفرستم؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Computer Engineer/Software

نقل قول نوشته اصلی توسط banel2012 نمایش پست ها
    سلام .فایل نامبرم بهمن 89 یا فوریه 9 اومده ولی تا الان خبری از مصاحبه نیست؟ نمره زبان فرانسمو توی فرم 7 زده بودم نتیجه امتحان tcfq در سفارت فرانسه B1 =ecote و B2= oral=10 شده ایا من نمره لازم را آوردم ؟ به نظرتون مدرکمو براشون بفرستم؟
    رشته ی شما چیه؟ اگر رشته ی شما 6 امتیازیه باید بدونید از 6 امتیاریا تابستون امسال (1391) افرادی به مصاحبه دعوت شده اند که تقریبا اوایل پاییز 89 فایل نامبر کبک خود را دریافت کرده اند.شما تقریبا نمره ی لازم را دریافت کردید.گرچه مهارت شنیداری شما بهتر بود B2 میشد اما لزومی به دادن آزمون مجدد نیست.حتی لزومی به ارسال مدرک نیز ندارید چون در هر صورت میتوانید آن را در روز مصاحبه ارائه کنید و مدرک زبان جز مدارکی نیست که لزوم به آپدیت کردن قبل از مصاحبه داشته باشد مگر اینکه خود سفارت درخواست کند.و اینطور هم نیست که اگر این مدرک را بفرستید شما را از مصاحبه معاف کنند!

Senior Member anthelion آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط banel2012 نمایش پست ها
    دوست من بنابر سیستم امتیازدهی کبک، سطح 7 معادل B2 است بنابراین شما در یکی از مهارت ها امتیاز لازم رو کسب نکردید. مجددا امتیازهای پرونده تون رو محاسبه کنید و اگر به امتیاز این بخش نیاز دارید مطلقا مدرکتون رو ارائه ندید چون باعث کسر امتیازتون میشه.
    و در صورتی که ازتون درخواست مدرک کردند سعی کنید دوباره امتحان بدید تا در هر دو مهارت حداقل امتیاز B2 رو کسب کنید.

چون فایل نامبرتون بهمن 89 اومده اگه با همین روال فعلی کار مصاحبه ها انجام بشه حدود 5-6 ماهی (حداقل) زمان دارید.
    شروع پروسه: اکتبر 2010 - CSQ: نوامبر 2012 - فایل نامبر فدرال: 12 فوریه 2013 - مدیکال: 18 فوریه 2014 - پاس ریکوئست اول می 2014 - پاس ریکوئست دوم 28 نوامبر 2014
    (رشته 6 امتیازی) -- ویزانما

Junior Member

سلام دوستان عزيز؛
    با سيستم نمره دهي آزمون TEFAQ آشنايي ندارم. پغله B2 و اكوت A2 شدم همسرم هم پغله C1 و اكوت B2 شده ، در فرم خودم رو 6 و همسرم رو 7 زدم البته ایشون مین هستن آیا درسته؟

نقل قول نوشته اصلی توسط azadzar نمایش پست ها
    سلام دوستان عزيز؛
    با سيستم نمره دهي آزمون TEFAQ آشنايي ندارم. پغله B2 و اكوت A2 شدم همسرم هم پغله C1 و اكوت B2 شده ، در فرم خودم رو 6 و همسرم رو 7 زدم البته ایشون مین هستن آیا درسته؟
    A2 معادل سطح 3 و 4 است و در سیستم امتیازدهی جدید برای نفر اصلی 3 امتیاز و برای همراه 1 امتیاز دارد.
    B2 معادل سطح 7 و 8 است و در سیستم امتیازدهی جدید برای نفر اصلی 6 امتیاز و برای همراه 3 امتیاز دارد.
    C1 معادل سطح 9 و 10 است و در سیستم امتیازدهی جدید برای نفر اصلی 8 امتیاز و برای همراه 3 امتیاز دارد.

البته تمام این امتیازات برای مهاجرت به کبک می باشد.

اینم لینکش: مهاجرت به کبک

با فرض این که شما با سیستم جدید امتیازدهی فرم پر کرده باشید، شما به عنوان همراه به 4 امتیاز نیاز داشتید که 4 امتیاز رو گرفتید و نفر اصلی به 12 امتیاز نیاز داشتند که 14 امتیاز گرفتند.
    شروع پروسه: اکتبر 2010 - CSQ: نوامبر 2012 - فایل نامبر فدرال: 12 فوریه 2013 - مدیکال: 18 فوریه 2014 - پاس ریکوئست اول می 2014 - پاس ریکوئست دوم 28 نوامبر 2014

Junior Member

سلام
    دوستان عزیز من به تازگی عضو این سایت شدم و سئوالی داشتم اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
    من رشته تحصیلیم شیمی کاربردی و میخوام مدارکمو پست کنم ولی مدرک فرانسه ندارم امکانش هست که منو به خاطر نداشتن مدرک ریجکت کنن یا برای من نقصی پرونده می زنن و فرصت میدن مدرک فرانسه بفرستم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sadaf686 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان عزیز من به تازگی عضو این سایت شدم و سئوالی داشتم اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
    من رشته تحصیلیم شیمی کاربردی و میخوام مدارکمو پست کنم ولی مدرک فرانسه ندارم امکانش هست که منو به خاطر نداشتن مدرک ریجکت کنن یا برای من نقصی پرونده می زنن و فرصت میدن مدرک فرانسه بفرستم؟
    در صورتی که مجموع امتیازات شما بدون احتساب امتیاز فرانسه به حداقل مورد نیاز جهت بازگشایی پرونده نرسه پرونده ریجکت خواهد شد. البته اگه منظور نظر شما مهاجرت به کبک باشه.

Junior Member

سلام
    ممنونم از جوابتون بله من برای کبک می خوام اقدام کنم و امتیاز من بدون احتساب فرانسه 49 ولی نمیدونم این حداقل مورد نیاز برای بازگشائی پرونده هست یا نه؟